|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4771 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
Dzień dobry.
![]() Zakończyłam czytanie dobrej, ale smutnej książki i smutno mi się zrobiło. ![]() '90210' obejrzałam, dobry odcinek. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4772 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nigdy nie jem karpia - nie lubię ![]() wolę morskie ryby, mama co roku robi taką pyyyszną zapiekankę z dorszem ![]() a w tym roku jadę na wigilię do babci. a wy gdzie spędzacie wigilię? ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- zapomniałam wam się pochwalić ![]() ciocia urodziła dzisiaj w nocy córeczkę ![]() może będzie w rodzinie moja imienniczka w końcu ![]()
![]() |
#4773 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A ta ze szpitala niezła frańca Cytat:
![]() ![]() Ja na wigilię zawsze idę do jednej babci, a później wracam do domu po prezenty i do drugiej ![]() ![]() no to ekstra ![]() ![]()
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2009-12-20 o 10:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4774 | ||
Konto usunięte
|
Dzień dobry ;*
jutro mam spr z historii ;/ ale zdobyłam pytania ![]() Cytat:
a Wigilię spędzam w domu z rodziną i babcią ![]() to gratuluję ![]() moja ciocia też nie dawno urodziła chłopczyka - Błażej ![]() Cytat:
![]() dzisiaj w Kościele był chrzest i chłopczyk miał na imię Tymoteusz ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4775 |
Wtajemniczenie
|
Też lubię, ale Borys mi tak surowo brzmi
![]() ![]()
![]() |
#4776 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja jadę do dziadków do Zamościa ![]() ![]() no to fajnie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja mam w rodzienie Huberta ![]() ![]() ![]() zmieniam chyba tryb życia... zasnęłam dziś ok 4 ![]() muszę dzisiaj przynajmniej dwa arkusze z chemii zrobić ;] blech... jutro Wigilia klasowa, we wtorek czołówka, a w środę do dziadków ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Cytat:
sama nie wiem co lepsze, a co gorsze xD siostra taty ma Jana Franciszka ![]() ![]() ![]() znajoma mamy ma bodajże 2letniego Olafa.. xD
![]() |
#4777 | ||
Zakorzenienie
|
Hej Czerwone Czapy ;*
Łaaa! ![]() ![]() U babci, jak zwykle. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4778 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, co myślicie o tym http://www.empik.com/kalendarz-kula-...prod17380234,p na prezent dla dziewczyny w naszym wieku? mam niemały problem z prezentem, a mam na kupienie 2 dni i dość ograniczony budżet... jutro jeszcze połażę po sklepach może coś innego znajdę... bo przecież nie kupię kolczyków.. to takie oklepane
![]()
#4779 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry;*
no to ja się przyznam, że jeszcze nie sprzątam. ![]() i karpia też nie jadam. Rodzice nie kupowali nigdy żywego karpia i chyba nawet w ogóle karpia nie kupowali. U nas po prostu nikt nie lubi tej ryby. (dla mnie zabijanie karpi jest po prostu ohydne, chodzi mi o sposób) . no to idę pomagać. dzisiaj stroimy choinkę ![]()
#4780 | ||||
Zakorzenienie
|
jak Ci młodzi wycinali jej wyrostek, a ta co zmarł jej facet kochała się z jego duchem (?)
sorry, ale nie znam ich imion bo w sumie wczoraj przypadkiem obejrzałam ![]() Cytat:
ja dziś nie widziałam 90210, o której w ogóle w nd jest? może przed chemią będę zdażała obejrzeć ![]() Cytat:
![]() w ogóle w wigilię to ja jem jem pierogi i grzyby suszone usmażone w panierce z mąki. i kapuste. i tyle. ja zawsze na wigilję jadę do dziadka od taty stron i od babci od mamy strony. i czasem jeszcze do dziadka od mamy. ![]() moja pani od polskiego też niedawno urodziła ![]() Cytat:
![]() ![]() jak wiesz jaki jest jej ulubiony smakołyk to dokup do tego kalendarza i super prezent masz ![]() Cytat:
![]() co do zabijania karpi, masz rację, okropieństwo ![]() ![]() Edytowane przez blue_apple Czas edycji: 2009-12-20 o 11:55 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4781 |
♥
|
Beas villego kupisz już za 120 zł
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4782 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() skoczę jutro do Empiku zobaczyć czy jeszcze są te kalendarze... w zeszłym tyg. były :P w ogóle to się cieszę, że nie muszę nic na Wigilię klasową robić ![]() ![]()
![]() |
#4783 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
A ja mam w domu. Przywozimy babcie, no bo one same mieszkają to przecież najlepiej u nas zrobić. Cytat:
Ale kiedyś widziałam jak babcia zabija kurę, straszne. Cytat:
![]() Do babci jadę po obiedzie. I zimno jest. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4784 |
Zakorzenienie
|
hahaha tak rodzeństwo zawsze stanowi wyjątek od reguły
![]() idę na mały szoping, bo wypatrzyłam sobie koszulę w TS i mam wielką ochotę, żeby ją kupić ![]() i zobaczę te kalendarze w Empiku ![]()
#4785 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mi się Borys kojarzy z Rosją i Szycem ![]() ![]() ![]() Noo a mi te 'stare' to się tak bardzo nie podobają.. w ogole to musze stwierdzić że dla chłopaków jest troche ograniczony wybór i prawie nic mi się nie podoba ![]() A mi się podobało Edgar to mi wszyscy powiedzieli że beznadziejne ![]() Cytat:
![]() w takich chwilach to nie chcę patrzec na mięso nawet. a ja na jutro na szczęście mam mało nauki, więc pojadę do tż oglądać film ![]() Wiecie co mam Simsy 3 na komorkę ( w sumie sciagnelismy caly pakiet gierek) i normalnie nie umiem w to grać, bo wiecznie mi kasy brakuje i nie wiem kiedy oni mi mają zamiar dać awans. Cały czas mi simsy umieraja z głodu, bo każda 'Quick Snack' kosztuje a oni nie umieją nic innego gotować ![]()
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2009-12-20 o 12:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4786 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edgar mi się kojarzy z niezbyt rozgarniętym europosłem PiSu ![]() aaa no i z Lejdis ![]() ![]()
![]() |
#4787 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
buu nikt mnie nie rozumie... ![]() mi się to imie podoba odkąd polubiłam Lovecrafta ileś lat temu i tam bohater miał to imię ^^
![]() ![]() |
![]() |
#4788 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Niedziela, 9.45. ![]() Cytat:
![]() ![]() Wredna jesteś. ![]() ![]() ------------- Coś mi się z komputerem dzieje. ![]() Karta graficzna albo monitor pada. Choć wydaje mi się, że jest to związane z brakiem sterowników do karty graficznej aniżeli z wadliwym działaniem monitora, który ma dopiero roczek. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4789 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale ładnie wygląda. Cytat:
![]() no,ale to nie zmienia faktu, że śmierdzi mułem ![]() Cytat:
koszula ![]()
![]() |
#4790 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() paszteciki wyszły pyyysznie. ![]()
![]() |
#4791 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Boję się, że jakaś stanie mi w gardle i zacznę pluć krwią ![]() Wigilia będzie u mnie w domu. Zawsze chodziliśmy od jednej babci do drugiej. W tamtym roku zmarło dwóch dziadków i babcia, więc mama, by odciążyć babcię organizuje wigilię w domu. Podzieliła się obowiązkami z ciotką, więc nie będzie tak dużo pracy ![]() Dzisiaj wyciągnęłam od siostry informację co dostanę pod choinkę ;D Musiałam młodą zaszantażować, ale w końcu mi się udało ;D |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4792 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ale nie dla mnie ![]() w epajku zawsze jakieś fajnie pierdoły są. nie wiem czy u Ciebie jest, ale we Flo też są fajne rzeczy, tylko raczej od 20 zł, i te tańsze nie są mega ciekawe :p Cytat:
![]() a z komputerem to Ci się już długo coś dzieje! ![]() Cytat:
![]() daj trochę ![]() a jaki farsz w środku? (może też zrobię ![]() Cytat:
![]() i co dostaniesz :P ? ja już nie dostaję prezentów. albo pieniądze od rodziny, albo jakąś niewielką rzecz. mamie tylko podsunęłam Żel Effaclar i skarpetki z h&m'u (Martyna ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4793 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() też w sumie jako takich prezentów nie zostaję, tzn. najczęściej dostawałam kasę. Teraz mama kupiła nam taki wspólny prezent, prostownicę, już taką z tych lepszych. ![]() idę zrobić sobie kawę.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2009-12-20 o 15:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4794 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no co? ![]() ![]() ![]() ej, Diabły (co by nie powiedzieć, szataniątka ![]() jutro idę do mojej anglistki. chu.j. co ma być to będzie, zdaję angielski R. tak pomyślałam, że z mojej klasy zdają chyba trzy osoby R.. i to takie wcale ode mnie nie lepsze .. więc też się porywam. właśnie zobaczyłam, że z polskiego nie muszę zdawać R. więc gitara gra. dam radę.
![]() |
#4795 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja kiedyś robiłam z brzoskwinią w środku ![]() mam ochotę coś upichcić dobrego. w ogóle chciałabym dostać tą ksiązkę Nigella Świąteczne ![]() a mi się nic nie chce, to tyle jeśli chodzi o poczucie świąt z mojej strony ![]() tzn mam ochotę wyjść gdzieś, na kawę i ciacho, posiedzieć, pogadać. i muszę coś tżtowi kupić ![]() ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Cytat:
![]() świetne ![]() ![]() to ten chłopak od chemii, ciągle mówił "...szatańsko" xD ale już przestał ![]() mówisz teraz o którym kierunku ![]() i tak dasz radę ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4796 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na poloneza by była idealna. Wcale nie ![]() Zupy z krwi to ja nie jadłam. Przyjechałam z wiochy , uzgodniliśmy Wigilię. Martyna, jak oceniasz poziom na politechnice gdańskiej ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4797 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i nie jest ona biała tylko bardzo jasny kremik, a z daleka wygląda na białą ![]() ale kto powiedział, że biała ma być ![]() no w Empiku coś można znaleźć. Flo znam, ale niestety u mnie nie ma ;( jeszcze w tym stylu co Flo jest bodajże NanuNana czy jakoś tak jeśli dobrze kojarzę ![]() byłam w Empiku.... ale kalendarzy tych nie widzialam ;( ;( za to masa ludzi była... jak w każdym innym sklepie ![]() ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- ja się w niej zakochałam od pierwszego wejrzenia ![]() ![]()
![]() |
#4798 |
Zakorzenienie
|
ja swojemu tez jeszcze nic nie kupilam ![]() kurczee ![]() to ten zestaw bluetooth do samochodu moglby byc?? Bo mowicie że myszka bluetooth nie ![]()
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4800 |
Zakorzenienie
|
Mnie naszła ochota do nauki biologi ![]() ![]() a musze pisac referat z histori ![]() no i ten prezent wybrac ![]() ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- ktos tez ma w pokoju 16 stopni?;> nos mam zimny %)
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:37.