|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz. IV Wielkie Zimowe Rozpakowywanie
Kamyczku gratulacje
![]() klas ki:![]() ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Lila trzymam kciuki, żebyście mogli wyjść na święta |
|
|
|
#3122 |
|
Zakorzenienie
|
Lila sloneczko, wieeelkie
![]() ![]() abyscie swieta spedzili juz w domku Mamaidy a Ty jak sie trzymasz ?? Bedzie malenstwo dzis, czy wytrzyma do po swietach ? Jade na cmentarz.Milego dnia mamusie
Edytowane przez aldii Czas edycji: 2009-12-24 o 09:56 |
|
|
|
#3123 | |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry Hołł hołł hołł
![]() mamaidy dobrze, że jesteś w domku Sweet cudny Filipek Malinka za dzisiejszą wizytę ![]() Agusiamatyldka MadzikUK może to on nie wiem jeszcze go nie widziałam![]() xmila przepisik sobie także zapisałam celka2000 super zdjęcia ![]() brzoskwinia Wszystkiego najlepszego z okazji imieninek Lila za szybkie wyjście do domkuCytat:
ale macie cudowny prezent na święta- lepszego nie można sobie zamarzyć Paulinka śliczna-------------- U nas wigilia o 17:30, mam nadzieję że do tego czasu nie umrę z głodu |
|
|
|
|
#3124 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kamyku Gratulacje Wielkie - cudowny prezent ![]() A miałam nie wchodzić na wizaz, tylko od razu się wziąć za to co mam skończyć jeszcze, a tu takie wieści No to coś mi się wydaje że się zaczęło![]() addicted, majkela - dziękuję )No trzeba wziąć się za dokończenie porządków i zaczynać święta. Dla wszystkich Mamuś, ich brzuszków i całych rodzinek życzę: Zdrowych spokojnych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia!!! Edytowane przez brzoskwinia82 Czas edycji: 2009-12-24 o 10:04 |
|
|
|
|
#3125 |
|
Zakorzenienie
|
Dołączam do życzeń Brzoskwinko Wszystkiego naj, naj
********** No Kamyczek nam dziś zrobiła nieszpodziankę ![]() Ja wczoraj nie śliedziłam wątku tym bardziej byłam w szoku dzisiejszym porannym SMS-em...zaraz usiadłam i Wam napisałam.... Mąż nazwał mnie Pysia-TVN-24 A ja leżakuje,,,,mąż dba bym sie nie przemęczała...nawet teraz z synkiem robili ciasto pod mym okiem...ja oczywiście musizłam siedzeć na krześle hihi Buziaki kochane...
|
#3126 |
|
Zakorzenienie
|
wiedziałam, ze Kamyk urodzi
to było pewne w 100% tez tak miałam przy Adiku, dzieci dokładnie wiedza kiedy wyjsc jak zaczyna się dziac coś nie teges u Kamyka to cisnienie.Gratulacje !!! lecę się pakować bo za 3 h jedziemy do moich rodziców buzka
|
|
|
|
#3127 |
|
Zadomowienie
|
Miałam sobie wizaż darować w wigilię, ale co tam cały rok będę wchodzić
![]() :brzyda l:Takie wieści!!!!!!!!! Ale po kolei: Kamyczku! Super prezent na święta! Wieeelkie gratulacje kochana ![]() Sweet słodki bobas. więc teraz nie znam dnia ani godziny, ale nie czuję sie jakbym miała rodzić.Lila |
|
|
|
#3128 |
|
Zadomowienie
|
Jejku jakie wiesci w wigilie!!!!!
Sweet filipek cudowny i slodziutki ![]() Lila super ze w swieta bedziecie juz razem w domku ![]() Kamyk gratulacje, chyba najlepszy prezent pod choinke jaki mogliscie sobie wymarzyc ![]() Paulinka sliczna i duza dziewczynka z niej![]() A ja popijam kawke i zbieram sily bo dzisiaj jeszcze troszke trzeba zrobic. Na kolacje wigilijna idziemy na 18 do tesciow, maz spi po nocce. A ja bym chciala upiec pierniczki za ten czas. Zycze milych przygotowan i bede was podczytywac
|
|
|
|
#3129 |
|
Rozeznanie
|
Gratulacje dla Kamyka, dzielna z Ciebie kobieta ![]() Teraz rozpakowywać będziemy się wszystkie w coraz to szybszym tempie
|
|
#3130 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tu miałam nie wchodzić dzisiaj a tu taki prezent! Popłakałam się jak czytałam i teraz też płaczę Kamyczku Gratulację, zazdroszczę i bardzo się cieszę tym bardziej, że się nie spodziewałam!
dla ciebie oklaski
|
#3131 |
|
Rozeznanie
|
Ale niespodzianka!!!
Kamyczku wszystkiego najlepszego!!! i ogromniaste gratulacje!!! nasza czwarta dzidzia i w dodatku wigilijna Lila trzymam kciuki za szybkie wyjście!! ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- ja też się nie przemęczam. dostałam śniadanko do łóżka ale i tak wstałam aby sprawdzić co tam u Was;-))
|
#3132 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zawsze zastanawiałam się jak to jest, że dla dziecka to jest taka naturalna sprawa z tym pływaniem zaraz po urodzeniu. Nie było żadnego problemu z na początku?? Jak to wyglądało takie pierwsze zajęcia na basenie dla niemowlaka?? Foteczki super ![]() Cytat:
Gratulacje dla Kamyka i Paulinki ![]() ![]() mimo że pewnie spędzonych w szpitalu, ale zazdroszczę pierwszych świąt spędzonych razem.
|
|
#3133 |
|
Rozeznanie
|
Gratulacje dla Kamyka. Paulinka, to duża dziewczynka
![]() Ja już po wizycie. Trwała prawie godzinę, oczywiście przepraszał za wczoraj, ale miał nieplanowaną operację i skasował 20zł mniej. Jak to określił spełniłam zadanie i ładnie leżałam i są efekty. Szyjka dalej 2,5cm, miękka ale zamknięta. Nie powinnam urodzić w ciągu 2 tygodni. Fenoterol mam brać do nowego roku. Malutka w ciągu miesiąca przybrała 1kg i ma już ok 2564g. Generalnie jest już bezpieczna i nie muszę już leżeć. Oczywiście bez szaleństw, ale jest super. A więc mam fantastyczny poranek wigilijny Jupi.
|
#3134 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratulacje. No i 20 zeta zaoszczędzone na świąteczne szaleństwa |
|
|
|
|
#3135 |
|
Zadomowienie
|
i podzielmy się opłatkiem, bo ja już zmykam
|
|
|
|
#3136 |
|
Raczkowanie
|
Kamykowi gratuluję
|
|
|
|
#3137 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3138 |
|
Rozeznanie
|
Sweet fajnie, że już jesteście w domku, synuś śliczny
Kamyczku ogromne gratulacje mojej Małej się jeszcze nie spieszy ale to dobrze.. mam nadzieję, że wysiedzi do tego 1.o1. w końcu to tylko 8 dni
|
|
|
|
#3139 |
|
Zakorzenienie
|
a ja od wczoraj mam niezłe kłucia w dole
![]() nie wiem czy nie za szybko za tydzien mam wizytę to się dowiem
|
|
|
|
#3140 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale jaja ![]() Super, że Lila wychodzi, a Kamyczek ma ładny prezent Gratulacje
|
|
|
#3141 | |
|
Zadomowienie
|
malinka
Cytat:
Miłego dzionka, udanych kolacji wigilijnych i magicznych Świąt Bożego Narodzenia |
|
|
|
|
#3142 |
|
Zadomowienie
|
A ja dzis znowu mialam bolesna noc. Juz drugi raz obudzilam sie z bolem miesiaczkowym i bolem w krzyzu. Teraz mnie pobolewa podbrzusze tez jak na @. Nie wiem moze to od tego ze wczoraj sie napracowalam troszke....Dzisiaj upieklam pierniczki, wlasnie stygna apotem bede je lukrowac. A teraz poki co klade sie na kanape z ksiazeczka.
|
|
|
|
#3143 |
|
Zadomowienie
|
wchodze sobie na wizaż a tu
kamyku najwspanialszy prezent na świeta-gratulacje córeczki. lilla szybkiego powrotu oby rzeczywiście na świeta. a ja dzis miałam sen,ze mała wyciągneła nózke przez brzuch i chyba chciała wychodzic a ja spanikowałam bo ona jakoś oddychac nie umiała jak przez brzuch,wpychałam jej nózke spowrotem no i widziałam u niej długie paznokcie u nózek |
|
|
|
#3144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A do mnie własnie zawitał kurier - aż się zdziwiłam bo szybko dostarczyli paczkę Z tymi brakującymi materacykami no i majtami siatkowymi A te materace to ślicznie sprzedawca dołozył mi takie różowe w misie ![]() Tylko tak czy siak jakoś dziwnie bo ani tutaj ani do łóżeczka nie dostałam żadnego paragonu ani innego dowodu zakupu... Napisałam mu maila więc zobaczymy co odpisze. ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Zapomniałam dopisać, że mąż wczoraj złozył łóżeczko i jest za*******, wielkie, ale śliczne Na razie stoi tylko tak aby stać, ale jak będzie wszystko ułożone tak jak trzeba to zrobię zdjęcie
|
|
|
#3145 |
|
Zakorzenienie
|
no własnie wiem |
|
|
|
#3146 |
|
Raczkowanie
|
Kamyku gratuluję córeczki!!! Cudny prezent Wam zrobiła
![]() Lila - liczyłam, że wyjdziecie na święta Wspaniale Malinka - super wieści Udanego świętowania i super prezentów |
|
|
|
#3147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() super, że tak podrosła![]() Ula no to pewnie się wystraszyłaś Ja sie na samą myśl, że mam urodzić zaczynam bać... dociera to do mnie, że to lada moment.
|
|
|
|
|
#3148 |
|
Zakorzenienie
|
kamyku gratulacje kochana paulinka przesliczna
![]() Boże Narodzenie wkrótce, więc życzę Ci szczerze Ciepłych chwil w rodzinie w Wigilijną Wieczerzę Wszystko w złocie, zieleni, czerwieni Niech Nowy Rok będzie pełen nadziei By spełniło się choć jedno z twoich marzeń Dużo szczęścia i niezapomnianych wrażeń! |
|
|
|
#3149 |
|
Zakorzenienie
|
Pola życzy nam i naszym rodzinom Wesołych Świąt, lekkich porodów w terminach, pomyślniości i wielu sukcesów oraz szczęścia. Dużo Łask Bożych na cały Nowy Rok
|
|
|
|
#3150 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
odpoczywaj poki mozesz, ja sie wczoraj narobilam jak dziki osiol, dzis juz troche mniej, ale boli mnie prawa pachwina i ciezko mi noge podnosic Cytat:
Cytat:
pierniczki Cytat:
ja snilam, ze urodzilam chlopca ( a podobno mam dziewczynke) i tak patrze na niego i mysle "jak on bedzie wygladal w rozowym?? " i sie pytam lekarza "a nie mozecie mi dac dziewczynki?" Cytat:
i czekamy na fotke lozeczka ![]() Cytat:
a ja ide do tego szpitala dzis, tylko mam problem bo sie wystroilam i co? zadne buty nie chca pasowac, bo nogi mi spuchly jak baniaki.
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:54.

klas ki:

nie wiem jeszcze go nie widziałam

"

aha no i robi mi się już rozwarcie, na razie na mały palec więc możliwe że nie dotrawam do czwartego