|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2791 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz.IV
Cytat:
Cytat:
chyba są wszystkie części.Polecam,a jesli możesz to ściągnij sobie i obejrzyj ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2792 |
Zakorzenienie
|
Ursull
A ja tam sprawa fasolkowa ??? ![]() Ja najwczesniej o tym pomysle okolo lipca, sierpnia - zeby dzidzius mi sie urodzil pozna wiosna ![]() ![]() ![]() No i jeszcze taka drobna kwestia jak to, ze mialam cc, wiec powinnam 2 lata odczekac. Boze, ponawiam wizazowy odwyk, bo znowu siedze calymi dniami przed kompem, a w domu syf ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2793 |
Zakorzenienie
|
ja jestem wkurzona bo małemu wyszło uczulenie od tych pieluch
![]() Gossik mój synek ma ok 76cm ![]() Eve to podobnie jak ja bym chciala urodzic jak aly by mial ok 3 lat a porod najlepiej w miesiacu luty, marzec, kwiecien ew maj Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2010-01-06 o 12:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#2794 |
Zadomowienie
|
Hejooo
Aleeee zimaaa ![]() Z Tż pracą nici, bo weszło im od stycznia jakieś zarządzenie że muszą przyjmowac ludzi przynajmniej z jakims doświadczeniem, kursem itd. a Tż to świeżak a w zeszłym roku gadali co innego i to mnie wkurzyło, bo wyszło to tak jakby zbywali ludzi. Aaaaa szkoda gadac więc ostro razem szukamy czegokolwiek. Biorę sie za przeczytanie kolejnych zaległych stron, a kilka ich jest, zobaczymy na ile pozwoli mi moja maruda bo jesteśmy sami. Tz pojechał z krokietami do moich rodziców, i na pocztę wysłac blender do reklamacji ![]() Heksa - ale się rozpisałaś ![]() kaalinaa - heheeh no no chociaz jedna nie chce mnie sprowadzic na zła drogę czyli ta alkoholową, bo sasiadka juz mnie tu kusi pierona jedna ![]() superzabulka - dużo zdrówka dla was ![]() ![]() Illbanka - ja też dzieki naszemu wizażowi niepotrzebnie się nakrecam ![]() ![]() Caro - moje cera tez jest do du -pki. gosikk_s - kurcze jakos dziwnie brzmi te twoje schorzenie, oby cosik Ci pomogło, jakieś cwiczenia, masaże. iwciag - ja słowo mosiek tez interpretuje jak ty, taka ciapka, slamazarka itd. malutka - może zas nasze smyki mają jakiś skok rozwojowy albo cus bo na cos trzeba zwalic. U mni masakra od wczoraj maruda niemożliwa jest. Juz zgoda z Tż? DORIS - ![]() I zas nie doczytałam, marudnik wstał wrrrrr... niech będzie 19 bo padnę. |
![]() ![]() |
![]() |
#2795 |
Zakorzenienie
|
Poprawka,wzięłam stare przepisy,obecnie w UK płatnego macierzyńskiego jest 39 tygodni,a 13 niepłatnego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2796 |
Zadomowienie
|
Ursull jestes? Ty wiesz jak wplacic pieniadze na tego PayPala bo dlubie przy tym juz druga godzine i nic
![]() ![]() ![]() Kuroikaze no tata by mogl mi wplacic ale najpierw musze kase mu wyslac, wiec jak z tym paypalem nie wypali to bede musiala tak zrobic ![]() ![]()
84-83-(..)-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48-47-46-45 ![]() "Przyjemność sprawiało mi coraz lepsze rozeznawanie się w samym sobie, wzrastające zaufanie do własnych moich snów, marzeń, myśli i przeczuć, oraz rosnąca świadomość siły, jaką w sobie nosiłem." Hermann Hesse |
![]() ![]() |
![]() |
#2797 | |
Zakorzenienie
|
Eve narazie tylko raz spróbowaliśmy,bo Milusia jest lepsza niż antykoncepcja
![]() ![]() ![]() ![]() Niemów o syfie w domu,bo aż wstyd ![]() ![]() blondynka ale już je zmieniłaś? Jesli tak to uczulenie szybko powinno zejść ![]() Marika no to robimy najazd na Czechy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2798 |
Zadomowienie
|
Oczywiscie, mam tez konto w moneybookers i alertpay
![]() ![]()
84-83-(..)-57-56-55-54-53-52-51-50-49-48-47-46-45 ![]() "Przyjemność sprawiało mi coraz lepsze rozeznawanie się w samym sobie, wzrastające zaufanie do własnych moich snów, marzeń, myśli i przeczuć, oraz rosnąca świadomość siły, jaką w sobie nosiłem." Hermann Hesse |
![]() ![]() |
![]() |
#2799 |
Zakorzenienie
|
Ursull teraz zakladam mu inne pieluszki tamte chyba jutro kuzynce wydam
![]() ![]() na poczatku bylo fajnie ale teraz ten brak pracy zaczyna mnie przytlaczac |
![]() ![]() |
![]() |
#2800 |
Zakorzenienie
|
Hej hej
![]() ANulka wiem że muszę, ale mi zawsze szkoda jak ona płacze sama w swoim pokoju i znów wędruje do mnie ![]() ![]() ![]() Ursull ja odziedziczyłąm dom po babci, nadawał się cały do remontu. Wprowadziliśmy się przed ślubem i odremontowaliśmy tylko dół i tu mamy salon z aneksem kuchennym (do tej pory też moją i Dari ![]() ![]() ![]() No i w końcu się dorobiliśmy ![]() ![]() Niestety wykonawca dał ![]() ![]() Co do urlopu to ja mam od 4 lat ![]() ![]() Kuroikaze to Natanek silny bardzo, w ogóle szybko się rozwija, tyle ząbków też już ma...u Michała idą bardzo powoli. Dopiero mu 6 wychodzi i okropnie marudny jest przy tym;/
#2801 |
Zakorzenienie
|
Ursull
Wiem, ze sa wozki dla dwojki, ale mnie one odstraszaja, bo starsze dziecko siedzi a pod nim, prawie na ziemi, lezy maluszek... Pare razy to widzialam i mowie NIE. To troche inaczej niz wozek dla blizniat, a poza tym ledwo pojedynczym sie w sklepach mieszcze ![]() ![]() To byl moj ostatni post na teraz ... Ide w koncu cos w domu zrobic, bo sie maz z mna rozwiedzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2802 |
Wtajemniczenie
|
Ursull to w UK tylko dzieci rodzić! I 100% płatny jest ten płatny
![]() Najlepiej ponoć jak jedno przy drugim dziecku się wychowuje, np mojej siostry syn nie powtarza po nikim innym słówek czy gestów tylko po swojej siostrzyczce starszej, no i Amelka jest zupełnie innym dzieckiem od kiedy jest Wojtek na świecie, ale ja przed30nie planuje maluszka, no chyba, że znowu los zdecyduje za nas ![]() Marika szkoda, że tżtowi nie wypaliło z tą pracą! Wiem jaka to sresówka jak z pracą się nie układa a co dopiero jak brak jej, ale będzie na pewno okej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2803 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2804 |
Zakorzenienie
|
a w Norwegi ponoc jest albo 10 iesiecy platne 100% lub 12 miesiecy platne 80% mam nadzieje ze nic nie pokrecilam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2805 |
Rozeznanie
|
Ursull, masz rację, musimy się trzymać razem. Co do przepisów nie wiem co się z nimi stało, ale pal je licho
![]() Gosikk, Marcel ma 74 cm, ale on nie leży już w gondoli, głównie siedzi w niej i bawi się zabawkami, lubi siedząc jeździć po domu lub obserwować z niej co ja lub mama robimy w kuchni. Oczywiście nie można go wtedy spuścić z oka żeby nie wypadł ![]() Któraś pisała o jedzeniu, ja staram się powoli wprowadzać dorosłe jedzenie już od kilku miesięcy, tak po troszkę ![]() ![]() rano mleko z dodatkiem kleiku ryżowego 2R NAN 180-200 ml drugie śniadanie kaszka ryżowa Nestle na mleku 180-200 ml obiad- zupa, ziemniaczek z mlekiem, ziemniaczek z mięskiem i warzywami lub warzywa z rybką 150-180 ml podwieczorek kasza manna na mleku 180-200 ml lub jogurcik misiowy Nestle z biszkoptem raz w tygodniu kolacja kleik kukurydziany Nestle na mleku 180-200 ml w międzyczasie jeszcze podaję deserek np. jabłko pieczone lub skrobane, banana, kisiel, pałeczki kukurydziane, po troszkę zwykłego biszkopta pieczonego w domu lub chrupaki ryżowe. Pije kompot z jabłek lub herbatkę z kopru, wody mineralnej jakoś nie lubi. Mleko od początku przygotowuję mu na wodzie mineralnej, którą tylko podgrzewam, ale zupy tak jak dla nas są na kranówce. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2806 |
Zakorzenienie
|
Haruno,więc musisz mieć jej adres e-mail i wtedy wejść w opcję "send money".W "purchase" zaznaczasz goods i klikasz "continue",oczywiście musisz dać kwotę i walutę
![]() blondynka będąc w Polsce dobrze znałam problem braku pracy i nawet łapalam przez to deprechy,doskonale więc was rozumiem.Nadal jest tak ciężko coś znaleźć? Ale Kreta aktualna? ![]() Caro zazdraszczam domu ![]() ![]() ![]() ![]() Eve ja myślałm o takim bliźniakowym,i widzialam tez takie,gdzie dzidzia nie jest jedna pod drugą,jak znajdę to ci pokazę.Be te,o których ty pisąłas są tragiczne ![]() ![]() iwciag przez 6tyg płacą 90% zarobków,a potem 122 funty tygodniowo,czyli jakieś 2000zł miesięcznie,zaznaczam,że życie tu jest droższe niż w Pl,ale art.dla dzieci,ciuchy i kosmetyki tyle samo,a czasem taniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2807 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Namawiam ja tez zeby mi udastepnila place z allegro ![]() przebic ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2808 |
Zakorzenienie
|
ursull mój M pracuje ale teraz pogoda nie dopisuje wiec siedzi w domu.Ja narazie pracy nie szukam bo mam synka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2809 |
Wtajemniczenie
|
Iwciag super ta tunika ale zdecydowanie nie moj kolor
![]() ![]() Ursull o grekach to ja mam zdanie takie ![]() ![]() fajnie z tym macierzynskim macie... ![]() no wlasnei ja za 2 tyg odtsawiam tabletki, zeby odpoczac od nich troche i boje sie ze cos narobimy, juz ostatnio robilam test bo zle sie czulam naprawde jak na ciaze ![]() Anulka gratuluje kiwaczek ![]() Haruno dobrze ze przynajmniej takie wyjscie jest. ale z pomoca Ursull napewno sie uda ![]() Blondynka wspolczuje... ![]() zeby praca szybko wrocila ![]() a jesli mozna zapytac, z czego Wy zyjecie? ja nie wiem czy bysmy dali raze jakby Tz stracil prace, bo kupowac to ja lubie ![]() Marika, Ursull jak robicie najazd na Czechy to wpadnijcie na kawe ![]() swoja droga w Czechach duzo narkotykow mozna miec przy sobie ![]() Caro fajnie z tym domem ![]() ![]() on wogole jakis dziwny do przodu jest ![]() ![]() a za jaka praca bedziesz sie rozgladac? ja bym chciala jakas do domu... i tak szkoda mi dziecka do zlobka dawac... Dzieki dziewczyny za komentarze, bardzo mile ![]() ![]() jak dorosne, to postawie Wam po drinku ![]() ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- tak mi sie ciagle cos chce i nie wiem co ![]()
#2810 |
Zakorzenienie
|
Kuriokaze mamy trochę kaski jeszcze.My przez cały rok staramy się pewną kwotę miesięcznie odkładać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2811 |
Zakorzenienie
|
Anulka,
![]() Ursull, rany, tyle macierzyńskiego, ale Wam dobrze... ![]() Blondynka, to z Oliviera pewnie kawał chłopa będzie, u nas w rodzinie same drobiny niestety ![]() Marika, szkoda z tą pracą, trzymam kciuki za następną ![]() Katrin, a no to Aleks w wózku właśnie śpi, korzysta z niego wyłącznie na spacerach i tylko na leżąco. |
![]() ![]() |
![]() |
#2812 |
Wtajemniczenie
|
Blondynka o to dobrze
![]() ![]() tej krety strasznie zazdroszcze ![]() ![]()
#2813 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2814 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- ale jak sa stale dochody to wiadomo ze sie splaci, wiec to nie problem, gorzej jak ktos wszystko wydaje, pozyczki bierze i nei ma z czego splacac...
![]() |
#2815 |
Zadomowienie
|
Kuro, Gosik
![]() ![]()
#2816 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2817 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2818 |
Rozeznanie
|
Gosikk, może spróbuj Aleksowi na spacerze podłożyć coś pod plecki żeby mógł sobie popatrzeć na świat, Marcel normalnie prawie nie oddycha kiedy jest na spacerze tak jest zafascynowany otoczeniem i później dobrze śpi. A później Aleks spać przecież może w domu, gdzie zna większośc kątów
![]() Kobitki jest tu jakaś która nie ma jeszcze @? Ja właśnie jeszcze nie mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2819 |
Zakorzenienie
|
Gossik 15 stycznia idziemy na szczepienie wzw b to wtedy się dowiem ile waży.Gruby raczej nie będzie ale wysoki
![]() ![]() kuriokaze nie ma czego zazdrości tylko trzeba też wykupić jakieś wakacje ![]() a jedziemy dokładnie tutaj http://www.holidaycheck.pl/hotel-Zdjecia_Hotel+Blue+Marine +Resort-ch_ub-hid_112629.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2820 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mam powodz normalnie odkad zalozylam spirale ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:38.