Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz.6 - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-07, 20:58   #2011
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

Wzięłam szybki prysznic i jestem jeszcze na chwilkę

karolinusienka, T'ai ale się usmiałam, az mnie brzuch boli

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 21:00   #2012
Stysik
Zakorzenienie

Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
o którą bluzkę pytasz? tą zieloną z allegro?? Tak kupiłam
wlasnie o ta pytam a chyba nie pokazywalas jak na zywo wyglada

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
Od przedszkola do Opola

Prowadzacy: z kim przyjechales?
Dziecko: z mama i tata
Prowadzacy: a kto cie w domu oglada?
Dziecko: babcia i piesek
Prowadzacy: a jak ma piesek na imie?
Dziecko:Burek, ale tato mowi na niego j.eb.any sierściuch

Cytat:
* Cała sytuacja dzieje się na antenie Radia Zet.
(redaktor) Dzień dobry panu!
(facet) Dzień dobry!
(redaktor) Dzwonie do pana z Radia Zet. Proszę powiedzieć nam (jest pan na fonii), jakie dwie najintymniejsze rzeczy robił pan tego ranka? Jeżeli pan powie to wygra zestaw mebli kuchennych.
(facet) Kochałem się z moja żoną.
(redaktor) Bardzo dobrze. To jedna rzecz już mamy. Proszę powiedzieć nam gdzie pan się kochał z żoną?
(facet) W kuchni.
(redaktor) Mamy wiec już dwie najintymniejsze rzeczy, jakie pan robił tego ranka. Zestaw mebli kuchennych jest już prawie pański. Jeszcze musimy zadzwonić do pana żony i jeżeli ona potwierdzi pańskie słowa, to wygrali państwo konkurs!(Redaktor dzwoni teraz do żony tego faceta)
(redaktor) Dzień dobry pani!
(żona) Dzień dobry!
(redaktor) Dzwonie do pani z Radia Zet. Wcześniej rozmawiałem z pani mężem i zapytałem go, jakie dwie najintymniejsze rzeczy robił tego ranka. Jeżeli potwierdzi pani to, co powiedział mąż, to wygrali państwo zestaw mebli kuchennych!Proszę wiec powiedzieć nam, jakie dwie najintymniejsze rzeczy robiła pani tego ranka?
(żona) (po chwili wahania i namowach męża na antenie radia): Kochałam się dzisiaj rano z mężem.
(redaktor) Bardzo dobrze - mąż powiedział nam to samo. Proszę nam jeszcze powiedzieć gdzie?
(żona) O nie, tego już nie powiem!
(facet) Kochanie powiedz panu redaktorowi, ja już wcześniej powiedziałem, bardzo cię proszę!
(redaktor) Jeżeli pani powie gdzie i będzie się zgadzało z tym, co powiedział mąż, to przypominam, ze wygrają państwo zestaw mebli kuchennych
(facet) Kochanie no powiedz panu redaktorowi gdzie - ja już mu wcześniej powiedziałem, nie wstydź się!
(żona) (po chwili wahania): w pupę....
* Teraz w radiu nastąpiła konsternacja. A potem wszyscy ze śmiechu na glebie.
(redaktor) Bardzo dobrze! Wygrali państwo zestaw mebli kuchennych!

dobra reszta jutro
gleba

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 21:00   #2013
madziares25
Zadomowienie

Hehe dziewczyny,niemożliwe jesteście
A mi się przypomniała taka sytuacja...jakoś w wakacje rano przed pracką,włączyłam sobie rm fki i był konkurs,do wygrania około 85 000 zł,a zabawa polegała na wysłaniu esa ze swoim imieniem,a póżniej odebranie telefonu słowami rmf najlepsza muzyka...wyslalam eska i poszlam do pracki.Okolo poludnia dzwoni w pracy do mnie nieznany nr,patrze na wyswietlacz,nie znam nr ,wiec z chwila wahania odchrzakujac,odbieram z radoscia w glosie- rmffm najlepsza muzka!!!!!cisza nastala,po chwili odzywa sie kobiecy glos i mowi -dzien dobrz,bank ...sie klania,mamy dla pani nowa oferte kredytu jakiegos tam...nwet nie pamietam,jakiego,bo ze smiechu nie moglam wytrzymac.Podziekowalam kobitce i pol dnia,smialam sie sama do siebie...
madziares25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 21:03   #2014
karolinusienka
Zakorzenienie

a ttu tak dla tych,które pisza pracew

(birdman) ostatnio kumple odkryli numer
(birdman) szukali informacji
(birdman) i przegladali jedna prace magisterska
(birdman) a tam taki tekst:
(birdman) "poniewaz i tak nikt tego ine przeczyta to przyjmuje ze pi=4"
(birdman) i koles tak cala prace przejechal

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

Cytat:
Napisane przez madziares25 Pokaż wiadomość
Hehe dziewczyny,niemożliwe jesteście
A mi się przypomniała taka sytuacja...jakoś w wakacje rano przed pracką,włączyłam sobie rm fki i był konkurs,do wygrania około 85 000 zł,a zabawa polegała na wysłaniu esa ze swoim imieniem,a póżniej odebranie telefonu słowami rmf najlepsza muzyka...wyslalam eska i poszlam do pracki.Okolo poludnia dzwoni w pracy do mnie nieznany nr,patrze na wyswietlacz,nie znam nr ,wiec z chwila wahania odchrzakujac,odbieram z radoscia w glosie- rmffm najlepsza muzka!!!!!cisza nastala,po chwili odzywa sie kobiecy glos i mowi -dzien dobrz,bank ...sie klania,mamy dla pani nowa oferte kredytu jakiegos tam...nwet nie pamietam,jakiego,bo ze smiechu nie moglam wytrzymac.Podziekowalam kobitce i pol dnia,smialam sie sama do siebie...

pamietam ten konkurs
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 21:04   #2015
madziares25
Zadomowienie

Cytat:
a ttu tak dla tych,które pisza pracew

(birdman) ostatnio kumple odkryli numer
(birdman) szukali informacji
(birdman) i przegladali jedna prace magisterska
(birdman) a tam taki tekst:
(birdman) "poniewaz i tak nikt tego ine przeczyta to przyjmuje ze pi=4"
(birdman) i koles tak cala prace przejechal

A u mnie na 1 roku chłopak z przedmiotu historia administracji ,napisał...list miłosny... i dostał 4siedział koło mnie,więc wiem...
Stary 2010-01-07, 21:13   #2016
karolinusienka
Zakorzenienie

ja zmykam dokoncze ksiazke, i zrobie sobie domowe spa moze pojezdze sobie na orbitrecu
Stary 2010-01-07, 21:13   #2017
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

pani pyta się dzieci czy mają jakieś zwięrzątka
pyta się jasia
-jasiu a ty masz pieska
-mieliśmy pieska ale go zabiliśmy , bo ojciec mięsa nie jadł matka nie jadła i ja nie jadłem a dla jednego psa nie
będziemy kupywać
-to straszne a masz kotka
-mieliśmy kotka ale go zabiliśmy , bo ojciec mleka nie pił matka nie piła i ja nie piłem a dla jednego kota nie
będziemy kupywać
-jasiu przyjdź jutro z matką
-mieliśmy matke ale się jej pozbylismy , bo ja jeszcze nie bzykam ojciec już nie może dla sąsiada nie będziemy trzymać...

trochę chamskie wiem

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-07, 21:15   #2018
lusesita23
Zakorzenienie

karolinusienka ja slyszalam wersje ze Zdrowac Mario w pracy mgr

madziares moi rodzice w to grali-raz tez prawie tata zawalu dostal jak zaczal dzownic nieznany numer, wykrzyknal:rmfm najlepsza muzyka!! a to kolega nr zmienil:d ale mial ubaw-a my z mam prawie zawal,ze 25 tysiecy nasze;p

mam zajela lazienke....

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

mabi znam to chamskie,ale sie zasmialam
Stary 2010-01-07, 21:16   #2019
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

Jasiu przychodzi do domu podrapany, mama się pyta
-kto cię podrapał
-jechałem na rowerku i się wywróciłem
-ale rowerek stoi w garażu
-ale o był pożyczony rowerek, poślizgnąłem się na zwiże
-ale wczoraj kładli asfalt
-tak na prawde wpadłem w krzaki i się porysowałem
-ale rano wycieli krzaki
- mam kota i będe go pier..., czy to się podoba czy nie
Stary 2010-01-07, 21:17   #2020
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
pani pyta się dzieci czy mają jakieś zwięrzątka
pyta się jasia
-jasiu a ty masz pieska
-mieliśmy pieska ale go zabiliśmy , bo ojciec mięsa nie jadł matka nie jadła i ja nie jadłem a dla jednego psa nie
będziemy kupywać
-to straszne a masz kotka
-mieliśmy kotka ale go zabiliśmy , bo ojciec mleka nie pił matka nie piła i ja nie piłem a dla jednego kota nie
będziemy kupywać
-jasiu przyjdź jutro z matką
-mieliśmy matke ale się jej pozbylismy , bo ja jeszcze nie bzykam ojciec już nie może dla sąsiada nie będziemy trzymać...

trochę chamskie wiem
he he to znam

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 21:19   #2021
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

akurat i w jednym i w drugim jest kot...dottta mnie wyklnie
ale to przypadek, już nie będę taka niegrzeczna
Stary 2010-01-07, 21:25   #2022
jolkajp
Rozeznanie

Widze,że sie dziewczyny rozżartowałyście opowiadankami śmiesznymi
ide spać,ale jeszcze chwile przejze wizazyk

Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
ja bym nie potrafiła na tej diecie jak takie suche mięcho jeśc? z czym? jogurtów naturalnych nie jem, tej pasty rybnej też zabardzo nie miałabym z czym zjeśc, nie mogła bym tak samej szamac
poza tym ja właśnie schudłam 11kg nie jedząc mięsa...
Ja kocham mięcho i dlatego tak mi się podoba ta dieta. zobaczymy jak to będzie. jak byłam na South Beach to schudłam 9 kg w 3 miesiące. i bez węglowodanów moge życ. bo ja tam chleba i mąki az ta nie lubię da sie życ bez nich.a do tego ja lubie modzić w kuchni to cos wymysle ciekawego w tej 1 fazie napewno do jedzonka
Stary 2010-01-07, 21:32   #2023
madziares25
Zadomowienie

Dobra dziewczęta,ja uciekam lulku,kolorowych Wam życzę i do juterka papatki
Stary 2010-01-07, 21:33   #2024
karolinusienka
Zakorzenienie

jestem z siebie dumna pojedzilam na obitreku cale 3 minuty chy a musze zadbac o kondycje lepsza, bo jezor mialam do pasa

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Cytat:
Napisane przez jolkajp Pokaż wiadomość
Widze,że sie dziewczyny rozżartowałyście opowiadankami śmiesznymi
ide spać,ale jeszcze chwile przejze wizazyk

Ja kocham mięcho i dlatego tak mi się podoba ta dieta. zobaczymy jak to będzie. jak byłam na South Beach to schudłam 9 kg w 3 miesiące. i bez węglowodanów moge życ. bo ja tam chleba i mąki az ta nie lubię da sie życ bez nich.a do tego ja lubie modzić w kuchni to cos wymysle ciekawego w tej 1 fazie napewno do jedzonka
ja tez bez chleba moge zyc i bez ziemniakow zatem od poniedzialku kom bak dukan
Stary 2010-01-07, 21:49   #2025
lusesita23
Zakorzenienie

rozumiem,ze ta dieta wyklucza tez chipsy?

dzizes...gratki dziewczeta jeszcze raz

spadam grac-w koncu

buzieole i pchly na noc;p
Stary 2010-01-07, 22:00   #2026
karolinusienka
Zakorzenienie

dobranoc
Stary 2010-01-07, 22:10   #2027
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

Cytat:
jestem z siebie dumna pojedzilam na obitreku cale 3 minuty
oo chciałabym miec orbitrek molestowałabym tą maszynę tak jak teraz komputer no ale mogę powiedziec że wreszcie NAPISAŁAM PRACĘ NA SOBOTĘ jutro tylko skleję bo mam trochę chaosu w tym ale już mam
plany na jutro
+ skleic i wydrukowac pracę
+ zrobic małe pranko
+ wyskoczyc na miasto po kasę
+ 16.00 okulista
+ wieczorkiem SPA czyli moczenie du.py w wannie+olejki, balsamy itd.
DOBRANOC
Stary 2010-01-07, 22:19   #2028
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

a tak jeszcze zerknełam do neta na suknie, ale takie pierwsze lepsze bo dziś nie chce mi się szukac
1-taka by mi wystarczyła
2-wogóle nie przypomina mi ślubnej
Stary 2010-01-07, 22:22   #2029
Kociak85
Zadomowienie

elunka, no bo faktycznie większość pracy składa się z przypisów. Ja zawsze coś tam w zdaniu zmieniałam i dawałam przypis. Sam promotor mi powiedział, że to nie jest praca doktorska tylko magisterska, więc ja sama nic nowego nie wymyślę. I jakoś się udało. Co do formy to z tego co wiem pracę piszę się w osobie trzeciej, czyli np. "autorka pracy miała na myśli...." itp.
lula, sukienka obecnie jest moim numerem jeden. tylko gdyby była krótsza i miała tren...

A ja dzisiaj wreszcie powiedziałam rodzicom o zaręczynach. Tzn. razem z Markiem powiedziałam oczywiście mama sie wzruszyła, a tata z Markiem wypili flaszkę i oboje byli podchmieleni. Wyszło to tak jak chciałam czyli bez zbędnej szopki i bardzo naturalnie. Jutro jedziemy zobaczyć 2 sale i pogadac o ich ofercie więc jeżeli nam przypasują to może za tydzień będziemy zaklepywać termin
Kociak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 22:35   #2030
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Zmykam spać
Dobranoc

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 22:49   #2031
87_meg
Wtajemniczenie

honolinka- super super penie stresik jest

Cytat:
Napisane przez Martilla Pokaż wiadomość
My dzisiaj robiliśmy selekcję zespołów. Na razie mamy dwa typy i jutro będziemy dzwonić.
Dziś trafiłam na negatywną opinię o mojej sali weselnej wystawionej przez jakiegoś fotografa, że niby złe fotki tam wychodzą i początkowo się zmartwiłam. Ale potem doszłam do wniosku, że to musiał być kiepski fotograf, który zwalił winę na kolor ścian w sali.
jak podpisywaliśmy umowe z naszym fotografem to odrazu pytała jaki kolor ma sufit i podłoga w naszej sali... przy jasnych kolorach wychodza super zdjecia

Cytat:
Napisane przez lasoa Pokaż wiadomość
My idziemy 30 stycznia na przesłuchanie jedej, a jezeli się nie uda to idziemy na targi w Katowicach
tez tam bedziemy

Cytat:
Napisane przez lula177 Pokaż wiadomość
dziewczxyny a co sadzicie o twej sukni? bo mi sie podoba
ładana

Cytat:
(Milanka) Pójdziesz ze mną na zakupy jutro? Pomożesz mi wybrać kurteczkę
(MIJA 20 MINUT)
(Milanka) Kochanie. Chciałam to powiedzieć Tobie w twarz, jednak dzisiaj na zajęciach nie mogłam się przełamać... Na gadu jest trochę łatwiej...
(Milanka) Wszystko wskazuje na to, że będziemy mieli dzidziusia.
(Korek) No masz... to pewne!??
(Korek) Kurde, dziewczyno... jak ja to ku*wa starym powiem!?
(Korek) Jesteś tego pewna!?
(Milanka) Nie, tak sprawdzałam czy jesteś. To idziemy do sklepu?

oo taki maly off topic
ja pitole

---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ----------

dzis pierwszy dzień w pracy hahahha masakra jakiaś... brak klientów.. ciągnoł mi sie czas niemiłosiernie...

rano auto mi nie odpaliło hhehehe i na gwałt musiał mnie ojciec zawozic- w końcu to jesto wina bo cos ze swiatłami majstrował i sie aku wyładował

hehehe a najlepsze jest to ze wieczorem byłam u tz i jak chciałam odpalic auto to mi sie krztusiło i gasło okazało sie ze zapomniałam zatankować:cojest : i dawaj o 22 na stacje na piechote i z powrotem co za łoś ze mnie...

no i byłam dzis w zarze uparzyłam sobie piekna kurteczke... jutro ja kupuje

a idzis dostałam oficjalne zaproszenie na ten wyjazd z pracy ładny wypas! oto stronka http://www.hotelossa.pl/index.php/pl...(pic_offset)/5 tak galeria i te spa bedzie sie działo

a co do tych szpilek o których pisałyście to ja mam moze jedna pare bo ja to ogólnie dziwny styl mam spodnie luzne w kroku sweterusie baletki 50 rodzajów i tramposze... okropnie lużny styl
..i ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę
87_meg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 23:12   #2032
niunia32
Zakorzenienie

przyszlam powiedziec ze ide spac i zyczyć Wam Słodkich snów!!!

ja jutro na rano do pracy idę a potem do szkoły, także nie wiem kiedy będę...

Pa!!

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 00:00   #2033
JennyAniolek
Zakorzenienie

Nadrabianie od str 54

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
ale jeśli na prawdę mam Ci coś szczerze napisać to ZA ŻADNE SKARBY NIE ZGADZAJ SIĘ BYC ŚWIADKOWĄ. Ona Ci wokół pióra robi i jeszcze chamsko chce być świadkowała ....
dokładnie, nie zgadzaj się!

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
Jaka niespodzianka??/

jaką fontannę wybrałaś w ostatecznym wyborze czy będziesz jeszcze zmieniać??
Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
no wlasnie, co to za niespodzianka ?
Cena fontanny może się zmienić, bo podałam cenę opcji gdzie są 2 małe fontanny i stolik (dokładnie nie pamiętam), ale lepiej ciut zawyżyć cenę i się miło zaskoczyć.

O niespodziance dla gości napiszę Wam jak już ją załatwimy, bo na razie to tylko pomysł.

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
I muszę się Wam pochwalić, że oboje z Łukaszem postanowiliśmy się lepiej wobec siebie zachowywać, bo ostatnio przeginaliśmy. Była rozmowa co nas wkurza i od wczoraj jest normalnie bajka. Żeby tak jak najdłużej
Super!

Cytat:
Napisane przez hania207 Pokaż wiadomość
Jenny bedziecie mieli ta czekoladową fontanne ??
Tak, ale jeszcze nie wiem jaką opcję cenową wybierzemy.

Cytat:
Napisane przez 87_meg Pokaż wiadomość
ale Wy chyba wczoraj nie trzyamłyscie kciuków...noc masakryczna same porody wogóle sie nie wyspałam wiec wstałam dopiero dzis o 14 ale przyjełam dziecie na swoje ręce piękna niuńka 4190g.
To ile miałaś tych porodów ?

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Wróciłam z pracy, zjałam obiad i oglądam powtorkę "m jak m". No a potem biorę się za pakowanie
Miłego wyjazdu!

Cytat:
Napisane przez ona911 Pokaż wiadomość
Oj ja z ósemką miałam niezłą przeprawę .. poszłam jedna usunąć bo mi urosła dosłownie w bok i uwierała mnie w policzek..no i miala byc pyk i po krzyku..no więc miły pan wstrzyknał mi znieczulenie po którym po chwili nie widziałam kompletnie na jedno oko i powieka mi się nie chciała podnosić ..minęła minuta i zemdlałam...jak mnie pan doktor dobudził... czułam się masakrycznie..i TŻ dosłownie przybiegł do mnie z drugiego końca miasta. Nom więc takie mam wspomnienie
O kurcze, ale przygoda!

Cytat:
Napisane przez sonek Pokaż wiadomość
Narazie nie rozmawiamy o ślubie. On udaje urażonego zerwaniem zaręczyn, a ja mam wciąż w głowie naszą kłótnię, przez która oddałam mu pierścionek. Myślę, ze potrzebujemy trochę czasu, żeby to wszystko na spokojnie obgadać. Ale wygląda na to, ze śłub będzie
, żeby wszystko się ułożyło na nowo!

Cytat:
zła passa trwa auto nam się schrzaniło

Cytat:
Hej Gadułki Kochane
Wczoraj byliśmy z Łukaszem byliśmy na Avatarze - super film. Tylko zawiodłam się troszkę na 3d, bo byłam pierwszy raz i myślałam, ze efekty będą lepsze, ale to nic.
Lepsze wrazenia mieliśmy podczas powrotu - drogi zasypane jak nie wiem co. Już blisko osiedla za nami jechał samochód, ale nas szybko minął - jechał strasznie blisko lewej strony i pasem do lewoskrętu, a co chwila były wysepki - przed jedną gwałtownie skręcił, bo pewnie ją dopiero zauważył i zarzuciło mu du.pe i niemal wjechał na samochód jadący z naprzeciwka, ale ten szybko zjechał na pobocze - dobrze, że był to pas zieleni i drzewka tam były niewysokie. Normalnie wariat jakiś - pewnie zachlany jechał, bo jeszcze drzwi były niedomknięte. Jechalismy pomału i daleko za nim i patrzyliśmy co on wyprawia - masakara jakaś
Co za człowiek

Cytat:
Napisane przez isabele Pokaż wiadomość
I za miesiąc czekamy na długa i obszerną relację z tego Pięknego Dnia. A moze masz jakieś rady dla nas. Trzymam kciuki, zeby wszytsko udało się załatwić no i opowiadaj co masz już załatwione i jak będzie wyglądac Was dzień

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
Dziołchy, co myślicie o takich butach:
http://allegro.pl/item873867294_odlo...37_karmel.html Nigdy mi sie takie niepodobały, ale coś mi się gust zaczął zmieniać hehe. Widziałam u siebie takie, tylko zamiast zapięć są sznurowane. Straszie mi sie spodobały. hihi. Siedze w pracy, nie robic nic, to mwymyślam
Mi się takie buty nie podobają.

Cytat:
Dziś idę na wizytę do ortodontki i trzymajcie kciuki, żeby mi coś dobrego powiedziała. Łukasz mi mówił, że strasznie mi się zęby przesunęły. I mam nadzieję, że niedługo mi założy resztę aparatu, bo do ślubu mi zostało 527 dni
Cytat:
czesc dziewczynki, wpadlam na chwilke i zaraz uciekam do dentysty;/

Dziewczyny, jak tam wizyty ?

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
Stysik- no nie poznałam cie po awatarku...
Ja też!

Cytat:
Napisane przez anemeon Pokaż wiadomość
Dzień dobry.

Ależ mi poleciał dobry humor... Rozdział dobry, tylko muszę ująć jeszcze stanowisko jednego badacza i mogę oddać.
Mszę mam na 12.00 - tak jak chciałam.
Wczoraj dostałam jakiegoś załamania i do teraz mam podły nastrój. W dodatku boli mnie szczęka.
I zbliża się sesja - najgorsza w moim życiu. Właśnie opracowuję zagadnienia z literatury współczesnej i jeszcze bardziej jestem przerażona.

co do ślubu kuzynki tydzień wcześniej - tragedia! Ja wiedziałam, że znajomy D. bierze ślub w czerwcu 2011 i nie chciałam im wchodzić w paradę i dlatego też maj. A to tylko znajomi! Niektórzy to chyba nie czują problemu. Wystarczyłoby się postawić w odwrotnej sytuacji.

A ja się zdecydowałam, że sukienkę uszyje mi babcia. Jest świetną krawcową, mojej Mamie też szyła. Ja tylko zoorientuję się w jakim fasonie jest mi łądnie i potem tylko poszukamy materiałó i dodatków i działamy. Babcia jest przeszczęśliwa, że będzie mogła mi ją uszyć
Super, że dr B. zaakceptowała rozdział i że tak wyszło z suknią
My też chcemy ślub na 12:00

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Slucham teraz w radiu o ksiedzu, ktory pobiera odciski palcow od dzieci, ktore przygotowuja sie do bierzmowania i ma pewnosci, ze chodza do kosciola

Cytat:
a to moje szpileczki czerwone
ładne

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
u nas przed bierzmowaniem ksiezulo sprawdzał obecność poprzez podpisiki uczestnictwa we mszy...

a ja dzis złamałam pazura w pracy.. jak otwierałam ampułk,ę leku....
a takiego długiego już miałam.... ale to jest chyba kara.. bo rano szefowa dała nam do podpisania druk , w którym było że mamy do pracy przychodzić w obciętych pazurkach, niepomalowanych i bez biżu.... i ja zamiast podpisać, to dałam dziewczynom dalej do podpisania..
Z tego co pamiętam to u nas przed bierzmowaniem też tak było...

Oj chyba spotkała Cię kara

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
a mój dostanie ale taką http://www.allegro.pl/item875846483_...r_prezent.html
z napisem "Vademecum wędkarza"
i tort w kształcie piłki
bo on zapalony wędkarz i piłkarz jest
Ciekawe pomysły na prezent

Cytat:
Napisane przez madziares25 Pokaż wiadomość
Hehe dziewczyny,niemożliwe jesteście.

Cytat:
Napisane przez Kociak85 Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj wreszcie powiedziałam rodzicom o zaręczynach. Tzn. razem z Markiem powiedziałam oczywiście mama sie wzruszyła, a tata z Markiem wypili flaszkę i oboje byli podchmieleni. Wyszło to tak jak chciałam czyli bez zbędnej szopki i bardzo naturalnie. Jutro jedziemy zobaczyć 2 sale i pogadac o ich ofercie więc jeżeli nam przypasują to może za tydzień będziemy zaklepywać termin
Super!
za znalezienie sali

Stysik - dzięki, daj znać jak znajdziesz - info przyda mi się na następny raz, bo dzisiaj kupiłam sobie "słodko-gorzką czekoladę" z palette xxl

87_meg - fajny hotel

EDIT:

Uff nadrobiłam zaległości
Chciałam już popołudniu ale pojechałam z mamą do centrum, trochę pochodziłyśmy po sklepach ale nic ciekawego nie znalazłam. Kupiłam zieloną książkę dr Dukana i byłyśmy z mamą już w biedronce (bo dziś na osiedlu otworzyli) po serki wiejskie i jogurty. Zaraz zmykam pod prysznic i spać, bo na 9:00-13:00 zajęcia, potem spotkania vs kosmetyków i może skoczę do Skarbówki i UM (a tak mi się nie chce) - i będę mieć weekend A na plan na wieczór jest taki, że dokończymy z Piotrkiem wino i może będzie pizza ... A co do diety Dunkana to razem z mamą się na nią skusimy - zaczynamy od soboty i jak wszystko dobrze pójdzie to w kwietniu powinnyśmy mieć nasze wagi to tyle na dziś, dobranoc!

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017

Edytowane przez JennyAniolek
Czas edycji: 2010-01-08 o 00:05
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 06:42   #2034
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Hej dziewczynki
I znów mam 10 stron w plecy

Wczoraj byłam u ortodontki i bolą mnie dziś zęby Ale dostałam też dobrą wiadomość, że pod koniec marca będę miała założony cały dół I mówiła, że już zęby bardzo dużo się przesunęły jak na mój wiek Następna wizyta dopiero 22 lutego, więc w sumie dobrze, że wczoraj mocno mi naciągnęła aparat

Fajnie, że dziś piątek - wieczorem wyjście z dziewczynami na piwo

I teraz nadrabiam

64 => 55
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 07:00   #2035
lula177
Zakorzenienie

dzien dobry dziewczynki ja sdzisiaj nie poszlam do szkoly bo jakies uczulenie mi wyskoczylo na twarzy;/ cale oczy mam spuchniete i wogole..musze isc do dermatologa;/

lula177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 07:19   #2036
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cześć
Dziś trochę zaspałam ale zaraz zmykam na busa, więc spóźnienie na pozytywizm nie będzie aż tak wielkie... Miłego dnia

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 07:26   #2037
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
rozumiem,ze ta dieta wyklucza tez chipsy?

Cytat:
Napisane przez Kociak85 Pokaż wiadomość

Cytat:
Wczoraj byłam u ortodontki i bolą mnie dziś zęby Ale dostałam też dobrą wiadomość, że pod koniec marca będę miała założony cały dół I mówiła, że już zęby bardzo dużo się przesunęły jak na mój wiek Następna wizyta dopiero 22 lutego, więc w sumie dobrze, że wczoraj mocno mi naciągnęła aparat
super

Cytat:
dzien dobry dziewczynki ja sdzisiaj nie poszlam do szkoly bo jakies uczulenie mi wyskoczylo na twarzy;/ cale oczy mam spuchniete i wogole..musze isc do dermatologa;/
może alergia? albo na jakiś kosmetyk?
moja mama kiedyś spuchła i oczy miała czerwone to się okazało że coś z oczami i antybiotyk dostała
..............

u mnie -10 kiedy się skończy odśnieżanie samochodu co rano
ale zamulam coś czuję że po pracy będzie drzemka
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 07:40   #2038
dottta
Zakorzenienie

mabi - co do żartów to powiem szczerze, że mnie nie śmieszy taki rodzaj dowcipów ale tez nie mam zamiaru Cie za niego dręczyć

Wstałam i jadę do banku za niedługo a później .... :diab elek: zgadnijcie gdzie można będzie mnie znaleźć

Widzę że więcej nas będzie na Dukanie zobaczymy jak nam pójdzie Za niedługo będziemy sie wymieniać przepisami dietowymi (a w ogóle dieta w moim przypadku jest częścią przygotowań przedślubnych więc się łapie na ten wątek )
Miłego dnia!

jeszcze tu wrócę za raz
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 07:46   #2039
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Wstałam i jadę do banku za niedługo a później .... :diab elek: zgadnijcie gdzie można będzie mnie znaleźć

Widzę że więcej nas będzie na Dukanie zobaczymy jak nam pójdzie Za niedługo będziemy sie wymieniać przepisami dietowymi (a w ogóle dieta w moim przypadku jest częścią przygotowań przedślubnych więc się łapie na ten wątek )
zapewne na zakupach

szkoda życia na diety, za krótkie jest
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 07:49   #2040
cobra115
Zakorzenienie

Cześć Króliczki

Przepraszam, ale nie mam w ogóle czasu na wizaż

W skrócie co u mnie:
Z obecnej pracy rezygnuję, mam nową lepiej płatną i z umową o pracę. Trochę dalej muszę dojeżdżać ale myślę że katastrofy nie będzie. Idę tam w poniedziałek zanieść papiery do umowy. A tutaj (bo oczywiście dzisiaj jestem w pracy) pracuję do 14 stycznia. Boję się trochę nowej pracy bo bardziej "skomputeryzowana" jest i w ogóle "nowoczesne" ale miejmy nadzieję, że podołam...

Pozdróweczki Peemeczki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości