|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.
Cytat:
---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- i bądź twarda, nie ustępuj
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
|
|
|
#1892 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję, że będzie w porządku. nie martw się, ubierz się niezbyt wyzywająco, ale bardzo kobieco (jakieś rurki czy spódniczka), pomaluj się delikatnie. zobaczysz, że będzie fajnie ![]() nie spinaj się, nie stresuj, bo nie ma czym. co do rodziców to już kiedyś pisałam, że jestem jedynaczką, ale nie stereotypową. i to pewnie dzięki rodzicom, bo nigdy mi niczego nie zabraniali (tzn. oczywiście w granicach normy). pierwszy raz na dyskotekę całonocną pojechałam w wieku 16 lat (do miejscowości oddalonej o jakieś 40km ).pozwalali mi szwędać się po nocy z chłopakami, ale o to już więcej musiałam prosić. na pierwsze wakacje z TŻtem pojechałam w wieku prawie 19 lat. ale gdybym chciała to puściliby mnie i wcześniej, bo TŻ starszy jest ![]() wcześniej w liceum też skakaliśmy ze znajomymi od imprezy do imprezy. także na rodziców nie narzekam. ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Cytat:
co w takim razie studiuje jego siostra, że niby taka mądrzejsza od ciebie i tak dalej? wiesz, czasem liczy się nie ilość papierków z uniwersytetu tylko to, co masz w głowie. znalazłaś sobie pracę, dajesz radę, jesteś zadowolona, jakoś radzisz sobie w życiu, potrafisz o siebie zadbać. zadbałabyś też na pewno o swoje męża. i to się liczy, a nie to ile skończyłaś kierunków! co do Sylwestra - ja bym się upierała, żeby robił domową imprezę. co jak co, ale spędzać Sylwestra z rodziną to trochę nie halo. ale on mi wygląda na takiego maminsynka - mamusia powie, on leci (a jeszcze jak siostra to już całkiem). czy ten facet potrafi w ogóle sam o sobie decydować? ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2009-12-28 o 10:13 |
|||
|
|
|
#1893 |
|
BAN stały
|
hej wam
Niestety, zadna wczoraj za mnie kciukow nie trzymala i obudzilam sie bardziej chora niz wczoraj... I z wyjazdu nici... Ehhh i wszystko przez ta pasterke... super...dorus on nie odezwal sie juz do Ciebie ? |
|
|
|
#1894 |
|
Zakorzenienie
|
nie odezwał i niech się lepiej nie odzywa, chce zapomnieć...
|
|
|
|
#1895 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry wszystkim wyspanym zazdrośnicom
|
|
#1896 |
|
Wtajemniczenie
|
A niewyspanym też??
![]() ![]() Dzień Dobry!
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
|
|
#1897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eee wyrosłam z tego. i ja i tż. nie wyznajemy milosci na opisach gadu gadu, nie piszemy odnoscnie siebie zadnych opisow. (oj jak czasem mnie smiesza opisy innych typu "Tylko Ty moj na zawsze razem Kocham Cie Marcinku" a za 2-3 miesiace inne imie ). raz na ruski ruk ustawimy buziaczka i tyle. ani ja ani tż nie mamy opisow. czasem jakas piosenka, albo cytat smieszny.uwaga: dzis miedzynarodowy dzien pocałunku!!!!!! wiec sie sporo całujcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!
Edytowane przez kamila2006 Czas edycji: 2009-12-28 o 10:39 |
|
|
|
|
#1898 |
|
Wtajemniczenie
|
wczoraj widzialam sie z ex ex ex. Bylo milo. Spotkalismy sie jeszcze z jego kolegami. Znam ich z widzenia i jak ostatnio bylismy ze soba to mowilam ze chcialabym ich lepiej poznac, ale nigdy do tego nie doszlo wiec bylam w szoku. W ogole przy nich trzymal mnie za reke glaskal itp. Poszlismy potem na spacer we dwoje, pojezdzilismy samochodem bo zimno. Ogolnie bylo milo. Przytulal calowal. Nie wiem jak to bedzie
|
|
#1899 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też jestem jedynaczką i nadopiekuńczość rodziców nie zna granic... |
|
|
|
|
#1900 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pozwalają mi na dużo dużo więcej niż niejednej mojej koleżance, która ma rodzeństwo w ogóle to wszystkie moje znajome jedynaczki to rozpieszczone bachorki, zwłaszcza jedna ale nigdy nie traktowałam tego jak stereotyp ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Cytat:
![]() niech ci się tam ułoży, skoro chcecie do siebie wrócić tylko z tego co pamiętam niezbyt cię kiedyś potraktował |
||
|
|
|
#1901 |
|
Zakorzenienie
|
Laseczki moje, właśnie przeglądam aktualną gazetkę natury na karnawał.
No i promocji mnóstwo, jest Max Factor 2000 calorie za 34 zł i Colossal Maybelline za 20 zł, jak myślicie warto dopłacić za ten pierwszy te 14 zł?
|
|
#1902 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie laguna jak to u was sie skonczylo z nim przypomnij nam
o co poszlo i jak dlugo razem byliscie
|
#1903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale słyszałam że też dobre tusze mają ![]() sprawdzałaś recenzje na KWC? Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2009-12-28 o 10:44 |
|
|
|
|
#1904 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bez skojarzen nie wiem czy chcemy wrocic, bo nie rozmawialismy o tym. I szczerze powiedziawszy nie chce rozmawiac.Owszem niezbyt mnie potrafktowal, twierdzil ze duze mam powodzenie u chlopakow i boje sie znowu z nim byc. Ile razy mozna rozstawac sie i wracac do siebie?? postanowilam ze nie bede do niego pierwsza pisala i wychodzila z jakakolwiek inicjatywa. Niech troche sie postara jak juz cos chce zeby bylo wiecej. I nie mam zamiaru zaczynac znowu czegos od lózka ![]() w ogole wczoraj myslalam ze nie wytrzymam. TZ i jego koledzy z dziewczynami (trzech) nie maja planow na Sylwka. Tak mnie kusilo zeby powiedziec to chodzcie do mnie bo mam wole mieszkanie, ale przeciez ja juz mam inne plany a nie chce z nich rezygnowac. Tzn jesli ex ex ex by poprosil to pewnie i tak bym ulegla ![]() kamila znamy sie 5 lat, krecimy ze soba od 4 a bylismy razem 3 lata rozstalismy sie bo rzekomo mam duze powodzenie i robie innym nadzieje, co wg mnie prawda nie jest. Mogl sie wkurzac jak dostawalam przez kuriera kwiaty lub cos takiego ale bez przesady...
pokochaj jeśli potrafisz... Edytowane przez Lagunaaa Czas edycji: 2009-12-28 o 10:52 |
|
|
|
|
#1905 |
|
Zakorzenienie
|
Reb- właśnie czytam
|
|
#1906 |
|
Zakorzenienie
|
I znowu kolejny beznadziejny dzień do przeżycia.
Pisał mi jeszcze w nocy, że o nas myśli, ale niewiele nadumał, te jego wnioski są naprawdę powalające – to oczywiste, że ja nawalam. On się jak zawsze stara, urobiony po łokcie w tym związku, wręcz zasypuje mnie dowodami miłości. Taa. Ja nie wiem, czego ja się spodziewam. Nie chcę być sama, nie potrafię. Z drugiej strony wiem, że życie z osobą cierpiącą na ZOK nie jest łatwe, ale przecież nie jestem taka okropna, jak mówi. Potrzebuję kogoś, kto będzie mnie wspierał, a nie odtrącał jak niechcianą zabawkę. ![]() Rano dzwoniła siostra babci, babcia wydzwania do niej i opowiada, że tata wywiózł ją na wieś do kochanki swojej. Jest coraz gorzej, ma takie jazdy, że głowa mała. Leczyć się nie chce, mieszka sama, nie wiem, co będzie dalej. Znowu jakieś problemy, a dopiero co z jedną skończyła się gehenna, nie chcę znowu przez to przechodzić ;( No nic, on nic nie pisze, a ja muszę się zbierać, niedługo mam pociąg. Wcale nie mam ochoty jechać do miasta, ale cóż. To idę, miłego dnia Zazdrośnice ;(
|
#1907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czujesz jeszcze coś do niego? |
|
|
|
|
#1908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musicie podejsc do tego rozwaznie. przykro mi to mowic... ale z obserwacji innych zwiazkow takie schodzenie sie i rozstanwanie nie daje zbyt powaznych i dlugotrwałych rezultatow i zwiazku. musicie sie zastanowic czy wy faktycznie chcecie byc razem czy to chwilowe spotkania bo ty jestes sama i on. ja jestem zdania ze jak juz cos raz sie popsulo (tak na powaznie) to nie ma co zlepiac. ale ty madra kobita jestes wiesz co robic
|
|
#1909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to trzymaj się tam, dasz radę. pokaż, że potrafisz
|
|
|
|
|
#1910 |
|
Zakorzenienie
|
Rebel a co u ciebie? ile to juz dni? ja postanowilam nie odliczac bo to wydalo mi sie eh...hmm... po prostu miedzy mna a tż ma być dobrze - zawsze. a nie od iluś tam dni. juz nie pamietam jak wyglada sprzeczka z nim
|
#1911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niby to normalne, nie ma związku bez sprzeczek. tylko właśnie ja myślę, że moja metamorfoza trwa dalej, bo to nie we mnie leżał problem i naprawdę na wiele rzeczy przymknęłam oko, ale już nie wytrzymałam. sama się sobie dziwię, że z takim spokojem i opanowaniem załatwiłam to wczoraj (gdyby nie to chwilowe rozklejenie się, ale tak już mam - tabsy )i chyba też przestanę odliczać. mój napisał wczoraj tylko, żebym się nie martwiła, szła spać i że będzie lepiej. taaa, łatwo powiedzieć. wyłączyłam telefon i mam zamiar póki co go nie włączać. mam tak jakby żal do niego, że znowu musiałam płakać. ja wiem, że on jest słaby psychicznie i mogło go zaboleć to, co napisałam, mimo że to nie było nic strasznego (prawda w oczy kole). boli mnie, że znowu po kłótni wyjdzie, że to wszystko moja wina, bo nie miałam się o co czepić (taaa jasne). ja nie jestem z kamienia. |
|
|
|
|
#1912 |
|
Wtajemniczenie
|
Bede z wami szczera. Na prawde chcialabym z nim byc, bo go kocham. Ale jest tyle przeszkod... po pierwsze odleglosc-wiem, z tym jeszcze jakos mozna dac rade, po drugie jego praca-nieunormowany czas, w nocy o polnocy, swieta nie swieta, sluzba nie druzba (mundurowy), po trzecie moi rodzice-juz by tego nie zaakceptowali, za duzo razy cierpialam, nawet wczoraj powiedzialam ze ide do kolezanki i nie pozwolilam by mnie odprowadzil pod klatke a zawsze to robil. Po czwarte strasznie sie boje. Juz nie chce cierpiec, juz nie chce plakac. Chcialabym byc szczesliwa. Ja wierze w takie zlepiane zwiazki bo u mnie w rodzinie jest takich kilka i sa malzenstwem-szczesliwym. Gdyby minal rok dwa to moze bym wierzyla ze sie zmienil, ale minely 3 miesiace. Ludzie sie nie zmieniaja tak szybko. Poza tym ja nie chce budowac tego zwiazku na ruinach poprzednich. Chcialabym zaczac to tak od poczatku. Bez rozmow o tym co bylo. Chcialabym znowu zaczac sie spotykac jak obcy ludzie chociaz to niemozliwe. Za dobrze sie znamy. Nie wiem co mam robic.
|
|
#1913 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zazdroszcze tej milosci do wszystkich. kazdego exa chyba kochałas :P nie wiem, mnie te slowa o milosci i kochaniu przychodza bardzo ciezko. a co amsz zrobic...moze potrzebujecie po prostu czasu. powoli ponownie odswiezajcie znajomosc. zycze szczescia chociaz z nas zazdrosnic ty masz chyba najbardziej rozbudfowane zycie towarzystkie ;PCytat:
![]() co do telefonu. wlacz go. nie musisz pierwsza pisac, ale nie bedziesz nawet wiedziala czy tz podjal proby kontaktu.
Edytowane przez kamila2006 Czas edycji: 2009-12-28 o 11:11 |
||
|
|
|
#1914 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ze kocham powiedzialam 3 razy: raz w 1,5 rocznym zwiazku, drugi w 3letnim i trzeci raz w polrocznym, wiec chyba az tak zle nie jest ze mna moje zycie zawsze tak wygladalo. Ja chyba nie potrafie byc sama. Poza tym zawsze sie ktos napatoczy. Moze ex ex ex mial racje ze mam za duze powodzenie...no ale nie mam na to wplywu
|
|
|
#1915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1916 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak, to ten...
|
|
#1917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o ile już wstał. zawsze rano ja czekam aż jaśnie pan wstanie i napisze. niech teraz on napisze i spojrzy 5 razy na telefon, zastanowi się czemu nie odpisuję. nie chce zachowywać się jak małe dziecko, ale nie mam siły na ten moment. mam wrażenie, że mojemu facetowi potrzeba herod baby, która by go porządnie wspierała, bo ja już nie mam siły. może A.? ![]() a dzisiaj Międzynarodowy Dzień Pocałunku hehe czego to Amerykanie nie wymyśląco do tabsów to ja zaczynam się źle czuć również fizycznie, chyba że sobie wmawiam. zobaczę jak będę się czuła po odstawieniu, jeśli źle to nie omieszkam powrócić do tabsów, ale nie wiem czy na pewno do Yasminelle, bo strasznie drogie są Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2009-12-28 o 11:31 |
|
|
|
|
#1918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rebel ja sie musze wrocic do twojej sytuacji bo nie bardzo wiem o co z tż poszlo o tego sylwetsra chodzi tak? ze idziecie do kuzynki? Rebel pogodzicie sie tylko daj mu szanse. moze jak nie bedziesz odpisywac to wpadnie niespodziewanie ![]() ja z Y zrezygnowalam choc czulam sie swietnie. cena byla dla mnie za wysoka. biore 4 miesiac tabletki za 19 zł i hmm... powiem ze roznicy nie widze. poki co bede je brała. mimo ze mam juz plynnosc finansową (tż też wiecej zarabia) to nie wracam do Y.
|
|
#1919 |
|
BAN stały
|
No wlasnie Rebe napisz dokladnie jeszcze raz, bo szczerze mowiac to ja Twoich wczorajszych wypowiedzi nic nie zrozumialam. Ale to moze moja wina...
Ty sie widzialas wczoraj z TZ? Przeciez on mial isc do kolegow a Ty do kolezanki... Czy to przez telefon bylo? Opowiedz nam dokladnie i po kolei, to moze cos doradzimy ok? |
|
|
|
#1920 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:13.

tyle nadrabiania..
(pisałam wcześniej o tych siostrzyczkach). Czyli znam tylko 2 osoby, będzie kilkanaście bab poza nami (przeraża mnie to). No i nie wiem jak ubrać...No i w ogóle jak się zachowywać. Będę musiała być dla wszystkich miła i w ogóle..
. I ja bym sie tam dość niezrecznie czuła.. Tym bardziej że przeciez wiekszosc wie jak jest miedzy Nami sytuacja bo TŻ nie omieszkał połowy z Nich poinformować. Matka pewnie dopowiedziała drugiej polowie i super.
będzie mi was brakować 

). raz na ruski ruk ustawimy buziaczka i tyle. ani ja ani tż nie mamy opisow. czasem jakas piosenka, albo cytat smieszny.

51,0 kg(2.11.10)......50,0 kg 

bez skojarzen
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)