|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 |
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
Niech Ula pojedzie do szpitala, do Marka
![]() Po Uli idę do arkusza z biologii i nie ma, że boli. Potem napiszę rozprawkę i z czystym sumieniem położę się spać. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4712 |
♥
|
Dziewczyny czy byłaby któraś chętna pomóc mi tzn wytłumaczyła to całe prawdopodobieństwo z matematyki ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4713 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie wiem jak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4714 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4715 |
♥
|
hm. mogłabyś rozwiązać jakiś przykład na kartce i np zeskanować mi wysłać jak to się robi? bo ten mój genialny profesor jakieś schematy windy wymyśla - ten schemat oczywiście inaczej się nazywa
![]() kurde nie wiem jak mogłybyście mi to wyjaśnic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4716 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4717 |
♥
|
o to super, bo w poniedziałek mam sprawdzian z prawdopodobieństwa.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4718 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w tym też nic nie dostała ;]]] przeze mnie?! ![]() byłam na chemii, ale do spowiedzi nie poszłam, bo mróz taki, że marzyłam tylko o gorącej herbacie ;P pójdę może w niedzielę albo na tygodniu :P
![]() |
#4719 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ala! wierszyk na dziś prosimy! ![]() Cytat:
![]() tez nie lubie jak niektorzy w klasie robia cos nie uzgadniajac tego z innymi osobami... a o autobusach i tramwajach nic nie mow! u nas w ogole w nich nie grzeją!!! Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ------------ kupiłam buty zimowe, i suienkę ![]() ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- chyba zaraz spać pójdę. zmęczona jestem... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4720 | |||
Wtajemniczenie
|
No to szybko, jakaś akcja składkowa w Tesco czy gdzieś
![]() Riddim, ciesze się, że sie podobało ![]() ![]() Cytat:
![]() a tak na serio, to nie wiem czemu .. chyba czułam w nich inspirację :P Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Mam tylko z ang. P - 95 % jezu ... :[ nie przedstawiłam sie, tak jak trzeba bylo - napisałam "XYZ". Dobra trudno. U nas w tej notatce jak było "przypomnij, zeby nakarmic psa", to pisali "Feed Reksio" ![]() ![]() ![]() "Rośliny" Wszędzie je spotkasz Wszędzie zobaczysz I nawet zerwiesz je Są na drzewach Są na krzewach To liście są, łodygi TEŻ Proszę ![]() I jaka sukienka? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4721 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
i się wyjaśniło ;] sławny już pan od fizyki : "tu macie 8 zadanek testowych i jedno do rozwiązania,ale te osiem to wam nawet na dwóję nie starczy, powodzenia". U niego skala ocen sie konczyla na trójce. albo facet od TI - miałam ze spr 96% - trója ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Marta, jaka sukienka? ![]() nikt za mną nie tęsknił? ![]() teraz to różnie ze mną będzie bo mam w domu dwóch dzikich lokatorów.. (siostra cioteczna z narzeczonym u mnie mieszkają.. jeszcze jakiś miesiąc to potrwa).. i dlatego mnie nie ma na wizażu..bo spędzam czas z rodziną ![]() w sumie wlaśnie komputer mi się rozładowuje, a oni śpią w tym samym pokoju.. i nie będę hałasować zeby kompa podłączyć ![]() ![]() ale nadrobiłam wszystko co pisałyscie ![]() jeszcze tylko poniedziałek do szkoły... we wtorek wigilia klasowa... i wolność. miłego dnia Żbiki ;**
![]() |
#4722 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
![]() Idę zaraz do nowootwartej galerii, w której są nawet ruchome schody. ![]() ![]() ![]() ![]() I wczoraj zapomniałam Wam opowiedzieć śmieszną sytuację. ![]() Szłam z M. do mnie i po drodze zaszłyśmy do sklepu po czipsy. Ona wygrzebała z kieszeni 80 gr i chciała się dorzucić. ( ![]() ![]() ![]() No jak to co, pieniądze. ![]() ![]() Cytat:
![]() Genialny rym. ![]() "też" mnie ciągle rozbraja. ![]() Ja tęskniłam oczywiście, ale nic nie pisałam. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4723 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja też tęskniłam, tylko nie umiem okazywać uczuć ![]() Biorę się za sprzątanie. Myślałam, że jakoś się z tego wykaraskam, ale nie umiem przejść obojętnie obok zapracowanej mamy. To tego. Jak skończę, to wpadnę. Miłego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4724 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() oj no to pilnuj rodziny ![]() Cytat:
![]() dziekuje ![]() ![]() ![]() no rym całkiem skomplikowany ^^ już we wtorek jadę po wszyyystko co studniówkowe ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4725 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() I jakie sklepy tam są ? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4726 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() chyba słowo "też" bardzo Cię fascynowało ![]() ja tęskniłam ![]() muszę zabrać się za sprzątanie. odespałam cały tydzień ![]() potem może coś się pouczę z geo i mały seansik z dr house'em i może jakaś pizza z przyjaciółkami ? ![]() tylko, że jest tak zimno, że nie chce mi się wychodzić na dwór .. ![]() ![]()
![]() |
#4727 |
Wtajemniczenie
|
![]() nie wiem o co mi chodziło ![]() ![]() MATKO BOSKA tak mnie okropnie boli brzuch ze po prostu zaraz nie wytrzymam!!!! ![]() ![]()
![]() |
#4728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Booże współczuję, u nas w autobusach jest nawet ciepło. oo pokaaż sukienkę, a ja jeszcze nie mam ![]() Przeczytałam wczoraj Medaliony, fajna książka ![]() nudzi mi się.
![]() |
#4729 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niedaleko PKS-ów, koło postoju taxi. ![]() Ale nie ma takich typowych, markowych sklepów. Ale dużo sukienek jest, więc jest z czego wybierać. ![]() Cytat:
![]() Wzięłaś tabletkę? ![]() ------------- Ale mamy wypasioną galerię. ![]() Jak zimno, jeszcze bardziej niż wczoraj. ![]() Właśnie ugotowałam sobie budyń. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4730 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a sukienka, no... powiem tak, chciałam wziąć inną, bo miała górę taką jak chciałam, kolor taki jak chciałam, ale.. dół był taki zwyczajny, wyglądałam jakbym nie miała figury - zero wciecia, ani w pasie, ani pod cyckami, ani podkreslonych bioder, taka kłoda, jak to tż określił xD więc zdecydowałam się na inną, która owszem, jest ładna, ładny kolor, krój, w którym o dziwo całkiem dobrze wyglądam, ale... po prostu nie jest taka o jakiej marzyłam ![]() może ( ![]() ![]() i widziałam idealne buty do niej ![]() ![]() ![]() planowałam kupić buty do tańca towarzyskiego, bo są szyte na miarę... ale teraz będę miała problem żeby dopasować jakieś do tej sukienki ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() jakto nikt ;( ? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() też mam ochotę na pizzę ![]() i na dr house'a mam ochote ![]() Cytat:
![]() też mi się podobała ![]() podzieliłabyś się... a jaki ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4731 | |
Wtajemniczenie
|
tak, tak
![]() Cytat:
![]() ![]() Właśnie siedzę caly czas z poduszką elektryczna i mi grzeje ![]() ehh mam nadzieje, że dziś wyjdę z domu, bo filmiki z tż chce sobie obejrzeć, a jak jest taka pogoda to mi się kompletnie nic innego nie chce robić ![]()
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2009-12-19 o 13:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4732 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czekoladowy. Chcesz? ![]() ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Ala, a ta poduszka coś daje? Ja kiedyś poleżałam pod kocem elektrycznym, ale żadnej różnicy nie poczułam. ![]() Święta czuje, wcale nie muszę się uczyć w ten weekend. W poniedziałek mam kulig, więc tylko angielski i polski mam, ale to wiecie. ![]() ![]() ![]() Zrobiłam trochę matmy i dziś z koleżanką na kiełbasę się umówilam wieczorem. ![]() Wypożyczyłam fajną książkę do biologii, z tych większych. Zaraz mogę podać autora. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4733 | |
Zadomowienie
|
spóźnionego smacznego
![]() [QUOTE=blue_apple;15946257] a sukienka, no... powiem tak, chciałam wziąć inną, bo miała górę taką jak chciałam, kolor taki jak chciałam, ale.. dół był taki zwyczajny, wyglądałam jakbym nie miała figury - zero wciecia, ani w pasie, ani pod cyckami, ani podkreslonych bioder, taka kłoda, jak to tż określił xD więc zdecydowałam się na inną, która owszem, jest ładna, ładny kolor, krój, w którym o dziwo całkiem dobrze wyglądam, ale... po prostu nie jest taka o jakiej marzyłam ![]() może ( ![]() ![]() i widziałam idealne buty do niej ![]() ![]() ![]() planowałam kupić buty do tańca towarzyskiego, bo są szyte na miarę... ale teraz będę miała problem żeby dopasować jakieś do tej sukienki ![]() nie marudź tylko idź spędź czas z przyjaciółkami ![]() też mam ochotę na pizzę ![]() i na dr house'a mam ochote ![]() /QUOTE] jestem wzrokowcem, nie umiem sobie je wyobrazić ![]() musisz wstawić zdjecie ![]() teraz muszę namówić przyjaciółki na wypad do pizzerii ![]() Cytat:
![]() ![]() P.S. bÓ. nie wiem czemu Martę mi tak dziwnie się zacytowało ![]()
bziii ♡. Edytowane przez rehab4181 Czas edycji: 2009-12-19 o 13:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4734 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() hehe, tylko że to my idziemy do niego ![]() ![]()
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2009-12-19 o 13:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo to "/QUOTE]" powinno wyglądać tak "[/QUOTE]" ![]() ----------- Widziałyście to? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4736 | |
Konto usunięte
|
![]() u mnie w szkole są na szczęscie przyzwoite progi procentowe ![]() Cytat:
![]() też nie mam ;] [/QUOTE] bo usunął Ci się ten znak '[' ![]() Dzień dobry ;* myślałam że normalnie rano zamarznę ! -20 C. ![]() troszkę posprzątałam i chyba pójdę położyc się spac ;0 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4737 |
Zakorzenienie
|
Idę obejrzeć '90210'
![]() Miłego dnia. ![]() ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Kamila mi się wcięła. ![]()
![]() |
#4738 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak czekoladowy to nie, wlasnie tego nie lubie ![]() ![]() ![]() mi tam pomaga butelką z gorącą wodą ![]() święta święta coraz bliżej, a zaraz będzie: i po świętach ![]() jaka książka? ja mam ochotę na tego villego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() mam dziś leŃ day xD |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4740 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:59.