|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1831 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
Dzień dobry
![]() Dzisiaj wolne..śnieg pada za oknem..robi się ładniutko ![]() Może wieczorek wyciągnę TŻ na spacerek ![]() ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1832 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
u mnie tez sypie
![]() ide zjesc sniadanko bom głodna ![]()
#1833 |
Rozeznanie
|
Pierwsza mi się kojarzy z koszulką nocna :d ..a druga już ma w sobie coś ślubnego
![]()
#1834 |
Zadomowienie
|
Przeczytałam, że idziesz jeść śnieg
![]() ![]()
![]() |
#1835 |
Zakorzenienie
|
![]() nieno zupke chinska jem ;D jak codzien na sniadanie-to juz taki moj rytuał
#1836 |
Rozeznanie
|
No i ja zmykam...M. sprząta w kuchni a ja ma robić śniadanko
![]() see you later ![]()
#1837 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1838 |
Zakorzenienie
|
#1839 |
Zakorzenienie
|
hmm ide zagrać sobie w Simsy, bo dawno nie grałam i musze wypróbować kilka rzeczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1840 |
Zakorzenienie
|
Hej laski
![]() ![]() Sonek dzięki, mam nadzieję że coś wyjdzie z tym mieszkaniem a podanie na razie wysyłam, najwyżej później jeszcze obdzwonię Frida ja też stosunki skończyłam ![]() Stysik dałam P rzeczy dla siostry żeby odwiózł a ja nie idę ![]() Jolka ![]() Elunka ja też będę bez tej diety ![]() miałam dbać o mój cholesterol ale na razie tylko nie jem białego chleba, masła i mniej mięsa Ma.ko ![]() Madziares pierwsze są piękne ![]() Isabele u mnie też gorący okres ale dziś po powrocie z miasta jeszcze nic nie zrobiłam ![]() wczoraj nie pokłócliliśmy się ale byliśmy rozdrażnieni mocno ![]() zaczęliśmy o kredytach, mieszkaniu gadać i tyle wam powiem że ten nasz kraj nic ludziom nie pomaga a wręcz utrudnia życie ![]() start w dorosłe życie to jakaś masakra przy naszych zarobkach Micia nie jedz codziennie zupek, to niezdrowe bardzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1841 |
Zadomowienie
|
Też bym pograła w Simsy, ale pracy wzywa.
Miłego dnia dziewczyny ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1842 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jak byliśmy w domu na święta to się nawet zastanawialiśmy czy nie wrócić do naszej rodzinnej miejscowości i nie założyć własnej działalności. Tylko nie mamy pomysłu co to mogłoby być. Może Wy macie jakies pomysły?? To miasteczko z 60 tyś mieszkańców, blisko granicy z Białorusią i ostatnio powstała u nas PWSZ i jest napływ sporej liczby studentów w mieście. To w skrócie jak wygląda nasze miasto ![]()
![]() |
#1843 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() widze,ze ta dieta to Wam sie na powaznie wkrecila ![]() ![]() u nas tez bialo na maksa, nie wychodze dzis nigdzie tylko siedze i sie ucze ![]() T'ai rozumiem cie dosknole ![]() ![]() ![]() madziares mi sie podoba ta 2 suknia ![]() bambusiek udanego wyjazdu kochana ![]() Micia dziki za piosenke ![]() ![]() niunia ![]() ale ja wczoraj wyplate dostalam ![]() dobra ide sie ubrac i musze sie zaczac uczyc, bo pon, wt i sroda to dni testow i kolosow ![]() dobrze, ze M. przyjedzie wieczorem to troche energii zalapaie od niego ![]() milego dnia!! Edytowane przez lusesita23 Czas edycji: 2010-01-07 o 09:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#1844 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o własnej działalności też może pomyślimy, moje miasto to ok. 50 tys mieszkańców Cytat:
zupki to zapychacze i psują żołądek, wujek P to jadł codziennie i miał poważne problemy zdrowotne powodzenia z nauką! równo rok i 4 miesiące do ślubu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1845 |
Zakorzenienie
|
kurde musze sie uczyć a mi sie nie chce.. Boże spraw żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce..
![]() a ja mam taką pieśń dla mamy ale to w kościele musi być... |
![]() ![]() |
![]() |
#1846 |
Zakorzenienie
|
widać że sesja bo wywiało coś dziewczyny
![]() sesja...to był ból kiedyś ![]() ale prawdą jest, im więcej obowiązków tym lepiej człowiek może się zorganizować wracałam z pracy i wiadomo było że trzeba siadać do książek a teraz chodzę zmęczona, zaspana, tylko bym grała albo czytała książki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1847 |
Konto usunięte
|
Cześć
![]() Pamiętacie mnie jeszcze ![]() U mnie istny kosmos-zalatwiania mnóstwo i biegania. Ale najważniejsze rzeczy już mamy ![]() W ogóle chyba zaczynam rozumieć te dziewcyzny,które wzięły ślub i się nie odzywają na wątku-czlowiek po jakims czasie odstaje od reszty ![]() Ale trudno... Za miesiąc będę już żonką ![]() Dzidzi ma się dobrze. Ja nawet też. Oby tylko było tak dalej. Pozdrawiam Was serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1848 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A ja z TZ wczoraj o tym samym gadalismy i do tego samego wniosku doszlismy ehh Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;16305953]Cześć ![]() Pamiętacie mnie jeszcze ![]() U mnie istny kosmos-zalatwiania mnóstwo i biegania. Ale najważniejsze rzeczy już mamy ![]() W ogóle chyba zaczynam rozumieć te dziewcyzny,które wzięły ślub i się nie odzywają na wątku-czlowiek po jakims czasie odstaje od reszty ![]() Ale trudno... Za miesiąc będę już żonką ![]() Dzidzi ma się dobrze. Ja nawet też. Oby tylko było tak dalej. Pozdrawiam Was serdecznie ![]() ale super, ze napisalas ![]() ![]()
![]() |
#1849 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki...ja już po śniadanku jestem
![]() Właśnie dostałam esa od "koleżanki",która nie wie,że ja wiem,że była wobec mnie nie fair,z pytaniem co z moją pracą,bo może bym jej załatwiła...Ja niestety sama czekam,więc odpisałam,że czekam(zgodnie z prawdą)...i nie mogłam się powstrzymać,to dodałam,żeby intensywnie szukała pracy,bo jej koleżanka czyli ja ma slub 20.08.2011,więc może powoli zacząć odkładać...(wiem wredna jestem,ale nie mogłąm się powstrzymać) ![]() ![]() Buziaczki ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1850 | |
Wtajemniczenie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;16305953]Cześć
![]() Pamiętacie mnie jeszcze ![]() U mnie istny kosmos-zalatwiania mnóstwo i biegania. Ale najważniejsze rzeczy już mamy ![]() W ogóle chyba zaczynam rozumieć te dziewcyzny,które wzięły ślub i się nie odzywają na wątku-czlowiek po jakims czasie odstaje od reszty ![]() Ale trudno... Za miesiąc będę już żonką ![]() Dzidzi ma się dobrze. Ja nawet też. Oby tylko było tak dalej. Pozdrawiam Was serdecznie ![]() Pewnie, że pamiętamy ![]() I za miesiąc czekamy na długa i obszerną relację z tego Pięknego Dnia. A moze masz jakieś rady dla nas ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1851 |
Zakorzenienie
|
Micia ta iosenka jest b.ladna
![]() ![]() ![]() zmykam sie uczyc,buzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1852 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;16305953]Cześć ![]() Pamiętacie mnie jeszcze ![]() U mnie istny kosmos-zalatwiania mnóstwo i biegania. Ale najważniejsze rzeczy już mamy ![]() W ogóle chyba zaczynam rozumieć te dziewcyzny,które wzięły ślub i się nie odzywają na wątku-czlowiek po jakims czasie odstaje od reszty ![]() Ale trudno... Za miesiąc będę już żonką ![]() Dzidzi ma się dobrze. Ja nawet też. Oby tylko było tak dalej. Pozdrawiam Was serdecznie ![]() Witaj kochana ![]() Oczywiście, ze pamiętamy i mam nadzieję, że będziesz nas czasem odwiedzać ![]() Robię sobie paróweczki, a na 14 zajęcia aż do 20 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1853 |
Zakorzenienie
|
Ja zaraz bede mieć obiad a pozniej skoczę do biblioteki ksiazki oddać i do kumpeli przy okazji wpadne na chwile
![]()
![]() |
#1854 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i dupka też ![]() ja wstałam, wypiłam kawkę i obiad idę robic ![]() --------------------------------------------------- Jenny - no i trzeba pic 1,5 l wody dziennie. Zero cukru i innych węgli (mąka, pieczywo odpadają) oraz tłuszczu (oleje, oliwy, masło itp), w pierwszej fazie nie ma owoców ani warzyw (soków też). Mięso, ryby się dusi lub grilluje bez tłuszczu ![]() Edytowane przez dottta Czas edycji: 2010-01-07 o 11:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1855 |
Zakorzenienie
|
wow, straszna ta dieta...jak dla mnie
![]() ale trzymam kciuki dziewuszki, za Was ![]() ![]() ![]() przerobilam 7 wykladow...jeszcze 4 i moge sie brac za drugi przedmiot ![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- przed chwilą przeczytalam posta na blogu mojej kolezanki z roku.pisala o misiu z TVNu, ktory dostala na swieta (ktos na naszym forum tez je ma tlyko nie pamietam, ktora z PMek), mis jest slodki a cel szlachetny...widaomo.ale ta moja kolezanka odkryla,ze na ubranku misia jest metka:made in china. niedawno chwalono sie, ze misia zaprojektowaly dzieci, a same maskotki-produkowane w polskiej fabryce (moze chodzilo o polska fabryke w chinach?). cel moze i szlachetny,ale teraz wiadomo,ze to "chinskie raczki"z aniecala miske ryzu produkowaly te "nasze" msie.a szkoda... w sumie to zawsze jakos te inicjatywy TVN troszke mi falszem "podjezdzaly"...cele piekne,ale ile z tego idzie do kieszni panstwa Walterow? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1856 |
Zakorzenienie
|
a ja przeglądam notatki o pielęgnacji cery... fiuch... ciężko...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1857 |
Zakorzenienie
|
a mi się nudzi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1858 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1859 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale nadal mam problem z kolanami ![]() normalnie nie poznaje was tak tu cicho... Honolinka ![]() akurat masz ślub w mojego taty 50-tkę ![]() tylko że robi 30-go stycznia bo 6-go mają bal przebierańców ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1860 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pomijam fakt że teraz wszystko się w chinach robi albo z chińskich materiałów ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:05.