|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę, część 4
Dziewczyny, rozpaczliwie poszukuje kropelki /odlewki
-Trouble Boucheron -lancome hypnose elixir -Gabrieli sabatini edp W zamian oferuje m.in. odlewki: Max Mara edp, T4T, LLL, Czekoladowanilie Sephory, Dark Extacy, miniaturke Pacific Island Escady i rozne probki. Poza tym szukam w kadej ilosci: Aliena oraz Hot Couture |
|
|
|
#3602 |
|
Zakorzenienie
|
Juliette Has a Gun - Citizen Queen
Wszystko oddam za większą ilość (5-10 ml) |
|
|
|
#3603 |
|
Zakorzenienie
|
Na gwałt potrzebuję choć troszkę na test Musk Ravageur
|
|
|
|
#3604 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam jeszcze Bee's wax Demeter jakbyś chciała
|
|
|
#3605 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:10 ---------- Poprzedni post napisano o 01:02 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:13 ---------- Poprzedni post napisano o 01:10 ---------- Cytat:
Znajdziesz coś u mnie?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#3606 |
|
Przyczajenie
|
Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę, część 4
Witajcie!
Oddam próbki: fabryczna: Etro Masot - 1,7 ml(fiolka bez atomizera) robione: Yves Rocher Neonatura Cocon - 0,9 ml l'Artisan Havana Vanille - 1 ml Cioccolato Mon Amour Bianco Classico - 0,4-0,5 ml Cioccolato Mon Amour Fondente Extra - 0,4-0,5 ml Parfum d'Empire Wazamba - ok 0,7-08 ml (w szklanych fiolkach bez atomizera) Poszukuję: Organza Idecense Lalique Amethyst Baby Doll YSL Czarna Coco Paco Rabanne Ultrared Perfumy, w których wyraźna jest nuta fiołków Mira Bai ... jestem tez otwarta na inne propozycje
Edytowane przez Zaatar Czas edycji: 2009-12-17 o 21:24 Powód: uaktualnienie informacji o oferowanych próbkaxh |
|
|
|
#3607 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
->probki: *Hermes Elixir *Guerlain Angelique *Lacoste Touch of sun *Dior J'adore EDT *L'eu d'issey *Jazmin Kavali |
|
|
|
|
#3608 |
|
Wtajemniczenie
|
szukam:
Nu YSL Black Cashmere Donna Karan oddam: odlewki La perla Dark Extasy - 4ml T4T- 4ml CK obsession night - 5 ml Elle YSL- 5ml Midnight Poison Dior- 5ml She wood Dsquared - 5ml Kashmina touch Max Mara- 5ml Happy heart Clinique- 5ml Miracle Lancome- 5ml LolitaLempicka EDP- 5ml LolitaLempicka fleur defendue - 5ml cerruti 1881 - 5ml próbki: (robione) Demeter - cinnamon toast 0.5 ml -lychee 0.5 ml - condensed milk 0.5 ml -rain 0.5 ml - baby powder 0.9 ml - fig leaf 0,8 ml l'instant magic Guerlain 0,6 ml L'eau D'issley 0,6 ml ( oryginalna z atomizerem) Petits et mamans 0,3 ml ( oryginalna z atomizerem) D&G light blue 0,9 ml (oryginalna) |
|
|
|
#3609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo chętnie, miałam mieć z innej wymiany, ale nie wyszło. Dobierz sobie coś w zamian i możemy się wymieniać adresami
|
|
#3610 |
|
Zakorzenienie
|
szukam nowego l'artisana Al Oudh, w zamian to co w podpisie
i jeszcze poznałabym Dziewczynę w szpilkach lutensa
|
|
|
|
#3611 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
|
|
#3612 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3613 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jeśli tak to czekam na PW z adresem.
Edytowane przez Cheza01 Czas edycji: 2009-12-09 o 00:16 |
|
|
|
|
#3614 |
|
Raczkowanie
|
Chętnie się wymienię Ange ou Demon edp50ml z ubytkiem kilku psikniec,próbowałam długo ale jednak nie ma opcji żeby u mnie został.
Mam też ok 80 ml red jeans na zbyciu a z próbek mogę powymieniać się (obecnie jakoś wszystko wypsikałam i zbiór jest lichy) -Marc Jacobs rain -SL Fleur d'oranger -Masuki Matsushima M no i mam Le Feu którego praktycznie nie uzywam może na coś mogłabym się wymienic chociaż sama nie wiem czy chce jak pomyślę że już nigdy go nie poczuję to. . jednak moge zawsze zrobić odlewkę.Szukam: midnight poison diora lolita midnight ewentualnie zwykla delice d'epices niny ricci!!!!!!! AA winter delice i wszelkich próbek cdg, oraz zapachów piernikowych i świątecznych których jeszcze moze nie odkryłam(niewiele niszowych mój nos wąchał niestety )
Edytowane przez PannaMigotka Czas edycji: 2009-12-09 o 01:07 |
|
|
|
#3615 |
|
Raczkowanie
|
Poszukuję próbek, odlewek:
Apparition Ungaro Casmir Chopard Wish Chopard Hypnose Elixir Lancome Hypnose Poison Dior Desnuda Ungaro Sensations Jill Sanders Balenciaga Cristobal Intense Hugo Boss Flowerbomb EDP, EDT Note Vanille Micallef Addict Dior Amour Kenzo Lolita Lempicka (fioletowa) Proszę o PW Edytowane przez erolek Czas edycji: 2009-12-09 o 11:03 |
|
|
|
#3616 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3617 |
|
Raczkowanie
|
skarbiatko, domyślam się, że w tym wątku jest wymaina, ale wydawało mi się, że postawię sprawę jasno, ponieważ nie mam za wiele do zaoferowania na wymiankę a bardzo zależy mi na tych zapachach.
Jeśli moja propozycja tak bardzo boli, to zrobię edycję postu .
|
|
|
|
#3618 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() napisz co masz
|
|
#3619 |
|
Perfume Lover
|
Annick Goutal: Sables
Comptoir sud Pacifique: Matin Calin, Hanae Mori: Butterfly EDP Issey Miyake: Le Feu L’artisan: Poivre Piquant, Navegar Ouarzazate CDG Givenchy- Organza Calvin Klein- Eternity Gucci Eau de Parfum Lancome: Benghal, Tropiques Hermes- Ogrodek Srodziemnomorski ( na sprobowanie) Calvin Klein- Obsession Dolce & Gabbana EDP F by Ferragamo Thierry Mugler- Angel Innocent zielone Les Belles by Nina Ricci Nina Ricci Cherry Fantasy Nina Ricci- Nina Karl Lagerfeld- Chloe Karl Lagerfeld- Sun Moon Stars Versace- Crystal Noir Chopard- Casmir Bijan by Bijan Elisabeth Arden- Green Tea Celine Dion- Sensational Chanel no 5 Eau Premiere Today by Avon nawilzana chusteczka Naturelle by Yves Rocher Givenchy Ange ou Demon tender ( w saszetce) probki wszystkich zapachów Czech &Speake a i jeszcze dwa zapachy Jo Wood reklamowane jako organiczne i naturalne Amka: roza, jasmin, neroli, bergamotka, mandarynka, pomarancza, drzewo cedrowe Usiku: rozmaryn, sosnowe igliwie, kardamon, imbir, kolendra, czosnek, szałwia, drzewo cedrowe, paczula i wetiwer
[B]Z perfumami jest jak z alkoholem. Liczy się tylko kolejna flaszka ![]() WYMIANA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1280992 Edytowane przez beyza Czas edycji: 2009-12-09 o 19:00 |
|
|
|
#3620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3621 |
|
Zadomowienie
|
Chętnie się podzielę tym co mam, przyjme coś co mnie zainteresuje
:mogę zrobić odlewki: 1.Amor amor cacharel 2.Donna Karan Be delicious 3.CK in2u her 4.Eden Cacharel 5.Thierry Mugler Angel
|
#3623 |
|
Raczkowanie
|
Poszukuję próbek, odlewek:
Apparition Ungaro Casmir Chopard Wish Chopard Hypnose Elixir Lancome Hypnose Poison Dior Desnuda Ungaro Sensations Jill Sanders Balenciaga Cristobal Intense Hugo Boss Flowerbomb EDP, EDT Note Vanille Micallef Addict Dior Amour Kenzo Lolita Lempicka (fioletowa Posiadam: D&G By Women D&G Light Blue D&G czerwona-woda toaletowa, prawie całe 50ml bez kilku psików Lolita Fleur Defendue woda perfumowana 50 ml-prawie cała bez kilku psików Salvador Dali Laguna Giorgio Armani Emporio Night She Geurlain Shalimar flakonik 15 ml |
|
|
|
#3624 |
|
Zakorzenienie
|
szukam próbek CdG sherbet rhubarbe i cinnamon, w zamian m.in CdG peppermint,volupsy, zainteresowanym napisze co mam
ps. creme brulee demeter znów wolne!-tylko za inny zapach |
|
|
|
#3625 |
|
Zadomowienie
|
To co w podpisie oraz:
15ml Demeter Leather 15ml Prada Irysowa Roma Uomo, Escada Magnetism Men - ile dusza zapragnie. Najchętniej kadzidlane, drzewne, wytrawne etc. Proszę o propozycje na PW, gdyż tutaj rzadko zaglądam.
|
|
#3626 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Ja wyślę po weekendzie
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#3627 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Chyba że dobierzesz sobie coś u mnie ![]() Kochana nie mogę znależć Twojej listy możesz mi podesłać tudzież napisać albo wkleić link do posta będę wdzieczna Chętnie się wymienię bo testuję teraz nowe zapachy
Mikroreklama Edytowane przez La bamba Czas edycji: 2009-12-11 o 18:23 |
||
|
|
|
#3628 |
|
Zakorzenienie
|
Pilnie szukam choć kropelki Donna Karan Essence Labdanum
![]() ![]() Do oddania mam Próbki oryginalne L'Artisan Jatamansi L'Artisan Cote d'Amour L'Artisan Tea For Two L'Artisan Poivre Piquant L'Artisan Fou D`Absinthe L'Artisan Passage D`Enfer L'Artisan Navegar (brak kartonika) L'Artisan L`eau de L`Artisan (brak kartonika) L'Artisan Ambre Extreme L'Artisan Dzing! L'Artisan Mechant Loup L'Artisan L'Ete en Douce Robione fiolka 1m napełniona do 3/4 AA Winter Delice YR Nature Millenaire YR Ode au Reve YR Nature PH YR Cedre Bleu CK Obsession Sheer L'Artisan Dzongkha L'Artisan Jatamansi (możliwa duża odlewka 15-20ml) Voluspa Red Amber Incense Sephora Sephora Vanille Caramel Sephora Vanille Chocolat Sephora Vanille Mangue Organza Indecence Organza Indecence "nowa szata "
|
#3629 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
szukam wiekszych odlewek: Un Amour de Patou; Salvador Dali, Purplelips; Clinique Happy In Bloom; AA Herba Fresca; Dsquared2, She Wood ; Ultraviolet chetnie przygarne odlewke ok 5ml: Zagorsk, Addict 2 oddam robione: alyssa ashley musk 0,5ml black xs 1ml bond no. 9 broadway nite 0,5ml bond no. 9 sax for her 0,1ml britney spears fantasy 0,3ml cb ihp gingerbread 1ml CSP coeur de vahine 0,5ml CSP vanille cannelle 1,5ml demeter beeswax 2ml demeter bird of paradise 0,3ml demeter cinnamon bark 1,5ml demeter sugar cane 1,5ml demeter pina colada 1ml gabriela sabatini ocean sun 1,5m lhermes, eau d' orange verte 1ml hot couture edp 0,5ml l'air du temps 0,5ml l'or de torrente 1,5ml lalique tendre kiss 0,5ml marc jacobs daisy 1,5ml molecule 01 0,1ml narciso rodriguez for her 1ml neonatura souffle 0,5ml oriflame bahia sunset 2ml perles de lalique 1ml puma i'm going man 1,5ml Satellite, Padparadscha EDP 0,5ml Sephora, Capricieuse? Vanille Chocolat 1ml Sephora, Insoumise? Vanille Caramel 1,5ml Sephora, Poetique? Vanille Fleur d'Oranger 1,5ml Sephora, Tentatrice? Vanille Monoi 1ml serge noire 0,5ml sonia rykiel belle en rykiel 0,5ml tommy girl 1,2ml tommy hilfiger men 1ml voluspa, hawaiian maile vine 2ml voluspa tobbaco vanille 0,5ml woodcoffee 0,5ml woods of windsor orange spice 0,4ml higher energy dior 3,5ml premier figuier extreme 4ml bvlgari au the rouge 3,5ml vc&a automne 3ml oddam oryginalne: (a = atomizer) avon bond girl edp 0,7ml bvlgari blv notte pour homme 1,3ml a bvlgari petits et mamans 1,2ml cacharel scarlett edt 1,5ml kartonik 2x psikniete a ck secret obsession edp 1,2ml a clinique happy heart 1ml eau de star 0,9ml Flirt! Glamourazzi 1,5ml, kartonik, 2x psikniete a FM 87 - odpowiednik CK IN2U 2ml moschino cheap and chic happy fizz 1,2ml kartonik oriflame miss punk 2ml salvador dali eau de dali edt 1ml valentino, rock 'n rose 2ml youth dew amber nude 1ml a mogę oddać odlewki lub zrobić próbki: Alfred Sung, SHI EDP Aquolina, Acqua Corpo Profumata More e Musk Bruno Banani, Not For Everybody Bvlgari, Eau Parfumée Au Thé Rouge EDT CK, IN2U Coty, Kylie Minogue, Sweet Darling EDT Donna Karan, DKNY Red Delicious Hermes, Elixir des Merveilles EDP L'Occitane, Cherry Blossom EDT Sephora, Capricieuse? Vanille Chocolat EDT Sephora, Insoumise? Vanille Caramel EDT Sephora, Poetique? Vanille Fleur d`Oranger EDT Yves Rocher, Fraîcheur Végétale de Verveine EDC Yves Rocher, Les Plaisirs Nature, Vanille Bourbon EDT Yves Rocher, Pur Désir de Fleur d'Oranger EDT Comptoir Sud Pacifique, Cool Tropic Palm EDT w wątku wymiankowym odlewka 5ml demeter earl grey!
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2010-02-24 o 19:30 |
|
|
|
#3630 |
|
Rozeznanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:04.

Mam jeszcze Bee's wax Demeter jakbyś chciała
uffff

)