|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV
india83 już wkurzyła na nowy rok...
![]() nie odpisała na pyt a my piliśmy, oglądaliśmy filmy do 3.30, i koło 4.30 poszliśmy spać, bo trzeba było posprzątać i rozłożyć łóżko gościom, głowa trochę boli, ale ogólnie czuję się dobrze, ale nudno było no cóż, jak co sylwester ![]() moje postanowienie to zacznę farbować włosy na taki sam kolor jak naturalny, bo zaczynają mnie dobijać siwe włosy, coraz więcej ![]() i produkcja świec rzecz jasna ![]() jeszcze wczoraj godzina 24.55 a ja wyjmuję świece z form no jak się skończy, tak się zaczyna
|
#2192 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam w Nowym roku
![]() Nasza imprezka sylwestrowa się udała. Dziś idziemy na poprawiny ![]() Cytat:
madzialenka jak Wam się żyje ze współlokatorami? mam nadzieję,że mniej uciążliwi jak kumple Tż |
|
|
|
|
#2193 | |
|
Zakorzenienie
|
o nie nie nie
![]() ja nie chce aby mój cały rok był taki jak wczorajszy wieczór. dzis jest superowo wiec wprowadzam nowe przysłowie "jak pierwszy dzien nowego roku, taki cały rok" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a moje plany: - zacząć staranka o dzidziusia (ale to napewno druga połowa roku) - uzbierac pieniązki choc na częśc budowy domku - wrócic z HOlandii - TZ ma plan schudnąć 20 kg ![]() ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak w ogóle, to witam z rana ![]()
|
|
#2195 |
|
Zakorzenienie
|
hellol dziewczynki
wszystkeigo dobrego w NOWYM ROKU!!! widze ze nie ylko u naS sylwestter byl do kitu- poszlismy do jednego z klubow- zaplacilismy 300 zl od pary- nie bylo praktycznie nic do jedzenia, organizacja i obsluga do bani, muza masakryczna.... juz skomentowalam to odpowiednio na forum ale za to noworoczny poranek przywitalismy z TZ bardzo milo nie tyle poranek co poludnie bo wstalismy po 12 ![]() a TZ jak mi skladal zyczenia o polnocy to zyczyl mi zeby w 2010 byla dzidzia i wiecie, az mi sie lezka w oku zakrecila
|
|
|
|
#2196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2198 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam nie mam żadnych postanowień
![]() TZ za to chce w koncu rzucic palenie
|
#2199 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z rana
my mielismy bardzo udanego Sylwestra,wlasnie wrocilismy od znajomych.co do postanowień to mam ich sporo jedno z nich to podejście do egzamu na certyfikat z anglika
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2010-01-01 o 13:26 |
|
|
|
#2200 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A u nas sylwester bardzo udany !! Byli znajomi, gralismy w stary dobry eurobiznes - byly oszustwa hiii i calkiem fajna zabawa. Potem wyszlismy na dwor bo byl u mnie w miejscowosci taki maly sylwester pod chmurka. Jeszcze dzis konczylismy partyjke eurobiznesu i znajomi wlasnie odjechali. Ogolnie bylo smiesznie i fakjniutko. Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2010-01-01 o 13:35 |
|||
|
|
|
#2201 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie kobietki w pierwszym dniu roku 2010
![]() U nas było megawesoło wczoraj, tak się śmiałam, że się obawiałam, że urodzę Spędziliśmy Sylwestra w trzy pary, tak samo jak w zeszłym roku. Każda z par miała przygotować konkurs dla dwóch pozostałych par. Kupa śmiechu W sumie każda para wygrała po jednym konkursie ![]() W domu byliśmy o 4.00. Zwlokłam się z łóżka po 12.00 ![]() W ogóle, tuż przed północą każdy nas robił krótkie podsumowanie roku- sukcesy i porażki. I wiecie, że miałam trudność z wymyśleniem porażki mijającego roku? W końcu powiedziałam o tym, że po 12 latach pisania pamiętnika w roku 2009 nie zapisałam w nim ani jednego słowa W każdym razie, wyszło na to, że jestem wielką szczęściarą ![]() Ściskam noworocznie Was wszystkie
|
|
|
|
#2202 | |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny wszystkiego najlepszego w nowym roku!!!
Cytat:
My siedzieliśmy w domu na sylwestra w domu. oglądaliśmy filmy, jedliśmy pizze i piliśmy drinki. o północy na balkonie piliśmy szampana z teściami i składaliśmy życzenia. O 1 poszliśmy spać. Było miło. Ale za to rano to tak mnie (nas) teściu wkur..., że przez godzinę płakałam Wiadomo, że każdy chce się wyspać, a on o 9 stanął pod naszym pokojem i się darł coś do teściowej, która też jeszcze spała. Ja wyszłam z pokoju i grzecznie poprosiłam, żeby ciszej mówił, bo chcemy jeszcze pospać. I sie zaczęło. Poszedł do kuchni i jak się wydzierał sam do siebie, że on nie pozwoli na żądzenie sie, że my tylko długo śpimy itp. klnął jak szewc, gdzie nigdy się tak nie zachowywał. Na codzień jest spoko, zawsze sie z nim można pośmiać, a tu takie żeczy. Do tego jeszcze usłysząłam, że nas pogoni i wreszcie będzie miał spokój. Teściowa oczywiście stanęła w naszej obronie, my wogule nie wychodziliśmy z pokoju, dopiero puźniej wyszedł mąż i mói do teścia, szczęśliwego nowego roku, nie martw sie szybko się wyprowadzimy. Nie bedziemy słuchać, jak ktoś na nas klnie. Puźniej oczywiscie jedliśmy wspólny obiad, ale ja się wogule nie odzywałam. Widzę, że jest teściowi głupio, ale zachował się strasznie i nie mamy zamiaru tam dłużej mieszkać. A na poprawę chumoru jedziemy dzisiaj do siostry tz na weekend i pujdziemy jutro do kina na avatar 3D
|
|
#2203 | |
|
Zakorzenienie
|
cos ostatnio za często sie wkurzasz
po prostu nie zauważyłam Twojego pytania.tak, z Torunia Cytat:
|
|
#2204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sally hansen i nie ma problemu z nakłdaniem choc uzyłam go moze ze 3 razy
|
|
#2205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mieszkałam w Toruniu ale niestety przeniosłam się dawno na wioche do tżta
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2206 |
|
Zakorzenienie
|
martucha o pierde poszło. Tesciowa sobie uzbdurala ze na nia krzyczalam ze sie nie da nadmuchac balona. Ja nie krzyczalam tylko mowilam ze sie nie da nadmuchac dalej bo peknie, a ta mi kazala viagle dmuchac, po czym wziela w lapy i sama dmuchala. I oto niby poszlo. Ja tez mam swoje problemy i stresy i to ze sie tesciowa nie wyspala, bo jej pod oknem petarda strzelili to nie moja wina, i nie mam zamiaru za nic przepraszac. Zirytowala mnie ta sytuacja po tym jak tesciowa zaczela z siebie robic ofiare, ze co ja jestem do niej taka pyskata i na ni akrzycze - tz troche mnie poparl bo widzial cala sytuacje z boku - bo sie boi balonow
- tesciowa jeszcze tezcze do mnie z tekstem, a teraz choc do mnei sie przytulimy i przeprosimy - a ja akurat mialam najmniejsza na to ochote, wiec się ubralam i wychodzilam, Tz chcial mnie jeszcze do niej 'wypchnac' ale kazalam mu mnie puscic i wyszlam. A tesciowa do mnie no taaaak, bo to moja winnaaa, a tak sie cieszylam ze przychodzicie.... No sory, ja jestem uparciuch, i swoje wiem, i w tym przypadku nie miala absolutnej racji, bo nie jest sama na tym swiecie. Trudno ja sie moge nie odzywac do niej. Bo mi to lata szczere mowiac, a najblizsza okazja na wielkanoc.. szkoda ze tak blisko mieszka... Ech. A my po swylku, myslalam ze bedzie lepiej ale nie bylo tak zle. Tancow zero było. Ale domek fajny ![]() A dzis -5 stopni i wiatr, poszlismy na spacer ale szybko wrocilismy bo wiało po tyłkach. A ja posmarowalam rece krem z avonu, ktory dostałam pod choinke, i po chwili wsadzialm sobie palucha do oa, i dostalam jakiegos podraznienia z alergiczna reakcja. plyn mam w oku ale niewiele echhhhh
|
|
|
|
#2207 |
|
Zakorzenienie
|
szczęściara - cudne miasto
Po Starówce można łazić godzinami
|
#2208 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam się!
cudne miasto, wszędzie blisko, pełno autobusów, a na moim zadupiu daleko do autobusu, nie ma nocnych... plusem jest cisza i spokój bo domek, ale nic więcej ![]() india83 musimy się zgadać na browara po 10-tym
|
#2209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
normalnie poszłam na zywca. zobaczymy co z tego będzie. ![]() siedze z męzulem od rana i szukamy projektów domów i znaleźlismy przecudniasty. wszystko w nim jest takie jak chcielismy fajnie, fajnie ![]() stokrotka wspólczuje takie sytuacji. a jak długo jeszcze z nimi będziecie mieszkac?? |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Swego czasu miałam straszną zajwakę, że na architekturę pójdę i przeglądałam tysiące projektów i sama rysowałam godzinami
|
|
#2211 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
Dołączam się do grona osób po nieudanej zabawie, moj M. szybko padł, TZ szwagierki włączył się agresor i kłócił się z nią. Ja jedyna osoba trzeżwa w towarzystwie musiałam ich pilnować. W przyszym roku idę spać. Zdecydowanie. Moje Drogie, wzytskiego dobrego w nowym małżeńskim roku |
|
|
|
#2212 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() tego wielkiego![]() Cytat:
![]() Cytat:
poszlo o *******e a zrobila sie awantura.. a jak z tz?
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2010-01-01 o 16:38 |
|||||
|
|
|
#2213 |
|
Zakorzenienie
|
Z tz ok
ale tematu nie poruszalismy
|
|
|
|
#2214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.extradom.pl/StronaProjekt...ka&lustro=true cyferki sa odrwotnie bo to odbcie lustrzane (taki pasuje do naszej działki zgodnie z kierunkami świata) a co byscie chcieli najbardziej?? |
|
|
|
|
#2215 |
|
Zakorzenienie
|
ja corcie tz syna.. ale byle zdrowe
|
|
#2216 |
|
Zakorzenienie
|
madzia kto wam bedzie sprztaal te 240 metrow ?;]
spory fajny dom.
|
|
|
|
#2217 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie, pewnie aby zdrowe
ja to bym chciała chyba pierwszego syna. zawsze chciałam mieć starszego brata (mam o 10 lat młodszego za to )---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- ale to sie patrzy na pow. zabudowy . chcemy taki własnie ok 170m2. a kto będzie sprzątał?? razem jakos dojdziemy do kompromisu ale spoko będzie. moi rodzice mają ponad 400m2 i dają radę. |
|
|
|
#2218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajne wnętrze - duży salon z kominkiem, lubie te szklane jakby "wykusze" w kacikach jadalnych Jest i kotłownia i pralnia-suszarnia Tylko jak tam jest pow. użytkowa, bo podali tylko zabudowy i całkowitą? to te 240 metrów? Spora chata ![]() Wnętrze bardzo fajne i funkcjonalne Ja to kiedyś miałam hopla na punkcie tego cuda: http://www.archipelag.pl/projekty-do...TypeCategory=3
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-01 o 18:41 |
|
|
|
|
#2219 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie w Nowym Roku
![]() My siedzieliśmy u moich rodziców, przyszli też teściowie. Ale miałam taką chandrę, że nie miałam ochoty na jakąkolwiek zabawę. Do tego troszkę źle się czułam, więc nie piłam alkoholu. O północy był pokaz fajerwerków w hotelu, obok którego mieszkamy. Jak zwykle zeszło się pół wsi ![]() Dziś odsypiałam i cały dzień starałam się odpoczywać i zbierać siły, bo w poniedziałek znów pobudka ok.5:30 i do pracy ![]() To prawda Rzadko ostatnio zaglądam na Wizaż, a jeśli już to do wątku papierowego (Papierowy Zawrót Głowy). Miło, ze ktoś mnie jeszcze pamięta ))Pozdrawiam! ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- jesli juz mowa o domu, nam się marzy ten: http://projekty.muratordom.pl/projek...74&IdKolekcji=
|
|
#2220 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Madzialenka12344321 ;16182829]
Cytat:
a wieczorkiem poprawiny ...i jutro pewnie tez ![]() ja tez mam takie postanowienie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:51.

no cóż, jak co sylwester 

W każdym razie, wyszło na to, że jestem wielką szczęściarą

Wiadomo, że każdy chce się wyspać, a on o 9 stanął pod naszym pokojem i się darł coś do teściowej, która też jeszcze spała. Ja wyszłam z pokoju i grzecznie poprosiłam, żeby ciszej mówił, bo chcemy jeszcze pospać. I sie zaczęło. Poszedł do kuchni i jak się wydzierał sam do siebie, że on nie pozwoli na żądzenie sie, że my tylko długo śpimy itp. klnął jak szewc, gdzie nigdy się tak nie zachowywał. Na codzień jest spoko, zawsze sie z nim można pośmiać, a tu takie żeczy. Do tego jeszcze usłysząłam, że nas pogoni i wreszcie będzie miał spokój. Teściowa oczywiście stanęła w naszej obronie, my wogule nie wychodziliśmy z pokoju, dopiero puźniej wyszedł mąż i mói do teścia, szczęśliwego nowego roku, nie martw sie szybko się wyprowadzimy. Nie bedziemy słuchać, jak ktoś na nas klnie.
Sally hansen i nie ma problemu z nakłdaniem choc uzyłam go moze ze 3 razy
plusem jest cisza i spokój bo domek, ale nic więcej