|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2851 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz.IV
podziwiajcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2852 |
Zakorzenienie
|
Ursull
Pierwszy raz sie z Toba nie zgadzam ![]() Nie podobaja mi sie te wozki, nie podoba mi sie to, ze zadnego z dzieci nie widac (tylem do mamy), no i to biedne malenstwo byloby zmuszone do jazdy w foteliku samochodowym a pozniej od razu w spacerowce - brak gondoli, a to mi sie nie podoba. Kolejna rzecz to to, ze Olek bedzie jezdzil w wozku do ok 3 lat, czyli pozniej musze znowu zmieniac wozek, to ja juz chyba wole poczekac ten rok na kolejne dziecko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2853 |
Zakorzenienie
|
Ursull widzisz ja nie doczytałam
![]() ![]() te wózki wyglądają wygodnie http://www.bobowozki.com.pl/product_...9&%3CosCsid%3E http://www.bobowozki.com.pl/product_...7&%3CosCsid%3E Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2010-01-06 o 19:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#2854 |
Zakorzenienie
|
Eve masz prawo się nie zgadzać
![]() ![]() taki hotelik na Rhodes znalazłam,all incl. i robią koszyk z jedzonkiem jak się wychodzi.Zakochałam się ![]() http://www.thomson.co.uk/thomson/pag...#photosVideo-d |
![]() ![]() |
![]() |
#2855 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2856 |
Zadomowienie
|
ursull Milenka jaka pannica
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2857 |
Zakorzenienie
|
blondynka fajne te wózki,ale mają jedną wadę,sa bardzo szerokie,a w UK chodniczki wąziutkie,o wejściu do sklepu nie wspomnę
![]() iwciag i superżabula trochę naciagane te zdjęcia,ustała tak raptem kilka minut,ale fakt,że stała i się bawiła kóleczkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2858 |
Zakorzenienie
|
ursull może taki
http://www.bobowozki.com.pl/product_...1&%3CosCsid%3E |
![]() ![]() |
![]() |
#2859 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Eve nie będę wypowiadała się na temat wózków,bo szczerze jeszcze sie nad tym nie zastanawiałam i myslałam o plusach i minusach. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2860 |
Wtajemniczenie
|
jak dla mnie to takie kosmiczne te wózki! Dobrze, że ja nie planuje do30dzidziusia, to i problemu z wózkiem nie będzie. A ceny ładne
![]() Jutro biorę się za siebie! Dziś już paznokietki sobie zrobiłam, jutro reszta, pora się odkocurzyć ![]() Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2010-01-06 o 20:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#2861 |
Wtajemniczenie
|
Ohohoho Wy tu juz ogladacie wozki dla dwojki dzieci?
![]() ![]() Ursull nie moge wyjsc z podziwu jak Milka slicznie stoi ![]() Moj synek ostatnio strasznie pokochał smoczka ![]() ![]() Dzisiaj ogladałam foteliki i nie bylo wyboru jaki bym chciala... Zainteresowalam sie tym, ale dopiero teraz na all widze ze on jest do 25 kg... i nie wiem ![]() To byl jedeny ktory tak bardzo sie rozkładał do lezenia a nam na tym zalezy bo duzo jezdzimy... wiecie Polska-Holandia.. Co o nim myslicie?http://www.allegro.pl/item870789066_...nia_imidz.html
![]() |
#2862 |
Zakorzenienie
|
Ursull, ło jezu, jak ona pięknie stoi
![]() Milena, ![]() ![]() Superzabula, gratulacje z okazji 3 rocznicy ![]() Marika, też najchętniej woziłabym Aleksa w gondoli do wiosny ale obawiam się że nie da rady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2863 |
Wtajemniczenie
|
cze Mell ja się nie wypowiem, bo ie orientuje się za bardzo, moge powiedzieć tylko, że ładny jest
![]() ![]() ja póki co taki sobie podejrzałam, ale też tylko dlatego bo mi się spodoba wizualnie ![]() http://www.topmarket.pl/fotelik-samo...ea-p33962.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2864 |
Zakorzenienie
|
Widzem ze rozmowa o dzieciach
![]() My podobnie jak Ursull chcemy juz sie starac... czekamy do maja az Kuba skonczy rok i zaczynamy nasze starania, wedlug mnie najlepiej sie dzieci chowaja razem.... gdy nie ma duzej roznicy wieku... 4 latek juz roznie odbiera rodzenstwo, moze sie cieszyc ale znam przypadki ze dziecko nie chcialo rodzenstwa i rodzice przezywali "pieklo".... pozatym chce miec juz to za soba ![]() ![]() ![]() co do wozkow... Kathi pokazywala jaki fajny "podnozek" kupila Maxiowi... takie juz 3 letnie dziecko nie chce za bardzo na spacerkach siedziec w wozku tylko pchac wozek z dzidzia ![]() ![]() u nas fajnie bialo... ja juz z Kuba nie wytrzymuje... wczoraj katarku zero prawie... a dzis znowu... wszystko przez to ze do lekarza pojechalismy ![]() ![]() ursull: jak pieknie juz Milenka stoi!!!!!! za moment bedzie chodzic!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() blondynkapoznan: oj zazdroszcze krety!!!!! marzenie!!! a Olivierek sliczny!!!! a co z tym konkursem co linka podawalas... bo tylko raz sie da zaglosowac? nie mozna codziennie??
#2865 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiesz nie kazdy potrzebuje takiego rozlozenia ale my na prawde duzo jezdzimy i Aleks nie wytrzymałby 14 godzin tak prosto siedzac
jeszcze nie wiem co tu wpisac ![]() Edytowane przez Mell_xx Czas edycji: 2010-01-06 o 20:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2866 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dlaczego teletubiś?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2867 | |
Wtajemniczenie
|
A czy wszystkie foteliki od 9 kg sa mocowane przodem do kierunku jazdy?
Poiglot jak ząbek? Nie boli juz? ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Cytat:
![]() Moj czesto na czubku głowy ma taka, tylko dłuuugą i zakreconą na końcu i czesto tak do niego mowimy ![]()
![]() |
#2868 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Foteliki te do18kg mogą być też tyłem do kierunku mocowane, a przynajmniej gdzieś tak w necie czytałam Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2010-01-06 o 20:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2869 |
Zakorzenienie
|
Pakusiu codziennie można glosować
![]() ja czekam z kolejną ciążą, bym chciała chociaż przez rok gdzieś popracować ![]() ![]() tutaj str z testami fotelików http://fotelik.info/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2870 |
Wtajemniczenie
|
Witaj Doris
![]() Czyzby to Nasza Kalinka swietowała dzisiaj pół roczku? ![]()
#2871 |
Zadomowienie
|
A weszłam wreszcie juz na spokojnie poczytac moje zaleglości i bieżace nowości wasze
![]() ![]() Eve - ja w przyszłym roczku tez bym chciała zajśc w ciąże tak jak ty więc może i sie na poczekalni spotkamy ![]() Ursull - dżizuuuu ale macie się super z tym macierzyńskim chociaż mysli ten kraj bo w PL maja jakies luki i wiecznie żeby nie iśc polaczkom na rękę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() iwciag - no musi byc dobrze mamy jeszcze 2 pracki na oku jedna przy autostradach co buduja kilka km. od nas jutro posyłamy tam CV. katrin - ja też daje małemu czasem cos doroslego chociaz mało kiedy bo zazwyczaj on tego jeśc nie może ale zaskoczylo mnie to że chyba każde danie zagęszczasz tak? dobrze zrozumiałam? czy pije samo mleczko? kuroikaze - hehe no tak narkotyków można miec w brud a jak Czechole nie chcą mojego Tż to niech żaluja bo to prawdziwy pracuś jest, ale ich pech. blondynkapoznan - ale wam fajnie z tymi wczasami, a jedziecie sami czy macie juz jakąś ekipe zgraną? Oli to śliczny chłopczyk i jaki ma ładny kolorek twarzyczki. Ten drugi wóziorek ciekawym rozwiązaniem byłby w takim wypadku ale cena mnie powaliła. superzabulka - ja nie wiem czy dobrze sobie myślę ale od wczoraj mój smyk stara się podnieśc do pozycji raczkowania dpcia w górze i cały tułów tylko głowa wisi między nogami i ciut sie kiwa do przodu i do tyłu jeszcze chyba brak mu siły ale może za miesiąc dojdzie o co w tym chodzi ![]() ![]() milena - dawno Cie nie bylo u nas cio? Jesli jestes pewna że chcesz posłac Kubusia do przedszkola to lepiej zapisz nic na tym nie stracisz, później tylko potwierdzisz serio, ja tez się musze tym zając za wczasu. iwciag - o to szkoda bo u nas były fajne i to własnie większe, ale ja mam 2 więc wytrzymam do końca zimki, ale bluzę kupiłam małemu na wiosnę-lato-jesień bo od 12-18 taka milutka rewelka przeceniona z 46 na 23. Iwciu na zywo dotknij sobie siedziska tylko tyle podpowiem bo jeśli dobrze kojarze to straszecznie twarde ma. Mell - kochana nie wiem dokładnie ale jak ja chodzilam i szukałam własnie fotelika co sie najbardziej rozkładał to dla mnie znacznej różnicy nie było przed i po rozłożeniu serio, a tez mi o to najbardziej chodzi, no nie wiem ale fotelik ładny, fanie się prezentuje. Oki lece gnic bo oczyska same mi się zamykają, dobranoc pa pa. |
![]() ![]() |
![]() |
#2872 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie znalazłam tam tego ktory dzisiaj ogladałam ![]() No chyba ze nie szukałam dokładnie ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Cytat:
No wlasnie, ja tez nie widziałam roznicy w rozladaniu, a w tym widziałam rozkładał sie najbardziej i tym sie wyroznial, dlatego sie zainteresowałam. Dobranoc
![]() |
#2873 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() ale u nas zima!!!!!!!! zawialo na bialo rowno ![]() hej Mell,tak Kalinka dzis swietuje pol roczku ![]() na ktore tak bardzo czekalismy ![]() Niestety przykro mi sie bardzo zrobilo,bo zauwazyla to tylko ursull ![]() ode mnie i drugi ![]() ![]() fakt,ze ja nie kazdemu naszemu dzieciaczkowi skaldam...bo i tez nie zawsze tutaj jestem.. ale jak juz jestem,oczywiscie ciesze sie bardzo z kazdego "do przodu m-czka" ![]() ale dobra koniec z tym...nie bede sie tym jakos specjalnie przejmowac... pokaze Wam widok z okna mego,przez pryzmat kwiatka ![]() oraz torcika jaki zrobila dla Kali, moja sis ![]() (a jak smakowal ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2874 |
Wtajemniczenie
|
Doris ja [przyznam sie szczerze ze juz nie zagladam na liste i nie skladam zyczen, bo zapominam... (albo z lenistwa)
![]() ojojoj torcik wyglada smakowicie... Mowisz ze Twoja sis zrobiła torcik dla Kalinki a przyznaj nam sie ile tego torcika Kalusia zjadła? ![]() ![]()
#2875 |
Zakorzenienie
|
Blondynka
Fajnie, ze poszukalas wozkow, pierwsza propozycja za ponad 4 tys zl to chyba lekka przesada ![]() Ursull Ja myslac teraz o drugim dziecku kieruje sie wylacznie wygoda - poki co- jakbym jutro zaszla w ciaze, to jakos dalabym rade ![]() ![]() Mell Myslalam dzisiaj o Tobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2876 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny odpislalm kazdej z Was osobno,napradwe..troche mi to zajelo(ale nie smiejccie sie..na kartkach,dopiero potem na to wpadlam,ze mogalm ..inaczej..blondynka
![]() ![]() Dzis bylismy w ambasadzie,zlozyc wniosek na paszport tymcz.dla Kali. I gdyby nie to ,ze zima zaskoczyla..to obrocilibysmy w 2 godz ![]() a tak ,wyszlismy o 10.30 z domu a bylismy spowrotem na 1.30 ![]() Kalinka,cala droge w ta i spowrotem przespala ![]() Na miejscu otworzyla oczy ,popatrzyla na ludzi,potem karmieni ,amiana pieluszki i do domu. Bylo super! Ludzi prawie wogole nie bylo,zalatwilismy wszystko szybko i sprawnie ,a tak sie balam tej wyprawy. Ja sie tylko obdzwigalam ,bo mialam wielka torbe(X-Landera)wypchana doslownie wszystkim!(przezciez moj Tz zdomu by nie wyszedl jakby tam czegos brakowalo,a sam pakowal ![]() Noga jeszcze w dodatku pobolewala.. ale nie narzekam,grunt ze szybko poszlo. |
![]() ![]() |
![]() |
#2877 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() A co mysłałas? ![]() (to ja teraz tez bede o Tobie myslec) ![]()
#2878 |
Rozeznanie
|
Mell-w porzadku
![]() ile zjadla..ekhhh... raczej niewiele ![]() ![]() ale pomagalismy jej jak moglismy ![]() Edytowane przez DORIS0208 Czas edycji: 2010-01-06 o 21:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#2879 |
Zakorzenienie
|
Iwciag ja tam nie wiem co ty chcesz w sobie poprawiac,no może pazurki przypiłowac,ale reszta jest super
![]() Mell te fotki takie trochę naciagane,postała tak z 3minutki,ale sama się już podnosi,sama siada i upilonować ją coraz trudniej ![]() ![]() Gossik fakt,że lepiej i tak powinno być na całym świecie,ale niestety w Polsce generalnie ma się gdzieś zwykłego człowieka ![]() ![]() Pakusia mam podobne zdanie co do wychowywania się dzieci razem,ja mam siostrę sporo młodszą i dopiero niedawno zaczęłyśmy się dogadywać. Taki podnóżek jest ok,ale dla starszego malucha,dwulatek jeszcze jest chyba za mały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() blondynka z tym głosowaniem jest coś nie tak,bo ja też nie mogę,wyskakuje mi info,że głos zapisany,a ja jeszcze nie kliknęłam ![]() marika no cóż moge rzec,hmm..."oto Polska właśnie" ![]() ![]() ![]() Doris ależ mi się miło zrobiło,więc podlizucha się udała ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2880 |
Rozeznanie
|
Ursull-Milunia bardzo ladnie stoi przy pchaczu
![]() Tylko patrzec jak przy nim zacznie chodzic,pieknotka mala ![]() Nasza gwiazda to przy tym pchaczu ,to tak szaleje..lezac na macie naciska przyciski lapkami,doslownie wali w niez calej sily i zarazem delikatnie w lauszkach przeklada ksiazeczke,ktora zmienia wutomatycznie melodie ![]() albo nozkami,po przyciskach ![]() To byl naprawde trafiony prezent gwiadkowy ![]() a z czasem posluzy jako podporka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:54.