|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2191 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV
india83 już wkurzyła na nowy rok...
![]() nie odpisała na pyt ![]() a my piliśmy, oglądaliśmy filmy do 3.30, i koło 4.30 poszliśmy spać, bo trzeba było posprzątać i rozłożyć łóżko gościom, głowa trochę boli, ale ogólnie czuję się dobrze, ale nudno było ![]() ![]() moje postanowienie to zacznę farbować włosy na taki sam kolor jak naturalny, bo zaczynają mnie dobijać siwe włosy, coraz więcej ![]() i produkcja świec rzecz jasna ![]() jeszcze wczoraj godzina 24.55 a ja wyjmuję świece z form ![]() no jak się skończy, tak się zaczyna ![]()
#2192 | |
Zakorzenienie
|
Witam w Nowym roku
![]() Nasza imprezka sylwestrowa się udała. Dziś idziemy na poprawiny ![]() Cytat:
madzialenka jak Wam się żyje ze współlokatorami? mam nadzieję,że mniej uciążliwi jak kumple Tż |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2193 | |
Zakorzenienie
|
o nie nie nie
![]() ja nie chce aby mój cały rok był taki jak wczorajszy wieczór. dzis jest superowo wiec wprowadzam nowe przysłowie "jak pierwszy dzien nowego roku, taki cały rok" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a moje plany: - zacząć staranka o dzidziusia (ale to napewno druga połowa roku) - uzbierac pieniązki choc na częśc budowy domku - wrócic z HOlandii - TZ ma plan schudnąć 20 kg ![]() ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak w ogóle, to witam z rana ![]() ![]()
![]() |
#2195 |
Zakorzenienie
|
hellol dziewczynki
![]() ![]() ale za to noworoczny poranek przywitalismy z TZ bardzo milo ![]() ![]() ![]() a TZ jak mi skladal zyczenia o polnocy to zyczyl mi zeby w 2010 byla dzidzia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2197 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2198 |
Zakorzenienie
|
ja tam nie mam żadnych postanowień
![]() TZ za to chce w koncu rzucic palenie ![]()
#2199 |
Zakorzenienie
|
Witam z rana
![]() co do postanowień to mam ich sporo ![]() ![]() Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2010-01-01 o 13:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#2200 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A u nas sylwester bardzo udany !! Byli znajomi, gralismy w stary dobry eurobiznes - byly oszustwa hiii i calkiem fajna zabawa. Potem wyszlismy na dwor bo byl u mnie w miejscowosci taki maly sylwester pod chmurka. Jeszcze dzis konczylismy partyjke eurobiznesu i znajomi wlasnie odjechali. Ogolnie bylo smiesznie i fakjniutko. Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2010-01-01 o 13:35 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2201 |
Zakorzenienie
|
Witajcie kobietki w pierwszym dniu roku 2010
![]() U nas było megawesoło wczoraj, tak się śmiałam, że się obawiałam, że urodzę ![]() ![]() ![]() W domu byliśmy o 4.00. Zwlokłam się z łóżka po 12.00 ![]() W ogóle, tuż przed północą każdy nas robił krótkie podsumowanie roku- sukcesy i porażki. I wiecie, że miałam trudność z wymyśleniem porażki mijającego roku? ![]() ![]() ![]() Ściskam noworocznie Was wszystkie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2202 | |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny wszystkiego najlepszego w nowym roku!!!
Cytat:
My siedzieliśmy w domu na sylwestra w domu. oglądaliśmy filmy, jedliśmy pizze i piliśmy drinki. o północy na balkonie piliśmy szampana z teściami i składaliśmy życzenia. O 1 poszliśmy spać. Było miło. Ale za to rano to tak mnie (nas) teściu wkur..., że przez godzinę płakałam ![]() Puźniej oczywiscie jedliśmy wspólny obiad, ale ja się wogule nie odzywałam. Widzę, że jest teściowi głupio, ale zachował się strasznie i nie mamy zamiaru tam dłużej mieszkać. A na poprawę chumoru jedziemy dzisiaj do siostry tz na weekend i pujdziemy jutro do kina na avatar 3D ![]()
![]() |
#2203 | |
Zakorzenienie
|
cos ostatnio za często sie wkurzasz
![]() tak, z Torunia ![]() Cytat:
![]() AVATAR super, polecam ![]()
![]() |
#2204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja mieszkałam w Toruniu ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2206 |
Zakorzenienie
|
martucha o pierde poszło. Tesciowa sobie uzbdurala ze na nia krzyczalam ze sie nie da nadmuchac balona. Ja nie krzyczalam tylko mowilam ze sie nie da nadmuchac dalej bo peknie, a ta mi kazala viagle dmuchac, po czym wziela w lapy i sama dmuchala. I oto niby poszlo. Ja tez mam swoje problemy i stresy i to ze sie tesciowa nie wyspala, bo jej pod oknem petarda strzelili to nie moja wina, i nie mam zamiaru za nic przepraszac. Zirytowala mnie ta sytuacja po tym jak tesciowa zaczela z siebie robic ofiare, ze co ja jestem do niej taka pyskata i na ni akrzycze - tz troche mnie poparl bo widzial cala sytuacje z boku - bo sie boi balonow
![]() No sory, ja jestem uparciuch, i swoje wiem, i w tym przypadku nie miala absolutnej racji, bo nie jest sama na tym swiecie. Trudno ja sie moge nie odzywac do niej. Bo mi to lata szczere mowiac, a najblizsza okazja na wielkanoc.. szkoda ze tak blisko mieszka... Ech. A my po swylku, myslalam ze bedzie lepiej ale nie bylo tak zle. Tancow zero było. Ale domek fajny ![]() A dzis -5 stopni i wiatr, poszlismy na spacer ale szybko wrocilismy bo wiało po tyłkach. A ja posmarowalam rece krem z avonu, ktory dostałam pod choinke, i po chwili wsadzialm sobie palucha do oa, i dostalam jakiegos podraznienia z alergiczna reakcja. plyn mam w oku ale niewiele ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2207 |
Zakorzenienie
|
szczęściara - cudne miasto
![]() Po Starówce można łazić godzinami ![]()
#2208 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się!
![]() ![]() ![]() india83 musimy się zgadać na browara ![]() ![]() ![]()
#2209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() siedze z męzulem od rana i szukamy projektów domów i znaleźlismy przecudniasty. wszystko w nim jest takie jak chcielismy ![]() ![]() stokrotka wspólczuje takie sytuacji. a jak długo jeszcze z nimi będziecie mieszkac?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Swego czasu miałam straszną zajwakę, że na architekturę pójdę i przeglądałam tysiące projektów i sama rysowałam godzinami ![]()
![]() |
#2211 |
Zakorzenienie
|
Czesc
Dołączam się do grona osób po nieudanej zabawie, moj M. szybko padł, TZ szwagierki włączył się agresor i kłócił się z nią. Ja jedyna osoba trzeżwa w towarzystwie musiałam ich pilnować. W przyszym roku idę spać. Zdecydowanie. Moje Drogie, wzytskiego dobrego w nowym małżeńskim roku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2212 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
poszlo o *******e a zrobila sie awantura.. a jak z tz?
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2010-01-01 o 16:38 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2213 |
Zakorzenienie
|
Z tz ok
![]() ![]() ale tematu nie poruszalismy ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.extradom.pl/StronaProjekt...ka&lustro=true cyferki sa odrwotnie bo to odbcie lustrzane (taki pasuje do naszej działki zgodnie z kierunkami świata) a co byscie chcieli najbardziej?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2215 |
Zakorzenienie
|
ja corcie tz syna.. ale byle zdrowe
![]()
![]() |
#2216 |
Zakorzenienie
|
madzia kto wam bedzie sprztaal te 240 metrow ?;]
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2217 |
Zakorzenienie
|
pewnie, pewnie aby zdrowe
![]() ja to bym chciała chyba pierwszego syna. zawsze chciałam mieć starszego brata (mam o 10 lat młodszego za to ![]() ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- ale to sie patrzy na pow. zabudowy . chcemy taki własnie ok 170m2. a kto będzie sprzątał?? razem jakos dojdziemy do kompromisu ![]() ale spoko będzie. moi rodzice mają ponad 400m2 i dają radę. |
![]() ![]() |
![]() |
#2218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajne wnętrze - duży salon z kominkiem, lubie te szklane jakby "wykusze" w kacikach jadalnych ![]() ![]() ![]() Tylko jak tam jest pow. użytkowa, bo podali tylko zabudowy i całkowitą? to te 240 metrów? Spora chata ![]() Wnętrze bardzo fajne i funkcjonalne ![]() ![]() Ja to kiedyś miałam hopla na punkcie tego cuda: http://www.archipelag.pl/projekty-do...TypeCategory=3
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-01 o 18:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2219 |
Zakorzenienie
|
Witajcie w Nowym Roku
![]() My siedzieliśmy u moich rodziców, przyszli też teściowie. Ale miałam taką chandrę, że nie miałam ochoty na jakąkolwiek zabawę. Do tego troszkę źle się czułam, więc nie piłam alkoholu. O północy był pokaz fajerwerków w hotelu, obok którego mieszkamy. Jak zwykle zeszło się pół wsi ![]() Dziś odsypiałam i cały dzień starałam się odpoczywać i zbierać siły, bo w poniedziałek znów pobudka ok.5:30 i do pracy ![]() To prawda ![]() ![]() Pozdrawiam! ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- jesli juz mowa o domu, nam się marzy ten: http://projekty.muratordom.pl/projek...74&IdKolekcji=
#2220 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Madzialenka12344321 ;16182829]
Cytat:
![]() a wieczorkiem poprawiny ...i jutro pewnie tez ![]() ja tez mam takie postanowienie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:26.