Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ III - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-17, 12:59   #2101
motylek85
Zakorzenienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Cytat:
Napisane przez Cosmaaaaaaa Pokaż wiadomość
Zboczuchu Ja w pracy siedze

Co do brzusia.... Tez tak mam ... A wczoraj TZ go masowal i dotykal i rozmawialismy o tym ze w sumie juz niedlugo bedzie tam lokatorek ... Tak mi sie sentymenalnie zrobilo ...Wydaje mi sie ze TZ mysli o tym i sobie kmini wszystkie za i przeciw, bo samo jego przyznanie sie do tego, ze boi sie ze zolnierzyki moga byc nie wystarczajaco szybkie itd to juz jest duzo!
kurde to może ta decyzja o ślubie jakoś go zmobilizuje i szybciej będziecie się starać fajno by było hihi i nie zboczuchu, po prostu mam większe potrzeby sexualne

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ----------

Cytat:
Napisane przez kasiula1208 Pokaż wiadomość
noooo ja tez nie.... w tym miesiacu tak wyszło bo to był miesiac chorób w rodzinie najpierw ja byłam poteznie chora..39 stopni goraczki i nie wychodziłam złozka.. to była ostatnia rzecz o jakiej myslałam...juz pare dobrych lat nie byłam tak chora...ledwo dowlokłam sie do lekarza...potem moja roksana.. a potem mój tz. wszyscy sie od siebie pozarazali...az dziw ze w tym miesiacu przy takiej akcji udało nam sie wogóle przytulic chyba by mnie rozwaliło jak nie dostałabym bym@...cały czas przytulamy sie dosc intensywnie inic... a tu raz ...i.....nieeeee..... nawet o tym nie mysle....te spóznienie to pewnie z choroby....zreszta dwa miesiace temu dostałam 19-go dopiero i to był mój najdłuzszy cykl....wszystko juz mnie poteznie boli na@ ...wiec czekam
czyli spodziewasz się @ hmmm a ja bym i tobie tego teściorka pod szczoszki podstawiła jak widać na przykładzie KasiD wszystko jest możliwe no ale mi też się wredota jedna spóźnia i tez myślę, że nici z fasolki tylko @ sobie ze mną w kulki leci... a ja ją tak pielęgnowałam chamkę a ona mi się tak odpłaca??? tamponiki jej kupowałam, podpaseczki zapachowe, delikatne, normalnie cuda nie widy... a ona mnie tak traktuje!!! chamstwo!!! w tym miesiącu za karę podstawię jej alwaysa, a niech się tam poci!!! a co!!!:hah aha:

♥37/40♥
USG: 03.10 - 2090g szczęścia
USG: 22.11
Wizyta: 28.11
motylek85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 13:01   #2102
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Cytat:
Napisane przez motylek85 Pokaż wiadomość
kurde to może ta decyzja o ślubie jakoś go zmobilizuje i szybciej będziecie się starać fajno by było hihi i nie zboczuchu, po prostu mam większe potrzeby sexualne
Nie sadze, ale moze przez ten czas jaki sobie dalismy dojrzeje w pelni do tej nowej roli
Dzis rano rozmawialismy o tym czy ''wzialby'' mnie gdybym juz miala dziecko i tak dowiedzialam sie ze nie, bo jest strasznym egoista... Nie traktowalby tego dziecka jak swoje- zawsze pozostalaby ta swiadomosc ze nie on je splodzil. I ze jakbysmy swoje mieli potem to juz w ogole by dla niego zwariowal i te pierwsze by cierpialo. Itd
Poza tym stwierdzil ze na swoje dziecko bedzie zapierniczal poki bedzie mial sile i nigdy nie uslyszy od niego, ze nie ma czasu Wiec chyba bedzie dobrze- mam jeszcze rok zeby sie upewnic!
Cosmaaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 13:06   #2103
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
to chyba wszystkie tak mamy dla mnie ten koniec roku jest masakryczny..wogóle pierwsze swieta chyba jestem taka biedna...mało kasy atu tyle prezentów trza kupic...i jak tu sie cieszyc z tych swiat..jak trzeba kombinowac zeby starczyło do nastepnego miesiaca.. masakra jakas ale mój brat wczoraj powiedział ze zawsze tak jest.. bo mu zawsze na koniec roku przychodza jakies rachunki..zaległe sprawy itd....oby ten nowy rok był dla nas szczesliwszy

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

a no własnie bo ja sobie dzisiaj tez zrobiłam taki test pomiarowy.. tylko ze ja mierzyłam po przebudzeniu.. i teraz popołudniu.. i rano była 36,9 a teraz jest 37,5 bez sensu.. bo chyba powinna spasc im dłuzej do konca dniai byc tu człowieku mądry

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

zapisałam sie juz tambo mam zamiar sobie mierzyc od nastepnego cyklu tylko czekam na@

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

mmmm gyrosuwielbiam a ja robie sałatke z gyrosa...miesko przekładam ogórkami konserwowanymi(krojone w kostke)cebula(krojona w kostke)i kapusta pekinska(szatkowana) na gore majonez i polewam to ketchupempychotkaaaaaaa aaaaaaa
co do tempki to wlasnie im pozniej tym tempka wzrasta, dlatego jest metoda awaryjna, ze jak kiedys zmierzysz temp pozniej (np zaspisz) to sie liczy, ze na kazda godzine 1 st trzeba dodac do pomiaru, a jak wczesniej to 1 odjac od pomiaru
z tym zapisywaniem sie na 28dni to lepiej bylo poczekac az @ przyjdzie i pojdzie i zapisac sie jak zaczniesz mierzyc, dlatego ze tam sa tylko 3 m-ce darmowe i pozniej trzeba placic albo Cie blokuja wiec zapisujac sie przed @ i nie korzystajac z konta tracisz darmowe uzywanie
a taka salatke gyrosowa tez robie tylko ze nie ukladam warstwami tylko mieszam calosc
Cytat:
dziewczynki a znacie moze jakies ciekawe m\pomysły na ser biały???bo mam w lodówce ser biały i chciałaym z tego wyczarowac jakis ciekawy i dobry obiad.. ale wogólwole nie mam pomysłu
a moze pierogi leniwe, czy raczej kluski leniwe z buleczka na maselku na slodko ostatnio na zonkach gastronomicznych ktos chyba wrzucil przepis na takie kluski z serem kladzione i gotowane na wodzie-musze kiedys wyprobowac
Cytat:
Witajcie
Wczoraj mielismy z TZ przyjemny wieczorek- leniuchowania i nic nierobienia Az bylam w szoku
Dzis wrocilam na stare smieci i siedze z Nim w firmie- zaraz biore sie za ksiegowosc

Po swietach robimy termin u notariusza, zeby spisac intercyze, lecimy do urzedu i bedziemy znali date slubu

Madziorka, jeszcze raz dziekuje za odp Takich wiadomosci mi teraz potrzeba najbardziej, nie moge sluchac i czytac o rakach bo mam odrazu panike w oczach ... Moj TZ sie przyznal, ze tak sie martwil ze z bolem brzucha chodzi te dni - on ma takie bole tylko w mega stresie i mial tez takowe podczas naszych ciaglych rozmow na temat dzidzi .... Milego dzionka wszystkim zycze

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

A dzisiaj mi sie snilo ze moja kolezanka, ta ktora jest w 5 tyg ciazy przyszla do mnie i mi powiedziala ze ma raka skory i pokazala mi na piersiach takie czarne linie. Odrazu sie obudzilam.
Teraz wyczytalam ze nowotwor w snie to przestroga zeby rzucic zlosliwe nalogi poki nie jest za pozno (od wtorku nie pale papierosow w ogole, naklejam plastry Niquittin, bo niby przyczyniaja sie do wystapienia raka, jesli jest zakazenie HPV i TZ sie uparl ze mam rzucic...) no a kobieta w ciazy oznacza :
Ciąża we śnie symbolizuje nowe plany i nadzieje, które dojrzewają w nas i zostaną w końcu urzeczywistnione.
widzieć kobietę w ciąży : szczęście materialne

Moze jestem glupia, ale troche wierze w sny. I teraz napewno ani jednej fajki nie zapale....
ja tez jakos wierze w mowe snow i zawsze jak mi jakis sen zapadnie w glowie to sprawdzam na necie co znaczy i podobnie jak Motylkowi zeby snia mi sie ZAWSZE na smierc-tak wysnilam smierc babci i dziadka a ostatnio snia mi sie szczury i jak czytalam opisy to by sie zgadzalo z tym, co siedzi w mojej glowie
Cytat:
Napisane przez Kasia_Dublin Pokaż wiadomość
Cosma ja rzucilam palenie 3 lata temu, a palilam przez 7 lat!!! (na poczatku liceum trafilam na takie a nie inne towarzystwo, a zreszta wtedy byla taka 'moda' na palenie ze szok ). I pod koniec to wypalalam ponad paczke dziennie. A teraz jak sobie o tym mysle to nie wyobrazam sobie powrotu do palenia. Owszem jest tesknota za np poranna kawa i papieroskiem w tej samej rece, albo jak sie trzyma drinka z fajeczka, ale nie potrafie sie juz przekonac do smrodu i do tego ze ja sama mialabym na sobie i w domu ten zapach. Popieram twoja decyzje, trzeba zyc zdrowo
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 13:11   #2104
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ----------

czyli spodziewasz się @ hmmm a ja bym i tobie tego teściorka pod szczoszki podstawiła jak widać na przykładzie KasiD wszystko jest możliwe no ale mi też się wredota jedna spóźnia i tez myślę, że nici z fasolki tylko @ sobie ze mną w kulki leci... a ja ją tak pielęgnowałam chamkę a ona mi się tak odpłaca??? tamponiki jej kupowałam, podpaseczki zapachowe, delikatne, normalnie cuda nie widy... a ona mnie tak traktuje!!! chamstwo!!! w tym miesiącu za karę podstawię jej alwaysa, a niech się tam poci!!! a co!!!
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 13:17   #2105
Edzia400
Zakorzenienie

Cytat:
słonka moje kochane tak jak myślałam 1 krecha no cóż... choróbsko na bank mnie jakieś złapało... stąd ta temka i spóźniający się okres

:glas iu:nastepnym razem juz sie uda słonko

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

Cytat:
nie kochanie nie bede robic testu...wogóle sie nie staramy...w tym miesiacu tylko raz mielismy przytulanki i to jeszcze zabezpieczone(stosunek przerywany) wiec to musiałby byc naprawde jakis cuddzis mam 32 dzien cylku.. najdłuzszy to 34 dni wiec jesze mam dwa dni czekania....byłam w tym miesiacu chora wiec to tez moze wpłynac na opóznienie...brzuch cmi...ale praktycznie juz przestaje bolec.. tylko piersi zaczynaja dosc mocno bolec.. wiec @ zbliza sie wielkimi krokami....do tego biegunka i fatalne samopoczucie...wiec wszystko wskazuje na @....no nic do 19 czekam

biedaku moj kuruj sie i zdrowiej no

http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014
Edzia400 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 13:31   #2106
motylek85
Zakorzenienie

dobra kochane ja uciekam na jakiś czas bo taka głodna jestem, że szok!!! ech a taka zimnica, że się nie chce wychodzić...

♥37/40♥
Stary 2009-12-17, 13:37   #2107
hanjah
Zakorzenienie

Mnie dziś znowu dopadł przedświąteczny dołek. Wiem, że jesteśmy tu razem z tż, że czekamy na nasze dziecko, ale mimo wszystko jest mi przykro, że te Święta znów spędzimy sami...
Na poprawę humoru wzięłam się za gotowanie-w domu pachnie kapustą, bo wzięłam się za bigos. I zrobiło mi się lepiej, jakoś tak domowo się w domu zrobiło...
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-17, 14:24   #2108
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
Mnie dziś znowu dopadł przedświąteczny dołek. Wiem, że jesteśmy tu razem z tż, że czekamy na nasze dziecko, ale mimo wszystko jest mi przykro, że te Święta znów spędzimy sami...
Na poprawę humoru wzięłam się za gotowanie-w domu pachnie kapustą, bo wzięłam się za bigos. I zrobiło mi się lepiej, jakoś tak domowo się w domu zrobiło...
Przetrwasz. Wyobraz sobie ze to ostatnie takie swieta Nastepne, moze tez za granica ale juz z malenstwem
Stary 2009-12-17, 14:47   #2109
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Ja jak byłam 23 listopada to był 5 tydzień i 4 dni
Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
niestety troche nie mam wyboru nazbieralo sie jak zwykle duzo pracy przed swietami, a mi wszystko wolniej idzie i moja kocentracja pada. Aktualnie mam na glowie 3 projekty plus jedziemy chyba dzisiaj kupic choinke.
Myslicie ze wytrzyma swieza do sylwestra? bo chcialabym zeby ze 3 tygodnie postala. da rade co??

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------

ja taki mialam zaraz po odstawieniu tabletek. Myslalam ze mnie brzuch boli na okres, a mnie bolal na owulacje i...skonczylo sie fasolka wiec nigdy nic nie wiadomo

Może miałyśmy owulkę w innych terminach i dlatego te rozbieżności

Anulko współczuje kochana, staraj się przynajmniej nie przepracowac

A ja po dentyście udało się uratowac ząbek nie było kanałówki, ale jakby cś się działo to mam szybko przyjść, mam nadzieje, ze ednak wszystko będzie dobrze teraz mam tylko sparaliżowana buźkę no i ni emam już zadnych ubytków tylko w styczniu na piaskowanie ide i lakierowanie ząbków

Motylku
Ty udana jesteś

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Edytowane przez Carol77
Czas edycji: 2009-12-17 o 14:49
Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 15:10   #2110
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Och ... jeszcze tylko godzinka...
A moj TZ kloci sie z 98letnia klientka, ktora wisi firmie ponad 3tys euro i nie chce placic Jak to komicznie wyglada, ona nawet go nie slyszy

Ale nie powiem, wojownicza jest

A Wy co? Jak ja jestem, to zadna sie prawie nie odzywa
Stary 2009-12-17, 15:14   #2111
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:
Och ... jeszcze tylko godzinka...
A moj TZ kloci sie z 98letnia klientka, ktora wisi firmie ponad 3tys euro i nie chce placic Jak to komicznie wyglada, ona nawet go nie slyszy

Ale nie powiem, wojownicza jest

A Wy co? Jak ja jestem, to zadna sie prawie nie odzywa
ja juz jestesm i odzywam się do ciebie

♥37/40♥

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-17, 15:16   #2112
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
ja juz jestesm i odzywam się do ciebie
Stary 2009-12-17, 15:25   #2113
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość
Może miałyśmy owulkę w innych terminach i dlatego te rozbieżności
Możliwe, że tak było. Ja dokładnego terminu dowiem się w poniedziałek, jestem bardzo ciekawa co ginekolog powie.
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 15:36   #2114
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:
a jak tam plany na sylwestra?? bo ja musze się pochwalić, że w tym roku wybieramy się na imprezę w stylu country hehe właśnie organizator (czyli jeden z kolegów tz) dzwonił i pytał jaki chcę kapelusz bo zamawia jupi ale już sobie wyobrażam jaka super imprezka będzie w sobotę ide na ciucholand w poszukiwaniu rzeczy do przebrania koszula flanelowa w kretę dla tz może uda mi się znaleźć jakiś fajny pasek z dużą klamrą a dla siebie też muszę jakiejś kowbojskiek kratowatej bluzki poszukać hihi ale się ciesze

---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ----------

panienko a ja cię widzę i powiem więcej!! napisałam do ciebie na gg!!!

♥37/40♥
Stary 2009-12-17, 15:37   #2115
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Cytat:
a jak tam plany na sylwestra?? bo ja musze się pochwalić, że w tym roku wybieramy się na imprezę w stylu country hehe właśnie organizator (czyli jeden z kolegów tz) dzwonił i pytał jaki chcę kapelusz bo zamawia jupi ale już sobie wyobrażam jaka super imprezka będzie w sobotę ide na ciucholand w poszukiwaniu rzeczy do przebrania koszula flanelowa w kretę dla tz może uda mi się znaleźć jakiś fajny pasek z dużą klamrą a dla siebie też muszę jakiejś kowbojskiek kratowatej bluzki poszukać hihi ale się ciesze
A ja ide na wesele w sylwestra . Swoja droga to jest fajny pomysl zaczynac nowy rok slubem...
Motylku mysle ze bedziesz sie super bawic. Tutaj sa sliczne koszule w czerwona kratke i widzialam ze byly tak super przecenione. Ale w polsce na pewno tez cos znajdziesz

Czy to jawa czy to sen...

Edytowane przez Kasia_Dublin
Czas edycji: 2009-12-17 o 15:38
Kasia_Dublin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 15:43   #2116
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:
A ja ide na wesele w sylwestra . Swoja droga to jest fajny pomysl zaczynac nowy rok slubem...
Motylku mysle ze bedziesz sie super bawic. Tutaj sa sliczne koszule w czerwona kratke i widzialam ze byly tak super przecenione. Ale w polsce na pewno tez cos znajdziesz
no ja też mam nadzieję ciężko będzie bo to nie mój style te koszule ale mam nadzieję znaleźć coś extra hihi i czerwone wstążeczki muszę sobie kupić do warkoczyków

♥37/40♥
Stary 2009-12-17, 15:55   #2117
madziorka_82
Raczkowanie

GG do madziorka_82

Witam kochane Kurcze coś dziwna ta moja @. Czwarty dzień dopiero a mi tak skąpo leci że aż niemożliwe... Ale cóż... moja ginekolog mi kiedyś powiedziała że jak się tak wkręcam w myślenie o ciąży to moge sobie nawet okres zatrzymać. Wtedy zanim poroniłam ( ) to @ dostałam tylko że trwała 1 dzień i była raczej śmieszna, na drugi już były tylko brązowe plamki ze śluzu. Nie używam tamponów więc mogę monitorować ile czego. Na tamponie nawet bym nie wiedziała czy mam obfitą czy nie.

Wiecie co? Mam pomysł... Nie wiem czy się Wam spodoba ale co tam, podzielę się i poczekam na Wasze zdanie Dzielimy się tu smutkami i radościami, rozumiemy się nawzajem, pocieszamy itd. Może to planowanie dalekiej przyszłości ale ja mam taką naturę że lubię wszystko sobie zaplanować. Co powiecie na to żebyśmy kiedyś spotkały się wszystkie razem z naszymi pociechami? A nawet jeśli jeszcze nie wszystkie będziemy miały bebe? W jakimś miejscu w Polsce? Fajnie byłoby się spotkać, pogadać, pochwalić pociechami
but it meant everything to me.
madziorka_82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 16:15   #2118
sas
Wtajemniczenie

wiecie cio chcialam od Was"uciec" tak przynajmniej na jakis czas( i tak mnie nie zauwazacie czesto) ale jakos nie moge i tak was caly czas podczytuje...ja musze sie oswoic z jedna mysla i chyba niedlugo bede miala zawieszone staranka nio ale zycie
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 16:19   #2119
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
wiecie cio chcialam od Was"uciec" tak przynajmniej na jakis czas( i tak mnie nie zauwazacie czesto) ale jakos nie moge i tak was caly czas podczytuje...ja musze sie oswoic z jedna mysla i chyba niedlugo bede miala zawieszone staranka nio ale zycie
Oj Moniczka a ty znowu swoje . Ja cie widze skarbie . A czemu chcecie zawiesic staranka? Moze lepiej po prostu zawiesic myslenie o nich?

Czy to jawa czy to sen...
Kasia_Dublin jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-17, 16:23   #2120
niunia1401
Wtajemniczenie

SAS dlaczego chcesz zawiescic,bo przyznam szczerze ze tez o tym mysle

http://suwaczki.maluchy.pl/li-59885.png

http://suwaczki.maluchy.pl/li-55516.png
niunia1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 16:26   #2121
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Oj Moniczka a ty znowu swoje . Ja cie widze skarbie . A czemu chcecie zawiesic staranka? Moze lepiej po prostu zawiesic myslenie o nich?
dziekuje wiemwiem jestem marudna...a staranka zawiesze bo moj tz wyjezdza 8 stycznia do anglii a w tymmcu napewno nic z tego nie wyjdzie wiec dopoki tz nie wroci nici z dzidzi...mam dola wogole wcale mi sie nie podoba ze on wyjezdza a ja tu zostane sama niby jes net skype kamerki ehhh beznadzieja
jeszcze na dodatek mam ten dlupi zjazd na studiach teraz i kolokwium po prostu super przed samymi swietami
ale mam nastroj;(;(;(przepraszam za marudzenie
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 16:29   #2122
niunia1401
Wtajemniczenie

ogolnie u mnie to juz rok a moj tz ma juz w maju 40 wiec poprotu bedzie za pozno na dzieci mimo ze on mlodo wyglada teraz,to i tak poprostu juz mu sie chciec niebedzie,chyba czas pogodzic sie z mysla ze dzidzi niebedzie

---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ----------

no to kolorowo to niewyglada sas,ale wiesz czasem jeden raz jak u kasi wystarczy,ty chociaz masz @,a u mnie du.............pa

Stary 2009-12-17, 16:33   #2123
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
skarbie nie możessz tak mówić!!!nie możesz nas zostawić, mnie też czasem nie widzicie ale jakoś to przyjmuję a co do staranek to zgadzam się z Kasią może tylko tak postanówcie się nie starać ale tak od czasu do czasu niech ci tz taką niespodziankę zrobi jak tz Kasi jej hihi

♥37/40♥
Stary 2009-12-17, 16:39   #2124
hanjah
Zakorzenienie

Cytat:
Przetrwasz. Wyobraz sobie ze to ostatnie takie swieta Nastepne, moze tez za granica ale juz z malenstwem
O nie Tż powiedział, że stanie na uszach, żebysmy następne Święta spędzili z dzieckiem w Polsce
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 16:41   #2125
Gosiaro
Wtajemniczenie

Witajcie kochane!
Mało ostatnio piszę, bo też mnie taka jakaś niemoc złapała.Wczoraj miałam takie straszne kolki w brzuchu i wzdęcia, dzisiaj tez się jeszcze trochę męczę.Ogólnie to czuję się jak bym miała ze 40 lat więcej niż mam
Ale czytam was w miarę na bieżąco.
Nad morzem tez śnieży i właśnie się zastanawiam, jak ja wrócę do domu, bo na drogach pewnie korki i ślisko.Będę musiała uważać.

Gosiaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 16:47   #2126
motylek85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gosiaro Pokaż wiadomość
Witajcie kochane!
Mało ostatnio piszę, bo też mnie taka jakaś niemoc złapała.Wczoraj miałam takie straszne kolki w brzuchu i wzdęcia, dzisiaj tez się jeszcze trochę męczę.Ogólnie to czuję się jak bym miała ze 40 lat więcej niż mam
Ale czytam was w miarę na bieżąco.
Nad morzem tez śnieży i właśnie się zastanawiam, jak ja wrócę do domu, bo na drogach pewnie korki i ślisko.Będę musiała uważać.
ojej to uważaj bardzo, ja siedzę w domku i martwię się o mojego tz... jest tyle śniegu, że masakra a on tez dojeżdża do pracy autem... napisałam do niego smsa o której wraca bo boję się dzwonić żeby nie odbierał jak jedzie, a smsa przeczyta jak będzie mógł bo zawsze tak robi

♥37/40♥
Stary 2009-12-17, 16:50   #2127
Gosiaro
Wtajemniczenie

Motylku a jak tam twoje samopoczucie?Doczytałam, że jednak 1 krecha?Mam nadzieję że mimo wszystko się nie dołujesz tylko zbierasz siły do kolejnego podejścia?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-17, 16:57   #2128
motylek85
Zakorzenienie

no i o 19 dopiero kończy kurde te jego tata to normalnie oszalal... 12 godzin robic i to bez porządnego obiadu

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Gosiaro Pokaż wiadomość
Motylku a jak tam twoje samopoczucie?Doczytałam, że jednak 1 krecha?Mam nadzieję że mimo wszystko się nie dołujesz tylko zbierasz siły do kolejnego podejścia?
tak, tak, bo wszystkie znaki na niebie i ziemi na to wskazywały... ale chciałabym już dostać tą @ bo bez niej nie ma staranek...

♥37/40♥
Stary 2009-12-17, 16:57   #2129
Gosiaro
Wtajemniczenie

Dziewczyny a macie juz kupione prezenty?
Ja stwierdzilam, że nie dam rady wybrać sie na zakupy i wczoraj zrobiłam prezenty na allegro.Pytanie zasadnicze- czy zdaża dojść.Ja to jednak nie umiem życ bez tej adrenalinki.
No najwyzej dostaną w pozniejszym terminie.Planuje jeszce zrobić pod choinką taki prazent dla wszystkich.Mam takie metalowe pudeleczko w ksztalcie serduszka i chcę tam do środka wlozyc coś mowiaćego o mojej ciąży.Teraz tylko nie wiem, czy ma to byc test ciążowy, czy lepiej zdjęcie z USG, czy moze obie to rzeczy?Wypada test ciążowy rodzince pokazywać?Jak myślicie?

Stary 2009-12-17, 17:01   #2130
niunia1401
Wtajemniczenie

male buciki takie dzieciece dla maluszka badz zdjecie usg beda lepsze od testu

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości