CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz.IV - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-06, 19:15   #2851
ursull
Zakorzenienie

Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz.IV

podziwiajcie

ursull jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 19:17   #2852
Eve1603
Zakorzenienie

Ursull

Pierwszy raz sie z Toba nie zgadzam
Nie podobaja mi sie te wozki, nie podoba mi sie to, ze zadnego z dzieci nie widac (tylem do mamy), no i to biedne malenstwo byloby zmuszone do jazdy w foteliku samochodowym a pozniej od razu w spacerowce - brak gondoli, a to mi sie nie podoba. Kolejna rzecz to to, ze Olek bedzie jezdzil w wozku do ok 3 lat, czyli pozniej musze znowu zmieniac wozek, to ja juz chyba wole poczekac ten rok na kolejne dziecko

Eve1603 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 19:24   #2853
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Ursull widzisz ja nie doczytałamMała ale śliczne stoi sama

te wózki wyglądają wygodnie

http://www.bobowozki.com.pl/product_...9&%3CosCsid%3E

http://www.bobowozki.com.pl/product_...7&%3CosCsid%3E

Edytowane przez blondynkapoznan
Czas edycji: 2010-01-06 o 19:27
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 19:27   #2854
ursull
Zakorzenienie

Eve masz prawo się nie zgadzać i tak cię kocham

taki hotelik na Rhodes znalazłam,all incl. i robią koszyk z jedzonkiem jak się wychodzi.Zakochałam się. Był ktoś na Rhodes?
http://www.thomson.co.uk/thomson/pag...#photosVideo-d

Stary 2010-01-06, 19:32   #2855
iwciag
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ursull Pokaż wiadomość
podziwiajcie
ło jeżu Iwo by już nie miał zębów, on skacze jak pajac na nitce, nie ustoi chwili spokojnie. Milena za to ślicznie stoi i nawet jakimś cacuszkiem się zabawia
iwciag jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 19:40   #2856
superzabula
Zadomowienie

ursull Milenka jaka pannicaja tu sie zachwycam moim "raczkiem" a tu tak pieknie Milucha stoi Blondynka zapodala ciekawe wozki jak dla dwoch takich maluszkow

Fitness czy bieganie?
Nie ograniczaj się, połącz jedno z drugim
bądź szczęśliwa!!!

superzabula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 19:47   #2857
ursull
Zakorzenienie

blondynka fajne te wózki,ale mają jedną wadę,sa bardzo szerokie,a w UK chodniczki wąziutkie,o wejściu do sklepu nie wspomnę.

iwciag i superżabula trochę naciagane te zdjęcia,ustała tak raptem kilka minut,ale fakt,że stała i się bawiła kóleczkami

Stary 2010-01-06, 19:55   #2858
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

ursull może taki

http://www.bobowozki.com.pl/product_...1&%3CosCsid%3E
Stary 2010-01-06, 20:11   #2859
ursull
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
ten fajny,ale cena też jedyne co mi by nie pasowało to fakt,że kompletnie nie widać dziecka z przodu,gdy jest założona gondolka

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

Eve nie będę wypowiadała się na temat wózków,bo szczerze jeszcze sie nad tym nie zastanawiałam i myslałam o plusach i minusach.

Stary 2010-01-06, 20:11   #2860
iwciag
Wtajemniczenie

jak dla mnie to takie kosmiczne te wózki! Dobrze, że ja nie planuje do30dzidziusia, to i problemu z wózkiem nie będzie. A ceny ładne

Jutro biorę się za siebie! Dziś już paznokietki sobie zrobiłam, jutro reszta, pora się odkocurzyć a i muślę nad jakąś dietką, może znowu kopenhaską zastosuje choć tydzień.

Edytowane przez iwciag
Czas edycji: 2010-01-06 o 20:13
Stary 2010-01-06, 20:16   #2861
Mell_xx
Wtajemniczenie

Ohohoho Wy tu juz ogladacie wozki dla dwojki dzieci?

Ursull nie moge wyjsc z podziwu jak Milka slicznie stoi

Moj synek ostatnio strasznie pokochał smoczka najlepiej caly czas chcialby miec go w buzi

Dzisiaj ogladałam foteliki i nie bylo wyboru jaki bym chciala...
Zainteresowalam sie tym, ale dopiero teraz na all widze ze on jest do 25 kg... i nie wiem
To byl jedeny ktory tak bardzo sie rozkładał do lezenia a nam na tym zalezy bo duzo jezdzimy... wiecie Polska-Holandia..
Co o nim myslicie?http://www.allegro.pl/item870789066_...nia_imidz.html
Stary 2010-01-06, 20:21   #2862
gosikk_s
Zakorzenienie

Ursull, ło jezu, jak ona pięknie stoi No cóż, u Was zdecydowanie lepiej dbają o matki z dziećmi, nie to co u nas.

Milena, no niestety, późne macierzyństwo ma plusy i minusy, ja też żałuję że zostałam mamą tak późno. Ale jeśli tylko będziesz chciała, spokojnie możesz urodzić i koło 40, mało jest takich kobiet? A na wywiadówkach będą mamy w każdym wieku Hihi, to Kuba pewnie wystaje z wózka, chyba że macie dłuższą gondolę.

Superzabula, gratulacje z okazji 3 rocznicy

Marika, też najchętniej woziłabym Aleksa w gondoli do wiosny ale obawiam się że nie da rady Chyba nawet bym nie chciała żeby jeszcze się wtedy do niej mieścił.

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 20:23   #2863
iwciag
Wtajemniczenie

cze Mell ja się nie wypowiem, bo ie orientuje się za bardzo, moge powiedzieć tylko, że ładny jestno ale nie to najważniejsze
ja póki co taki sobie podejrzałam, ale też tylko dlatego bo mi się spodoba wizualnie
http://www.topmarket.pl/fotelik-samo...ea-p33962.html
Stary 2010-01-06, 20:24   #2864
pakusia86
Zakorzenienie

Widzem ze rozmowa o dzieciach
My podobnie jak Ursull chcemy juz sie starac... czekamy do maja az Kuba skonczy rok i zaczynamy nasze starania, wedlug mnie najlepiej sie dzieci chowaja razem.... gdy nie ma duzej roznicy wieku... 4 latek juz roznie odbiera rodzenstwo, moze sie cieszyc ale znam przypadki ze dziecko nie chcialo rodzenstwa i rodzice przezywali "pieklo".... pozatym chce miec juz to za soba znaczy te porody dzieci podrosna, pojda do szkoly i mozna zaczac myslec o pracy... bo niestety nie stac mnie na nianie ani na zlobek tutaj... wiec jak juz siedze w domku to z dziecmi bede

co do wozkow... Kathi pokazywala jaki fajny "podnozek" kupila Maxiowi... takie juz 3 letnie dziecko nie chce za bardzo na spacerkach siedziec w wozku tylko pchac wozek z dzidzia wiec fajnie bedzie mu sie stalo a mamusia bedzie pchac tez fajne rozwiazanie...

u nas fajnie bialo...

ja juz z Kuba nie wytrzymuje... wczoraj katarku zero prawie... a dzis znowu... wszystko przez to ze do lekarza pojechalismy tak mi sie wydaje... ale musialam zastrzyk przyjac i przy okazji chcialam Kube osluchac... wiec jak narazie nic sie nie dzieje... zwykly normalny katar i nic wiecej chociaz tyle..

ursull: jak pieknie juz Milenka stoi!!!!!! za moment bedzie chodzic!!!! Sliczna jest mala blondyneczka

blondynkapoznan: oj zazdroszcze krety!!!!! marzenie!!! a Olivierek sliczny!!!! a co z tym konkursem co linka podawalas... bo tylko raz sie da zaglosowac? nie mozna codziennie??

pakusia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 20:29   #2865
Mell_xx
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez iwciag Pokaż wiadomość
cze Mell ja się nie wypowiem, bo ie orientuje się za bardzo, moge powiedzieć tylko, że ładny jestno ale nie to najważniejsze
ja póki co taki sobie podejrzałam, ale też tylko dlatego bo mi się spodoba wizualnie
http://www.topmarket.pl/fotelik-samo...ea-p33962.html
wiesz... widziałam go dzisiaj, ładny jest ale on nawet po rozłozeniu był bardzo 'na siedząco' tzn bardzo pionowo, a tamten moj jeszcze w miare...
Wiesz nie kazdy potrzebuje takiego rozlozenia ale my na prawde duzo jezdzimy i Aleks nie wytrzymałby 14 godzin tak prosto siedzac

Edytowane przez Mell_xx
Czas edycji: 2010-01-06 o 20:32
Mell_xx jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-06, 20:35   #2866
iwciag
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mell_xx Pokaż wiadomość
wiesz... widziałam go dzisiaj, ładny jest ale on nawet po rozłozeniu był bardzo 'na siedząco' tzn bardzo pionowo, a tamten moj jeszcze w miare...
Wiesz nie kazdy potrzebuje takiego rozlozenia ale my na prawde duzo jezdzimy i Aleks nie wytrzymałby 14 godzin tak prosto siedzac
wiesz ja póki co tylko zerkałam, na pewno jak będziemy chcieli kupić, to się do tego bardziej przyłożymy. No my akurat sporo jeździmy do rodziców, kiedy to mały prawie3h w jedną stronę siedzi w fotelu
dlaczego teletubiś??
Stary 2010-01-06, 20:38   #2867
Mell_xx
Wtajemniczenie

A czy wszystkie foteliki od 9 kg sa mocowane przodem do kierunku jazdy?

Poiglot jak ząbek? Nie boli juz?

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

Cytat:
Napisane przez iwciag Pokaż wiadomość
wiesz ja póki co tylko zerkałam, na pewno jak będziemy chcieli kupić, to się do tego bardziej przyłożymy. No my akurat sporo jeździmy do rodziców, kiedy to mały prawie3h w jedną stronę siedzi w fotelu
dlaczego teletubiś??
Hahaha bo ma smieszna antenkę z włoskow
Moj czesto na czubku głowy ma taka, tylko dłuuugą i zakreconą na końcu i czesto tak do niego mowimy
Stary 2010-01-06, 20:46   #2868
iwciag
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mell_xx Pokaż wiadomość
A czy wszystkie foteliki od 9 kg sa mocowane przodem do kierunku jazdy?

Poiglot jak ząbek? Nie boli juz?

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

Hahaha bo ma smieszna antenkę z włoskow
Moj czesto na czubku głowy ma taka, tylko dłuuugą i zakreconą na końcu i czesto tak do niego mowimy
mój jak nie umyję mu głowy szamponem, to ma takie sztywne i wtedy stoją, po szamponie jest przyliz, ale ja lubię takiego zadziorka
Foteliki te do18kg mogą być też tyłem do kierunku mocowane, a przynajmniej gdzieś tak w necie czytałam

Edytowane przez iwciag
Czas edycji: 2010-01-06 o 20:53
Stary 2010-01-06, 21:32   #2869
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

Pakusiu codziennie można glosować
ja czekam z kolejną ciążą, bym chciała chociaż przez rok gdzieś popracować i narazie z mieszkanie nie mamy ciekawie a liczę że to się zmieni

tutaj str z testami fotelików

http://fotelik.info/

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-06, 21:32   #2870
Mell_xx
Wtajemniczenie

Witaj Doris
Czyzby to Nasza Kalinka swietowała dzisiaj pół roczku?
Stary 2010-01-06, 21:39   #2871
marika2121
Zadomowienie

GG do marika2121

A weszłam wreszcie juz na spokojnie poczytac moje zaleglości i bieżace nowości wasze . Ja ostro koresponduje z moją tepą promotorką która debiutuje w tej roli i zdanie zmienia co chwilę, a czas nagli .

Eve - ja w przyszłym roczku tez bym chciała zajśc w ciąże tak jak ty więc może i sie na poczekalni spotkamy .

Ursull - dżizuuuu ale macie się super z tym macierzyńskim chociaż mysli ten kraj bo w PL maja jakies luki i wiecznie żeby nie iśc polaczkom na rękę . No niestety chwilowo nie pracujemy a zyjemy z pieniazków odłozonych z pracy w Austrii tak że spoko ale z pewnościa się cos znajdzie ale nie za taką fajną kase żeby spokojnie życ, nie chodzi mi o to żeby starczało na jakies szaleństwa ale na spokojne życie. Kochana ja robotna jestem jak mam wenę jak ja to mówię muszę miec chęci, szczególnie do gotowania, a Tż tez duzo potrafi więc źle nie jest. Ja tak zawzięcie to dopiero 3 dzień ale nie będę sie sugerowała kg. tylko po ubraniach, mam 3 pary nowych spodni które czekają na spadek kilku centyli w obwodach . I Milusia tak sama, sama , aaaaaaa i bardzo czysta jest (nie napisane ze zlośliwością )

iwciag - no musi byc dobrze mamy jeszcze 2 pracki na oku jedna przy autostradach co buduja kilka km. od nas jutro posyłamy tam CV.

katrin - ja też daje małemu czasem cos doroslego chociaz mało kiedy bo zazwyczaj on tego jeśc nie może ale zaskoczylo mnie to że chyba każde danie zagęszczasz tak? dobrze zrozumiałam? czy pije samo mleczko?

kuroikaze - hehe no tak narkotyków można miec w brud a jak Czechole nie chcą mojego Tż to niech żaluja bo to prawdziwy pracuś jest, ale ich pech.

blondynkapoznan - ale wam fajnie z tymi wczasami, a jedziecie sami czy macie juz jakąś ekipe zgraną? Oli to śliczny chłopczyk i jaki ma ładny kolorek twarzyczki. Ten drugi wóziorek ciekawym rozwiązaniem byłby w takim wypadku ale cena mnie powaliła.

superzabulka - ja nie wiem czy dobrze sobie myślę ale od wczoraj mój smyk stara się podnieśc do pozycji raczkowania dpcia w górze i cały tułów tylko głowa wisi między nogami i ciut sie kiwa do przodu i do tyłu jeszcze chyba brak mu siły ale może za miesiąc dojdzie o co w tym chodzi . Szykujesz coś dla Tż z okazji tej rocznicy

milena - dawno Cie nie bylo u nas cio? Jesli jestes pewna że chcesz posłac Kubusia do przedszkola to lepiej zapisz nic na tym nie stracisz, później tylko potwierdzisz serio, ja tez się musze tym zając za wczasu.

iwciag - o to szkoda bo u nas były fajne i to własnie większe, ale ja mam 2 więc wytrzymam do końca zimki, ale bluzę kupiłam małemu na wiosnę-lato-jesień bo od 12-18 taka milutka rewelka przeceniona z 46 na 23. Iwciu na zywo dotknij sobie siedziska tylko tyle podpowiem bo jeśli dobrze kojarze to straszecznie twarde ma.

Mell - kochana nie wiem dokładnie ale jak ja chodzilam i szukałam własnie fotelika co sie najbardziej rozkładał to dla mnie znacznej różnicy nie było przed i po rozłożeniu serio, a tez mi o to najbardziej chodzi, no nie wiem ale fotelik ładny, fanie się prezentuje.

Oki lece gnic bo oczyska same mi się zamykają, dobranoc pa pa.
Stary 2010-01-06, 21:44   #2872
Mell_xx
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
Pakusiu codziennie można glosować
ja czekam z kolejną ciążą, bym chciała chociaż przez rok gdzieś popracować i narazie z mieszkanie nie mamy ciekawie a liczę że to się zmieni

tutaj str z testami fotelików

http://fotelik.info/

Dziekuje
Nie znalazłam tam tego ktory dzisiaj ogladałam
No chyba ze nie szukałam dokładnie

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

Cytat:
Napisane przez marika2121 Pokaż wiadomość
Mell - kochana nie wiem dokładnie ale jak ja chodzilam i szukałam własnie fotelika co sie najbardziej rozkładał to dla mnie znacznej różnicy nie było przed i po rozłożeniu serio, a tez mi o to najbardziej chodzi, no nie wiem ale fotelik ładny, fanie się prezentuje.
.
Mariczko
No wlasnie, ja tez nie widziałam roznicy w rozladaniu, a w tym widziałam rozkładał sie najbardziej i tym sie wyroznial, dlatego sie zainteresowałam. Dobranoc
Stary 2010-01-06, 21:45   #2873
DORIS0208
Rozeznanie

Send a message via Skype™ to DORIS0208

Hej

ale u nas zima!!!!!!!!
zawialo na bialo rowno

hej Mell,tak Kalinka dzis swietuje pol roczku
na ktore tak bardzo czekalismy

Niestety przykro mi sie bardzo zrobilo,bo zauwazyla to tylko ursull
ode mnie i drugiod Kalinki-dziekujemy za zyczonka

fakt,ze ja nie kazdemu naszemu dzieciaczkowi skaldam...bo i tez nie zawsze tutaj jestem..
ale jak juz jestem,oczywiscie ciesze sie bardzo z kazdego "do przodu m-czka"przez kogos skonczonego...
ale dobra koniec z tym...nie bede sie tym jakos specjalnie przejmowac...

pokaze Wam widok z okna mego,przez pryzmat kwiatka
oraz torcika jaki zrobila dla Kali, moja sis
(a jak smakowal)
DORIS0208 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-06, 21:49   #2874
Mell_xx
Wtajemniczenie

Doris ja [przyznam sie szczerze ze juz nie zagladam na liste i nie skladam zyczen, bo zapominam... (albo z lenistwa)

ojojoj torcik wyglada smakowicie...
Mowisz ze Twoja sis zrobiła torcik dla Kalinki a przyznaj nam sie ile tego torcika Kalusia zjadła?
Stary 2010-01-06, 21:51   #2875
Eve1603
Zakorzenienie

Blondynka

Fajnie, ze poszukalas wozkow, pierwsza propozycja za ponad 4 tys zl to chyba lekka przesada ale ten ostatni juz jest ok, waski i mozna dzieciaczki posadzic przodem do mamy, no i cena normalna - ja swoj kupilam za 500euro, wiec nie jestem w szoku.

Ursull

Ja myslac teraz o drugim dziecku kieruje sie wylacznie wygoda - poki co- jakbym jutro zaszla w ciaze, to jakos dalabym rade Zastanawiam sie caly czas czy lepiej "za ciosem", czy moze jednak rok dluzej zaczekac, a moze dwa... Prawde mowiac jeszcze dobrze po jednej ciazy nie doszlam do siebie i jak mam sie znowu tak "zalamac" fizycznie, to srednio mi sie to podoba, bo pozniej to juz w ogole nie dojde do ladu z sama soba. Zobaczymy...

Mell

Myslalam dzisiaj o Tobie

Eve1603 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 21:53   #2876
DORIS0208
Rozeznanie

Dziewczyny odpislalm kazdej z Was osobno,napradwe..troche mi to zajelo(ale nie smiejccie sie..na kartkach,dopiero potem na to wpadlam,ze mogalm ..inaczej..blondynka ,a ze zaleglosci mialam nie waskie to mam ich cala laweJutro zrobie z tym porzadek i wysle...sorki...

Dzis bylismy w ambasadzie,zlozyc wniosek na paszport tymcz.dla Kali.
I gdyby nie to ,ze zima zaskoczyla..to obrocilibysmy w 2 godz
a tak ,wyszlismy o 10.30 z domu a bylismy spowrotem na 1.30
Kalinka,cala droge w ta i spowrotem przespala
Na miejscu otworzyla oczy ,popatrzyla na ludzi,potem karmieni ,amiana pieluszki i do domu.
Bylo super!
Ludzi prawie wogole nie bylo,zalatwilismy wszystko szybko i sprawnie ,a tak sie balam tej wyprawy.
Ja sie tylko obdzwigalam ,bo mialam wielka torbe(X-Landera)wypchana doslownie wszystkim!(przezciez moj Tz zdomu by nie wyszedl jakby tam czegos brakowalo,a sam pakowal)oraz fotelik na wypadek ,gdybysmy musieli wracac taxi.Tz niosl Kale w nosidelku,a ja taszczylam "bagaze"..
Noga jeszcze w dodatku pobolewala..
ale nie narzekam,grunt ze szybko poszlo.
Stary 2010-01-06, 21:55   #2877
Mell_xx
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Eve1603 Pokaż wiadomość
Mell

Myslalam dzisiaj o Tobie
Oj jak miło mnie zaskoczyłas

A co mysłałas?

(to ja teraz tez bede o Tobie myslec)
Stary 2010-01-06, 21:56   #2878
DORIS0208
Rozeznanie

Mell-w porzadku

ile zjadla..ekhhh...
raczej niewielew sumie to wlozyla tylko w niego lapki,ktore zreszta ja oblizalam..
ale pomagalismy jej jak moglismy

Edytowane przez DORIS0208
Czas edycji: 2010-01-06 o 21:57
Stary 2010-01-06, 22:05   #2879
ursull
Zakorzenienie

Iwciag ja tam nie wiem co ty chcesz w sobie poprawiac,no może pazurki przypiłowac,ale reszta jest super

Mell te fotki takie trochę naciagane,postała tak z 3minutki,ale sama się już podnosi,sama siada i upilonować ją coraz trudniej.Milenka ma etapy smoczkowe,czasem memla go w bużce przez kilka godzin,a czasem wogóle zapomina,że istnieje.Po powrocie z Polski chcę oduczyć ją spać z nami i odzwyczaić od smoczkaten fotelik wygląda super,ale ja sie kompletnie na tym nie znam i narazie nie szukam,bo żadno z nas prawka nie ma.TŻ dopiero będzie robił,więc samochód się szykuje najwcześniej za kilka miesięcy.

Gossik fakt,że lepiej i tak powinno być na całym świecie,ale niestety w Polsce generalnie ma się gdzieś zwykłego człowiekaMoja ciocia urodziła moją chrzesnicę mają 43lata,więc jeszcze wszystko przed nami

Pakusia mam podobne zdanie co do wychowywania się dzieci razem,ja mam siostrę sporo młodszą i dopiero niedawno zaczęłyśmy się dogadywać. Taki podnóżek jest ok,ale dla starszego malucha,dwulatek jeszcze jest chyba za mały.My mamy ten sam problem z katarkiem,wczoraj wyszłam z małą i katar wrócił,ale na szczęście jest go już znacznie mniejDziękuję w imiwniu Milusi.Wiem,że śliczna,ale najpierw niech zacznie raczkowac,na chodzenie ma jeszcze czas

blondynka z tym głosowaniem jest coś nie tak,bo ja też nie mogę,wyskakuje mi info,że głos zapisany,a ja jeszcze nie kliknęłam

marika no cóż moge rzec,hmm..."oto Polska właśnie".Ciekawska jestem,więc zapytam: a na długo wam tych odłożonych wystarczy,czy już musicie zacząć się martwić?Mnie też czasem jak najdzie to i robotna się robię,ale wtedy siadam i czekam,aż mi przejdzie.Milusia rano jest ubierana w czyste ubranko,tak około 9-ej,a o 10-ej już jest wyświniona,bo zalicza pierwsze chrupki i biszkopcika.Nie opłaca się jej przebierać,więc tak paraduje w stroju "odświętnym".I tak piorę co drugi dzień.Mam podział ubranek na wyjściowe i domowe i te ostatnie są już nie do doprania.Masakra jak dzieci sie brudzą,a to dopiero początek

Doris ależ mi się miło zrobiło,więc podlizucha się udała.Super torcik,a prezenciki też były?Dałas Kali spróbowac torcika? U nas też taki widok za oknem,ale kwiatek inny,bo własnie kwitnie mi storczyk

Stary 2010-01-06, 22:10   #2880
DORIS0208
Rozeznanie

Ursull-Milunia bardzo ladnie stoi przy pchaczu
Tylko patrzec jak przy nim zacznie chodzic,pieknotka mala
Nasza gwiazda to przy tym pchaczu ,to tak szaleje..lezac na macie naciska przyciski lapkami,doslownie wali w niez calej sily i zarazem delikatnie w lauszkach przeklada ksiazeczke,ktora zmienia wutomatycznie melodie
albo nozkami,po przyciskach
To byl naprawde trafiony prezent gwiadkowy
a z czasem posluzy jako podporka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości