|  2009-12-27, 15:19 | #121 | |
| Zakorzenienie | 

Dot.: Scent Bar XII

Cytat: 
  Kameno - jeżeli o mnie chodzi, to Meteorki możesz klikać   
				__________________ "Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI | |
|     | 
|  2009-12-27, 15:21 | #122 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-05 
				 | 

| 
|     | 
|  2009-12-27, 15:25 | #123 | 
| Zakorzenienie | 

Doczytałam, że Meteorki już nasze   Będę jeszcze bardziej spłukana. Cooo tam - kiedy mam być spłukana - po śmierci?  Głodówka będzie, a wychudzony pysk będę smarować nowymi Meteorkami i będzie równowaga w przyrodzie   
				__________________ "Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI | 
|     | 
|  2009-12-27, 15:31 | #124 | |
				 | 

Cytat: 
  Ja mam bardzo wychudzony pysk, przez perfumy, więc Meteory nie zrobią mi wiekszej różnicy  Może założymy bractwo wychudzonego pyska? | |
|     | 
|  2009-12-27, 15:34 | #125 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Testowałam dziś Chanel No.5 w obu wersjach. EDP mnie powaliła  ale EDT....hmmm...hmmm....  niegupie som   
				__________________ "Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI | |
|     | 
|  2009-12-27, 15:39 | #126 | |
				 | 

Cytat: 
  A co do Chanel - obie wersje uwielbiam, ale EdP bardziej - jest bardziej świetlista i charakterna   | |
|     | 
|  2009-12-27, 15:53 | #127 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  eFEKT - 5 kg w miesiąc. Tylko, żeby to jeszcze zdrowe było... Cytat: 

__________________ "Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI | ||
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-12-27, 15:59 | #128 | ||
				 | 

Cytat: 
 Przez to rozpieprzyłam sobie żołądek. I postanowiłam sobie, że niech dzieje się co chce, niech mnie wyrzucają z uczelni, mają za bumelantkę i cokolwiek, ale więcej zdrowia i życia niszczyć sobie nie zamierzam... Cytat: 
   | ||
|     | 
|  2009-12-27, 15:59 | #129 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-07 
				 | 

Cytat: 
  jakie sado  maso? zwyczajna mobilizacja  pysk to i ja mam chudy ale reszta coś nie bardzo   
|  2009-12-27, 16:01 | #130 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2009-12-27, 16:01 | #131 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-03 Lokalizacja: Shallow Grave 
				 | 

__________________ "It's been so long... Feels like pins and needles in my heart... So long... I can feel it tearing me apart..." ♥ | 
|     | 
|  2009-12-27, 16:03 | #133 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2009-12-27, 16:04 | #134 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Muszę pomyśleć jakby je zdobyć nie bankrutując. Aaaaleee, aaaalee! zapomniałam, że Chanele chodzą na all po 100 zł za 100 ml    
|     | 
|  2009-12-27, 16:22 | #135 | |
				 | 

Cytat: 
  Nawet u producenta takich nie dostaniesz  Czwarty dzień z rzędu siedzę i żrę... Może z tym bractwem trochę poczekajmy.... | |
|     | 
|  2009-12-27, 16:24 | #136 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

|     | 
|  2009-12-27, 16:26 | #137 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2009-12-27, 16:34 | #138 | 
| Zakorzenienie | 

__________________ "Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI | 
|     | 
|  2009-12-27, 16:40 | #139 | |||
				 | 

Cytat: 

|  2009-12-27, 17:03 | #140 | ||
| Zadomowienie | 

Cytat: 
   Cytat: 
  po prostu czułam w czystej zielonej już tylko rybę   
				__________________ Mikroreklama | ||
|     | 
|  2009-12-27, 17:10 | #141 | |
| BAN stały | 

Cytat: 
 Ja w zielonej czuję tytoń. W sumie to nie tyle tytoń, co... popielniczkę   | |
|     | 
|  2009-12-27, 17:17 | #142 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2009-12-27, 17:20 | #143 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 
				 | 

Cytat: 
  Tylko tyle mi przyszło do głowy...brak słów poprostu  Jezu, rosołek to chyba jedyne co mi przez gardło nie chce przejść i nigdy nie przejdzie  sam zapach wywołuje u mnie odruch  Cytat: 
  Dzien dobry   | ||
|     | 
|  2009-12-27, 17:27 | #144 | |||
				 | 

Cytat: 
  Oj no nie smutaj ,zapomniałaś już jak mię wybatożyłaś za...nie wiem co....  Tyle że z klubu meteorkowego przeekspediujesz się do odchudzaniowego do Mnie Mai i Redhaired no a tam to będzie lanie na okrągło   
|  2009-12-27, 17:30 | #145 | |||
| perfumowy zawrót głowy Zarejestrowany: 2006-08 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  ostatnio miewam sny perfumeryjne, wczoraj meteorytowe albo też takie, że z namaszczeniem maluję usta na czerwono  Cytat: 
 Chanel jest dla mnie bardzo specyficzną marką, nie wiem czy kiedyś do niej dorosnę - ewentualnie może czarna Coco ... za jakiś czas? ooo i mam już 1000 postów. Hurra! 
				__________________ Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice   Edytowane przez agnes_bdg Czas edycji: 2009-12-27 o 17:31 | |||
|     | 
|  2009-12-27, 17:46 | #146 | |
				 | 

Cytat: 
  Jak już do Was trafię, to życzę sobie procesji biczowników przez rynek w Sylwestra... Agnes, gratuluję jubileuszu     Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2009-12-27 o 17:48 | |
|     | 
|  2009-12-27, 17:51 | #147 | 
| Zakorzenienie | 

Ha ja w ramach przyjęcia mnie do klubu bladych i chudych( tiaaaa...) zamawiam mikstury z BU. Białością cery zamierzam dorównać Nicole Kidman   
|     | 
|  2009-12-27, 17:51 | #148 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

Cytat: 

__________________ Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu | |
|     | 
|  2009-12-27, 17:57 | #149 | ||||||||||
| Wiedźma Zarejestrowany: 2006-10 Lokalizacja: Katowice 
				 | 

Cytat: 
 ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Moniu, ten tom to "Heretycy Diuny". Seria od początku z moimi tłumaczeniami pójdzie (być może) w kolejnym wydaniu. Jeśli zamierzasz czytać, to oczywiście od pierwszego tomu "Diuna". To jest naprawdę rzecz wielka i piszę to z pełną świadomością. Jesli chodzi o moje życiowe literackie fascynacje, to w top ten mieści się na 100% (a nie wiem, czy nie w wielkiej trójcy wraz z "Mistrzem i Małgorzatą" i "Imieniem róży". Cytat: 
 ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Jednym z naczelnych w fandomie.  Cytat: 
 Mam dotkliwą świadomość, że nawet jeśli siedzi w tym kilka osób robiących to z pasją, to jednak jest to interes i nie... Nie wycofają nakładu. Obawiam się, że nawet jakiegokolwiek nagłośnienia sprawy będą unikali. Nic to. Poczekam na poprawiony dodruk, a sprawę publicznie wyjaśnię sama. Taką mam nadzieję, ze moje macki sięgają wystarczająco daleko.  Cytat: 
 Tyle, że ja ciągle obawiam się, że wydawnictwo będzie unikało nagłaśnienia sprawy i w razie sporu pójdzie w zaparte twierdząć, że tak mialo być z powodów, o których powyżej...  Cytat: 
  Żeby to jeszcze tak było...  Cytat: 
 Białasy kliknęłam po przetestowaniu odsypki od Doroty Coco. Kurczę, ja mam kompulsy - obsesyjną potrzebę kontroli. Nic w ciemno nie kupię.  Cytat: 
      Cytat: 
  Kurczę, tak to chyba jest, że wydawcy muszą pogrzebać, "poprawić" i "ulepszyć". Nie wiem, czy kogoś potraktowali podobnie. To oglnie bardzo dobre wydawnictwo jest.  Cytat: 
  W kupie to koprografia.  Cytat: 
 Jeden z atrakcyjniejszych komplementów, jaki zalizcxyłam to wypowiedź Madzika: na tym zdjęciu wyglądasz ładnie, bo wyszłaś na grubszą niż w rzeczywistości. Kocham te dziewczynę, normalnie!     
				__________________ | ||||||||||
|     | 
|  2009-12-27, 18:00 | #150 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-03 Lokalizacja: jestem warszawianką 
				 | 

Pin, ja Ellę bardzo cenię, ale słuchać to już nie bardzo. Przy Armstrongu ciągle chce mi się odchrząknąć. Oczywiście są absolutnie doskonali, ale ja wolę albo coś z wykopem i nieprzewidywalnego albo kompletne słodziako- pościelówy. Mam na myśli jazz, rzecz jasna.  A Wojtek śpiewa w Niemczech i w Teatrze Muzycznym w Gdyni. Nareszcie jutro dzień pracujących listonoszy  Oraz idę do fryzjera  Doczytałam wczoraj książkę o artystach widzianych od rozporka i powiem Wam, że nie myślałam, że tak się kiedyś działo. Byłam zaszokowana tym, co zobaczyłam w toaletach w pewnych stołecznych klubach, a teraz widzę, że to dziecinada w porównaniu do szczególnie XXsto - wiecznych artystów. A ja?...Pożal się Boże...Jeśli coś mnie prześladuje, to sikający faceci. I najgorsze, że nie myją rąk   | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Perfumy | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.

mam nadzieję ze chociaż coś z nimi wywalczysz
 mam nadzieję ze chociaż coś z nimi wywalczysz