|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
cześć
Wszystkiego najlepszego w Nowym Waszym 2010 roku oby Wasze śluby były bajkowe i takie jak sobie wymarzycie
|
#1472 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
o°
°o o° __o°__ |HappY| | New | \\Year/ \\__/ __||__ >2010< Szcześliwego Nowego Roku PMki |
|
|
|
#1473 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja wykorzystam chyba pieprz ziołowy, bo to akurat mam w domu. I mam bagietkę z wczoraj to zrobie te bakietki czosnkowe Nastroje sylwestrowe ok ![]() Już myślę co założyć. Jakoś wcześniej o tym nie myślałam. Wyjełam czarny zarąbisty gorset. Rok temu go kupiłam i tylko raz go miałam na sobie. A na dół chyba założę eleganckie srebrzaste spodnie i bardzo elegancki czarny pasek.
|
|
#1474 |
|
Konto usunięte
|
Co do diet.... Ja od wakacji przytyłam 3kg i jestem przeszczęśliwa z tego powodu, szczególnie, że się waga trzyma i nie spada
![]() Co do nastrojów: beznadziejne. Siedziemy w domu na Sylwestra i z jednej strony mi się to podoba, z jednej mi smutno, że nie było gdzie iść. I tak kółko się zamyka. No cóż, i tak nic już się na to nie poradzi... Dodatkowo sąsiad od pół godziny puszcza jakieś przyśpiewski ludowe i dodaje do tego swoje la la la, tv nawet tego nei zagłusza, więc nie jest ciekawie |
|
|
|
#1475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bagietki nie muszą być świeże, więc będzie ok![]() Byłam w sklepie i wróciłam z pietruszką, dodatkową zapasową główką czosnku i zielona herbatką I juz marynata do oliwek gotowa A teraz biorę a masełko Tylko musze umyc pietruszkę a nienawidzę myć ziół i i tym podobnych rzeczy![]() Własnie postanowiłam, że jak nam sę ten czajnik zepsuje to kupimy taki, który podaje temperature wody, bo to jest bardzo przydatne podczas zaparzania herbat. Jaka będziesz elegancka ![]() Lubie gorseciki, ma dwa i sa bardzo fajne, jeden własnie elegancki, ze można pod niego założyć bluzke koszulową a drugi typowo imprezowy![]() Musze sie streszczac z tym przygotowywaniem, bo z godzinke musze spadać po tż, bo jeszcze wcześniej wyjdzie z pracy
Ślub Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-12-31 o 10:34 |
|
|
|
|
#1476 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Dzisiaj tylko na chwilkę wpadłam! Cieszę się, że kalendarz się podoba ![]() Z mojej strony chciałam Wam życzyć szampańskiej zabawy przez całą noc, (
) braku kaca dnia następnego dużo miłości mało stresów uśmiechu na twarzy każdego dnia niezmiennej głupawki <--- ![]() życzy: |
|
|
|
#1477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to Cię muszę zaskoczyć, bo mój tżcik co prawda amoatorsko, jako hobby, ale nagrywa, później siedzi godzinami i układa w jedną całość, dodaje efekty specjalne, wycina co nudne i nie ma, że nie chce mu się, dopóki nie zrobil to nie dał kuzynowi filmu. I wyszło naprawdę świetnie, mimo, że film amatorski - i wcale za dlugi nie był. Pan młody nawet powiedział, że gdyby wiedział, że on tak to zrobi to zamiast kamerzysty wzieliby mojego tżcika do sfilmowania wesela, bo ze swojego kamerzysty w ogóle nie byli zadowoleni...O! Aniołku świetny jest Twój kalendarz. Edytowane przez anesh_ Czas edycji: 2009-12-31 o 10:53 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1478 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mój Tata pojechał wczoraj i w sobotę wraca, a mi się nie chciało na tyle dni jechać, bo też mam znowu problemy z króliczkiem i nie chciałam go zostawiać, a i pogoda wredna jest i nie sprzyja dalekim podróżom samochodem ![]() Cytat:
nie chce mi się nigdzie iść Danaeee życzę Ci na Nowy Rok żeby udało Ci się zrealizować plany i przytyć tyle ile chcesz A reszcie Pm na Nowy Rok życzę aby spełniły się Wasze marzenia o pięknym slubie, aby ten czas do ślubu szybko Wam minął a Wasz dzień był niepowtarzalny i niezapomniany
|
||
|
|
|
#1479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znalazłam jeszcze przepis na morele w bekonie Ale będzie pysznie![]() W takim razie ja też już złożę życzenia, chociaż powinnam tu jszcze dziś wpaść: Najszczęśliwszego na świecie Nowego Roku ![]() :p ijemy:
|
|
#1480 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie wiecej z tego to miesnie bo dosc wyraznie sie rozrosl dzieki programowi treningowemu, ktory mu ulozyla trenerka, ale i tak sukces chodzi dumny jak paw![]() Cytat:
jednak wiekszosc osob ogranicza sie do nakrecenia i wgrania na plyte![]() Cytat:
jak mi sie nie bedzie podobac to mozna szybko wrocic ![]() zrobilam salatke a z reszta poczekam na TZcika w towarzystwie bedzie przyjemniej robic zagrychy TZ ponabija koreczki, ja pozawijam sliwki w bekon i voila ![]() a za oknem juz proby generalne przed nocnym ostrzalem ciekawa jestem jak zareaguje Czesio z Franeczkiem bo Benio to nawet spokojnie w sumie oni niczego sie nie boja to i moze fajerwerki nie zrobia na nich wrazenia rodzice zostaja w domu, wiec przynajmniej beda mieli towarzystwo
|
|||
|
|
|
#1481 |
|
Zakorzenienie
|
Troszkę się boje tego nowego roku... tyle znów będzie trzeba przygotowywać,a chciałabym tylko leniuchować
![]() Zadam Wam pytanie (zwłaszcza tym, które mają ślub w pierwszej połowie roku): macie już suknie ślubne? Kupione, wybrane, upatrzone, w trakcie szycia? Bo mnie ta myśl przeraża
|
#1482 |
|
Adwokat diabła
|
Hejka, jakoś nie mogłam rano wstać
![]() Teraz przygotowuje się psychicznie na wieczór.. Co do mojej sytuacji, przerwa dała poprawę lecz niestety nie taką jaką chciałam do końca. Nie będę się spinać, nic na siłę. Choć szkoda przygotowań, nadzieja wciąż się tli.. Mam nadzieję że będzie to piękny nasz rok
|
|
#1483 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Oj na pewno będzie |
|
|
|
|
#1484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i tez mam zamowiona suknie, a wczoraj udalo mi sie kupic buciki tak sie ciesze w styczniu ide na zdjecie miary wiec chcialam juz miec no i sie udaloA ty kiedy masz slub? bo nie widze daty
|
|
#1485 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale mówi, że się cieszy, bo jest za co łapać Cytat:
Ja mam gorset raczej na imprezy, więc nie będę AŻ taka elegancka ![]() Cytat:
Wszystkie zachwalają kalendarzyk, to ja też chcę, ale chyba dla mnie nieodpowiedni będzie bo ja kwietniówka.. Cytat:
Nie przerażaj się, poświęc kilka dni na to i na pewno znajdziesz coś dla siebie ![]() Ja również życzę wszystkim PM-kom samych najwspanialszych chwil w Naszym Roku 2010
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1486 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mam 5 czerwca, tak jak Esti Przeraża mnie to bo w ogóle nie mam ochoty oglądać sukien ślubnych, butów, dodatków i w ogóle niczego. Najlepiej dla mnie jakby ktoś powiedział: ta suknia, w tej będziesz dobrze wyglądać. Potem zaprowadził do obuwniczego wybrał buty i koniec.Nigdy nie chciałam wesela więc chyba teraz to tak naprawdę wychodzi (wesele jest bo rodzice chcieli, a ja nie odbiorę im tej przyjemności).
|
|
#1487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam wesele 12-06 (co prawda to już po połowie ale jeszcze się chyba łapię Ja mam już suknię od połowy października .. ściągałam przez ebaya z chin i to dlatego Hej reszta brzydalków Happy New Year :) our Year ![]() Jestem sobie certi nic ciekawego się nie dzieje ![]() Zaraz z TZ wychodzimy na spacerek .. mimo, że nadal sypie i sypie... Ale mam mega ochotę na fociki zimowe ![]() A potem imprezka domowa (nasza prywatna) i seans w kinoplexie
Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-12-31 o 12:21 |
|
|
|
|
#1488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak na serio to ja mam taka budowe ciala, ze tylek zawsze jakis bede miec z reszta to TZowa ulubiona czesc mojego ciala - ubostwia moj tylek wlasnie sprawdzilam stan wodki w zamrazalniku - gesciutka -20 stopni ![]() pamietam jak kiedys bylismy na sylwestra w domku nad jeziorem. w lodowce troche nie bylo miejsca, wiec wrzucilismy szampany do zamrazalnika z mysla, ze je odpowiednio wczesnie wyciagniemy zeby ochlonely... o szampanach przypomnielismy sobie 15 minut przed polnoca nowy rok przywitalismy rowniez z babelkami ale piwkiem ![]() dobrze, ze wczoraj zrobilam wszystkie zakupy, bo jak patrze na sasiadow zjezdzajacych sie z siatkami to wyobrazam sobie jakie sa dzis kolejki
|
|
|
|
|
#1489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pocieszenie powiec Ci, ze ja tez nie mialam ochoty na lazenie i przymierzanie tych wszystkich sukien i obylam sie bez tego, najpierw ogladalam wszystkie kiecki na necie i nie zawiele mi sie podobala, ktoregos dnia przechodzilam sobie kolo takiego malego salonu i zobaczylam ta jedna jedyna przymierzylam fason byl dobry dla mnie i zamowilam, wiec moze tez Ci sie uda bez tego latania po salonach bede trzymac kciuki zeby udalo Ci sie szybko i bez problemowo znalezc suknie i buciki ![]() a tak wogole to skad jestes konkretnie bo widze, ze slask jesli masz blisko do katowic to moge podac Ci stronke sklepu z butami slubnymi jest bardzo duzy wybor ja tam kupilam swoje i nigdzie indziej nie lazilam http://www.butyslubne.com.pl/
Jesteśmy razem od 01.06.2001 Zaręczyny były 06.06.2007 Nasz Ślub odbył się 05.06.2010 Edytowane przez Esti10 Czas edycji: 2009-12-31 o 12:58 |
|
|
|
|
#1490 | |
|
Wtajemniczenie
|
no właśnie nie bardzo, bo on nie lubi podróżować, stresuje się bardzo zwykłą wizytą u weta do którego dojazd samochodem zajmuje 10min może mniej, więc 700km do Wiednia w jedną stronę, to nie wiem jak przeżyłby taką podróż
Cytat:
Aha jedno załatwiliśmy podróż poślubną na Korfu na tydzień z ecco holiday :P zaliczka już zapłacona ![]() no i od 6 stycznia planujemy rozpocząć nauki w kościele
|
|
|
|
|
#1491 |
|
Wtajemniczenie
|
Hello
![]() Był u fryzjera i mi taka fryzurke zrobiła ze szok-pierwszy i ostatni raz czesałam się u tej pani I jednak na bal idziemy, bo naprawde szkoda było tych biletów Z rodzicam wprawdzie no ale to nic![]() No i dzisiaj jakiś pechowy dzien bo jak wjeżdżałam do garażu to uszkodziałm moja żabę małą trochelakieru odpadło ( Na drodzę tak ślisko i w ogóle i nic(odpukać!!!) a na samyum końcu podrózy takie coś. I jeszcze tata to widział i mnie ochrzanił, ze do garażu nie umiem wjechać![]() ehh jakiś pechowy ten dzień:P I życzę Wam kochane udanego Sylwestra Aby ten rok był najpiękniejszym rokiem w naszym zyciu , szukającym-dobrej i satysfakcjonującej pracy i dużo sukcesów![]() ![]()
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-12-31 o 13:28 |
|
|
|
#1492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno pewnego dni pooglądam te buciki, ale nurtuje mnie jedno: pełne buty czy sandałki?Suknie bede szyc- szkoda kilka tysiecy na suknie ktora ubiore tylko raz, wiec czasu mam jeszcze mniej
|
|
#1493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Które Ty kupiłaś?? Bo nie pamiętam czy już pokazywałaś ... |
|
|
|
|
#1494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja np nie lubie sandalkow wiec nie mialam dylematu no ja za swoja bede placic 1600zl po znizce wiec mysle ze nie taka droga
|
|
#1495 | ||
|
Zakorzenienie
|
Szampańskiej zabawy i szczęśliwego Nowego 2010 Roku Dziewczyny!
Cytat:
![]() Cytat:
ja z podwiązką, halką z kołami, przeróbkami wg mojego widzi mi się i bolerkiem dam 1900, też nie uważam, że to drogo.
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-12-31 o 14:29 |
||
|
|
|
#1496 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() zjedlismy z TZem obiad, polezelismy, a teraz idziemy do kuchni przygotowywac zagrychy a potem sie trzeba odstrzelic, wiec mnie juz tu prawdopodobnie dzis nie bedzie, zatem:Szczęśliwego Nowego Roku, pięknych ślubów dużo miłości i seksu sukcesów naukowych i zawodowych (a co za tym idzie dużo $ ) i przede wszystkim duuuużo zdrówka, bo to najważniejsze![]() aaa i udanych sylwestrowych imprezek / posiedzeń z TŻami / kinowych seansów
|
||
|
|
|
#1497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ty ktore?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1498 |
|
Konto usunięte
|
Ładne butki
![]() Z radosnych rzeczy: skończyłam pierwszy rozdział licencjatu
|
|
|
|
#1499 |
|
Zakorzenienie
|
Ładniutkie
Ja mam takie jak na zdjęciu, ale na 8 cm obcasie
Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2009-12-31 o 14:49 |
|
|
|
#1500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no szkoda ze tylko w dwoch miastach, no ale ja sie ucieszylam jak zobaczylam ze otwarli tez w Katowicach bo mam blisko no raczej nie polecam tak w ciemno kupowac bo ja bylam przekonana, ze bede kupowac pewnie rozmiar 37 lub 38 a tu szok 36 tamte rozmiary ogromne byly wiec widac ze but butowi nie rowny---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- dzieki twoje rowniez b.ladne rozumiem ze suknie masz biala tak? bo te butki kupowalas biale czy ecru? moje maja 5cm na 8 bym nie wytrzymala pewnie nawet i w tych beda nogi mnie bolec po jakims czasie bo ogolem nie chodze na obcasach
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:30.

Sól i pieprz, drobno posiekana natka pietruszki. Aha ja używam do wszystkiego soli morskiej ziołowej o takiej 
Ja wykorzystam chyba pieprz ziołowy, bo to akurat mam w domu. 

Lubie gorseciki, ma dwa i sa bardzo fajne, jeden własnie elegancki, ze można pod niego założyć bluzke koszulową a drugi typowo imprezowy
) braku kaca dnia następnego
dużo miłości
mało stresów
uśmiechu na twarzy każdego dnia
<---
i jeszcze w kawalkach, bo nawet potem nikomu sie tego skladac nie chcialo, a tym bardziej montowac zeby byla esencja, a nie przynudzanie 

:p ijemy:
pewnie wiecej z tego to miesnie bo dosc wyraznie sie rozrosl dzieki programowi treningowemu, ktory mu ulozyla trenerka, ale i tak sukces

bo ja kwietniówka.. 
our Year
dużo miłości i seksu