|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1021 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Cytat:
![]() a to widzisz, czyli chce zacząć żyć zupełnie na własną rękę, bo póki nie zarabia, to jest to niemożliwe ![]() a takie wychowawczynie i nauczyciele mnie rozbrajają, wiedząc, że jest jakiś problem w domu, rozmawiają z rodzicami, czyli tylko jedną ze stron, który wszystko przedstawi w takim świetle, aby wina spadła na stronę drugą... nigdy nie spojrzą na nic trzeźwo, tylko wszystko to, co powie rodzic to święta i nieodwołalna prawda. to po co w ogóle chcą "pomagać"? ja nie wiem jeszcze czy idę gdzieś ![]() a tak poza tym, to siedzę w pidżamie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1022 |
Zakorzenienie
|
Ale dzień dzisiaj mam
![]() Wstałam po 6 żeby odwieśc mamę do pracy bo samochodu potrzebowałam. Potem pojechałam do koleżanki kanapki robic. Kupiłyśmy 10 bochenków chleba i do tego resztę składników. Po pokrojeniu połowy okazało się że szynka się skończyła i trzeba było jechac po więcej, a to była masakra ![]() ![]() ![]() Ale siły żeby się zbierac nie mam:P Najchętniej bym się położyła spac ![]() Jako że mam jeszcze trochę do zrobienia to pewnie już dzisiaj tu nie wejdę, więc dziewczyny: Szczęśliwego Nowego Roku!
![]() No i miłej zabawy sylwestrowej ![]()
#1023 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zabieram na imprezę 2 bananowce, które mama MUSIAŁA zrobić, no bo jak to iść z pustymi rękoma ![]() ![]() Dobrze, że trafił się jej odpowiedzialny chłopak i jego rodzice, bo inaczej nie wiem czy wytrzymałaby to psychicznie. Ja też w piżamie nadal siedzę i tak myślę, myślę co by tu ze sobą zrobić. Pytam się więc siostry, a ona: "i tak już nic nie zrobisz. Cały dzień przygotowań by ci nie wystarczył, żeby wyglądać jak człowiek " ![]() Taa, kochane rodzeństwo ![]() Wsiadaj w autobus do łódzkiego ! ![]() ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- Cytat:
Wzajemnie Żbiku, baw się dobrze ! ![]()
![]() |
#1024 |
Zakorzenienie
|
Marta miałam się ogarnąć, ale nadal siedzę w piżamie. Chyba nie bardzo mam ochotę. ;/
włączyłam małemu na chwilę farelkę ![]() ![]() Marta również życzę szczęśliwego nowego roku, żeby był lepszy od tego;*
#1025 |
Zadomowienie
|
Ja tak na chwilkę, bo okazji do jutra już nie będzie, dopiero jutro uda mi się napisać - już się boję nadrabiania
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bawić się i korzystać - bo 2010 to nasz rok! |
![]() ![]() |
![]() |
#1026 |
Zadomowienie
|
Dobra, lecę się ogarnąć i 'niech żyje bal'
![]() SZCZĘŚLIWEGONOWEGOROKU,ŻBIKI ! ![]()
#1027 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A klawiatura w tym przypadku to za głośne urządzenie. !!!! Szczęśliwego Nowego Roku !!!!
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1028 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Oj ja dopiero zaczełam się szykować .. znaczy się, wyprostowalam sobie włosy i zrobiłam kreski eye-linerem ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Nawzajem ![]() Dobra dziewczyny ![]() Happy New Year ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bawcie się super jakkolwiek chcecie ![]()
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2009-12-31 o 15:56 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1029 | |||
Zakorzenienie
|
Ja tez
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Bo ![]() Cicho, zdrowe tłuszcze mają ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja się wzięłam za przeglądanie tematów maturalnych. Jakoś teraz wszystkie wydają się ciekawsze, chyba najbardziej coś o Łodzi w literaturze i filmie (wy też macie o miastach, bo u mnie dwa o Łodzi właśnie ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1030 |
Zakorzenienie
|
Justyna, no zdrowe tłuszcze.
![]() A ja tematów maturalnych o żadnym mieście nie mam. ![]() No i przygotowania pełną parą. Mama naszykowała galaretek, rybę, sałatkę, pierogi ( ![]() ![]() ![]() SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU ŻBICZKI! ![]() ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1031 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jaka kochana siostra ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() no to widzisz, już mu cieplej ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() może coś na uspokojenie trzeba tym zwierzakom dawać? bo ![]() ja u siebie nie mialam zadnego o Warszawie ![]() tylko ogólnie, motyw dużego miasta. wybieraj wybiera i się pochwal ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1032 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Noo, a taki kochany był ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1033 |
Zakorzenienie
|
No i dostałam propozycję pójścia na domówkę, sympatycznie.
![]() ![]() Marta, dzięki, że mnie tak wybroniłaś na Intymnym. ;**** ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Współczuję. ![]() Ja nigdy nie miałam pieska, tylko świnki morskie cały czas, już mam 4-tą w swojej karierze. ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1034 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pewnie, że ma rzeczy w które może się wtulić. Poza tym ten dorosły tam wszedł co jest dziwne bo się bał. Pewnie razem sobie połażą. Ale za to mój kot wychodzący na dwór, przyszedł z zbitą łapką. Wydaje mi się, że ktoś go kopnął. Chciałam mu dać tabl. przeciwbólową, ale za cho.lere nie chce jej wziąć. Jak tylko na nią nastanie miauczy przeraźliwie. Justyna biedny piesek. ![]() ![]()
![]() |
#1035 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o kurdę ![]() ![]() Cytat:
![]() oj, bo mowiłam, że tam zawsze tak jest ![]() ![]() ![]() ja miałam chomiki ciągle, i koty, ale koty miałam jakieś nienormalne i wiecznie musiałam oddawać ![]() teraz mam kochaną rozrabiakę ![]() Cytat:
![]() jaki biedny kociak ![]() a co im dajesz? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1036 |
Zakorzenienie
|
cześć Laski, szybko was przejrzałam, ale nie cytowałam
![]() proszę, jakbym była do niedzieli dostępna na gadu to nie jestem ja ;] napiszcie na wizażu, ze miałam dstp status.. chyba będę musiala zmienic hasło bo w domu na bank mi nikt nie wlazl ![]() Szczęśliwego Nowego Roku Dzbany ;***
#1037 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czopka Pyralginy. Ale mój kot jest taki nietykalny. Nie lubi żadnych pieszczot, a co dopiero gdy go jeszcze boli. Nie daje się dotknąć. Ale teraz sobie leży. Powinien się wylizać, jak nie to pojadę z nim do weta.
![]() |
#1038 | |
Zakorzenienie
|
Zbiki
![]() chcialam Wam życzyć świetnego sylwestra!!! mimo wszystko oraz wszystkiego najżbikowniejszego ( ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Cytat:
nie wiedzialam że można dawać kotom leki ludzkie, moja ciocia kiedys sobie kota zabiła tabletkami przeciwbólowymi... a chciała mu pomóc. mam nadzieje ze wszystko ok z nim bedzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1039 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uuu biedna ciocia. Marta, Martyna również wam życzę szczęśliwego nowego roku ![]() ![]()
![]() |
#1040 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaraz zobaczę, co tam nawypisywała ![]() ![]() Ja chciałam zawsze takie zwierzątko domowe, żółwia albo coś. Ale rodzice się nie chcieli zgodzić - nie będziesz karmiła i zdechnie. I pewnie mieliby rację ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale to było w odpust, jeszcze na wieczór puszczali te petardy i tego typu ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() To ode mnie też Wszystkiego żbikowego w nowym roku!
I standardowo - żeby był lepszy niż poprzedni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1041 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Mnie również czeka maturka w maju..... ![]() Nie czytałam wszystkich Waszych postów,więc powiedzcie mi Dużo sie już uczycie??? Bo ja powiem szczerze zawsze obiecuje sobie,że poświęce na nauke do matury tak 2godz. dzienne,ale jakoś nie zawsze mi sie to udaje ![]() Z nauka nie ma kłoptów,bo moje ocenki są niezłe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1043 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!! ![]() oby był lepszy od poprzedniego.
![]() |
#1044 |
Rozeznanie
|
SZCZĘŚLIWSZEGO od poprzedniego NOWEGO ROKU!
![]()
#1045 | |||
Zakorzenienie
|
Witajcie.
![]() Wstawać, Skacowane Żbiki! ![]() Wróciłam mega zmęczona o 3.30. Zimno cholernie, gardło mnie bolało, nogi, głowa, a musiałam autem wracać 15 km, więc wróciłam wcześniej. Ale się wytańczyłam. ![]() Dziewczyny, ale się wczoraj naprzeklinałam. ![]() ![]() ![]() ![]() Mówiłaś wcześniej, że tak się zachowywali z obawy przed wpadką, a nie z powodów religijno-moralnych. ![]() Ale - czy oni muszą wiedzieć co robicie? ![]() o 3. Już kawy ani herbaty nie piłam. xD Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Do tej pory tak o. Teraz zacznę ostre przygotowania. ![]() ojej. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1046 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć Sylwestrątka! ;*
Cytat:
![]() ![]() Zabawowiczka. ![]() Cytat:
Cytat:
No niby nie muszą, ale jak mają nie wiedzieć, gdy nam wchodzą do pokoju bez zapowiedzi albo krzywią się na wieść o jakimkolwiek wyjeździe dłuższym niż 1 dzień? ![]() Byliśmy na St.Rynku o północy, ale hałas był. ![]() ![]() Sylwester jak Sylwester, mógł być lepszy, mógł być gorszy.
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1047 |
Wtajemniczenie
|
Czeeeeść
![]() Jak się czujecie? ![]() Bo ja średnio ...
![]() |
#1048 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wczoraj godzinę siedziałam nad tym --> klik , a i tak nie udało mi się rozwiązać dobrze. Byłam blisko, wszystko zrobiłam dobrze,ale ze zwierzątkami coś pokręciłam. Spróbujcie jak którejś się chce, fajne
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1049 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie wstałam. W domu byłam 6:55, już koguty piały ![]() I nie wiem gdzie wszyscy są ![]() ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
Tylko kartkę potrzebuję. I może nie teraz bo mi się myśleć nie chce. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1050 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale uwielbiam podejście - ciąża tylko po ślubie, a jak ciąża, to od razu ślub ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jaka Beata ![]() ------ Kamila, ja Cię niiiic nie słyszałam ![]() ![]() ![]() Pokazywałam Tżtowi Was wszystkie na nk ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Zabalowali ![]() Edytowane przez parodia Czas edycji: 2010-01-01 o 12:35 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:53.