|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2
Cytat:
|
|
|
|
|
#1202 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dla kolesia pomidor odemnie :Pja bym sie chyba wściekła po takim czymś ale może zbyt przewrażliwona jestem ![]() Ale i tak mi cię szkoda słonko i masz na pocieszenie ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- A nie przyznałam się wam że się staram o wyjazd na roczny program magisterski na islandie grr ![]() wczoraj mieliśmy rozmowę taka jakby kwalifikacyjna z rektorem tamtejszej uczelni jest 6 chętnych a mają 4 miejsca dziś popołudniu bądz w poniedziałek ma być wiadomo kto pojedzie a kto nie masakra powiem wam bo już sama nie wiem czy chce jechać czy nie
|
|
#1203 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
:br zydal: Mnie wystarczy, jak moje znajome dają zdjęcia w bieliźnie albo jakieś wyzywające Cytat:
:confused :Cytat:
nie przejmuj się, może nie chciał Cię tym zranić, tylko powiedzieć, że na prawde nic nie musisz mu kupować.Mnie mój TŻ też kiedyś podobnie potraktował, tylko to się tyczyło całej mojej rodziny Szko da słów...
Edytowane przez dolce&gabbana Czas edycji: 2009-12-04 o 13:44 |
|||
|
|
|
#1204 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będę sobie humor poprawiać![]() Tak, odczułam Twoją moc ![]() Dostałam tyle mocy, ze przez niemal 1,5h stałam i rozmawiałam z 40letnim Egipcjaninem z pokoju obok o II wojnie światowej ![]() Zapytał mnie gdzie się uczyłam angielskiego, bo w ogóle nie mam polskiego akcentu i ładnie słowa wymawiam. Szkoda, że te słowa ograniczały się do monosylab prawie Cytat:
Ja też nie miałam, w dodatku kasy brak, więc zamówiłam mu kufel i wygrawerowałam jego imię i ulubiony motyw. Mam nadzieję, że się spodoba. Ale najgorsze jest to, że on chce mi kupić lustrzankę! Muszę go powstrzymać, bo jak on tyle kasy na mnie wyda to się pochlastam Cytat:
|
|||
|
|
|
#1205 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Ja niedawno wróciłam z wydziału. Wieczorem lecę na winko do koleżanki i zostawiam TŻ samego, niech potęskni trochę jak dzisiaj wrócił o 6 rano dopiero ![]() Cytat:
Ja jak starałam się o staż to jak przyszło co do czego to nie chciałam nigdzie jechać bo byłam pewna obaw a później spędziłam najlepsze wakacje w moim życiu Tak więc kochana - do odważnych świat należy Cytat:
Ja przyznam, że też nie miałam "przyjemności" oglądać takich ciekawych kont na nk. Może dlatego, że ograniczam się do oglądania kont moich znajomych i sama swoje zdjęcia udostępniam tylko im. Chociaż zdarzyło mi się, że jakiś głupek którego nie znam choć pochodzi z mojego miasta ocenił moje zdjęcie główne i chyba w zamian oczekiwał tego samego ale się przeliczył Ale widziałam, że w jego profilu wpisywały się różne laski słitaśnie dziękując za oceny Powinnam wykorzystać popołudnie na coś produktywnego ale mi się nie chce nic jak zwykle A przepraszam na jedno mam ochotę - sen ![]() Buziaki
|
|
#1206 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja z jednej strony jestem zła, a z drugiej jest mi najzwyczajniej w świecie przykro. Trzymam kciuki, żebyś znalazła się w tej 4 szczęśliwców Cytat:
Ostatnio ta nasza-klasa mnie wkurza i to ostro, więc zerkam od czasu do czasu, czy ktoś do mnie nie napisał. Usunęłam fotki i zostawiłam jedną. Uważam, że tylko starczy ![]() I dziwię się, że nie widziałyście takich kont. Na prawdę za dużo nie trzeba szukać, żeby natknąć się na takie profile. |
||
|
|
|
#1207 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Pavlinecka, super, że podróż się udała, no i że miło spędzasz czas ^^ I widzę, że przesadzasz a tą nieznajomością języka ![]() patrysia, trzymam ![]() A ja się dzisiaj zabrałam za porządki. Na pierwszy ogień poszła szafka z kosmetykami, a to dopiero wierzchołek góry lodowej
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1208 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale... jak mój facet kupił sobie coś, co może przyprawiać o kisiel w majtach małolat to widziałam niezłą akcję 15 mało się nie rozebrała na ulicy żeby zwrócić na siebie jego uwagę.... to było dobre... ja płakałam ze śmiechu, on nie wiedział co z nią się dzieje ale też w końcu się śmiał, a ona nie wiedziała z czego my targamy
Askin' nothin', leave me be, takin' everything in my stride Don't need reason, don't need rhyme Ain't nothing I'd rather do Goin' down, party time, My friends are gonna be there too [...]" Edytowane przez teofano86 Czas edycji: 2009-12-04 o 16:16 |
|
|
|
|
#1209 |
|
Zakorzenienie
|
Ale ja nie żartuje ani nie przesadzam z tym angielskim - byście leżały i kwiczały słysząc mnie
A z tym kolesiem, to naprawdę, wystarczyło powiedzieć "tak, tak, wiem o czym mówisz" i ciężar konwersacji pozostawał po jego stronie. Fakt, ja rozumiem wszystko, co on mówi, ale żeby coś powiedzieć... zastanawiałam się dobre 10min jak jest robak po angielsku ![]() Nie no, starałam się mu wytłumaczyć jak jamnik wygląda ( little long dog . To tyle ode mnie, a na tak długo starczyło heheKurde, rozwaliłam pół pokoju, wszystko jest na ziemi, a ja nie mam gdzie zapakować swoich ubrań. I odkryłam coś okropnego - tu nie ma odkurzacza skrobać szczoteczką na kolanach podłogę?
|
|
|
|
#1210 |
|
Zakorzenienie
|
Mój skok na lumpy nieudany. Weszłam tylko do dwóch co prawda, bo tak zimno, że już nie chciało mi się łazić. Same szmaty wisiały. Ale po drodze weszłam do jednego sklepu i kupiłam sobie dużą czarną torbę na pocieszenie
![]() PATRYSIU mam nadzieję, że znajdziesz się w czwórce szczęśliwców Taki wyjad to na pewno fajna sprawa i mimo, że teraz masz mieszane uczucia to na pewno nie żałowałabyś, gdybyś jednak pojechała, więc tak czy siak trzymam kciukasy LICK THE LOLLIPOP nie dziwię się, że zrobiło Ci sie przykro, bo tekst Tżta był mocno nie na miejscu. Ale faceci tak niestety mają, że czasami nie myślą, że jednym głupim zdaniem mogą sprawić komuś przykrość Przytulam Cie mocno kochana PAVLINECKA może idź popytaj współlokatorów czy nie mają czasem odkurzacza Pierwsze lody przełamałaś.... teraz może być już tylko lepiej
Edytowane przez Sweetheart86 Czas edycji: 2009-12-04 o 16:58 |
|
|
|
#1211 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i powiem Wam szczerze, że to była najlepsza szkoła angielskiego w moim życiu ![]() jak to nie ma odkurzacza? to oni nie umarli na alergię jeszcze?
|
|
|
#1212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
akurat rosyjski znała świetnie, tak nas cisnęła, był płacz, były 1, ale rosyjski tak umiem, że z matury miałam więcej % jak z polskiego ![]() A z angolem u mnie problem jest taki, że nigdy się nie uczyłam go nigdzie, cała moja wiedza pochodzi z filmów, tv i kursu, który ok. rok temu zainstalowałam na komputerze i do dziś zrobiłam tylko 70% Ale kupiłam nową książkę, zaraz rzucę się do czytania, coby nadrabiać braki ![]() Pokój mniej więcej posprzątałam, chociaż zadowolona dalej nie jestem, no a z tym odkurzaczem to ja pojęcia nie mam! Przecież to niezbędna rzecz! Podobno ma któraś z 2 dziewczyn, ale ja do tej pory żadnej nie widziałam i nie wiem, pod jakim nr. mieszkają. Jak TŻet przyjdzie to go wyślę z misją. |
|
|
|
|
#1213 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam miałam wielkie obawy przed wakacjami jak to będzie, bo choć uczyłam się angielskiego to tak naprawdę nigdy nie miałam okazji ani specjalnej odwagi się wypowiadać. Jechałam z koleżanką która podobno świetnie sobie radzi i ma masę znajomych z zagranicy i liczyłam, że w najgorszym wypadku to ona będzie moim tłumaczem ale na miejscu okazało się, że w większości przypadków radziłam sobie lepiej od niej i nieraz musiałam jej tłumaczyć co od nas chce nasz współpracownik Najważniejsze to się przełamać i mówić, nawet jak się ma problem ze słownictwem Pavlinecka i ja lepiej bym nie wytłumaczyła jak wygląda jamnik, sama nie wiem nawet czy jest (na pewno jest ) na tą rasę określenie w j. angielskim ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przespałam znowu popołudnie ![]() Buziaki
|
|
#1214 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Cytat:
) klasie liceum, byłam szkieletem z natury więc na pewno zrzucenie wagi nie było moją motywacją zdecydowanie cera trochę się poprawiła, ale nie miałam z nią nigdy większych problemów.kuuuurcze, mnie tym męczyli notorycznie na początku szału na naszą klasę Cytat:
|
||
|
|
|
#1215 |
|
Konto usunięte
|
Suszarka mi się chyba zasupła
|
|
|
|
#1216 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie tak. Ja w liceum wyjechałam do Włoch na wymianę międyszkolną. Mieszkałam u obcych ludzi, których widziałam pierwszy raz w życiu i jedynym naszym wspólnym językiem był angielski. Chcąc nie chcąc byłam zmuszona mówić, nie było innego wyjścia. Mimo, że czasami wiedziałam, że mówię niezbyt poprawnie gramatycznie, to nie przejmowałam się tym, bo najważniejsze było, że rozumieli o co mi chodzi
I tym sposobem przełamałam taką swoją barierę językową, którą wcześniej miałam. Dużo podszkoliłam swój angielski i teraz już nie boję sie odezwać. Wyjazdy zagraniczne to moim zdaniem najlepsze sposoby na naukę języka.A ja się wzięłam za sprzątanie całego domu. Siedzę dziś do 23:00 sama, więc bym zwariowała i stwierdziłam, że zrobię coś pożytecznego. Kuchnia i łazienka już zrobione, teraz biorę się za mój pokój, a przede wszystkim za szafę z ciuchami, bo to tragedia jakaś jest A w przerwie, co by się za bardzo nie zmęczyć - oczywiście wizaż ![]() Miłego wieczoru
|
#1217 |
|
Raczkowanie
|
A ja sobie siedze i zamulam a powinnam iść do sklepu po jakieś jedzonko bo w lodówce pustki a tż przyjedzie kolo 22 więc pewnie będzie głoddny ![]() ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- A komputer to mi tu w domu tak muli że szok ja nie wiem co mu się stało
|
#1218 |
|
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() :rol leyes: a ja znów stwierdzam że na fajniejszego faceta trafić nie mogłam ![]() ![]()
|
|
#1219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Patrysia a ja się zbieram bo umówiłam się z koleżanką na winko u niej a tak mi się strasznie nie chce nigdzie wychodzić, że masakra ![]() Sweet to ja widzę, że do 23 dom będzie lśnił Ja jutro muszę porządnie wysprzątać bo bałagan taki, że wszystko woła o pomstę do nieba ![]() Ja zmykam Mam nadzieję, że się nie upoję tym winem za bardzo ![]() Dobranoc
|
|
#1220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja padam z nóżek. Dawno się tak przy sprzątaniu nie zmęczyłam ![]() A upijaj się!! Raz nie zawsze. Nie ma co sobie żałować Baw się dobrze
Edytowane przez Sweetheart86 Czas edycji: 2009-12-04 o 21:43 |
|
|
|
|
#1221 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
też bym się napiła, ale antybiotyk.... ehhh
|
|
|
#1222 |
|
Raczkowanie
|
Byłam w sklepie mam co jeść wiec tż też już mógłby się zjawić
|
#1223 |
|
Zakorzenienie
|
A ja już do spania lecę, bo się coś nudzić zaczynam
![]() Więc dobrej nocy życzę i do jutra ![]()
|
#1224 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ad. jamnika po angielsku. sprawdziłam, nie mogłam się powstrzymać. wg. ling.pl, potocznie to sausage dog ![]() ad. mojego stypendium. powiedzieli mi, ze nie dostane, ale i tak zlozylam podanie do rektora, a potem do mnie dzwonili, niestety zauwazylam juz po zamknieciu dzialu spraw bytowych ;/ musze czekac do poniedzialku aby rozwiazac ten problem, a ciekawosc mnei zzera... czego oni moga chciec... |
|
|
|
|
#1225 | ||
|
Zakorzenienie
|
cześc laski
no nadrobiłam zaległości wiec się teraz nieco wypowiem ![]() Cytat:
ja niedługo wybywam z domku ale mam zamiar kupic jakąś drobnostkę. w tym roku postanowiliśmy nie kupowac szalnych prezentów ani na ur (oboje obchodziliśmy we wrześniu) ani z okazji innych świat bo spora kasa poszła na urządzenie pokoi. Cytat:
abys to była TY!************************* ************************* ******* Pavlinecka cieszę się ze lot był udany i jesteś nareszcie z Tż-tem a co do ang to napewno sie rozkręcisz tylko daj sobie kilka rozmów przy herbacie jak byłam na Rodos to na poczatku wolałam rozmawiac z włochami bo wydawało mi się że mówia bardziej książkowo niż z angole czy irlandczycy. ale okazało się że to tylko kwestia wczucia sie i potem to juz noł problem dasz radę - wierzymy tu w Ciebie ************************* ************************* ********** a co do NK, to wiecie ja też mam tam swój profil ale teraz tak rzadko go odwiedzam bo tak jak któraś dziewczyna słusznie stwierdziła (nie mogę znaleźc która to była ) kiedyś to była fajna str a teraz to jest jakaś jedna wielka pomyłka. mnie też rozwalają te ociekające sexem zdjęcia ale też wkurza mnie jak ktoś np ma 40 fotek w albumie i każda jest niemal identyczne (wygląda to tak - ja z lewej, ja z prawej, ja od tyłu, ja przodem.... kiedyś się zastanawiałam jak mozna miec 600 czy 700 znajomych - teraz już wiem to jest jak gra - każdy pipol to punkt i do przodu ************************* ************************* ******* no a jeśli chodzi o mnie to wczoraj byłam na kontroli, i wszystko jest gut, godzina "P" coraz bliżej, mój organizm sie przygotowuje do wielkiej akcji i mam się zgłosic teraz we wt. lekarz po zapisie ktg zdecyduje czy mogę jeszcze wrócic do domku czy już mam zostac w szpitalu i jestem 16 kg na + ![]() ************************* ************************* ******** co do swiąt ... UWIELBIAM ************************* ************************* ********** A jeśli chodzi o Sylwestra to coż, najważniejszym czynnikiem udanej imprezy jest towarzystwo. jak jesteś z ludźmi których lubisz i z którymi świenie sie bawisz to czy to jest domówka czy klub czy elegancki bal naprawdę mozna sie wybawic ************************* ************************* *********** dobra to tyle ode mnie, idę się szykowac i spadam |
||
|
|
|
#1226 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Ja wpadłam tylko na chwilę powiedzieć, że rmf zwariował i dzisiaj słyszałam już 3 świąteczne piosenki m.in. 'Last Christmas'. Dopiero 5 grudnia... to chyba lekka przesada.SIMPATICA 16 kg w ciąży to nie jest tak dużo Jedna moja koleżanka przytyła 27! A jak się czujesz tak ogólnie?Miłego dnia dziewczynki
|
#1227 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1228 |
|
Rozeznanie
|
hej hej Kochane
![]() jak tam u Was? ja niedawno dopiero zjadłam śniadanko posiedziałam i pogadałam z Mamcią a teraz w końcu odpaliłam kompa
|
|
|
|
#1229 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja wróciłam do domu przed 7 i dopiero niedawno zwlekłam się z wyrka Winkiem się nie upiłam bo sącząc ten trunek gadałyśmy z koleżanką do 5 rano więc tempo było za małe ![]() Simpatica super, że wszystko w porządku Nulka jak tam nóżka? No jak już piosenki świąteczne lecą to znaczy, że oszaleli no trochę za wcześnie ale z drugiej strony pewnie ten czas do świąt zleci szybko bardzo ![]() Miłego dzionka
|
#1230 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a co do świąt... to ja już mam tego dość.. a zaraz będą mi kazali ubierać choinkę, czego szczerze nienawidzę... poza tym histeria związana ze sprzątaniem... gotowaniem i innym świrowaniem... jak ja nienawidzę świąt... jedyne co jest fajne to wolne dni które można przeznaczyć na spanie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:11.

I koniec gadki. Więc cokokolwiek mu kupię to i tak będzie denny podarunek, bo nie mam tyle kasy.
dla kolesia pomidor odemnie :P
:br zydal:
:confused :
nie przejmuj się, może nie chciał Cię tym zranić, tylko powiedzieć, że na prawde nic nie musisz mu kupować.
Będę sobie humor poprawiać

skrobać szczoteczką na kolanach podłogę?

) kiedyś to była fajna str a teraz to jest jakaś jedna wielka pomyłka. mnie też rozwalają te ociekające sexem zdjęcia ale też wkurza mnie jak ktoś np ma 40 fotek w albumie i każda jest niemal identyczne (wygląda to tak - ja z lewej, ja z prawej, ja od tyłu, ja przodem....