Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja' - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-31, 14:25   #1021
blue_apple
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'

Cytat:
Napisane przez Weronika112 Pokaż wiadomość
Ja pewnie też, ale przed każdą imprezą tak sobie wmawiam.

Tylko ona przez to wszystko zrobiła się taka... obojętna. Do niedawna brała nawet leki uspokajające. Wydaje mi się, że ona nie ma siły już na szkołę. Jej stopnie się pogorszyły, a nauczyciele jakimś cudem dowiedzieli się o jej sytuacji. Wychowawczyni, zamiast z nią porozmawiać, zadzwoniła do rodziców, a ci wiadomo - zrobili wszystko, żeby wina spadła na nią. Jedynie babka od matmy, o dziwo!, podeszła do niej i zaoferowała swoją pomoc w razie czego, bo "ona doskonale wie, jak to jest" <szok>.

Całkiem nie. Zdaje wszystko na podstawie i chce iść na zaoczne, a w tygodniu pracować.

Szykujecie się powoli ? . Ja jeszcze nie wiem co na siebie włożyć
ale dlaczego sobie tak wmawiasz ?

a to widzisz, czyli chce zacząć żyć zupełnie na własną rękę, bo póki nie zarabia, to jest to niemożliwe
a takie wychowawczynie i nauczyciele mnie rozbrajają, wiedząc, że jest jakiś problem w domu, rozmawiają z rodzicami, czyli tylko jedną ze stron, który wszystko przedstawi w takim świetle, aby wina spadła na stronę drugą... nigdy nie spojrzą na nic trzeźwo, tylko wszystko to, co powie rodzic to święta i nieodwołalna prawda. to po co w ogóle chcą "pomagać"?

ja nie wiem jeszcze czy idę gdzieś
a tak poza tym, to siedzę w pidżamie.
blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 14:55   #1022
martus9191
Zakorzenienie

Ale dzień dzisiaj mam
Wstałam po 6 żeby odwieśc mamę do pracy bo samochodu potrzebowałam. Potem pojechałam do koleżanki kanapki robic. Kupiłyśmy 10 bochenków chleba i do tego resztę składników. Po pokrojeniu połowy okazało się że szynka się skończyła i trzeba było jechac po więcej, a to była masakra Miasto nie odśnieżone, samochodów już więcej chyba na ulice wyjechac nie mogło:/ A najlepsze jest to że szynkę dostałyśmy w 12 (!) sklepie No ale ok, kanapki są przynajmniej

Ale siły żeby się zbierac nie mam:P Najchętniej bym się położyła spac .
Jako że mam jeszcze trochę do zrobienia to pewnie już dzisiaj tu nie wejdę, więc dziewczyny:

Szczęśliwego Nowego Roku!

No i miłej zabawy sylwestrowej

01.06.2020
62 kg

01.01.2021
54 kg

cel: 46 kg
martus9191 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 14:59   #1023
Weronika112
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
ale dlaczego sobie tak wmawiasz ?

a to widzisz, czyli chce zacząć żyć zupełnie na własną rękę, bo póki nie zarabia, to jest to niemożliwe
a takie wychowawczynie i nauczyciele mnie rozbrajają, wiedząc, że jest jakiś problem w domu, rozmawiają z rodzicami, czyli tylko jedną ze stron, który wszystko przedstawi w takim świetle, aby wina spadła na stronę drugą... nigdy nie spojrzą na nic trzeźwo, tylko wszystko to, co powie rodzic to święta i nieodwołalna prawda. to po co w ogóle chcą "pomagać"?

ja nie wiem jeszcze czy idę gdzieś
a tak poza tym, to siedzę w pidżamie.
W sumie nie wiem. Chyba lubię o sobie myśleć, że jestem baaardzo porządna, a alko i ja to nieznajomi . Ale i tak to nie wychodzi.
Zabieram na imprezę 2 bananowce, które mama MUSIAŁA zrobić, no bo jak to iść z pustymi rękoma . W tamtym roku ja organizowałam Sylwestra u siebie i koleżanka udka przyniosła !!

Dobrze, że trafił się jej odpowiedzialny chłopak i jego rodzice, bo inaczej nie wiem czy wytrzymałaby to psychicznie.

Ja też w piżamie nadal siedzę i tak myślę, myślę co by tu ze sobą zrobić. Pytam się więc siostry, a ona:
"i tak już nic nie zrobisz. Cały dzień przygotowań by ci nie wystarczył, żeby wyglądać jak człowiek "

Taa, kochane rodzeństwo

Wsiadaj w autobus do łódzkiego !

---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

Cytat:
Napisane przez martus9191 Pokaż wiadomość
Ale dzień dzisiaj mam
Wstałam po 6 żeby odwieśc mamę do pracy bo samochodu potrzebowałam. Potem pojechałam do koleżanki kanapki robic. Kupiłyśmy 10 bochenków chleba i do tego resztę składników. Po pokrojeniu połowy okazało się że szynka się skończyła i trzeba było jechac po więcej, a to była masakra Miasto nie odśnieżone, samochodów już więcej chyba na ulice wyjechac nie mogło:/ A najlepsze jest to że szynkę dostałyśmy w 12 (!) sklepie No ale ok, kanapki są przynajmniej

Ja cię kręcę ! Ja w tamtym roku miałam taki młyn u siebie. Przez najbliższe ileś tam lat na pewno nie będę nic organizowała. Za dużo roboty było ze wszystkim.

Wzajemnie Żbiku, baw się dobrze
!

I'd like to talk
But you know i hate
All ordinary words
Weronika112 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 15:06   #1024
effciaa16
Zakorzenienie

Marta miałam się ogarnąć, ale nadal siedzę w piżamie. Chyba nie bardzo mam ochotę. ;/

włączyłam małemu na chwilę farelkę myślałam, że ten przedpotopowy sprzęcioch nie działa (wiecie ma się te graty w garażu), a tu nawet nieźle grzało. Tylko nie mogę tego zostawiać jak mnie nie będzie. (niebezp. pożaru)

Marta również życzę szczęśliwego nowego roku, żeby był lepszy od tego;*

effciaa16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 15:34   #1025
Riddim
Zadomowienie

Ja tak na chwilkę, bo okazji do jutra już nie będzie, dopiero jutro uda mi się napisać - już się boję nadrabiania

Szczęśliwego Żbiki
Bawić się i korzystać - bo 2010 to nasz rok!
Stary 2009-12-31, 15:35   #1026
Weronika112
Zadomowienie

Dobra, lecę się ogarnąć i 'niech żyje bal' .

SZCZĘŚLIWEGONOWEGOROKU,ŻBIKI !

I'd like to talk
But you know i hate
All ordinary words
Weronika112 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 15:45   #1027
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Riddim Pokaż wiadomość
Ja tak na chwilkę, bo okazji do jutra już nie będzie, dopiero jutro uda mi się napisać - już się boję nadrabiania

Szczęśliwego Żbiki
Bawić się i korzystać - bo 2010 to nasz rok!
Nie będzie nadrabiania, bo będziemy kaca leczyć.
A klawiatura w tym przypadku to za głośne urządzenie.

!!!! Szczęśliwego Nowego Roku !!!!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-31, 15:54   #1028
Claaire
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja pewnie też, ale przed każdą imprezą tak sobie wmawiam.

Szykujecie się powoli ? . Ja jeszcze nie wiem co na siebie włożyć
Ja nie, nie robie sobie złudnych nadziei heh

Oj ja dopiero zaczełam się szykować .. znaczy się, wyprostowalam sobie włosy i zrobiłam kreski eye-linerem

Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość
Ja włosy umyłam dopiero.
Tzn. wcześniej, już wyschły, ładnie się skręciły to nic z nimi nie robię

Czarną bluzkę zakładam i szare rurki.
Nie stroję się.
Ja też nie jeansy i jakaś bluzka

Cytat:
Ale siły żeby się zbierac nie mam:P Najchętniej bym się położyła spac .
Jako że mam jeszcze trochę do zrobienia to pewnie już dzisiaj tu nie wejdę, więc dziewczyny:

Oj ja tak samo spać i nic więcej.
Nawzajem

Dobra dziewczyny
Happy
New
Year

Bawcie się super jakkolwiek chcecie

Edytowane przez Claaire
Czas edycji: 2009-12-31 o 15:56
Claaire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 16:05   #1029
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
A tak mnie naszło.
Rok podsumowuję
Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość
A ja uwielbiam.. Pyszne są!
Ja tez
Cytat:
na szczęście mój kot nie boi się strzelania. tzn. kiedyś się nie bała, rok temu weszła do szafy i w butach leżała ale chyba nie jest tak źle.

bo Ty żeś sobie polazła
A mój pies chyba 3 czy 4 lata temu dostał zawału od fajerwerków w każdego sylwestra też się strasznie bał. A ten, który jest teraz wychowywał się przy tamtym i to samo będzie mi skomlał dzisiaj najwyżej do wpuszczę do piwnicy...

Bo
Cytat:
Dobrze, ale jedna ma 30 kalorii
Z Dziennika Bridget Jones pamiętam
Cicho, zdrowe tłuszcze mają
Cytat:
Ja też w piżamie nadal siedzę i tak myślę, myślę co by tu ze sobą zrobić. Pytam się więc siostry, a ona:
"i tak już nic nie zrobisz. Cały dzień przygotowań by ci nie wystarczył, żeby wyglądać jak człowiek "

Cytat:
Nie będzie nadrabiania, bo będziemy kaca leczyć.
A klawiatura w tym przypadku to za głośne urządzenie.
A później znowu stwierdzisz, że jesteś uzależniona

Ja się wzięłam za przeglądanie tematów maturalnych. Jakoś teraz wszystkie wydają się ciekawsze, chyba najbardziej coś o Łodzi w literaturze i filmie (wy też macie o miastach, bo u mnie dwa o Łodzi właśnie ). Jutro sobie jakiś wybiorę

parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 16:37   #1030
star15
Zakorzenienie

Justyna, no zdrowe tłuszcze. E tam, i tak rzadko jem oliwki, więc jakoś zniesę.
A ja tematów maturalnych o żadnym mieście nie mam.

No i przygotowania pełną parą. Mama naszykowała galaretek, rybę, sałatkę, pierogi (), nieźle. Już się czuję gruba od samego patrzenia A TŻ przyniesie białe wino. Mam ochotę na alkohol, jak rzadko kiedy.

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU ŻBICZKI! I ŻEBY KAŻDA SPEŁNIŁA TO, CZEGO NIE UDAŁO JEJ SIĘ OSIĄGNĄĆ W TYM ROKU POMIMO POSTANOWIEŃ
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka
star15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 17:01   #1031
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
W sumie nie wiem. Chyba lubię o sobie myśleć, że jestem baaardzo porządna, a alko i ja to nieznajomi . Ale i tak to nie wychodzi.
Zabieram na imprezę 2 bananowce, które mama MUSIAŁA zrobić, no bo jak to iść z pustymi rękoma . W tamtym roku ja organizowałam Sylwestra u siebie i koleżanka udka przyniosła !!

A nie jesteś bardzoooo porząądnnaaa?

jaka kochana siostra

Cytat:
Napisane przez effciaa16 Pokaż wiadomość
Marta miałam się ogarnąć, ale nadal siedzę w piżamie. Chyba nie bardzo mam ochotę. ;/

włączyłam małemu na chwilę farelkę myślałam, że ten przedpotopowy sprzęcioch nie działa (wiecie ma się te graty w garażu), a tu nawet nieźle grzało. Tylko nie mogę tego zostawiać jak mnie nie będzie. (niebezp. pożaru)

Marta również życzę szczęśliwego nowego roku, żeby był lepszy od tego;*
ja właśnie sie umyłam niesamowite. muszę wlosy wysuszyc jeszcze i paznokcie ogarnąc a mam mało czasu esz, nie chce mi się nic dziś, JEŻU KOCHANY!

no to widzisz, już mu cieplej na pewno ma tam jakies koce zakopie się w nich i mu będzie cieplutko koty zawsze tak grzeją...

Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość
A mój pies chyba 3 czy 4 lata temu dostał zawału od fajerwerków w każdego sylwestra też się strasznie bał. A ten, który jest teraz wychowywał się przy tamtym i to samo będzie mi skomlał dzisiaj najwyżej do wpuszczę do piwnicy...

Bo

Ja się wzięłam za przeglądanie tematów maturalnych. Jakoś teraz wszystkie wydają się ciekawsze, chyba najbardziej coś o Łodzi w literaturze i filmie (wy też macie o miastach, bo u mnie dwa o Łodzi właśnie ). Jutro sobie jakiś wybiorę
zawału ?! o cholera...
może coś na uspokojenie trzeba tym zwierzakom dawać?

bo

ja u siebie nie mialam zadnego o Warszawie
tylko ogólnie, motyw dużego miasta.
wybieraj wybiera i się pochwal

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-31, 17:03   #1032
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
ja właśnie sie umyłam niesamowite. muszę wlosy wysuszyc jeszcze i paznokcie ogarnąc a mam mało czasu esz, nie chce mi się nic dziś, JEŻU KOCHANY!

zawału ?! o cholera...
może coś na uspokojenie trzeba tym zwierzakom dawać?
Też się idę zaraz umyć... mama pół godziny temu "Ty to masz fajnie, tak mi się nie chce iść, bym sobie poszła wcześnie spać"

Noo, a taki kochany był dostałam go jak miałam 5 lat.

Stary 2009-12-31, 17:12   #1033
star15
Zakorzenienie

No i dostałam propozycję pójścia na domówkę, sympatycznie. Pewnie posiedzimy u mnie trochę,a ok. 23,00 tam pójdziemy.

Marta, dzięki, że mnie tak wybroniłaś na Intymnym. ;****

---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

Cytat:

Współczuję.
Ja nigdy nie miałam pieska, tylko świnki morskie cały czas, już mam 4-tą w swojej karierze.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka
Stary 2009-12-31, 17:17   #1034
effciaa16
Zakorzenienie

Cytat:

no to widzisz, już mu cieplej na pewno ma tam jakies koce zakopie się w nich i mu będzie cieplutko koty zawsze tak grzeją...
ja już się pomalowałam, ubrałam i siedzę z ręcznikiem na głowie. mi też nic się nie chce.

pewnie, że ma rzeczy w które może się wtulić. Poza tym ten dorosły tam wszedł co jest dziwne bo się bał. Pewnie razem sobie połażą.

Ale za to mój kot wychodzący na dwór, przyszedł z zbitą łapką. Wydaje mi się, że ktoś go kopnął. Chciałam mu dać tabl. przeciwbólową, ale za cho.lere nie chce jej wziąć. Jak tylko na nią nastanie miauczy przeraźliwie.

Justyna biedny piesek. Dlatego też nie lubię tych głupi fajerwerek, zawsze myślę o tych biednych zwierzakach. Haha. To ty powinnaś tak powiedzieć do mamy, a nie odwrotnie.

Stary 2009-12-31, 17:30   #1035
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Też się idę zaraz umyć... mama pół godziny temu "Ty to masz fajnie, tak mi się nie chce iść, bym sobie poszła wcześnie spać"

a ona wie o waszych planach?

o kurdę a zawieźliście go do weta wtedy, czy już nie było po co?

Cytat:
No i dostałam propozycję pójścia na domówkę, sympatycznie. Pewnie posiedzimy u mnie trochę,a ok. 23,00 tam pójdziemy.

---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

Współczuję.
Ja nigdy nie miałam pieska, tylko świnki morskie cały czas, już mam 4-tą w swojej karierze.
no i bardzo dobrze, o

oj, bo mowiłam, że tam zawsze tak jest już mnie wkurza to. nie mogłam się powstrzymać

ja miałam chomiki ciągle, i koty, ale koty miałam jakieś nienormalne i wiecznie musiałam oddawać
teraz mam kochaną rozrabiakę

Cytat:
ja już się pomalowałam, ubrałam i siedzę z ręcznikiem na głowie. mi też nic się nie chce.

pewnie, że ma rzeczy w które może się wtulić. Poza tym ten dorosły tam wszedł co jest dziwne bo się bał. Pewnie razem sobie połażą.

Ale za to mój kot wychodzący na dwór, przyszedł z zbitą łapką. Wydaje mi się, że ktoś go kopnął. Chciałam mu dać tabl. przeciwbólową, ale za cho.lere nie chce jej wziąć. Jak tylko na nią nastanie miauczy przeraźliwie.

Justyna biedny piesek. Dlatego też nie lubię tych głupi fajerwerek, zawsze myślę o tych biednych zwierzakach. Haha. To ty powinnaś tak powiedzieć do mamy, a nie odwrotnie.
mi paznokcie zostały, a mam 15 minut

jaki biedny kociak spróbuj mu ją dać mimo wszystko.
a co im dajesz?
Stary 2009-12-31, 17:48   #1036
mtynai
Zakorzenienie

cześć Laski, szybko was przejrzałam, ale nie cytowałam

proszę, jakbym była do niedzieli dostępna na gadu to nie jestem ja ;] napiszcie na wizażu, ze miałam dstp status..
chyba będę musiala zmienic hasło bo w domu na bank mi nikt nie wlazl

Szczęśliwego Nowego Roku Dzbany ;***

Warren Buffet
mtynai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 17:51   #1037
effciaa16
Zakorzenienie

Cytat:

jaki biedny kociak spróbuj mu ją dać mimo wszystko.
a co im dajesz?
też muszę paznokcie pomalować.

czopka Pyralginy. Ale mój kot jest taki nietykalny. Nie lubi żadnych pieszczot, a co dopiero gdy go jeszcze boli. Nie daje się dotknąć. Ale teraz sobie leży. Powinien się wylizać, jak nie to pojadę z nim do weta.

Stary 2009-12-31, 17:53   #1038
blue_apple
Zakorzenienie

Zbiki

chcialam Wam życzyć
świetnego sylwestra!!!
mimo wszystko
oraz wszystkiego najżbikowniejszego () w nowym roku

---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

Cytat:
też muszę paznokcie pomalować.

czopka Pyralginy. Ale mój kot jest taki nietykalny. Nie lubi żadnych pieszczot, a co dopiero gdy go jeszcze boli. Nie daje się dotknąć. Ale teraz sobie leży. Powinien się wylizać, jak nie to pojadę z nim do weta.
dziś?
nie wiedzialam że można dawać kotom leki ludzkie, moja ciocia kiedys sobie kota zabiła tabletkami przeciwbólowymi... a chciała mu pomóc.

mam nadzieje ze wszystko ok z nim bedzie
Stary 2009-12-31, 18:01   #1039
effciaa16
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiedzialam że można dawać kotom leki ludzkie, moja ciocia kiedys sobie kota zabiła tabletkami przeciwbólowymi... a chciała mu pomóc.

mam nadzieje ze wszystko ok z nim bedzie
Bo nie można dawać ludzkich leków. Ale ten akurat wiem, że można.
Uuu biedna ciocia.

Marta, Martyna również wam życzę szczęśliwego nowego roku

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-31, 18:33   #1040
parodia
Zakorzenienie

Cytat:

Współczuję.
U mnie nikt nie chce nigdy robić...
Zaraz zobaczę, co tam nawypisywała

Ja chciałam zawsze takie zwierzątko domowe, żółwia albo coś. Ale rodzice się nie chcieli zgodzić - nie będziesz karmiła i zdechnie. I pewnie mieliby rację
Cytat:
Szczególnie w odpusty się bał, bo mam takich sąsiadów ->
Cytat:
a ona wie o waszych planach?

o kurdę a zawieźliście go do weta wtedy, czy już nie było po co?

Ale my planów nie mamy może pojedziemy na ten plac o 22 i tyle. Się zobaczy

Ale to było w odpust, jeszcze na wieczór puszczali te petardy i tego typu trochę się bał, ale było ok. Następnego dnia rano tata go nie mógł znaleźć, dopiero gdzieś w drzewach przy stawie, leżał już zimny tego samego dnia był weterynarz, obejrzał go przy okazji, stwierdził, że na pewno zawał, bo już 10 albo 11 lat miał...
Cytat:
Napisane przez mtynai;16178213proszę, jakbym była do niedzieli dostępna na gadu to nie jestem ja ;
napiszcie na wizażu, ze miałam dstp status..
chyba będę musiala zmienic hasło bo w domu na bank mi nikt nie wlazl
To wtedy napiszemy na ten numer parę kompromitujących Cię rzeczy

To ode mnie też
Wszystkiego żbikowego w nowym roku!
I standardowo - żeby był lepszy niż poprzedni

Stary 2009-12-31, 22:07   #1041
estrella18
Raczkowanie

Hej dziewczyny
Mnie również czeka maturka w maju..... Zdaje polski PP,angielskiPP,majzePP i wos-nad poziomem sie jeszcze zastanawiam.
Nie czytałam wszystkich Waszych postów,więc powiedzcie mi Dużo sie już uczycie???
Bo ja powiem szczerze zawsze obiecuje sobie,że poświęce na nauke do matury tak 2godz. dzienne,ale jakoś nie zawsze mi sie to udaje
Z nauka nie ma kłoptów,bo moje ocenki są niezłe ale jednak trzeba się przyłożyć już......
estrella18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-31, 22:36   #1042
psiiikuska
Zadomowienie

Happy New Year Żbiczki !

o 22 wróciłam z nieudanej domówki..
d.upa. idę spać.
Stary 2009-12-31, 23:23   #1043
effciaa16
Zakorzenienie

Dziewczyny

SZCŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!

oby był lepszy od poprzedniego.

Stary 2009-12-31, 23:33   #1044
elajna888
Rozeznanie

SZCZĘŚLIWSZEGO od poprzedniego NOWEGO ROKU!
Stary 2010-01-01, 09:54   #1045
BeaS
Zakorzenienie

Witajcie.
Wstawać, Skacowane Żbiki!

Wróciłam mega zmęczona o 3.30. Zimno cholernie, gardło mnie bolało, nogi, głowa, a musiałam autem wracać 15 km, więc wróciłam wcześniej.
Ale się wytańczyłam.

Dziewczyny, ale się wczoraj naprzeklinałam. Wiecie kto był na tym sylwestrze? P.! ale nie rozmawiałam z nim, robiłam mu na złość trochę. I jak się łatwo domyślić upił się i stłukł kieliszek. Słodko.

Cytat:
Takie zasady - żadnego seksu przed ślubem i już. Nie ma zmiłuj.

Mówiłaś wcześniej, że tak się zachowywali z obawy przed wpadką, a nie z powodów religijno-moralnych.

Ale - czy oni muszą wiedzieć co robicie?

Cytat:
o której poszłaś ?
o 3. Już kawy ani herbaty nie piłam. xD

Cytat:
Ale dzień dzisiaj mam
Też byłam wczoraj na mieście. Zajechałam do bierdronki po normalne zakupy i wiecie, że stały puste kartony po czipsach? Wszystkie wykupione.

Cytat:
W tamtym roku ja organizowałam Sylwestra u siebie i koleżanka udka przyniosła !!

Haha. Jadł ktoś?

Kochana

Cytat:
Napisane przez estrella18 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Mnie również czeka maturka w maju..... Zdaje polski PP,angielskiPP,majzePP i wos-nad poziomem sie jeszcze zastanawiam.
Nie czytałam wszystkich Waszych postów,więc powiedzcie mi Dużo sie już uczycie???
Bo ja powiem szczerze zawsze obiecuje sobie,że poświęce na nauke do matury tak 2godz. dzienne,ale jakoś nie zawsze mi sie to udaje
Z nauka nie ma kłoptów,bo moje ocenki są niezłe ale jednak trzeba się przyłożyć już......
Hej, hej.
Do tej pory tak o. Teraz zacznę ostre przygotowania.

Cytat:
Napisane przez psiiikuska Pokaż wiadomość
o 22 wróciłam z nieudanej domówki..
d.upa. idę spać.
ojej.

~ Thomas Fuller ~
BeaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-01, 11:17   #1046
star15
Zakorzenienie

Cześć Sylwestrątka! ;*

Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość
Witajcie.

Wróciłam mega zmęczona o 3.30. Zimno cholernie, gardło mnie bolało, nogi, głowa, a musiałam autem wracać 15 km, więc wróciłam wcześniej.
Ale się wytańczyłam.
Oj tam od razu skacowane Ja tam się czuję całkiem nieźle.

Zabawowiczka.

Cytat:
Dziewczyny, ale się wczoraj naprzeklinałam. Wiecie kto był na tym sylwestrze? P.! ale nie rozmawiałam z nim, robiłam mu na złość trochę. I jak się łatwo domyślić upił się i stłukł kieliszek. Słodko.
Dobrze myślę, że P. to Twój eks?

Cytat:
Mówiłaś wcześniej, że tak się zachowywali z obawy przed wpadką, a nie z powodów religijno-moralnych.

Z obawy przed wpadką, a co za tym idzie- żadnego seksu przed ślubem, bo jak ciąża, to i ślub trzeba będzie brać ze względu na to dziecko, żeby nie było nieślubne, itp. Zresztą ja z nimi nie rozmawiałam, wnioskuję tylko z tego co mi TŻ mówił.

No niby nie muszą, ale jak mają nie wiedzieć, gdy nam wchodzą do pokoju bez zapowiedzi albo krzywią się na wieść o jakimkolwiek wyjeździe dłuższym niż 1 dzień? Kontrolują to, mimo naszej woli.

Byliśmy na St.Rynku o północy, ale hałas był. Taksówkarze tylko jacyś tacy nierozmowni w tego Sylwka. Nie poszliśmy ostatecznie na tamtą domówkę.
Sylwester jak Sylwester, mógł być lepszy, mógł być gorszy.

Studentka
Stary 2010-01-01, 11:18   #1047
Claaire
Wtajemniczenie

Czeeeeść

Jak się czujecie?

Bo ja średnio ...
Stary 2010-01-01, 11:36   #1048
star15
Zakorzenienie

Dziewczyny, wczoraj godzinę siedziałam nad tym --> klik , a i tak nie udało mi się rozwiązać dobrze. Byłam blisko, wszystko zrobiłam dobrze,ale ze zwierzątkami coś pokręciłam. Spróbujcie jak którejś się chce, fajne

Studentka
Stary 2010-01-01, 12:01   #1049
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie.

Ale się wytańczyłam.
Dzień Dobry

Właśnie wstałam.
W domu byłam 6:55, już koguty piały

I nie wiem gdzie wszyscy są . Wstaje a tu pusto w domu.

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Cytat:
Dziewczyny, wczoraj godzinę siedziałam nad tym --> klik , a i tak nie udało mi się rozwiązać dobrze. Byłam blisko, wszystko zrobiłam dobrze,ale ze zwierzątkami coś pokręciłam. Spróbujcie jak którejś się chce, fajne
A fajne to.
Tylko kartkę potrzebuję.

I może nie teraz bo mi się myśleć nie chce.
Stary 2010-01-01, 12:34   #1050
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
Z obawy przed wpadką, a co za tym idzie- żadnego seksu przed ślubem, bo jak ciąża, to i ślub trzeba będzie brać ze względu na to dziecko, żeby nie było nieślubne, itp. Zresztą ja z nimi nie rozmawiałam, wnioskuję tylko z tego co mi TŻ mówił.

No niby nie muszą, ale jak mają nie wiedzieć, gdy nam wchodzą do pokoju bez zapowiedzi albo krzywią się na wieść o jakimkolwiek wyjeździe dłuższym niż 1 dzień? Kontrolują to, mimo naszej woli.
Ja się jedzie na nie więcej niż jeden dzień, to wg nich nie można zaliczyć wpadki?

Ale uwielbiam podejście - ciąża tylko po ślubie, a jak ciąża, to od razu ślub
Cytat:
Robiłam to kiedyś
Cytat:

Trzeba było samemu rozbić mu ten kieliszek... na głowie

Jaka Beata

------
Kamila, ja Cię niiiic nie słyszałam bo mi fajerwerki na poddębickim placu () huczały nad głową.

Pokazywałam Tżtowi Was wszystkie na nk i stwierdził, że Beata wygląda na 15 lat (Żbik, kiedy Ty masz właściwie urodziny? Nie dzisiaj? bo coś mi się pomerdało )

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

Cytat:
I nie wiem gdzie wszyscy są . Wstaje a tu pusto w domu.
Zabalowali

Edytowane przez parodia
Czas edycji: 2010-01-01 o 12:35
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości