Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2 - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-03, 22:42   #1171
201701251209
Konto usunięte

Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2

Cytat:
Napisane przez Dorotka... Pokaż wiadomość
ja też nie lubię świąt ;0 a najbardziej drażni mnie już wystrój świąteczny w centrach handlowych itp. na początku listopada ;0 a najgorsze dla mnie to sylwester!! Bo co roku jest to samo, gdzie iść, bo przecież wstyd siedzieć w domu

PS: dziękuję kochane za tak ciepłe przywitanie
Jeśli chodzi o sylwestra to podzielam Twoje zdanie. Zawsze jakaś nagonka, żeby koniecznie cos zorganizować. Najlepiej coś wyjątkowego i oryginalnego, żeby można było się chwalić znajomym
A jak siedzisz w domu, to kwaśne miny, że łooo, co tak cienko i nigdzie się nie bawiliście

Z domówkami też podzielam Twoje zdanie. Większość osób woli iść do kogoś i przygotowania, sprzątanie mają potem z głowy. Np. moi znajomi ostatnio chcieli wypić i szukali miejsca, gdzie mogliby to zrobić
201701251209 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-03, 22:44   #1172
antunka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nulka5 Pokaż wiadomość
Antunko życzę powodzenia i wytrwałości w takim razie
Cytat:
Napisane przez evangeline Pokaż wiadomość
antunko, powodzenia, słodycze są zdecydowanie moją słabą stroną, szkoda, że nie potrafię zdecydować się na taki "post", bo byłoby to dla mnie naprawdę duże wyrzeczenie
Cytat:
Napisane przez Sweetheart86 Pokaż wiadomość
ANTUNKO ja także trzymam za Ciebie kciuki Mi by sie też odchudzanko przydało... niby sie ograniczam, ale nie zawsze wychodzi... Cóż poradzę, że kocham jeść
Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
Ja najdłużej wytrzymałam miesiąc bez słodyczy, ale ciężko było bo to moja wielka miłość jest
Trzymam kciuki
Dziękuję Najdlużej wytrzymałam 3 tygodnie i muszę pobić ten rekord. Widzę, że dużo dziewczyn na wizażu postanawia sobie 100 dni bez slodyczy. To musi byc hardcore

Nulko miłego wypadu. I oby kostka szybko się zagoiła. Ja raz skręciłam i wyłam z bólu tydzień. Ale do lekarza nie poszłam bo po co Całe szczęście nic mi się z nią nie dzieje.

Do sylwestra jeszcze trochę czasu. Na pewno jakaś propozycja się znajdzie a jak nie to urządzimy sobie same sylwka na wizażu Taka impreza będzie
antunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-03, 22:53   #1173
teofano86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lick The Lollipop Pokaż wiadomość
A jak siedzisz w domu, to kwaśne miny, że łooo, co tak cienko i nigdzie się nie bawiliście

Z domówkami też podzielam Twoje zdanie. Większość osób woli iść do kogoś i przygotowania, sprzątanie mają potem z głowy. Np. moi znajomi ostatnio chcieli wypić i szukali miejsca, gdzie mogliby to zrobić
co do tego jak znajomi się chwalą to mnie czasami śmieszy najbardziej koleżanka, która była na tej samej imprezie co ja, ale o 10 jej się film urwał i sobie coś dopowiedziała...
a co do domówek, to ja mam taką paczkę, z którą robimy wspólnie zakupy, ze wspólnej puli, potem spotykamy sie i wspólnie przygotowujemy a potem zostajemy i jak się pozbieramy to razem pucujemy wszystko... SPRAWIEDLIWIE
Ain't nothing I'd rather do
Goin' down, party time, My friends are gonna be there too
[...]"

teofano86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-03, 23:02   #1174
201701251209
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez teofano86 Pokaż wiadomość
co do tego jak znajomi się chwalą to mnie czasami śmieszy najbardziej koleżanka, która była na tej samej imprezie co ja, ale o 10 jej się film urwał i sobie coś dopowiedziała...
a co do domówek, to ja mam taką paczkę, z którą robimy wspólnie zakupy, ze wspólnej puli, potem spotykamy sie i wspólnie przygotowujemy a potem zostajemy i jak się pozbieramy to razem pucujemy wszystko... SPRAWIEDLIWIE
Niestety nie wszyscy mają poczucie obowiązku, do pomocy, np. przy sprzątaniu. Zawsze znajdą się jakieś księżniczki, co wola poleżeć niż posprzątać burdel, który również robiły. I jeszcze wpraszanie się, bo nie ma gdzie wypić, a u siebie w mieszkaniu to nie zrobią...wrrrr.

U mnie sylwestrowy hit to Zakopane. Na nk na 100% 1 stycznia pojawią sie fotki Oj żal.
Stary 2009-12-03, 23:23   #1175
jojla
Zakorzenienie

A ja tam lubię świąteczną atmosferę wokoło

a sylwestrem jakoś specjalnie się nie przejmuję ani nie czuję żadnej presji, że ma być jakaś fajna impreza bo inaczej klapa Podejrzewam, że w tym roku ponownie spędzę ten wieczór w domu bez specjalnych planów, no tylko jakiś dobry alkohol się może znajdzie

Cytat:
super, że masz takich fajnych znajomych bo rzeczywiście zwykle bawić się chcą wszyscy a sprzątać później nie ma kto

Cytat:
Dziękuję Najdlużej wytrzymałam 3 tygodnie i muszę pobić ten rekord. Widzę, że dużo dziewczyn na wizażu postanawia sobie 100 dni bez slodyczy. To musi byc hardcore
ja tam się w wątku nawet kiedyś wpisywałam bo miałam takie wielkie plany ale po miesiącu wymiękłam

Dobranoc

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-03, 23:31   #1176
teofano86
Zadomowienie

Cytat:
Niestety nie wszyscy mają poczucie obowiązku, do pomocy, np. przy sprzątaniu. Zawsze znajdą się jakieś księżniczki, co wola poleżeć niż posprzątać burdel, który również robiły. I jeszcze wpraszanie się, bo nie ma gdzie wypić, a u siebie w mieszkaniu to nie zrobią...wrrrr.

U mnie sylwestrowy hit to Zakopane. Na nk na 100% 1 stycznia pojawią sie fotki Oj żal.
w mojej paczce nie ma księżniczek i jest podział obowiązków... nie ma spięć i wszystko gra

a co NK to jest ogólnie żal.. "to ja z pieskiem na spacerze" "to my na wielbłądzie" "to my haftujemy po imprezie" i te komentarze... jak pięknie razem wyglądacie... a on brzydki a ona paskudna lol
[...]"

Stary 2009-12-03, 23:54   #1177
antunka
Zakorzenienie

Cytat:
w mojej paczce nie ma księżniczek i jest podział obowiązków... nie ma spięć i wszystko gra

a co NK to jest ogólnie żal.. "to ja z pieskiem na spacerze" "to my na wielbłądzie" "to my haftujemy po imprezie" i te komentarze... jak pięknie razem wyglądacie... a on brzydki a ona paskudna lol
Też mam takie zdanie o tej beznadziejnej stronce. Druga fotka się z tego zrobiła. A te prezenty, śledziki, darmowe doładowania... żal mi tych ludzi. Nie mają już czego wymyślać.

Jojla ja też lubię świąteczną atmosferę. A sylwester mnie dołuje bo zawsze mam tyle planów i nadzieii a później okazuje się, że nic nie osiągnęłam. Ale może za dużo od siebie oczekuję. W każdym bądź razie w tym roku leję na to i spędzę go skromnie.
Stary 2009-12-04, 00:43   #1178
Dorotka...
Rozeznanie

Cytat:
ahhahaahahah dokładnie. Podobno w Zakopanem to już we wrześniu miejsc nigdzie nie było na sylwestra ;/ Teofano86 dla mnie jednym z ulubionych komentarzy na NK jest właśnie ŚLICZNIE RAZEM WYGLĄDACIE

"people don't get what they deserve, they just get what they get".
Dorotka... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 08:13   #1179
evangeline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
Ja też uwielbiam jeść ehh tylko żebym jeszcze miała dobrą przemianę materii ale chyba nie można mieć wszystkiego
ja też... jedzenie to jest coś wspaniałego

Cytat:
Np. moi znajomi ostatnio chcieli wypić i szukali miejsca, gdzie mogliby to zrobić
standard niestety, znam to

Cytat:
Napisane przez antunka Pokaż wiadomość
ja kiedyś wytrzymałam pół roku... najgorsze były pierwsze 2 miesiące (a pierwszy miesiąc - koszmar!), potem już mi było to obojętne

Zmykam na uczelnię. Miłego dnia kochane

WYMIANKA
evangeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 08:17   #1180
jojla
Zakorzenienie

Dzień dobry

Ja dzisiaj celowo zaspałam na jeden wykład teraz zbieram się bo czas jechać na następny

Cytat:
Napisane przez antunka Pokaż wiadomość
Jojla ja też lubię świąteczną atmosferę. A sylwester mnie dołuje bo zawsze mam tyle planów i nadzieii a później okazuje się, że nic nie osiągnęłam. Ale może za dużo od siebie oczekuję. W każdym bądź razie w tym roku leję na to i spędzę go skromnie.
Ja myślę, że każdy z nowym rokiem ma związane jakieś plany i nadzieje, ale najważniejsze to nie dołować się jak coś z nich nie wyszło Tak to już jest, że zwykle coś planujemy, czegoś bardzo chcemy a różnie wychodzi Ja mam tylko nadzieję, że tegoroczny sylwester będzie lepszy od poprzedniego bo był dla mnie mało przyjemny ze względu na sytuację jaka wtedy była w moim życiu Zresztą większą część nocy spędziłam na wizażowym sylwestrze

Dobra czas zrobić mejkap i zbierać się na uczelnię

Miłego dnia

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 09:04   #1181
patrysiamisia
Raczkowanie

GG do patrysiamisia

A ja święta uwielbiam ta cała atmosfera i to ze wkońcu jestem z rodziną jest super ale sylester to mam totalnie gdzieś zazwyczaj siedze przed tv i ogladam sylester z 1, 2 , polstaem itp
Jak to bez słodyczy 100 dni chyba bym padła tak z 2 tyg może dam rade ale nie dłużj
Witaj Dorotko
Oj coś Pavlinecka sie nie odzywa
Ev ty zdolan bestio dwie stypy no no

Bo do mnie Anioły wchodzą bez pukania i kawę i mi słodzą uśmiechem
patrysiamisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 09:57   #1182
201701251209
Konto usunięte

Cytat:

Brawo, trafiłaś w 10 Sama esencja nk
Stary 2009-12-04, 10:15   #1183
antunka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evangeline Pokaż wiadomość
ja kiedyś wytrzymałam pół roku... najgorsze były pierwsze 2 miesiące (a pierwszy miesiąc - koszmar!), potem już mi było to obojętne
Pół roku????? Ev jesteś moją inspiracją. A ja tu się chwalę, że 3 tygodnie wytrzymałam Od stycznia spróbuję tych 100 dni a później się zobaczy. A powiedz mi kochana jaka była różnica jak jadłaś słodycze a jak odstawiłaś. Lepiej się czułaś? Schudłaś? Cera się poprawiła? Czy co tam jeszcze?

Ja mam dzisiaj na 15 jeden wykład więc się nigdzie nie spieszę. Później małe piwo ze znajomymi a jutro impreza w domu i trzeba zrobić zakupy, posprzątać, upichcić coś a wcześniej tam dotrzeć

Buziaki
Stary 2009-12-04, 10:23   #1184
teofano86
Zadomowienie

ja pamiętam "czemu nie masz konta na nk?"
[...]"

Stary 2009-12-04, 11:19   #1185
Sweetheart86
Zakorzenienie

Wstałam!!
Ale zimno dzisiaj .... 0 stopni... masakra. Ale nie daję się temu zimnu, umyłam głowę, zaraz się ubieram i lecę na miasto.

Co do n-k to zgadzam się z Wami. Najbardziej mnie denerwują komentarze typu 'śliczna fotka', gdy akurat ta fotka jest beznadziejna, bo widać, że zrobiona komórką, jakość koszmarna itp. N-k na początku było fajne, ale to co teraz się tam dzieje, chyba dość mocno mija sie z pierwotnym celem tej stronki.

Miłego dnia dziewczynki

EDIT: Ooooo!!!! Widzę, że Pavlinecka nas podgląduje Pisz kobieto

Edytowane przez Sweetheart86
Czas edycji: 2009-12-04 o 11:20
Sweetheart86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 11:25   #1186
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Hej hej kochane

Dzięki Waszym zyczeniom nigdy chyba nie miałam tak udanej podróży! Walizka nie była za ciężka, samolot się nie spóźnił, dzieci nie płakały, przy lądowaniu nie walnął o ziemię tak mocno jak zawsze, jak wyszłam z "paszportowni" od razu miałam bagaż... No żyć nie umierać Tylko @ dał mi się we znaki trochę, ale też dało się przeżyć.

Wczoraj TŻet zdezerterował z pracy, więc się nie odzywałam. Spędziliśmy uroczy dzień - mieszkamy 5min od dużego centrum handlowego, takiego z marketem z warzywami, z budkami z chińskim jedzeniem itp. więc chyba z 4 godziny łaziliśmy po sklepach, jedliśmy orientalne jedzenie i słuchaliśmy jak dzieci śpiewają kolędy. Naprawdę było b miło.

Teraz siedzę wykąpana i zastanawiam się, jak ogarnąć ten bajzel, z czego połowę zrobiłam ja sama
Jakoś nie chce mi się jeszcze zaczynać, więc powizażuje sobie, a co

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

Cytat:

EDIT: Ooooo!!!! Widzę, że Pavlinecka nas podgląduje Pisz kobieto
ooo, wolne? albo piątek przespałam? Tylko wysusz dobrze głowę, żebyś nam się nie przeziębiła!
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 11:35   #1187
201701251209
Konto usunięte

Sweetheart86 udanych zakupów i buszowania w mieście Ciepło się ubierz i czapa na głowę, bo kto to słyszał, żeby zaraz po wysuszeniu włosów wychodzić na taki ziąb.

antunka trzymam kciuki za Twoje postanowienie. Trzymaj się dzielnie, żeby żaden cukierek Cię nie skusił

Pavlinecka_21 nareszcie sie odezwałaś. Ale tak podejrzewałyśmy, że pewnie staracie się nacieszyć z Tżem sobą.
Stary 2009-12-04, 11:37   #1188
Sweetheart86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Hej hej kochane

Dzięki Waszym zyczeniom nigdy chyba nie miałam tak udanej podróży! Walizka nie była za ciężka, samolot się nie spóźnił, dzieci nie płakały, przy lądowaniu nie walnął o ziemię tak mocno jak zawsze, jak wyszłam z "paszportowni" od razu miałam bagaż... No żyć nie umierać Tylko @ dał mi się we znaki trochę, ale też dało się przeżyć.

Wczoraj TŻet zdezerterował z pracy, więc się nie odzywałam. Spędziliśmy uroczy dzień - mieszkamy 5min od dużego centrum handlowego, takiego z marketem z warzywami, z budkami z chińskim jedzeniem itp. więc chyba z 4 godziny łaziliśmy po sklepach, jedliśmy orientalne jedzenie i słuchaliśmy jak dzieci śpiewają kolędy. Naprawdę było b miło.

Teraz siedzę wykąpana i zastanawiam się, jak ogarnąć ten bajzel, z czego połowę zrobiłam ja sama
Jakoś nie chce mi się jeszcze zaczynać, więc powizażuje sobie, a co
To super, że podróż udana i miło sobie spędzacie czas

Cytat:
ooo, wolne? albo piątek przespałam? Tylko wysusz dobrze głowę, żebyś nam się nie przeziębiła!
Tak wolne A głowa zaraz będzie wysuszona tylko czekam, aż mi się łazienka zwolni

Sweetheart86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 11:49   #1189
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Ale teraz tak mi się nie chce sprzątać.... Zawsze jak TŻet wstaje do pracy, to ja idę spać dalej, a dziś jakoś nie mogłam zasnąć i błąkam się tak od 8 po pokoju.

I pewnie będziecie się ze mnie śmiały, ale boję się iść do kuchni po 2 herbatę hehe, bo wszyscy już wstali. Tu mieszkają sami angole, każdy ma swój pokój na klucz, tylko kuchnia i łazienka wspólna. I właśnie wszyscy łażą po tej kuchni, a ja się krępuję, bo nikogo jeszcze nie widziałam wcześniej, no i mój angielski - a jak będą chcieli nawiązać rozmowę? hehe
ale muszę wyjść, przecież nie będę siedzieć o "suchym pysku "

Która godzina?????
Stary 2009-12-04, 12:06   #1190
antunka
Zakorzenienie

Pavlinecka super, że podróż się udała. Jednak mamy moc... czarownice Też bym się bała wyjść hehe ale musisz im stawić czoło. Powodzenia w szlifowaniu języka

Lick The Lollipop ano dziękuję, dziękuję. Będę tarwda a nie miętka

Sweet udanego polowania.

Ja się póki co obijam. Spakowałam torbę i odżywiam moje kapryśne włosy olejkiem kokosowym. Nie chce mi sie wychodzić z domu. Najchętniej przespałabym dzisiaj cały dzień bo miałam wyjątkowo przyjemne sny
Stary 2009-12-04, 12:09   #1191
teofano86
Zadomowienie

Cytat:
Ale teraz tak mi się nie chce sprzątać.... Zawsze jak TŻet wstaje do pracy, to ja idę spać dalej, a dziś jakoś nie mogłam zasnąć i błąkam się tak od 8 po pokoju.

I pewnie będziecie się ze mnie śmiały, ale boję się iść do kuchni po 2 herbatę hehe, bo wszyscy już wstali. Tu mieszkają sami angole, każdy ma swój pokój na klucz, tylko kuchnia i łazienka wspólna. I właśnie wszyscy łażą po tej kuchni, a ja się krępuję, bo nikogo jeszcze nie widziałam wcześniej, no i mój angielski - a jak będą chcieli nawiązać rozmowę? hehe
ale muszę wyjść, przecież nie będę siedzieć o "suchym pysku "

Która godzina?????
I powiedziała to POLKA... dla nich Polki to jest cud świata :P ale na szczęście angole są sympatyczni i pamiętam moje początki z angielskim zaznaczyłam kolesiowi, że nie znam dobrze angielskiego a on po 10 minutach że mówię lepiej i bardziej poprawnie niż on w swoim ojczystym języku
powodzenia...
u mnie jest 12:06

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Cytat:

Co do n-k to zgadzam się z Wami. Najbardziej mnie denerwują komentarze typu 'śliczna fotka', gdy akurat ta fotka jest beznadziejna, bo widać, że zrobiona komórką, jakość koszmarna itp. N-k na początku było fajne, ale to co teraz się tam dzieje, chyba dość mocno mija sie z pierwotnym celem tej stronki.
e tam na NK to w ogóle mistrzowie fotografii cały śmietnik a człowieka pół, albo te foty z lampą błyskową w lustrze, pomijam już O SOBIE i te głębokie myśli typu: jestem jaka jestem i nic mnie nie zmieni
[...]"

Stary 2009-12-04, 12:17   #1192
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
I powiedziała to POLKA... dla nich Polki to jest cud świata :P ale na szczęście angole są sympatyczni i pamiętam moje początki z angielskim zaznaczyłam kolesiowi, że nie znam dobrze angielskiego a on po 10 minutach że mówię lepiej i bardziej poprawnie niż on w swoim ojczystym języku
powodzenia...
u mnie jest 12:06

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

e tam na NK to w ogóle mistrzowie fotografii cały śmietnik a człowieka pół, albo te foty z lampą błyskową w lustrze, pomijam już O SOBIE i te głębokie myśli typu: jestem jaka jestem i nic mnie nie zmieni
Oj, ja akurat nie jestem w ich typie, owszem, się nasłuchałam propozycji różnych w pracy hehe, co drugi mnie kochał i chciał kupować co zechcę, ale oni myśleli że jestem z Włoch, Francji ew. Chorwacji
Nie no, zjeść mnie nie zjedzą, ale wiesz, zanim się rozkręcę, to nie będę umiała nawet za bardzo odpowiedzieć na pytania. Chociaż wczoraj w sklepie pan się podniecał, że ja tak dużo mówię po ichnemu.

A co do NK to... hehe. Sama mam konto i dużo zdjęć, ale dostępnych dla znajomych i mam nadzieję, że nie wywołują takich uczuć. Ale kiedy patrzę na zdjęcia gorących 15 z cyckami na wierzchu a w tle mamusia, to aż się nóż się w kieszeni otwiera.
Albo cała galeria autoportretów a pod każdym 16 linijek podpisu. Miodzio
Stary 2009-12-04, 12:24   #1193
201701251209
Konto usunięte

Pavlinecka_21 do odważnych świat należy. Jakoś to będzie, a im szybciej przełamiesz strach tym lepiej. Nie ma co za dużo myśleć, tylko idź po herbatkę.
Wspieram Cie w myślach...odczuwasz coś z mojej mocy

Lampy błyskowe, dziubki zamiast uśmiechu, hot 15 jakoś przeżyję. Ale rozbrajają mnie laski, które w podpisie do półnagiego zdjęcia mają: Więcej pikantnych fotek za doładowanie Play - 10,albo 30
Stary 2009-12-04, 12:28   #1194
teofano86
Zadomowienie

Cytat:
Pavlinecka_21 do odważnych świat należy. Jakoś to będzie, a im szybciej przełamiesz strach tym lepiej. Nie ma co za dużo myśleć, tylko idź po herbatkę.
Wspieram Cie w myślach...odczuwasz coś z mojej mocy

Lampy błyskowe, dziubki zamiast uśmiechu, hot 15 jakoś przeżyję. Ale rozbrajają mnie laski, które w podpisie do półnagiego zdjęcia mają: Więcej pikantnych fotek za doładowanie Play - 10,albo 30
umarłam i jestem w piekle.... porażka ale to jest nawet nie żałosne tylko poniżej wszystkiego...
[...]"

Stary 2009-12-04, 12:33   #1195
patrysiamisia
Raczkowanie

GG do patrysiamisia

Pavlinecka opowiadaj jak ci poszło w kuchni :P

Stary 2009-12-04, 12:34   #1196
201701251209
Konto usunięte

Cytat:
umarłam i jestem w piekle.... porażka ale to jest nawet nie żałosne tylko poniżej wszystkiego...
Nie nie żartuj, że nie widziałaś czegoś takiego? Mnóstwo takich profilów jest.
Albo gejowskie profile, gdzie facio stoi w samych bokserkach z ptakiem we wzwodzie
Stary 2009-12-04, 12:40   #1197
patrysiamisia
Raczkowanie

GG do patrysiamisia

No co wy mówicie serio są takie profile na nk ??? Ja na szczęście nie widziałam

Stary 2009-12-04, 12:46   #1198
Makrofonek
Raczkowanie

hello wam!!
hm mam pytanie bo nie wiem co kupic mojemu na mikolajka i na gwiazdke? niby jest troche czasu do świat ale musze myslec bo wiecej pracy i mam mniej czasu na prezenty i chodzenie po miescie... zamierzam moze? jeszcze dzis gdzies wyskoczyc poszukac ale cos mnie dobija pogoda a w domu tak cieplutko ze az sie odechciewa wychodzenia
Stary 2009-12-04, 12:52   #1199
201701251209
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez patrysiamisia Pokaż wiadomość
No co wy mówicie serio są takie profile na nk ??? Ja na szczęście nie widziałam
Niestety są
Wystarczy czasem spojrzeć na dół strony nk, tam pojawiają się ostatnio dodane zdjęcia. Niekiedy trafią się takie perełki.
Albo w wyszukiwanie znajomych wpisać "gej" i buch.... do wyboru do koloru.
Cytat:
hm mam pytanie bo nie wiem co kupic mojemu na mikolajka i na gwiazdke?
Niestety nie pomogę, bo sama mam dylemat. Próbowała dziś wyciągnąć z Tż, co chce, żeby się ucieszył. To powiedział tylko, że mnie nie stać na takie prezenty I koniec gadki. Więc cokokolwiek mu kupię to i tak będzie denny podarunek, bo nie mam tyle kasy.
Wkurzyłam się na niego, bo ja mu ze szczegółami powiedziałam co chcę i z czego będę się cieszyc jak głupia. A on taki tekst do mnie i żadego pomysłu nie podrzucił.
Stary 2009-12-04, 12:52   #1200
patrysiamisia
Raczkowanie

GG do patrysiamisia

Ja też nie mam pojecia co mojemu tż kupic

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości