Offtopowe zapuszczanie cz. VIII Dalej, dalej włosy wizażanek! - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-17, 10:41   #4591
dymka
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. VIII Dalej, dalej włosy wizażanek!

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
Dzień dobry panie

Ale mnie dzis spotkałomad:

Nałozyłam wczoraj olej na włosy i chciałam dzisiaj zmyc.Raz myje głowe okej i zaczynam 2 raz tez okej a 3 zabrakło mi wody nagle wyłączyli nam wode ja z szamponem na głowie i to babydreamem próbuje jakoś spłukac wodą bo bardzoooo słabe cisnienie było. Masakra jakas, pozbierałysmy wode ze wszystkich kranów i podgrzałysmy w garnku, spłukałysmy ale nie wiem czy dobrze;/ a Dzisiaj ide do fryzjera podciac grzywke.... nawet odzywki nie nałozyłam wiec chyba połowa Liliputza pójdzie na rozczesanie włosów po babydreamie. po prostu SUPER.
Oj - biedna

U mnie kiedyś było takie słabe ciśnienie, że przez 2dni ciepłej wody nie miałam, bo junkers nie działał - pamiętam że wtedy brałam prysznic u sąsiada, ręczniczek, klapeczki i szłam swoją uliczką a później wracałam z turbanem na głowie. Ale to późna wiosna była
Stary 2009-12-17, 11:20   #4592
Renia90
Zakorzenienie

dzień dobry
miałam wstać o 9:00 ale wstałam o 10:00, lepsze to niż o 11:00
chciałam wcześniej, ale w nocy przespałam z 2-3h ;/ tak mnie nogi bolały i głowa i w ogóle mam problem z zasypaniem ostatnio.. wczoraj w robocie masakra.. 3h non stop sprzątałam, wypiłam kawę i taki ruch do nocy że szok nawet nie miałam czasu niczego zjeść bo co poszłam do kuchni to znowu mnie wołano
wyszło na to, że wracałam do domu jedząc loda a waliło śniegiem równo
Cytat:
Wróciłam od lekarza, mam infekcję gardła i bolał mnie migdałek a nie węzły.
ja miałam po weselu zapalenie migdałów, paskudztwo..
Cytat:
Napisane przez Jagoda90 Pokaż wiadomość
kurcze...jakie moje włosy ostatnio się fajne zrobiły
a ja zaczynam(chyba^^) akceptować moje naturalne
Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
Może lubi misie? Ja mam prawie 23 lata na karku a z jakiegoś ładnego misia bym się ucieszyła zasiliłby moją kolekcję parapetową
ja mam 19 lat i kocham misie ostatnio jak zobaczyłam w sklepie takiego wielkiego myślałam, że już sobie kupię
jako jedyna dziewczynka w przedszkolu woziłam w wózku misia
takie dziecko ze mnie o!

Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa Pokaż wiadomość
Witajcie
TŻ sie odezwał i teraz już wiem na czym stoje, zostałam na lodzie
i jeszcze się rozchorowałam, rany... znowu będę płakać
miłego wieczorku
przykro mi trzymaj się mocno, zasługujesz na kogoś lepszego
Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, musze Wam to pokazać!! http://www.allegro.pl/show_item.php?...997262#gallery
kurcze już nie działa i nie zdążyłam zobaczyć

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Mnie ostatnio wszystko wysusza, cera się łuszczy i powyskakiwały krostki na brodzie Już nie wiem czym ją smarować żeby była nawilżona Muszę robić peeling co parę dni bo inaczej nie położyłabym podkładu, wałkowałby mi się na twarzy Chyba mało komu służy okres grzewczy, ja mam co roku takie problemy
ja miałam ostatnio strasznie suche czoło i policzki.. ale kupiłam kremy na dzień i na noc nawilżające z avonu i pomogły, bo jak miałam podkład to na czole normalnie takie łuski miałam a teraz już nie

motylku masakra! pierwszy raz spotykam się z czymś takim, mam nadzieję, że przynajmniej tą resztę ciuszków da się uratować, no i że pozbędziesz się tego czegoś na zawsze!

"Robienie czegoś najlepiej jak się potrafi jest ważniejsze niż bycie najlepszym" /Shannon Miller/

KLIKnij raz dziennie i pomóż
i jeszcze tutaj!

Edytowane przez Renia90
Czas edycji: 2009-12-17 o 11:25
Renia90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 11:24   #4593
Jagoda90
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny, domi jutro powinna rodzic

Cytat:
Napisane przez Renia90 Pokaż wiadomość

a ja zaczynam(chyba^^) akceptować moje naturalne

a gdzie można zobaczyć Twoje włosy?

Jagoda90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 11:26   #4594
Renia90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jagoda90 Pokaż wiadomość
a gdzie można zobaczyć Twoje włosy?
kilka stron wcześniej, z jakieś 2-3 dni temu dodawałam? (ach ta pamięć )
tyle, że na zdj są prostowane, a nie mam takiego z naturalnymi właśnie

na 135 str. wątku

"Robienie czegoś najlepiej jak się potrafi jest ważniejsze niż bycie najlepszym" /Shannon Miller/

i jeszcze tutaj!

Edytowane przez Renia90
Czas edycji: 2009-12-17 o 11:31
Stary 2009-12-17, 11:39   #4595
blondyna789
Zakorzenienie

ale mam zapierdziel dziś... w dodatku koleżanka ma klientkę, która... mówiąc delikatnie 'brzydko pachnie;
Stary 2009-12-17, 11:50   #4596
201607180946
Konto usunięte

witam byłam dziś na badaniu krwi i przede mną w kolejce był chory umysłoeo pan, strasznie się bał, a wszyscy się na niego gapili, tak mi go było szkoda
Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość

piotrkowalolitka teraz na pewno nie kupimy nic, bo nie mamy pieniedzy. Nie wiem co mam zrobić, ciuchów tam nie włoze znowu.
wyrzucic szafy tez nie moge - bo za nia nie ma nawet tapety - nic

powyciągalam szuflady i tam mam płyte pilśniową - widac wyraznie wilgoć, nie na całej, tylko od dołu jest troche.
Natomiast w szafce gdzie mam ciuchy - nie widac nic takiego

jeżeli nie macie teraz kasy na meble, to proponuję kupić takie duże kolorowe składane kartonowe pudła, można je dostać w Realu albo Tesco, są przewiewna i ładne, na razie powinny wystarczyć

Cytat:
Napisane przez Bejjka Pokaż wiadomość
Bry!
wczoraj pół dnia spędziliśmy z rodzicami tżeta i kurde dziś niby mamy do nich pojechać i u nich spać nie podoba mi sie to wcale....
wkurza mnie jego mama- wypytuje tżeta o mnie a potem udaje, że nic nie wie i pyta się jeszcze raz, tym razem już mnie osobiście nie wiem o co jej chodzi?
współczuję , jak sobie pomyślę o wigilii z matką TŻ i jej super zabawnym fagasem to mi się chce

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość

no dziś to już wrzucę fotkę więc spoko.. widziałam rano, że baterie się naładowały

bry bry
czekamy, a nasz aparat znowu się zepsuł, już trzeci raz, a nie ma nawet roku
201607180946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 12:02   #4597
piotrkowalolitka
Zadomowienie

motylku to raczej nie jest przez nowe okna, skoro czesto wietrzysz pokoj. Jezeli nie bedzie nic na scianie, to ja stawialabym, ze szafa juz jest za stara i cos sie z nia dzieje. nie wiem, moze zle zakonserwowali to drewno i po tylu latach tak wlasnie sie dzieje. A grzyby w ogole moga byc grozne i ciezko ich sie pozbyc.
Wiem, ze to dom twoich rodzicow. Nie byloby mozliwosci, zeby oni cos wam kupili, zeby chociaz trzymac gdzies te ubrania??

życie jest piękne

8minute arms, buns, legs, abs
19/11
piotrkowalolitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 12:07   #4598
Bejjka
Zakorzenienie

a ja mam znowu strasznie suche końcowki cóż, ocierają się o ramiona, szalik, ciuchy...na dodatek mróz i suche powietrze
byle do wiosny , bo wtedy ciachnę ok 5cm
Bejjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 12:09   #4599
201607180946
Konto usunięte

motylku a ja się martwię o twoje prosiaki, w powietrzu mogą unosić się jakieś grzyby(jeżeli to w ogóle grzyb) , nic nim nie jest?
Stary 2009-12-17, 12:10   #4600
kruszyna90
Rozeznanie

bry

chcialaby któras odlewke kallosa? bo za duzo dla mnie ten litr na moje króciaki :P a chetnie bym pouzywala czegos innego tez
Stary 2009-12-17, 12:15   #4601
Renia90
Zakorzenienie

umyłam włoski i siedzę w loczkach prostownica jest be :P

teraz idę pod prysznic, pomalować się a potem na miasto na małe zakupy

i jeszcze tutaj!
Stary 2009-12-17, 12:16   #4602
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez piotrkowalolitka Pokaż wiadomość
motylku to raczej nie jest przez nowe okna, skoro czesto wietrzysz pokoj. Jezeli nie bedzie nic na scianie, to ja stawialabym, ze szafa juz jest za stara i cos sie z nia dzieje. nie wiem, moze zle zakonserwowali to drewno i po tylu latach tak wlasnie sie dzieje. A grzyby w ogole moga byc grozne i ciezko ich sie pozbyc.
Wiem, ze to dom twoich rodzicow. Nie byloby mozliwosci, zeby oni cos wam kupili, zeby chociaz trzymac gdzies te ubrania??
kurcze no tak sama z siebie szafa raczej nie gnije, więc musi być jakaś przyczyna leżąca po zewnętrznej stronie

Bejjka, ja wczoraj ciachnęłam końce.. ze 2 cm i znowu od nowa będą rosły.. najgorsze, że już były za ramiona, a teraz znowu są krótkie
Stary 2009-12-17, 12:18   #4603
201607180946
Konto usunięte

Cytat:
a ja mam znowu strasznie suche końcowki cóż, ocierają się o ramiona, szalik, ciuchy...na dodatek mróz i suche powietrze
byle do wiosny , bo wtedy ciachnę ok 5cm
mi się robią dredy od wełnianego płaszcza i szalika na wiosnę też planuję podcinanie i może jakiś zabieg regeneracyjny no i na pewno od marca zacznę wcieranie ampułek Radical(znowu 3 opakowania)

właśnie zrobiłam na parapetach barykady z poduszek, ręczników itp.mam nadzieję, że w domku będzie chociaż trochę cieplej
dziś spałam w dwóch piżamach i kurczakowym szlafroku w wełnianych skarpetach, pod kołdrą, kocem, kapą i jeszcze jednym kocem i z TŻ pod pachą, który grzeje jak falerka
Stary 2009-12-17, 12:24   #4604
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kruszyna90 Pokaż wiadomość
chcialaby któras odlewke kallosa? bo za duzo dla mnie ten litr na moje króciaki :P a chetnie bym pouzywala czegos innego tez
a jakiego masz kalosa? ja chętnie się wymienie i mam sporo do zaoferowania tylko możemy pogadac o tym jutro, bo już za chwilę muszę uciekać z wizażu? napisz co by Ci pasowało?

Cytat:

Bejjka, ja wczoraj ciachnęłam końce.. ze 2 cm i znowu od nowa będą rosły.. najgorsze, że już były za ramiona, a teraz znowu są krótkie
wiem, tylko czasem to lepsze niż straszenie suchymi czy zniszczonymi końcami...już teraz wiem, że moje po zimie będą fatalne

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

Cytat:
Napisane przez kasiamajo Pokaż wiadomość
mi się robią dredy od wełnianego płaszcza i szalika na wiosnę też planuję podcinanie i może jakiś zabieg regeneracyjny no i na pewno od marca zacznę wcieranie ampułek Radical(znowu 3 opakowania)
Kasiu, koleżanka mówiła, że w SuperPharmie jest na nie teraz przecena na 25zł i to tych nowych (ja mam jeszcze stare opakowanie). Chętnie zrobiłabym maly zapas, ale kasy raczej nie wytrzasnę, bo jeszcze to wesele pod koniec grudnia
Bejjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 12:30   #4605
piotrkowalolitka
Zadomowienie

Cytat:

właśnie zrobiłam na parapetach barykady z poduszek, ręczników itp.mam nadzieję, że w domku będzie chociaż trochę cieplej
dziś spałam w dwóch piżamach i kurczakowym szlafroku w wełnianych skarpetach, pod kołdrą, kocem, kapą i jeszcze jednym kocem i z TŻ pod pachą, który grzeje jak falerka
niezle Ja w skarpetach nie umiem spac
U mnie na podlasiu jest najzimniej z calej polski, wiec prosze nie narzekac A musze dzis jechac w koncu po prezent swiateczny..

życie jest piękne

19/11
Stary 2009-12-17, 12:31   #4606
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:

Musisz koniecznie pokazać te swoje loczki

Tak w ogóle to dzień dobry Wstałam koło 10.00 planowałam wcześniej ale się nie udało może przez mój sen w którym chodziłam po wszystkich kioskach i pytałam czy nie zamówiliby mi maski Joanna miód i cytryna Nie wiem jak jutro wstanę a muszę po 6.00 bo na 10.30 mam wykłady ehh kto to wymyślił żeby w piątki zjazd robić i to jeszcze na 8.00, ja na 8.00 nie jadę rzecz jasna

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 12:34   #4607
piotrkowalolitka
Zadomowienie

Cytat:
kurcze no tak sama z siebie szafa raczej nie gnije, więc musi być jakaś przyczyna leżąca po zewnętrznej stronie

Narazie to tylko gdybam co to moze byc.
Ale i tak ja bym chyba nie zaryzykowala juz, wkladac tam z powrotem ubrania..

życie jest piękne

19/11
Stary 2009-12-17, 12:36   #4608
201607180946
Konto usunięte

Cytat:

pochwal się potem co kupiłaś

Cytat:

wiem, tylko czasem to lepsze niż straszenie suchymi czy zniszczonymi końcami...już teraz wiem, że moje po zimie będą fatalne

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

Kasiu, koleżanka mówiła, że w SuperPharmie jest na nie teraz przecena na 25zł i to tych nowych (ja mam jeszcze stare opakowanie). Chętnie zrobiłabym maly zapas, ale kasy raczej nie wytrzasnę, bo jeszcze to wesele pod koniec grudnia
ja nie mam superpharm już kupiłam te nowe, za 33 zł w DOZie, Olsztyn to zadupie, ładne miasto ale jednak zadupie
a te nowe ampułki maja nowy skład

wiecie jaki miałam sen śniło mi się że łysiałam, wyłaziły mi całe kolonie włosów, to było tak realistyczne, że zaraz po obudzeniu pobiegłam do lustra, potem jeszcze przez kilka godzin była nie byłam w sosie to było potworne
Stary 2009-12-17, 12:43   #4609
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:

-
wiem , wiem.. moje już były fatalne, więc musiałam... wiem też, że za miesiąc znowu nie będą wyglądały za dobrze.... no ale jakoś po trochę je zetnę i mam nadzieję, że w końcu dojdę z nimi do ładu

Cytat:
Narazie to tylko gdybam co to moze byc.
rozumiem, też bym nie ryzykowała
Cytat:
wiecie jaki miałam sen śniło mi się że łysiałam, wyłaziły mi całe kolonie włosów, to było tak realistyczne, że zaraz po obudzeniu pobiegłam do lustra, potem jeszcze przez kilka godzin była nie byłam w sosie to było potworne
ojej.. najgorsze są włosowe koszmary no ale to tylko sen a włosy masz piękne... więc nie masz co się martwić
Stary 2009-12-17, 12:47   #4610
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
teraz na pewno to odpada z prostej przyczyny: w styczniu kupujemy mieszkanie (ale na razie sie tam nie przeprowadzamy, jest czesciowo umeblowane), plus ślub = całkowity brak kasy
Przez poltora jeszcze roku jestem całkowicie bez kasy.
Mama tez nam duzo pomogla finansowo w sprawie mieszkania, zeby kredyt byl mozliwie maly i krótki do spłacenia, wiec wszyscy jestesmy spłukani.
Jak minie ten czas, na pewno bedzie lepiej.

meble są stare fakt, ale staly bo sie nic z nimi naparwde nie dzialo i nie byly popsute.
ja sie przyznaje ze zima nie wietrze czesto, bo jestem zmarzluch po prostu....

Cytat:
motylku a ja się martwię o twoje prosiaki, w powietrzu mogą unosić się jakieś grzyby(jeżeli to w ogóle grzyb) , nic nim nie jest?
swiniakom nic nie jest i nie widzialam zeby kiedykolwiek u mnie na noc chorowały, nawet przeziebienia nie mają.

teraz to juz w ogole jestem nastarszona ty, co piszecie

dziewczyny ja nie wiem czy to jest grzyb, czy nie, czy moze tylko wilgoc z której moze sie grzyb wytworzyc, nie znam sie, ale widze ze z tył na szafie jak wszystko powyrzucałam, nie ma nic, zadnego grzyba czy cos, jedynie ta płyta pilsniowa jest mokra, ale nie porasta jej nic

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Cytat:
na pewno nie wloze juz tam ciuchów, chyba nic juz tam nie wloze i do czerwca beda staly puste

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 12:53   #4611
201607180946
Konto usunięte

Cytat:

ojej.. najgorsze są włosowe koszmary no ale to tylko sen a włosy masz piękne... więc nie masz co się martwić

Cytat:
teraz na pewno to odpada z prostej przyczyny: w styczniu kupujemy mieszkanie (ale na razie sie tam nie przeprowadzamy, jest czesciowo umeblowane), plus ślub = całkowity brak kasy
Przez poltora jeszcze roku jestem całkowicie bez kasy.
Mama tez nam duzo pomogla finansowo w sprawie mieszkania, zeby kredyt byl mozliwie maly i krótki do spłacenia, wiec wszyscy jestesmy spłukani.
Jak minie ten czas, na pewno bedzie lepiej.

meble są stare fakt, ale staly bo sie nic z nimi naparwde nie dzialo i nie byly popsute.
ja sie przyznaje ze zima nie wietrze czesto, bo jestem zmarzluch po prostu....

swiniakom nic nie jest i nie widzialam zeby kiedykolwiek u mnie na noc chorowały, nawet przeziebienia nie mają.

teraz to juz w ogole jestem nastarszona ty, co piszecie

dziewczyny ja nie wiem czy to jest grzyb, czy nie, czy moze tylko wilgoc z której moze sie grzyb wytworzyc, nie znam sie, ale widze ze z tył na szafie jak wszystko powyrzucałam, nie ma nic, zadnego grzyba czy cos, jedynie ta płyta pilsniowa jest mokra, ale nie porasta jej nic

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

na pewno nie wloze juz tam ciuchów, chyba nic juz tam nie wloze i do czerwca beda staly puste
same problemy i to jeszcze przed świętami
Stary 2009-12-17, 12:53   #4612
piotrkowalolitka
Zadomowienie

grzyb moze byc ale niewidoczny. Tak jak u mnie w lozku nierozkladanym, niewietrzonym. Nie bylo zadnej wilgoci, a i tak grzyb sie pojawil. Grzyba nie bylo widac, ale zapach juz byl nieprzyjemny.
A u ciebie pewnie grzyb wybral dogodniejsze miejsce do rosniecia (ubrania) nie drewno.

I tak niedlugo sie wyprowadzicie, wiec na ten czas mozna by w kartonach trzymac ubrania (ktos podal tu taka propozycje). Albo skombinowac od kogos jakis mebel. U mnie w piwnicy i na gorze jest sporo starych wyniesionych mebli, a nic sie z nimi nie dzieje.

A o swiniaki raczej nie ma co sie martwic, bo ten grzyb zamkniety w szafie nie rozpyla sie
Ja uczulona na wszystkie grzyby przetrzymalam lozkowego grzyba.

życie jest piękne

19/11
Stary 2009-12-17, 12:56   #4613
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:

same problemy i to jeszcze przed świętami
zawsze cos musi sie schrzanić
dziewczyny kiedys w tesco widzialam takie cos, co sie stawia w pokoju i to pochłania wilgoc, ale nie przyglądałam sie, bo myslalam ze mnie to nie dotyczy

myslicie ze jak wstawie to do szafy, cos to da?

i jeszcze mam pytanie, skad mam wiedziec czy mam w pokoju wilgoć, tak ogólnie? bo ja nie wiem jakie są przesłanki tego

u mnie w pokoju nie czuc zadnego zapachu podejrzanego...

[*] 11.09.2012

Edytowane przez motylek1007
Czas edycji: 2009-12-17 o 12:57
Stary 2009-12-17, 13:09   #4614
Renia90
Zakorzenienie

Cytat:
Musisz koniecznie pokazać te swoje loczki
a prosim
pierwsze:wyprostwane
drugie: naturalne
Cytat:
pochwal się potem co kupiłaś
ok

był u mnie facecik z PZU i dostałam smycz na telefon, ale fajna wczas ten mikołaj przyszedł xD

i jeszcze tutaj!

Edytowane przez Renia90
Czas edycji: 2009-12-17 o 13:11
Stary 2009-12-17, 13:11   #4615
motylek1007
Zakorzenienie

Renia masz piekne naturalne włosy

[*] 11.09.2012
Stary 2009-12-17, 13:14   #4616
Magdzia94
Zakorzenienie

Renia ale piękne loczki

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 13:16   #4617
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
a prosim
pierwsze:wyprostwane
drugie: naturalne

ok

był u mnie facecik z PZU i dostałam smycz na telefon, ale fajna wczas ten mikołaj przyszedł xD
Świetne masz naturalne Ja bym odstawiła prostownice i pielęgnowała te swoje kręciołki

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 13:16   #4618
Renia90
Zakorzenienie

Cytat:
Renia masz piekne naturalne włosy
Cytat:
Renia ale piękne loczki
Cytat:
Świetne masz naturalne Ja bym odstawiła prostownice i pielęgnowała te swoje kręciołki
dziękuję
może w końcu oduczę się prostowania

i jeszcze tutaj!
Stary 2009-12-17, 13:20   #4619
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
może w końcu oduczę się prostowania
koniecznie

[*] 11.09.2012
Stary 2009-12-17, 13:23   #4620
Renia90
Zakorzenienie

Cytat:
koniecznie
tzn się po każdym myciu nie prostowałam bo czasami chodziłam w 'koczku', ale jednak zawsze niszczą się włosy, a szkoda
trzeba zapuścić zdrowe już od tygodnia nie tykam tego sprzętu ^^

i jeszcze tutaj!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości