|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
Dzień dobry.
Zakończyłam czytanie dobrej, ale smutnej książki i smutno mi się zrobiło. ![]() '90210' obejrzałam, dobry odcinek. Cytat:
Bardzo sztucznie to wygląda. I dziś wyszło jaka jest pusta. ![]() Cytat:
|
|
|
#4772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nigdy nie jem karpia - nie lubię ![]() wolę morskie ryby, mama co roku robi taką pyyyszną zapiekankę z dorszem ![]() a w tym roku jadę na wigilię do babci. a wy gdzie spędzacie wigilię? ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- zapomniałam wam się pochwalić ![]() ciocia urodziła dzisiaj w nocy córeczkę ![]() może będzie w rodzinie moja imienniczka w końcu
|
|
#4773 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ta ze szpitala niezła frańca Cytat:
Ja na wigilię zawsze idę do jednej babci, a później wracam do domu po prezenty i do drugiej Od lat ta sama trasa... no to ekstra oby byla imienniczka ^^ moja ciocia też już zaczyna miec skurcze, ale ona ma chłopczyka no i lepiej dla niego, jakby urodził się w styczniu ;D a nazwać chce go Borys
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2009-12-20 o 11:39 |
||
|
|
|
#4774 | ||
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry ;*
jutro mam spr z historii ;/ ale zdobyłam pytania ![]() Cytat:
a Wigilię spędzam w domu z rodziną i babcią ![]() to gratuluję .moja ciocia też nie dawno urodziła chłopczyka - Błażej ![]() Cytat:
.dzisiaj w Kościele był chrzest i chłopczyk miał na imię Tymoteusz .
|
||
|
|
|
#4775 |
|
Wtajemniczenie
|
Też lubię, ale Borys mi tak surowo brzmi
W każdym razie wg mnie lepsze takie niż do przesady popularne imię
|
|
#4776 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cały rok mi nie przeszkadza jedzenie ryb, ale w Wigilię nigdy nie mam chęci na rybę ja jadę do dziadków do Zamościa tradycyjnie i tradycyjnie pewnie ojca nie będzie, bo pewnie ma dyżur, no chyba, że tutaj, ze swoimi rodzicami będzie na Wigilii... no to fajnie wszystkie Martyny co znam to fajne dziewczyny (bez wazeliny :P) także ciocia nieźle wybrała xD no i taki mały prezencik świąteczny ![]() Cytat:
na pewno jest to jeszcze rzadko spotykane imię ![]() ja mam w rodzienie Huberta moja babcia stwierdziła, że nigdy by tak dziecko nazwała, bo to takie ciężkie, twarde, szorstkie imię ale dzieciak jest przeeeee uroczy i Hubcio wszyscy go wołają xD zmieniam chyba tryb życia... zasnęłam dziś ok 4 w ogóle spać nie mogłam.. obudziłam się po 10:30... ech, trzeba zacząć jakoś normalnie funkcjonować..muszę dzisiaj przynajmniej dwa arkusze z chemii zrobić ;] blech... jutro Wigilia klasowa, we wtorek czołówka, a w środę do dziadków i jeszcze muszę coś mojej O. kupić ![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Cytat:
sama nie wiem co lepsze, a co gorsze xD siostra taty ma Jana Franciszka a brat cioteczny taty ma Antoniego :P słodziaki ![]() znajoma mamy ma bodajże 2letniego Olafa.. xD
|
|
#4777 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej Czerwone Czapy ;*
Łaaa! Pewnie, że skorzysta. Może TŻowi zrobię. ![]() U babci, jak zwykle. tej ze strony taty, bo na miejscu, a do drugiej jedzie się w 1. lub 2. dzień świąt. Cytat:
![]() Cytat:
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||
|
|
|
#4778 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, co myślicie o tym http://www.empik.com/kalendarz-kula-...prod17380234,p na prezent dla dziewczyny w naszym wieku? mam niemały problem z prezentem, a mam na kupienie 2 dni i dość ograniczony budżet... jutro jeszcze połażę po sklepach może coś innego znajdę... bo przecież nie kupię kolczyków.. to takie oklepane
|
#4779 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry;*
no to ja się przyznam, że jeszcze nie sprzątam. Pierw pomogę zrobić mamie paszteciki w cieście francuskim. (chce zobaczyć, czy nam wyjdą). i karpia też nie jadam. Rodzice nie kupowali nigdy żywego karpia i chyba nawet w ogóle karpia nie kupowali. U nas po prostu nikt nie lubi tej ryby. (dla mnie zabijanie karpi jest po prostu ohydne, chodzi mi o sposób) . no to idę pomagać. dzisiaj stroimy choinkę
|
#4780 | ||||
|
Zakorzenienie
|
jak Ci młodzi wycinali jej wyrostek, a ta co zmarł jej facet kochała się z jego duchem (?)
sorry, ale nie znam ich imion bo w sumie wczoraj przypadkiem obejrzałam ![]() Cytat:
ja dziś nie widziałam 90210, o której w ogóle w nd jest? może przed chemią będę zdażała obejrzeć ![]() Cytat:
![]() w ogóle w wigilię to ja jem jem pierogi i grzyby suszone usmażone w panierce z mąki. i kapuste. i tyle. ja zawsze na wigilję jadę do dziadka od taty stron i od babci od mamy strony. i czasem jeszcze do dziadka od mamy. ![]() moja pani od polskiego też niedawno urodziła ![]() Cytat:
jak wiesz jaki jest jej ulubiony smakołyk to dokup do tego kalendarza i super prezent masz Cytat:
co do zabijania karpi, masz rację, okropieństwo
Edytowane przez blue_apple Czas edycji: 2009-12-20 o 12:55 |
||||
|
|
|
#4781 |
|
♥
|
Beas villego kupisz już za 120 zł
ja płaciłam 123 zł bo w promocji było.
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() skoczę jutro do Empiku zobaczyć czy jeszcze są te kalendarze... w zeszłym tyg. były :P w ogóle to się cieszę, że nie muszę nic na Wigilię klasową robić bo na pocz. było tak, że się składamy po 10zł i każdy mówi co zrobi/kupi i przychodzi z paragonem i oddawane są pieniądze, ale potem plany się zmieniły i część osób coś robi, a reszta składa się po 10zł i za te pieniądze kupowane są pozostałe rzeczy :P także jeden problem mniej mam
|
|
#4783 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
A ja mam w domu. Przywozimy babcie, no bo one same mieszkają to przecież najlepiej u nas zrobić. Cytat:
Ale kiedyś widziałam jak babcia zabija kurę, straszne. Cytat:
![]() Do babci jadę po obiedzie. I zimno jest. |
||
|
|
|
#4784 |
|
Zakorzenienie
|
hahaha tak rodzeństwo zawsze stanowi wyjątek od reguły
![]() idę na mały szoping, bo wypatrzyłam sobie koszulę w TS i mam wielką ochotę, żeby ją kupić http://www.sklep.topsecret.pl/ts/tra.../produkt/3/0/5i zobaczę te kalendarze w Empiku
|
#4785 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mi się Borys kojarzy z Rosją i Szycem O a Hubertów to paru znam i sie juz jakoś przyzwyczaiłam do tego imienia ![]() Noo a mi te 'stare' to się tak bardzo nie podobają.. w ogole to musze stwierdzić że dla chłopaków jest troche ograniczony wybór i prawie nic mi się nie podoba A mi się podobało Edgar to mi wszyscy powiedzieli że beznadziejne ale to tak mądrze brzmi ^^Cytat:
![]() w takich chwilach to nie chcę patrzec na mięso nawet. a ja na jutro na szczęście mam mało nauki, więc pojadę do tż oglądać film a wieczorem porobie sobie coś z ang i super. Wiecie co mam Simsy 3 na komorkę ( w sumie sciagnelismy caly pakiet gierek) i normalnie nie umiem w to grać, bo wiecznie mi kasy brakuje i nie wiem kiedy oni mi mają zamiar dać awans. Cały czas mi simsy umieraja z głodu, bo każda 'Quick Snack' kosztuje a oni nie umieją nic innego gotować
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2009-12-20 o 13:47 |
||
|
|
|
#4786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edgar mi się kojarzy z niezbyt rozgarniętym europosłem PiSu aaa no i z Lejdis ale tam był Erwin, z tym, że Korba do niego Edgar mówiła
|
|
#4787 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
buu nikt mnie nie rozumie... mi się to imie podoba odkąd polubiłam Lovecrafta ileś lat temu i tam bohater miał to imię ^^
|
|
|
#4788 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Niedziela, 9.45. ![]() Cytat:
![]() Wredna jesteś. ------------- Coś mi się z komputerem dzieje. ![]() Karta graficzna albo monitor pada. Choć wydaje mi się, że jest to związane z brakiem sterowników do karty graficznej aniżeli z wadliwym działaniem monitora, który ma dopiero roczek. Chyba formata zrobię i spróbuję te sterowniki zainstalować, bo teraz nie da rady.
|
|
|
#4789 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale ładnie wygląda. Cytat:
![]() no,ale to nie zmienia faktu, że śmierdzi mułem ![]() Cytat:
koszula
|
|
#4790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() paszteciki wyszły pyyysznie.
|
|
#4791 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Boję się, że jakaś stanie mi w gardle i zacznę pluć krwią Wigilia będzie u mnie w domu. Zawsze chodziliśmy od jednej babci do drugiej. W tamtym roku zmarło dwóch dziadków i babcia, więc mama, by odciążyć babcię organizuje wigilię w domu. Podzieliła się obowiązkami z ciotką, więc nie będzie tak dużo pracy Dzisiaj wyciągnęłam od siostry informację co dostanę pod choinkę ;D Musiałam młodą zaszantażować, ale w końcu mi się udało ;D |
|
|
|
|
#4792 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
okropieństwo... a potem ta zupa z krwi Cytat:
![]() ale nie dla mnie ![]() w epajku zawsze jakieś fajnie pierdoły są. nie wiem czy u Ciebie jest, ale we Flo też są fajne rzeczy, tylko raczej od 20 zł, i te tańsze nie są mega ciekawe :p Cytat:
to sięgnę po nią, coś mi mówi...a z komputerem to Ci się już długo coś dzieje! ogarnij go w końcu, kobieeto!Cytat:
![]() daj trochę a jaki farsz w środku? (może też zrobię )Cytat:
![]() i co dostaniesz :P ? ja już nie dostaję prezentów. albo pieniądze od rodziny, albo jakąś niewielką rzecz. mamie tylko podsunęłam Żel Effaclar i skarpetki z h&m'u (Martyna ) no i tata ze mną się po spodnie wybierze.
|
|||||
|
|
|
#4793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też w sumie jako takich prezentów nie zostaję, tzn. najczęściej dostawałam kasę. Teraz mama kupiła nam taki wspólny prezent, prostownicę, już taką z tych lepszych. ![]() idę zrobić sobie kawę.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2009-12-20 o 16:49 |
|
|
|
|
#4794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no co? narzekałaś, że nie masz skarpetek to Ci kupiłam powiedz, że złe to Cię spałuję ![]() ej, Diabły (co by nie powiedzieć, szataniątka jutro idę do mojej anglistki. chu.j. co ma być to będzie, zdaję angielski R. tak pomyślałam, że z mojej klasy zdają chyba trzy osoby R.. i to takie wcale ode mnie nie lepsze .. więc też się porywam. właśnie zobaczyłam, że z polskiego nie muszę zdawać R. więc gitara gra. dam radę.
|
|
#4795 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja kiedyś robiłam z brzoskwinią w środku mam ochotę coś upichcić dobrego. w ogóle chciałabym dostać tą ksiązkę Nigella Świąteczne uwielbiam jak ona gotuje.a mi się nic nie chce, to tyle jeśli chodzi o poczucie świąt z mojej strony ![]() tzn mam ochotę wyjść gdzieś, na kawę i ciacho, posiedzieć, pogadać. i muszę coś tżtowi kupić ![]() ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Cytat:
![]() świetne to ten chłopak od chemii, ciągle mówił "...szatańsko" xD ale już przestał ![]() mówisz teraz o którym kierunku ?i tak dasz radę
|
||
|
|
|
#4796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na poloneza by była idealna. Wcale nie ![]() Zupy z krwi to ja nie jadłam. Przyjechałam z wiochy , uzgodniliśmy Wigilię. Martyna, jak oceniasz poziom na politechnice gdańskiej ?
|
|
|
|
|
#4797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i nie jest ona biała tylko bardzo jasny kremik, a z daleka wygląda na białą ![]() ale kto powiedział, że biała ma być ![]() no w Empiku coś można znaleźć. Flo znam, ale niestety u mnie nie ma ;( jeszcze w tym stylu co Flo jest bodajże NanuNana czy jakoś tak jeśli dobrze kojarzę ale u mnie to nikt nie pomyśli, żeby taki sklep otworzyć xD byłam w Empiku.... ale kalendarzy tych nie widzialam ;( ;( za to masa ludzi była... jak w każdym innym sklepie jeszcze jutro pójdę na spokojnie pochodzić, może gdzieś schowali te kalendarze, a jak nie to może coś innego znajdę, a w ostateczności pójdę do Orsay'a i kupię jakieś kolczyki :P---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- ja się w niej zakochałam od pierwszego wejrzenia ![]()
|
|
#4798 |
|
Zakorzenienie
|
ja swojemu tez jeszcze nic nie kupilam ![]() kurczee to ten zestaw bluetooth do samochodu moglby byc?? Bo mowicie że myszka bluetooth nie
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
|
|
|
|
#4800 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie naszła ochota do nauki biologi masakra bym sie pouczyla....rozmnazanie roslin i zwierzat jeeeja musze pisac referat z histori no i ten prezent wybrac ![]() ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- ktos tez ma w pokoju 16 stopni?;> nos mam zimny %)
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:09.

Bardzo sztucznie to wygląda. I dziś wyszło jaka jest pusta. 

cały rok mi nie przeszkadza jedzenie ryb, ale w Wigilię nigdy nie mam chęci na rybę
moja babcia stwierdziła, że nigdy by tak dziecko nazwała, bo to takie ciężkie, twarde, szorstkie imię
w ogóle spać nie mogłam.. obudziłam się po 10:30... ech, trzeba zacząć jakoś normalnie funkcjonować..
Pewnie, że skorzysta. Może TŻowi zrobię. 

okropieństwo... a potem ta zupa z krwi
)