Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz. IV Wielkie Zimowe Rozpakowywanie - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-30, 15:40   #3691
Kancia
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz. IV Wielkie Zimowe Rozpakowywanie

addicted byłoby ok gdyby sie choc troche skracała a ona cały czas taka długa

youyou no własnie mam stresa ze znów nie bede miec zadnych skurczów i krótkiej szyjki
ale bez Tv macie czas dla siebie fajowo
Stary 2009-12-30, 16:02   #3692
youyou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kancia Pokaż wiadomość
ale bez Tv macie czas dla siebie fajowo
nooo nie narzekam włączamy sobie fajny mjuzik , robimy klimacik i mamy czas tylko dla siebie
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 16:38   #3693
brzoskwinia82
Zadomowienie

nooo posprzątałam w końcu, łącznie z myciem podłóg - tego to już ze 3 miesiące nie robiłam (tż zmywał ale wiadomo jak to chłop). Zaraz sobie zrobię placuszki ziemniaczane

brzoskwinia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 16:39   #3694
kasya82
Raczkowanie

czesc kobietki
cały czas Was nadrabiam, zostało mi jeszcze tylko 5 ston
wczoraj przyszedł nam w końcu nowy komplet wypoczynkowy i Tż zabronił mi na nim siadać no chyba że w pieluchomajtkach, bo nie chce ryzykować że mi na nim wody odejdą i będzie do wyrzucenia

jeszcze 5 dni do mojej cesarki ale coś czuję że może to być szybciej, odkąd lekarz mi powiedział że robi mi się już rozwarcie to czuję się jakaś szersza tam na dole

idę czytać co tam napisałyście ciekwaego
kasya82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 16:43   #3695
brzoskwinia82
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasya82 Pokaż wiadomość
czesc kobietki
cały czas Was nadrabiam, zostało mi jeszcze tylko 5 ston
wczoraj przyszedł nam w końcu nowy komplet wypoczynkowy i Tż zabronił mi na nim siadać no chyba że w pieluchomajtkach, bo nie chce ryzykować że mi na nim wody odejdą i będzie do wyrzucenia

jeszcze 5 dni do mojej cesarki ale coś czuję że może to być szybciej, odkąd lekarz mi powiedział że robi mi się już rozwarcie to czuję się jakaś szersza tam na dole

idę czytać co tam napisałyście ciekwaego
dobre -to musisz się zaopatrzyć w pieluchomajtki

brzoskwinia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 16:55   #3696
Sensuel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez brzoskwinia82 Pokaż wiadomość
nooo posprzątałam w końcu, łącznie z myciem podłóg - tego to już ze 3 miesiące nie robiłam (tż zmywał ale wiadomo jak to chłop). Zaraz sobie zrobię placuszki ziemniaczane
też bym zjadła.

Cytat:
Sensuel no potwierdzam z tym bólem głowy tyko ja nie mam porówniania z bólami porodowymi w kazdym razie ból głowy jest nie do zniesienia, nie mozna nawet oka otworzyć ja jak juz sie zmusiłam zeby wstac to szłam z głowa odgiętą do tyłu, skulonymi plecami i zamkniętymi oczami bo w takiej pozycji nie miałam zawrotów. Tabsy przeciwbólowe nie pomagaja wcale. Mozna tylko leżec i najlepiej nie oddychac Także jak ktoś dobrowolnie bierze takie znieczulenie to niech sie modli zeby ból głowy nie dokuczał bo wtedy znieczulenie to bedzie strzał w ciemno
No ja miałam taki ból głowy po Cordafenie i jeżeli on jest chociażby w połowie podobny to ja dziękuję,ale urodzę synka bez znieczulenia
A tak swoją drogą to dałaś taki opis,że normalnie uśmiałam się

A ja jestem taka padnięta już .Muszę jeszcze sałatkę pokroić i torcik dokończyć,a mnie się taaaaaaak nie chce już
Stary 2009-12-30, 16:57   #3697
lila12
Zadomowienie

Dziewczyny, bardzo Wam dziękuję, jesteście jak zawsze nieocenione. Czuję się czasem jak w ciemnym lesie ale cieszę się, że można zawsze na Was liczyć
Zrozumiałam, że Sudocrem jest na poważniejsze odparzenia a nam się dziś pojawiło zaczerwienienie, wiec może się jeszcze uratujemy

Stary 2009-12-30, 17:06   #3698
celka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KarmazynowyKamyk Pokaż wiadomość
Witam...
Znowu mam zaległości, ale jakoś brakło mi sił na wizaż dzisiaj...
Moja laktacja chyba jest do d...
Po wczorajszym nawale dzisiaj już było normalnie po prostu, chyba zanika...
Tak samo jak w rodzinie po stronie mamy zawsze się rodziły duże dzieci i łatwe były porody, tak żadna nie mogła karmić piersią... Jakoś mnie to dobija...
To, ze po nawale piersi robia sie miekkie to normalne. One powinny byc generalnie miekkie. Tylko przy dluzszych przerwach twardniec. Teraz jest duza roznica, wiec to czujesz. Wcale to nie oznacza, ze pokarm zanika! Po prostu przystawiaj i karm. Karmienie lezy w duzej mierze w psychice. Karm czesto a zobaczysz, ze sie uda. Pij sporo, polecam herbatke Fito-mix (w aptece) na laktacje. I nie mysl o tym, czy masz pokarm czy nie. Przystawiaj, przystawiaj. Dziecko w ciagu 1-2 dni samo sobie reguluje ilosc pokarmu. Jesli jest go za malo - przystawiasz czesto (np co 1-1,5 godz), a juz nastepnego dnia masz tyle, ile dziecko potrzebuje. Nie polecam dokarmiania mieszanka.

Cytat:
Napisane przez lila12 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, bardzo Wam dziękuję, jesteście jak zawsze nieocenione. Czuję się czasem jak w ciemnym lesie ale cieszę się, że można zawsze na Was liczyć
Zrozumiałam, że Sudocrem jest na poważniejsze odparzenia a nam się dziś pojawiło zaczerwienienie, wiec może się jeszcze uratujemy

Ja polecam Bepanthen
celka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 17:08   #3699
aldii
Zakorzenienie

Kasya a Ty tez masz cc ?
Pysiamn mam nadzieje, ze w przypadku mojej Lu ta szacunkowa waga pojdzie w gore, a nie w dol....
Kalka ja juz od m-ca slysze, ze jeszcze nie urodzilam.Mi jakos te wszystkie pytania i komentarze typu gruba w ogole nie przeszkadzaja i jak dla mnie to calkiemnormalne w ciazy...caly czas jak o tym piszecie to sie zastanawiam co Was tak wnerwia
Youyou i jaka masz pamiec, co do wagi LU

Lila jeszcze cos o pupci
Stary 2009-12-30, 17:08   #3700
Agape007
Zadomowienie

Dziewczyny ja tylko tak przelotem żeby się pochwalic
Dziś byliśmy w poradni patologii noworodka i wsjo jest ok i nasza Ola waży już 2750 g czyli cały czas tendencja zwyżkowa
Miała także badane dno oka (ze względu na fototerapię) i tez jest ok, ale ma zapisany antybiotyk, bo wycieka jej ropka z oka... Ciekawe jak ja mam jej go aplikowac...? Przeciez trzeba go wkroplic do oka....

58 57,5 57 56,5 56 55,5 55!!
Agape007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 17:10   #3701
patinka_
Zakorzenienie

36 tc skończony z tej okazji pieluchy poprasowane i kupione majty do szpitala
Stary 2009-12-30, 17:14   #3702
aldii
Zakorzenienie

Agape dla Olenki.Co do antyb. to szkoda,ze nie pokazali Ci w przychodni jak go aplikowac
Patinka no i zaczyna sie 9 m-c.....ale fajnie
Stary 2009-12-30, 17:26   #3703
lila12
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agape007 Pokaż wiadomość
Dziś byliśmy w poradni patologii noworodka i wsjo jest ok i nasza Ola waży już 2750 g czyli cały czas tendencja zwyżkowa
Miała także badane dno oka (ze względu na fototerapię) i tez jest ok, ale ma zapisany antybiotyk, bo wycieka jej ropka z oka... Ciekawe jak ja mam jej go aplikowac...? Przeciez trzeba go wkroplic do oka....
Wspaniałe wieści !!! Ściskam Was obie

---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ----------

Cytat:
Napisane przez aldii Pokaż wiadomość
Kasya a Ty tez masz cc ?
Pysiamn mam nadzieje, ze w przypadku mojej Lu ta szacunkowa waga pojdzie w gore, a nie w dol....
Kalka ja juz od m-ca slysze, ze jeszcze nie urodzilam.Mi jakos te wszystkie pytania i komentarze typu gruba w ogole nie przeszkadzaja i jak dla mnie to calkiemnormalne w ciazy...caly czas jak o tym piszecie to sie zastanawiam co Was tak wnerwia
Youyou i jaka masz pamiec, co do wagi LU

Lila jeszcze cos o pupci
Aldii
Stary 2009-12-30, 17:49   #3704
aldii
Zakorzenienie

Lila
Gooha gdzie jestes ?????
Stary 2009-12-30, 17:52   #3705
malinka118
Rozeznanie

Agape super,że Oleńka zdrowa i ładnie przybiera
Celka zgadzam się z Tobą w 100% co do karmienia.
malinka118 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 17:53   #3706
addicted to wizaz
Zadomowienie

youyou przeprowadzki, no i fajnie, że macie czas dla siebie

Cytat:
addicted byłoby ok gdyby sie choc troche skracała a ona cały czas taka długa
Ale przecież jeszcze masz czas, w końcu lutowa jesteś

kasya
- straszny ten tż, że ci zabronił siadać na nowym siedzonku
Agape dobrze, że mała przybiera na wadze
A antybiotyk już wykupiłaś? Może się okaże, że są z kroplomierzem, co powinno ułatwić podanie antybiotyku do oka

Cytat:
Napisane przez patinka_ Pokaż wiadomość
addicted to wizaz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 17:57   #3707
joli31
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ula 87 Pokaż wiadomość
nie mam siły dziś pisać , jakos zle sie czuje
pamiętacie jak pisałam ze w święta u mamy mialam lekki upadek i że nic mnie nie boli tylko coś w mostku ?
dziś już cały kark i w około szyji boli to nie mięśnie tylko jakby kości
a czy mogę maścią rozgrzewającą się posmarować? ( wiem ze są maście końskie czy coś takiego) ?
Ja używałam altacetu (żelu), to można i jest bezpieczne, ale czy coś pomoże?
Takie stłuczenia długo bolą
Lila na płaskie brodawki pomagają te kapturki (miałam z aventu), a na spękania i ranki bepanthen, smarowanie mleczkiem (własnym z piersi) i wietrzenie.
Agape super, że Ola tak ładnie przybiera na wadze . Co do leku nie mam pojęcia, jest jakiś aplikator? Agatce też ropiało jedno oczko, zakrapiałam solą fizjologiczną, kuzynka polecała siknięcie mleka do oczka. Sceptycznie nastawiona spróbowałam, ale czy to pomoglo, czy samo minęło
Piotruś Zeberki , z tym podobieństwem coś jest na rzeczy. Agata to cały małż. W szpitalu nawet nie bałam się, że mi dziecko zamienią, bo tak podobna do ojca
Kancia
Bubi, ja mam uderzenia gorąca, wiąże się to u mnie ze spadkiem ciśnienia. Robi mi się duszno, słabo i pocę się jak świnia , najgorzej gdy to jest w sklepie i zaraz trzeba wyjść na dwór...
Ja mam jakieś doły, małż się mega stresuje, odskocznią jest sklejanie modeli, a ja się wk... bo mógłby coś posprzątać, mi pomóc i w ogóle być bardziej przydatny .
Mam głupie pytanie, czy rozwarcie widać w lusterku? Brzuch mnie boli jak na @, czasem jest ból krzyża ( to też u mnie było podczas@ i porodu), brzuch mi się stawia.
Przepraszam, za takie głupie pytania, niezręcznie mi to dosłownie opisywać, co by komuś apetytu nie odjęło
joli31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 18:01   #3708
BubiGirl
Rozeznanie

GG do BubiGirl

Agapee brawa dla Oleńki
od dwóch godzin nic tylko czytam o tej wadze dzieciaków i sie trochę podbudowałam, że nie jest tak źle z moją córuchną No ale mogłaby troszeczkę przytyć....a mój TŻ dzisiaj do mnie powiedział------ może już urodziłaby

---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ----------

co

---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------

co

---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------

----może byś już urodziła, bo mi się nie chce do pracy chodzić

coś mi szwankuje klawiatura....
Stary 2009-12-30, 18:28   #3709
gosbaj
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez joli31 Pokaż wiadomość
Mam głupie pytanie, czy rozwarcie widać w lusterku? Brzuch mnie boli jak na @, czasem jest ból krzyża ( to też u mnie było podczas@ i porodu), brzuch mi się stawia.
Przepraszam, za takie głupie pytania, niezręcznie mi to dosłownie opisywać, co by komuś apetytu nie odjęło
Ja tez sie nad tym ostatnio zastanawialam ale nie sprawdzalam tez mni eboli brzuch jak na @, w krzyzu tez czasem boli, brzusio czasem twardnieje no i czuje jeszcze ucisk czasem w spojeniu. Tak sobie myslalam ze moze to sie skaraca szyjka ale nie mam pojecia. A wizyta u gina dopiero za 2 tygodnie.

A tak sie zastanawialam bo ja jeszcze nie mam badan zrobionych a wczoraj skonczylam 36tc. Wizyte mam dopiero w 38tc i wtedy pewnie da mi skierowanie. Ale co by bylo gdybym zaczela rodzic wczesniej (tfu tfu odpukac). I co jak nie mam badań??
gosbaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 18:39   #3710
BubiGirl
Rozeznanie

GG do BubiGirl

Gosbaj ja też się właśnie nad tym zastanawiam, bo też mam wizytę 12 stycznia i dopiero da mi skierowanie na wszystkie badania...prawdopodobnie będą musieli zadowolić się badaniami najbardziej aktualnymi...połozna na SR mówiła, że na miejscu moga zrobić badanie krwi i zobaczyc co i jak, tylko trzeba miec na pewno grupę krwi oryginał, bo tego nie zrobia na miejscu....
Stary 2009-12-30, 18:40   #3711
kasya82
Raczkowanie

nadrobiłam Was wkońcu

Cytat:
Kasya a Ty tez masz cc ?
aldii mam mieć cc bo mały nie obrócił się główką w dół

Bubi jauderzeń gorąca nie mam, ale ostatnio często trzęsą mi się ręce dzisiaj miałam problem przez to wydepilować sobie brwi

pysiamn Ty tej maści linomag używałaś przy Kubusiu przy każdej zmianie pieluchy? bo właśnie przeczytałam że powinno ją się stosować od jednego do trzech razy na dobę

Agape007 super że mała tak ładnie przybiera na wadze klask i:

Edytowane przez kasya82
Czas edycji: 2009-12-30 o 18:43
kasya82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 18:43   #3712
aldii
Zakorzenienie

Kasya tak wlasnie kojarzylam, ze to z tego powodu, ale nie bylam pewna Moze jeszcze zrobi Wam niespodzianke i sie obroci
Stary 2009-12-30, 18:51   #3713
madzikUK
Rozeznanie

GG do madzikUK

Hej mamuski, melduje sie po usg

Wszystko ok, tym razem szpitale sie nie pomylily i nawet bylam 15min wczesniej. tylko, ze kobiecina, ktora pomagala lekarzowi jakas narwana byla i wrzeszczala co chwila na niego, jakis ,mega agresor jej sie wlaczyl, a lekarz siedzial cicho, bo sie chyba bal jej ostro (ja zreszta tez )
pomierzony dzidziol i wszystko wyglada w normie waga podobno 2995, no ale wiadomo jak to jest z tym. generalnie jest ok i ze po prostu dobrze przechodze ciaze i brzucholek jest maly.
nie wiem tylko ile mierzy, ale juz sie balam pytac

Agape super, ze z Ola pulchnie w oczach
Pysia no pokaz ta torebke kobito
Kasya niezly ten Tz, ale ja sama wczoraj zalozylam podklad na lozku w sypialni, bo nie chce zalac nowego materaca w salonie na szczescie skory, wiec sie przetrze w razie czego. no i w aucie tez skory, wiec nie ma problemu, moge lac
Youyou gratulejszyn nie ma to jak na swoim, a bez Tv da sie zyc tym bardziej, ze jest wizaz
Joli31 nie stresuj sie twoj skleja modele, a moj wlasnie wrocil z nowa wiertarka (za ktora jeszcze ja musialam zaplacic )i sie zaszyl na strychu, stracilam chlopa.........powiedzial am mu tylko, zeby wrocil na noc
Stary 2009-12-30, 18:51   #3714
filka2
Zadomowienie

bubi mój tż ostatnio miał coś pilnego w pracy do zrobienia i mu sie nie chciało i też wymyślił zebym moze zaczeła rodzic

ja dzis cały dzień spie,przyszedł tż przeziebiony i zle sie czuł i chyc do wyrka z nim.miałam robic karpatke ale nie ma komu do sklepu.....

a jeszcze odnośnie kremów do pupki to moja bratowa mówiła ze wg niej jest też dobry hippa bo miała próbke ze szpitala i jak małemu coś tam wyskoczyło to linomag nie pomogł a ten odrazu.

madzik na tym etapie ciąży juz by i tak ci nie zmierzyli dzidziolka,bo juz sie nie da,teraz sie mierzy tylko poszczególne czesci ciała.
też spie z podkładem już od kilku nocy,ale dziwnie bo poci sie ciało na tym ...ble ble

Edytowane przez filka2
Czas edycji: 2009-12-30 o 18:55
filka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 18:56   #3715
gosbaj
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez BubiGirl Pokaż wiadomość
Gosbaj ja też się właśnie nad tym zastanawiam, bo też mam wizytę 12 stycznia i dopiero da mi skierowanie na wszystkie badania...prawdopodobnie będą musieli zadowolić się badaniami najbardziej aktualnymi...połozna na SR mówiła, że na miejscu moga zrobić badanie krwi i zobaczyc co i jak, tylko trzeba miec na pewno grupę krwi oryginał, bo tego nie zrobia na miejscu....
No grupe krwi to mam, oryginał z poczatku ciąży. Chyba aktualniejszego nie trzeba.....Mam nadzieje ze synek poczeka do wizyty. dlatego mam plan wytrzymac do ok 15.01 bo wtedy juz bede miala wsystkie badania
gosbaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 19:09   #3716
gooha3
Zadomowienie

Cytat:
Gooha gdzie jestes ?????
jestem jestem.
Tylko podczytuje, ale jakoś nie mam siły na pisanie dziś.

Porobiłam dziś m.in. 3 prania i prasowanie dla maluszka i padam

Mareczek 24 II 2010r

Karolinka 23 VIII 2012
gooha3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 19:13   #3717
pysiamn
Zakorzenienie

Cytat:
No to brawa dla mamusi i rosnącej Olci

Cytat:
Napisane przez patinka_ Pokaż wiadomość
zwłaszcza za majty

Cytat:
Napisane przez joli31 Pokaż wiadomość
J
przepraszam rozbawiło mnie to

Mi się wydaje, że w lusterku to chyba nie bardzo ? zwłaszcza takie 1-3cm
U mnie lekarka "grzebała" i dopiro oceniła szyjkę i rozwarcie....nie na oko...

Więc sądze że w lusterku to chyba nie zobaczy się ?
Ale ginekologiem nie jestem

Cytat:
Napisane przez kasya82 Pokaż wiadomość

pysiamn Ty tej maści linomag używałaś przy Kubusiu przy każdej zmianie pieluchy? bo właśnie przeczytałam że powinno ją się stosować od jednego do trzech razy na dobę
To prawda niby można do 3 razy....ale ja stosowałam go zamiennie z bephantenem maść....
i własciwie cienką warstwę przez te pierwsze miesiące stosowałam codziennie przy zmianie pieluszek....

Cytat:
Napisane przez madzikUK Pokaż wiadomość
Pysia no pokaz ta torebke kobito
Eeee to taka klasyczna ....ale wpadła mi w OKO

Kolor ten jasny - ostatni CAMEL
http://www.allegro.pl/item860674002_...100_skora.html

*** -12,5kg***

Edytowane przez pysiamn
Czas edycji: 2009-12-30 o 19:14
pysiamn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 19:38   #3718
ula 87
Zadomowienie

Cytat:

a mozemy liczyć na zdjęcie Oli

Cytat:
Napisane przez madzikUK Pokaż wiadomość
pomierzony dzidziol i wszystko wyglada w normie waga podobno 2995, no ale wiadomo jak to jest z tym. generalnie jest ok i ze po prostu dobrze przechodze ciaze i brzucholek jest maly.
nie wiem tylko ile mierzy, ale juz sie balam pytac
ale śliczna waga
ciekawe ile moja Mała waży
Cytat:
Napisane przez pysiamn Pokaż wiadomość
klasyczna , ale śliczna
ja tam lubię takie proste rzeczy

Karczycho jakby mniej boli
mąż pojechał mi po słonecznik

Zuzia 27.01.2010
http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png

Zębole
http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725
ula 87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 19:46   #3719
madzikUK
Rozeznanie

GG do madzikUK

Cytat:
Napisane przez filka2 Pokaż wiadomość
madzik na tym etapie ciąży juz by i tak ci nie zmierzyli dzidziolka,bo juz sie nie da,teraz sie mierzy tylko poszczególne czesci ciała.
też spie z podkładem już od kilku nocy,ale dziwnie bo poci sie ciało na tym ...ble ble
no to dobrze, ze sie nie pytalam bo jeszczy bym dostala od wrednego babsztyla

a podklad to ja sobie wsadzilam pod taki inny podklad na materac, czyli mam materac- po mojej stronie podklad- ochraniacz na materac (niby wodoodporny), przescieradlo. mam nadzieje, ze sie nie zamoczy

Cytat:
Napisane przez pysiamn Pokaż wiadomość
Eeee to taka klasyczna ....ale wpadła mi w OKO

Kolor ten jasny - ostatni CAMEL
http://www.allegro.pl/item860674002_...100_skora.html
bardzo ladna, takie klasyczne sa najlepsze, bo te wszystki fiziu-miziu to mnie tylko wkurzaja

Tz tak szaleje na tym strychu, ze wlasnie przewiercil kabel i pradu nie bylo w gniazdkach ehhh te facety...

Ula

Edytowane przez madzikUK
Czas edycji: 2009-12-30 o 19:51
madzikUK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 19:49   #3720
KarmazynowyKamyk
Zakorzenienie

GG do KarmazynowyKamyk

Witam...
Mamy za sobą pierwszy atak kolki...
Lub złego samopoczucia...
Lub obżarstwa noworodka...
Ale już śpi i to od dwóch godzin...

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości