|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3781 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"
Cytat:
![]() Agenta... no tak, to fakt. ![]() Parę dni temu widziałam jak gość próbuje dziecko w foteliku umieścić na parkingu, przez przednie drzwi... wtedy mi wizja przyszła. ![]() ![]() ![]() No zobaczymy. Jak pracę znajdzie to temat podejmiemy na nowo. Punto II jest moim autem marzeń - pewnie absurdalnie to brzmi, ale zawsze chciałam mieć ten samochód. ![]() ![]() Niestety moje auto marzeń nr 2 ma wersję kombi - więc dylemat jest ogromny. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3782 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() My mamy volvo V40, a i tak na wakacje będziemy musieli wypożyczyć "trumnę" na dach, bo większość bagażnika zajmie wózek i inne potrzebne rzeczy dla Jasia (np. łóżeczko turystyczne), a gdzie nasze torby? ![]()
![]() |
#3783 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Duże autko. Nie strasz nawet że się tam nie zmieścisz. ![]() Ale fakt, dziecko robi bagaż. My właśnie pod tym kątem, jak wózek do bagażnika wejdzie a młody do fotelika, to gondoli nie ma już gdzie dać... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3784 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3785 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
V70? Niezłe bydle. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3786 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
kochane, my tą micrą pojechaliśmy z betami na święta do antwerpii, wszytsko się zmieściło, a mieliśmy też łóżeczko turystyczne ( nawet prezenty , z czego jednym był leżaczek dla Leny) ![]() ![]() ![]() bo wtedy będzie więcej bagażu niż na 4 dni świąt... damy radę ![]() ![]() my mamy też 3-drzwiowe autko i ja sama zapinam małą w foteliku z tyłu bez problemu. ale faktycznie mojego męża marzeniem jest większe autko ![]() ![]() Kropeczko! jeszcze raz powtarzam: dmuchać i chuchać ! na siebie i fasolka!
![]() ![]() |
![]() |
#3787 |
Wtajemniczenie
|
Kropeczko ty uwazaj na siebie
![]() a mu jak maly mial pol roku pojechalismy w gory jeszcze z siostra wiec 4 os, fotelik, wozek, lozeczko nasze bagaze malego 2 walizy i wszystko sie zmiescilo w Mitsubishi Carissme teraz panujemy nad morze w tym roku tylko kg trzeba zrzucic:P
#3788 |
kosmitka
|
W temacie aut to kocham japońce, jeżdżę co prawda dopiero od 2 lat, ale pierwszego - nissana almerę zajeździłam, zrobiłam w rok 60 tys km. Teraz mam moją miłość Mazdę 3, kochaną czarnulkę. I kolejny też raczej japończyk, marzenie to mazda cx 7 lub cx 9, ale narazie nieosiągalne.
Kropko dbaj o siebie ![]()
![]() |
#3789 |
Wtajemniczenie
|
Kropeczko a czym ty sie zajmujesz to z obserwacji to jestes bardzo obeznana medycznie, ale z ksiegowoscia chyba jestes zwiazana?? chyba ze cos mi sie miesza??
#3790 |
kosmitka
|
Nasza Kropcia to z wykształcenia analityk medyczny, a z zawodu księgowa
![]()
![]() |
#3791 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak to u faceta. ![]() ![]() Dmucham... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Cytat:
![]() Wiesz... kiedyś 4roosobowa rodzina na wczasy nad morze maluchem jeździła. I dało radę. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dbam, tzn. staram się. ![]() ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Cytat:
Z wykształcenia po 1 analityk med; po 2 ekonomista. Nudziło mi się kiedyś. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3792 |
Wtajemniczenie
|
Kropeczko zdolniacha z Ciebie
![]() a na skurcze moja kolezanka brala fenoterol i to o scislych godz ze nawet w nocy budzila sie zeby go wziasc, i musiala lezec i to bezwzglednie, a potem jeszcze 2 tyg przenosila ciąże ![]()
#3793 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ilonko ![]() Jota ![]() Golgie ![]() ![]() Kropeczko kochana, powinnaś leżeć, a nie siedzieć ![]() ![]() Malin, to Jaś już duży chłopak jest ![]() Anciaahk, ja tez kocham japońce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mnie dziś dyrektorka zgnębiła, uważa, ze jak nie mam dzieci, to jestem jedyną osoba w pracy, która może siedzieć w robocie non stop i harować jak wół. Najlepiej, gdybym siedziała w robocie 24h na dobę. Dziewczyny, trzymajcie proszę kciuki za czwartek - piersza wizyta u lekarza mnie czeka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3794 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
28 stycznia się dowiem. Ale leżeć nie kazał. Wręcz odwrotnie. Kazał unikać stałych pozycji, bo ich zmiana powoduje dyskomfort. I widzę że ma rację, jak posiedzę, to potem masakre jest wstać. A jak rozchodzę to ok, potem znowu problem usiąść. I tak cały czas od paru dni. ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() A z tym brakiem dzieci to tak jest chyba. U mnie tak było w poprzednim zakładzie. Babka co miała rodzinę brała wolne w wigilię i sylwka, a my z koleżanką dzieliłyśmy się laborami i zapieprzałyśmy oba te dni, biegając jak koty z pęcherzem... i w domu o 17ej. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3795 |
Zadomowienie
|
Hej dziewuszki
@ dalej nie ma. Nie wiem co ze mną jest. A jeszcze naczytałam się w necie że czasem testy nie wychodzą nawet te z krwi a ciąża jest. Oczywiście w to nie wierzę ale niepotrzebnie to czytałam ![]() Brzuch jakby boli inaczej teraz bardziej kłuje i tak jak by mi ktoś położył cos na jajnikach. A poza tym zaobserwowałąm że mam dość dużo śluzu białego i gęstego. Jezu może ja sie jakiejśc infekcji nabawiałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3796 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My mamy bmw X3 i tam się wszystkie manele nasze mieszczą na szczęscie i dwoje dzieci tez się spokojnie tam zmieści. ja bym chciała 5 kombi miec docelowo Pomidora - trzymam kciukasy za wizyte . Ilona - nie czytaj za dużo
![]() |
#3797 |
Zakorzenienie
|
Wątek się zrobił samochodowo-ciążowo-starankowy...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3798 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3799 | |
Zakorzenienie
|
No, niezłe. Ale mąż stwierdził, że póki nie zrobię prawa jazdy i nie oswoję się z "czterdziestką", nie ma sensu kupować większego. V70 jest w sferze dalszych planów
![]() Cytat:
![]() Noo ![]() ![]()
![]() |
#3800 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, dzięki za ciepłe słowa
![]() ![]() Kropencjo, a Ty pamiętaj,że teraz Wy (Ty i fasolka) jesteście najważniejsi ![]() ![]() Przede mną ostatni cykl z luteiną, ponowię badania przedciążowe i pójdę na kontrolę do ginki.Aż się boję, bo ostatnio odkryła torbiel 2cm na moim jedynym jajniku ![]() Tak czy owak od paru dni już zaczęłam się starać, przecież jakby co, to luteina nie zaszkodzi, a najwyżej podtrzyma ciążę.Ech marzę.... ![]() ---------- Dopisano o 00:52 ---------- Poprzedni post napisano o 00:50 ---------- oł nołłł,zapomniałabym ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3801 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3802 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie bez zmian @ nie ma a już bym chciała żeby przyszła i żeby zacząć koleiny cykl a tu już ponad tydzień opóźnienia. Jeszce tego nie miałam... Idę do labu popracować i zająć się czymś bo nie mogę przestać myśleć o @. Chyba ze Wy macie jakiś sposób na zabicie myśli albo ich zmianę? Pomidorko Trzymam mocno kciuki ![]() Kropka a Ty masz się oszczędzać bo jak nie to naleje ![]() Edytowane przez IlonaN2 Czas edycji: 2010-01-06 o 06:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3803 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja im się bardziej nakręcałam, tym później miałam okres. Nawet dwa razy już myśleliśmy, że coś z tego będzie... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie denerwuj się. Ja tez miałam torbiele, wchłaniały się same. Albo pękały. Ale jajniki przetrwały. Dobrze będzie. ![]() ---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ---------- Mój ojciec tak mówił kiedyś. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
U mnie działał test. Na widok jednej kreski tak mi wszystko opadało, że zaraz okres był... I znowu ktoś chce mnie bić... Mamo... ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3804 |
Zadomowienie
|
Kropeczko będę biłą jak się pana Dr nie osłuchasz
![]() Ja nie liczę na dwie kreski chciałabym mieć po prostu już tą okropną@ żeby zacząć koleiny ( z pełną wiarą szczęśliwy cykl). Mój dołek wpływa źle na innych. Nic mnie nei cieszy. I denerwuje się bardziej że coś złego sie dzieje ... Ale wiece co? Już chyba od miesiąca no może troszke mniej nie jadam słodyczy ( a jestem straszną słodyczarą) tylko morelki migdałki figi i aktyle ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3805 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie wiem gdzie ta Twoja @ wredna się podziała, ale nerwy mogą na nią wpływać. Jakiś odstresowywacz - relaksator chyba musisz sobie znaleźć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3806 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kropka... ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() nie cierpię takich ludzi!!!!!!!!!!!!!!!! Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() chustę też mam, ale moja wiercipiętka w niej nie usiedzi długo. Cytat:
![]() kochana, ja rozumiem, że nic cię nie cieszy i że masz doła. przytulam mocno. dmucham na tą iskierkę optymizmu w Tobie, żeby z niej wybuchł wielki płomień!
![]() ![]() |
![]() |
#3807 | |||||
kosmitka
|
Cytat:
![]() To dbasz tam o siebie, czy nie? ![]() Cytat:
![]() Co do dyrektorki - miej ją w nosie, w piątek pomachasz jej kwitkiem i masz babę z głowy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A prędkości widzę niezłe osiągacie ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3808 |
Zadomowienie
|
Od 2 dni biorę ciepłe kąpiele żeby nie napisać gorące. A i wieczorkiem lampkę czerwonego winka pijam. Jeszce półtora dnia mam prac Duphaston a potem jak w przeciągu kilku dni nie pojawi się @ to mam iść do lekarz. Zobaczymy...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3809 |
Wtajemniczenie
|
Ilonko a jak dlugo sie staracie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3810 |
Zadomowienie
|
No od marca tak świadomie się staramy. Wcześniej tez nie uważaliśmy za bardzo. A leczenie zaczęłam od września
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:20.