|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1471 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
cześć
![]() Wszystkiego najlepszego w Nowym Waszym 2010 roku oby Wasze śluby były bajkowe i takie jak sobie wymarzycie ![]()
#1472 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
o°
°o o° __o°__ |HappY| | New | \\Year/ \\__/ __||__ >2010< Szcześliwego Nowego Roku PMki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1473 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() I mam bagietkę z wczoraj to zrobie te bakietki czosnkowe ![]() Nastroje sylwestrowe ok ![]() Już myślę co założyć. Jakoś wcześniej o tym nie myślałam. Wyjełam czarny zarąbisty gorset. Rok temu go kupiłam i tylko raz go miałam na sobie. A na dół chyba założę eleganckie srebrzaste spodnie i bardzo elegancki czarny pasek. ![]()
![]() |
#1474 |
Konto usunięte
|
Co do diet.... Ja od wakacji przytyłam 3kg i jestem przeszczęśliwa z tego powodu, szczególnie, że się waga trzyma i nie spada
![]() ![]() Co do nastrojów: beznadziejne. Siedziemy w domu na Sylwestra i z jednej strony mi się to podoba, z jednej mi smutno, że nie było gdzie iść. I tak kółko się zamyka. No cóż, i tak nic już się na to nie poradzi... Dodatkowo sąsiad od pół godziny puszcza jakieś przyśpiewski ludowe i dodaje do tego swoje la la la, tv nawet tego nei zagłusza, więc nie jest ciekawie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1475 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Byłam w sklepie i wróciłam z pietruszką, dodatkową zapasową główką czosnku i zielona herbatką ![]() ![]() ![]() ![]() Własnie postanowiłam, że jak nam sę ten czajnik zepsuje to kupimy taki, który podaje temperature wody, bo to jest bardzo przydatne podczas zaparzania herbat. Jaka będziesz elegancka ![]() ![]() ![]() Musze sie streszczac z tym przygotowywaniem, bo z godzinke musze spadać po tż, bo jeszcze wcześniej wyjdzie z pracy ![]() ![]()
Ślub Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-12-31 o 10:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1476 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Dzisiaj tylko na chwilkę wpadłam! Cieszę się, że kalendarz się podoba ![]() Z mojej strony chciałam Wam życzyć szampańskiej zabawy przez całą noc, (
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() życzy: ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to Cię muszę zaskoczyć, bo mój tżcik co prawda amoatorsko, jako hobby, ale nagrywa, później siedzi godzinami i układa w jedną całość, dodaje efekty specjalne, wycina co nudne i nie ma, że nie chce mu się, dopóki nie zrobil to nie dał kuzynowi filmu. I wyszło naprawdę świetnie, mimo, że film amatorski - i wcale za dlugi nie był. Pan młody nawet powiedział, że gdyby wiedział, że on tak to zrobi to zamiast kamerzysty wzieliby mojego tżcika do sfilmowania wesela, bo ze swojego kamerzysty w ogóle nie byli zadowoleni...O! Aniołku świetny jest Twój kalendarz. Edytowane przez anesh_ Czas edycji: 2009-12-31 o 10:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1478 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Danaeee życzę Ci na Nowy Rok żeby udało Ci się zrealizować plany i przytyć tyle ile chcesz ![]() A reszcie Pm na Nowy Rok życzę aby spełniły się Wasze marzenia o pięknym slubie, aby ten czas do ślubu szybko Wam minął a Wasz dzień był niepowtarzalny i niezapomniany ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1479 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znalazłam jeszcze przepis na morele w bekonie ![]() ![]() W takim razie ja też już złożę życzenia, chociaż powinnam tu jszcze dziś wpaść: Najszczęśliwszego na świecie Nowego Roku ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1480 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() zrobilam salatke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a za oknem juz proby generalne przed nocnym ostrzalem ![]() ciekawa jestem jak zareaguje Czesio z Franeczkiem ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1481 |
Zakorzenienie
|
Troszkę się boje tego nowego roku... tyle znów będzie trzeba przygotowywać,a chciałabym tylko leniuchować
![]() Zadam Wam pytanie (zwłaszcza tym, które mają ślub w pierwszej połowie roku): macie już suknie ślubne? Kupione, wybrane, upatrzone, w trakcie szycia? Bo mnie ta myśl przeraża ![]()
#1482 |
Adwokat diabła
|
Hejka, jakoś nie mogłam rano wstać
![]() Teraz przygotowuje się psychicznie na wieczór.. Co do mojej sytuacji, przerwa dała poprawę lecz niestety nie taką jaką chciałam do końca. Nie będę się spinać, nic na siłę. Choć szkoda przygotowań, nadzieja wciąż się tli.. Mam nadzieję że będzie to piękny nasz rok ![]() ![]()
![]() |
#1483 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Oj na pewno będzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ty kiedy masz slub? bo nie widze daty ![]()
![]() |
#1485 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Ja mam gorset raczej na imprezy, więc nie będę AŻ taka elegancka ![]() Cytat:
Wszystkie zachwalają kalendarzyk, to ja też chcę, ale chyba dla mnie nieodpowiedni będzie ![]() Cytat:
Nie przerażaj się, poświęc kilka dni na to i na pewno znajdziesz coś dla siebie ![]() Ja również życzę wszystkim PM-kom samych najwspanialszych chwil w Naszym Roku 2010 ![]() ![]()
![]() |
#1486 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mam 5 czerwca, tak jak Esti ![]() Nigdy nie chciałam wesela więc chyba teraz to tak naprawdę wychodzi ![]()
![]() |
#1487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam wesele 12-06 (co prawda to już po połowie ale jeszcze się chyba łapię ![]() Hej reszta brzydalków Happy New Year :) ![]() ![]() Jestem sobie certi nic ciekawego się nie dzieje ![]() Zaraz z TZ wychodzimy na spacerek .. mimo, że nadal sypie i sypie... Ale mam mega ochotę na fociki zimowe ![]() A potem imprezka domowa (nasza prywatna) i seans w kinoplexie ![]() Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-12-31 o 12:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a tak na serio to ja mam taka budowe ciala, ze tylek zawsze jakis bede miec ![]() ![]() wlasnie sprawdzilam stan wodki w zamrazalniku - gesciutka ![]() ![]() pamietam jak kiedys bylismy na sylwestra w domku nad jeziorem. w lodowce troche nie bylo miejsca, wiec wrzucilismy szampany do zamrazalnika z mysla, ze je odpowiednio wczesnie wyciagniemy zeby ochlonely... o szampanach przypomnielismy sobie 15 minut przed polnoca ![]() ![]() ![]() dobrze, ze wczoraj zrobilam wszystkie zakupy, bo jak patrze na sasiadow zjezdzajacych sie z siatkami to wyobrazam sobie jakie sa dzis kolejki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1489 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() bede trzymac kciuki zeby udalo Ci sie szybko i bez problemowo znalezc suknie i buciki ![]() a tak wogole to skad jestes konkretnie bo widze, ze slask jesli masz blisko do katowic to moge podac Ci stronke sklepu z butami slubnymi jest bardzo duzy wybor ja tam kupilam swoje i nigdzie indziej nie lazilam http://www.butyslubne.com.pl/
Jesteśmy razem od 01.06.2001 Zaręczyny były 06.06.2007 Nasz Ślub odbył się 05.06.2010 Edytowane przez Esti10 Czas edycji: 2009-12-31 o 12:58 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1490 | |
Wtajemniczenie
|
no właśnie nie bardzo, bo on nie lubi podróżować, stresuje się bardzo zwykłą wizytą u weta do którego dojazd samochodem zajmuje 10min może mniej, więc 700km do Wiednia w jedną stronę, to nie wiem jak przeżyłby taką podróż
![]() Cytat:
Aha jedno załatwiliśmy ![]() ![]() no i od 6 stycznia planujemy rozpocząć nauki w kościele ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1491 |
Wtajemniczenie
|
Hello
![]() Był u fryzjera i mi taka fryzurke zrobiła ze szok-pierwszy i ostatni raz czesałam się u tej pani ![]() ![]() ![]() ![]() I jednak na bal idziemy, bo naprawde szkoda było tych biletów ![]() ![]() No i dzisiaj jakiś pechowy dzien bo jak wjeżdżałam do garażu to uszkodziałm moja żabę małą ![]() ![]() ![]() ![]() ehh jakiś pechowy ten dzień:P I życzę Wam kochane udanego Sylwestra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-12-31 o 13:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#1492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Suknie bede szyc- szkoda kilka tysiecy na suknie ktora ubiore tylko raz, wiec czasu mam jeszcze mniej ![]()
![]() |
#1493 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Które Ty kupiłaś?? Bo nie pamiętam czy już pokazywałaś ... |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1494 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1495 | ||
Zakorzenienie
|
Szampańskiej zabawy i szczęśliwego Nowego 2010 Roku Dziewczyny!
Cytat:
![]() Cytat:
ja z podwiązką, halką z kołami, przeróbkami wg mojego widzi mi się i bolerkiem dam 1900, też nie uważam, że to drogo.
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-12-31 o 14:29 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1496 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() zjedlismy z TZem obiad, polezelismy, a teraz idziemy do kuchni przygotowywac zagrychy ![]() Szczęśliwego Nowego Roku, pięknych ślubów ![]() ![]() ![]() ![]() aaa i udanych sylwestrowych imprezek / posiedzeń z TŻami / kinowych seansów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1497 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1498 |
Konto usunięte
|
Ładne butki
![]() ![]() Z radosnych rzeczy: skończyłam pierwszy rozdział licencjatu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1499 |
Zakorzenienie
|
Ładniutkie
![]() Ja mam takie jak na zdjęciu, ale na 8 cm obcasie ![]() Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2009-12-31 o 14:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#1500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- dzieki ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:38.