|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
Niech Ula pojedzie do szpitala, do Marka
.Po Uli idę do arkusza z biologii i nie ma, że boli. Potem napiszę rozprawkę i z czystym sumieniem położę się spać.
|
|
|
|
#4712 |
|
♥
|
Dziewczyny czy byłaby któraś chętna pomóc mi tzn wytłumaczyła to całe prawdopodobieństwo z matematyki ?
|
|
|
|
#4713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie wiem jak
|
|
|
|
|
#4714 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4715 |
|
♥
|
hm. mogłabyś rozwiązać jakiś przykład na kartce i np zeskanować mi wysłać jak to się robi? bo ten mój genialny profesor jakieś schematy windy wymyśla - ten schemat oczywiście inaczej się nazywa
kurde nie wiem jak mogłybyście mi to wyjaśnic
|
|
|
|
#4716 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4717 |
|
♥
|
o to super, bo w poniedziałek mam sprawdzian z prawdopodobieństwa.
|
|
|
|
#4718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w tym też nic nie dostała ;]]] przeze mnie?! byłam na chemii, ale do spowiedzi nie poszłam, bo mróz taki, że marzyłam tylko o gorącej herbacie ;P pójdę może w niedzielę albo na tygodniu :P
|
|
#4719 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chciałabyś i z tymi i z tamtymi, ale jedni się nie lubią, drugich Ty nie trawisz i o ![]() Ala! wierszyk na dziś prosimy! ![]() Cytat:
tez nie lubie jak niektorzy w klasie robia cos nie uzgadniajac tego z innymi osobami... a o autobusach i tramwajach nic nie mow! u nas w ogole w nich nie grzeją!!! Cytat:
![]() Cytat:
!------------ kupiłam buty zimowe, i suienkę ![]() ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- chyba zaraz spać pójdę. zmęczona jestem... |
||||
|
|
|
#4720 | |||
|
Wtajemniczenie
|
No to szybko, jakaś akcja składkowa w Tesco czy gdzieś
![]() Riddim, ciesze się, że sie podobało bestseller już mam tu na wizażu, jak na razie to i tak sukces ![]() Cytat:
a tak na serio, to nie wiem czemu .. chyba czułam w nich inspirację :P Cytat:
ja nigdy.. hehe weekend to dla mnie przerwa ![]() Cytat:
![]() Mam tylko z ang. P - 95 % jezu ... :[ nie przedstawiłam sie, tak jak trzeba bylo - napisałam "XYZ". Dobra trudno. U nas w tej notatce jak było "przypomnij, zeby nakarmic psa", to pisali "Feed Reksio" "Rośliny" Wszędzie je spotkasz Wszędzie zobaczysz I nawet zerwiesz je Są na drzewach Są na krzewach To liście są, łodygi TEŻ Proszę I jaka sukienka? ![]()
|
|
|
#4721 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i się wyjaśniło ;] sławny już pan od fizyki : "tu macie 8 zadanek testowych i jedno do rozwiązania,ale te osiem to wam nawet na dwóję nie starczy, powodzenia". U niego skala ocen sie konczyla na trójce. albo facet od TI - miałam ze spr 96% - trója ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Marta, jaka sukienka? poka.nikt za mną nie tęsknił? teraz to różnie ze mną będzie bo mam w domu dwóch dzikich lokatorów.. (siostra cioteczna z narzeczonym u mnie mieszkają.. jeszcze jakiś miesiąc to potrwa).. i dlatego mnie nie ma na wizażu..bo spędzam czas z rodziną ![]() w sumie wlaśnie komputer mi się rozładowuje, a oni śpią w tym samym pokoju.. i nie będę hałasować zeby kompa podłączyć dlatego tak w kilku zdaniach się odzywam ![]() ale nadrobiłam wszystko co pisałyscie ![]() jeszcze tylko poniedziałek do szkoły... we wtorek wigilia klasowa... i wolność. miłego dnia Żbiki ;**
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4722 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Idę zaraz do nowootwartej galerii, w której są nawet ruchome schody. ![]() I wczoraj zapomniałam Wam opowiedzieć śmieszną sytuację. ![]() Szłam z M. do mnie i po drodze zaszłyśmy do sklepu po czipsy. Ona wygrzebała z kieszeni 80 gr i chciała się dorzucić. ( ) poszłyśmy do kasy i zanim wygrzebałam portfel, M. położyła te 80 gr na ladzie. Ekspedientka: " A co to? " No jak to co, pieniądze. Haha. Cytat:
![]() Genialny rym. ![]() "też" mnie ciągle rozbraja. ![]() Ja tęskniłam oczywiście, ale nic nie pisałam. ![]()
|
|
|
#4723 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Ja też tęskniłam, tylko nie umiem okazywać uczuć .Biorę się za sprzątanie. Myślałam, że jakoś się z tego wykaraskam, ale nie umiem przejść obojętnie obok zapracowanej mamy. To tego. Jak skończę, to wpadnę. Miłego dnia |
|
|
|
|
#4724 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oj no to pilnuj rodziny ![]() Cytat:
my też mielismy mieć, stoi w stanie surowym - same muury. i tak od dwóch lat :/ dziekuje ciekawe ile będzie z rozszerzonego ![]() no rym całkiem skomplikowany ^^ już we wtorek jadę po wszyyystko co studniówkowe
|
|
|
#4725 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() I jakie sklepy tam są ? Może się z koleżankami wybiorę zamiast iść do szkoły
|
|
|
|
|
#4726 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() chyba słowo "też" bardzo Cię fascynowało ![]() ja tęskniłam ![]() muszę zabrać się za sprzątanie. odespałam cały tydzień ![]() potem może coś się pouczę z geo i mały seansik z dr house'em i może jakaś pizza z przyjaciółkami ? ![]() tylko, że jest tak zimno, że nie chce mi się wychodzić na dwór .. ale fajna emotikona
|
|
#4727 |
|
Wtajemniczenie
|
nie wiem o co mi chodziło ![]() MATKO BOSKA tak mnie okropnie boli brzuch ze po prostu zaraz nie wytrzymam!!!!
|
|
#4728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Booże współczuję, u nas w autobusach jest nawet ciepło. oo pokaaż sukienkę, a ja jeszcze nie mam Przeczytałam wczoraj Medaliony, fajna książka nudzi mi się.
|
|
#4729 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niedaleko PKS-ów, koło postoju taxi. Już wiesz gdzie? Ale nie ma takich typowych, markowych sklepów. Ale dużo sukienek jest, więc jest z czego wybierać. Cytat:
![]() Wzięłaś tabletkę? ------------- Ale mamy wypasioną galerię. Jak zimno, jeszcze bardziej niż wczoraj. ![]() Właśnie ugotowałam sobie budyń.
|
|
|
#4730 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a sukienka, no... powiem tak, chciałam wziąć inną, bo miała górę taką jak chciałam, kolor taki jak chciałam, ale.. dół był taki zwyczajny, wyglądałam jakbym nie miała figury - zero wciecia, ani w pasie, ani pod cyckami, ani podkreslonych bioder, taka kłoda, jak to tż określił xD więc zdecydowałam się na inną, która owszem, jest ładna, ładny kolor, krój, w którym o dziwo całkiem dobrze wyglądam, ale... po prostu nie jest taka o jakiej marzyłam ![]() może ( ) potem pokaze, bo mi sie nigdy nie chce ze zdjeciami meczyć. ![]() i widziałam idealne buty do niej no i były mega niewygodne. ![]() planowałam kupić buty do tańca towarzyskiego, bo są szyte na miarę... ale teraz będę miała problem żeby dopasować jakieś do tej sukienki ![]() Cytat:
u mnie tez powinni nasłać kuratorium na całą tę szkołę ![]() jakto nikt ;( ? ![]() Cytat:
a co to są pieniądze?!Cytat:
![]() też mam ochotę na pizzę ![]() i na dr house'a mam ochote ![]() Cytat:
też mi się podobała podzieliłabyś się... a jaki ? xD
|
|||||
|
|
|
#4731 | |
|
Wtajemniczenie
|
tak, tak
właściwie to 3 i już lepiej.. nie lubię się tak faszerować ale co zrobić. Nigdy mnie chyba tak nie bolało w czasie okresu..Cytat:
Zawsze musi byc cos nie tak. Najważniejsze, że Ci się podoba - to już sukces ![]() Właśnie siedzę caly czas z poduszką elektryczna i mi grzeje ![]() ehh mam nadzieje, że dziś wyjdę z domu, bo filmiki z tż chce sobie obejrzeć, a jak jest taka pogoda to mi się kompletnie nic innego nie chce robić
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2009-12-19 o 13:20 |
|
|
|
|
#4732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czekoladowy. Chcesz? ![]() ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Ala, a ta poduszka coś daje? Ja kiedyś poleżałam pod kocem elektrycznym, ale żadnej różnicy nie poczułam. ![]() Święta czuje, wcale nie muszę się uczyć w ten weekend. W poniedziałek mam kulig, więc tylko angielski i polski mam, ale to wiecie. We wtorek wigilia klasowa. Jaaaa. ![]() Zrobiłam trochę matmy i dziś z koleżanką na kiełbasę się umówilam wieczorem. ![]() Wypożyczyłam fajną książkę do biologii, z tych większych. Zaraz mogę podać autora.
|
|
|
#4733 | |
|
Zadomowienie
|
spóźnionego smacznego
![]() [QUOTE=blue_apple;15946257] a sukienka, no... powiem tak, chciałam wziąć inną, bo miała górę taką jak chciałam, kolor taki jak chciałam, ale.. dół był taki zwyczajny, wyglądałam jakbym nie miała figury - zero wciecia, ani w pasie, ani pod cyckami, ani podkreslonych bioder, taka kłoda, jak to tż określił xD więc zdecydowałam się na inną, która owszem, jest ładna, ładny kolor, krój, w którym o dziwo całkiem dobrze wyglądam, ale... po prostu nie jest taka o jakiej marzyłam ![]() może ( ) potem pokaze, bo mi sie nigdy nie chce ze zdjeciami meczyć. ![]() i widziałam idealne buty do niej no i były mega niewygodne. ![]() planowałam kupić buty do tańca towarzyskiego, bo są szyte na miarę... ale teraz będę miała problem żeby dopasować jakieś do tej sukienki ![]() nie marudź tylko idź spędź czas z przyjaciółkami ![]() też mam ochotę na pizzę ![]() i na dr house'a mam ochote ![]() /QUOTE] jestem wzrokowcem, nie umiem sobie je wyobrazić musisz wstawić zdjecie ![]() teraz muszę namówić przyjaciółki na wypad do pizzerii ![]() Cytat:
P.S. bÓ. nie wiem czemu Martę mi tak dziwnie się zacytowało
bziii ♡. Edytowane przez rehab4181 Czas edycji: 2009-12-19 o 13:33 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4734 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak miałam zapalenie pęcherza, to tez mi pomagała. Z brzuchem to w sumie nie wiem, czy to w pelni zasługa tabletek czy też tej poduszki, ale jakoś lepiej się z nia czuje ona naprawde mocno grzeje ![]() hehe, tylko że to my idziemy do niego no ale w sumie to rzeczywiscie bez roznicy ^^ ale już mi prawie przeszło
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2009-12-19 o 13:41 |
|
|
|
|
#4735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo to "/QUOTE]" powinno wyglądać tak "[/QUOTE]" ![]() ----------- Widziałyście to? To jest niemożliwe.
|
|
|
#4736 | |
|
Konto usunięte
|
![]() u mnie w szkole są na szczęscie przyzwoite progi procentowe ![]() Cytat:
też nie mam ;] [/QUOTE] bo usunął Ci się ten znak '[' ![]() Dzień dobry ;* myślałam że normalnie rano zamarznę ! -20 C. strasznieee zimno było. byłam ubrana na cebulkę a i tak się cała trzęsłam.troszkę posprzątałam i chyba pójdę położyc się spac ;0 |
|
|
|
|
#4737 |
|
Zakorzenienie
|
Idę obejrzeć '90210'
![]() Miłego dnia. ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Kamila mi się wcięła.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4738 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak czekoladowy to nie, wlasnie tego nie lubie ![]() mi tam pomaga butelką z gorącą wodą święta święta coraz bliżej, a zaraz będzie: i po świętach ![]() jaka książka? ja mam ochotę na tego villego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ciekawe czy serio, czy dobry montaż i inne jakieś sztuczki poszły w ruch ![]() Cytat:
![]() mam dziś leŃ day xD |
||||
|
|
|
#4740 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:43.

.

Druga część to dziewczyny, które bardzo lubię, ale znów z drugiej strony jest moja M., za którą one średnio przepadają. No i są jeszcze te, które chcą być gwiazdkami i te hum.. dziwne
chciałabyś i z tymi i z tamtymi, ale jedni się nie lubią, drugich Ty nie trawisz i o 

A co to? "

ale fajna emotikona