|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2011 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
Wzięłam szybki prysznic i jestem jeszcze na chwilkę
![]() karolinusienka, T'ai ale się usmiałam, az mnie brzuch boli ![]()
#2012 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
wlasnie o ta pytam
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2013 |
Zadomowienie
|
Hehe dziewczyny,niemożliwe jesteście
![]() A mi się przypomniała taka sytuacja...jakoś w wakacje rano przed pracką,włączyłam sobie rm fki i był konkurs,do wygrania około 85 000 zł,a zabawa polegała na wysłaniu esa ze swoim imieniem,a póżniej odebranie telefonu słowami rmf najlepsza muzyka...wyslalam eska i poszlam do pracki.Okolo poludnia dzwoni w pracy do mnie nieznany nr,patrze na wyswietlacz,nie znam nr ,wiec z chwila wahania odchrzakujac,odbieram z radoscia w glosie- rmffm najlepsza muzka!!!!!cisza nastala,po chwili odzywa sie kobiecy glos i mowi -dzien dobrz,bank ...sie klania,mamy dla pani nowa oferte kredytu jakiegos tam...nwet nie pamietam,jakiego,bo ze smiechu nie moglam wytrzymac.Podziekowalam kobitce i pol dnia,smialam sie sama do siebie... |
![]() ![]() |
![]() |
#2014 | |
Zakorzenienie
|
a ttu tak dla tych,które pisza pracew
![]() (birdman) ostatnio kumple odkryli numer (birdman) szukali informacji (birdman) i przegladali jedna prace magisterska (birdman) a tam taki tekst: (birdman) "poniewaz i tak nikt tego ine przeczyta to przyjmuje ze pi=4" (birdman) i koles tak cala prace przejechal ![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Cytat:
![]() pamietam ten konkurs ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2015 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2016 |
Zakorzenienie
|
ja zmykam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2017 |
Zakorzenienie
|
pani pyta się dzieci czy mają jakieś zwięrzątka
pyta się jasia -jasiu a ty masz pieska -mieliśmy pieska ale go zabiliśmy , bo ojciec mięsa nie jadł matka nie jadła i ja nie jadłem a dla jednego psa nie będziemy kupywać -to straszne a masz kotka -mieliśmy kotka ale go zabiliśmy , bo ojciec mleka nie pił matka nie piła i ja nie piłem a dla jednego kota nie będziemy kupywać -jasiu przyjdź jutro z matką -mieliśmy matke ale się jej pozbylismy , bo ja jeszcze nie bzykam ojciec już nie może dla sąsiada nie będziemy trzymać... trochę chamskie wiem |
![]() ![]() |
![]() |
#2018 |
Zakorzenienie
|
karolinusienka
![]() ![]() ![]() ![]() madziares moi rodzice w to grali-raz tez prawie tata zawalu dostal jak zaczal dzownic nieznany numer, wykrzyknal:rmfm najlepsza muzyka!! a to kolega nr zmienil:d ale mial ubaw-a my z mam prawie zawal,ze 25 tysiecy nasze;p mam zajela lazienke.... ![]() ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- mabi znam to ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2019 |
Zakorzenienie
|
Jasiu przychodzi do domu podrapany, mama się pyta
-kto cię podrapał -jechałem na rowerku i się wywróciłem -ale rowerek stoi w garażu -ale o był pożyczony rowerek, poślizgnąłem się na zwiże -ale wczoraj kładli asfalt -tak na prawde wpadłem w krzaki i się porysowałem -ale rano wycieli krzaki - mam kota i będe go pier..., czy to się podoba czy nie |
![]() ![]() |
![]() |
#2020 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2021 |
Zakorzenienie
|
akurat i w jednym i w drugim jest kot...dottta mnie wyklnie
ale to przypadek, już nie będę taka niegrzeczna ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2022 | |
Rozeznanie
|
Widze,że sie dziewczyny rozżartowałyście opowiadankami śmiesznymi
![]() ide spać,ale jeszcze chwile przejze wizazyk ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2023 |
Zadomowienie
|
Dobra dziewczęta,ja uciekam lulku,kolorowych Wam życzę i do juterka papatki
|
![]() ![]() |
![]() |
#2024 | |
Zakorzenienie
|
jestem z siebie dumna
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2025 |
Zakorzenienie
|
rozumiem,ze ta dieta wyklucza tez chipsy?
![]() dzizes...gratki dziewczeta jeszcze raz ![]() ![]() spadam grac-w koncu ![]() buzieole i pchly na noc;p ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2026 |
Zakorzenienie
|
dobranoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2027 |
Zakorzenienie
|
oo chciałabym miec orbitrek
![]() ![]() ![]() ![]() plany na jutro + skleic i wydrukowac pracę + zrobic małe pranko + wyskoczyc na miasto po kasę + 16.00 okulista + wieczorkiem SPA czyli moczenie du.py w wannie+olejki, balsamy itd. DOBRANOC
|
![]() ![]() |
![]() |
#2028 |
Zakorzenienie
|
a tak jeszcze zerknełam do neta na suknie, ale takie pierwsze lepsze bo dziś nie chce mi się szukac
1-taka by mi wystarczyła ![]() 2-wogóle nie przypomina mi ślubnej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2029 |
Zadomowienie
|
elunka, no bo faktycznie większość pracy składa się z przypisów. Ja zawsze coś tam w zdaniu zmieniałam i dawałam przypis. Sam promotor mi powiedział, że to nie jest praca doktorska tylko magisterska, więc ja sama nic nowego nie wymyślę. I jakoś się udało. Co do formy to z tego co wiem pracę piszę się w osobie trzeciej, czyli np. "autorka pracy miała na myśli...." itp.
lula, sukienka obecnie jest moim numerem jeden. tylko gdyby była krótsza i miała tren... ![]() A ja dzisiaj wreszcie powiedziałam rodzicom o zaręczynach. Tzn. razem z Markiem powiedziałam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2030 |
Zakorzenienie
|
Zmykam spać
Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2031 | |||
Wtajemniczenie
|
honolinka- super super penie stresik jest
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ładana ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- dzis pierwszy dzień w pracy hahahha masakra jakiaś... brak klientów.. ![]() rano auto mi nie odpaliło hhehehe i na gwałt musiał mnie ojciec zawozic- w końcu to jesto wina bo cos ze swiatłami majstrował i sie aku wyładował ![]() hehehe a najlepsze jest to ze wieczorem byłam u tz i jak chciałam odpalic auto to mi sie krztusiło i gasło okazało sie ze zapomniałam zatankować ![]() ![]() ![]() no i byłam dzis w zarze uparzyłam sobie piekna kurteczke... jutro ja kupuje ![]() ![]() a idzis dostałam oficjalne zaproszenie na ten wyjazd z pracy ładny wypas! ![]() ![]() ![]() ![]() a co do tych szpilek o których pisałyście to ja mam moze jedna pare bo ja to ogólnie dziwny styl mam ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2032 |
Zakorzenienie
|
przyszlam powiedziec ze ide spac i zyczyć Wam Słodkich snów!!!
ja jutro na rano do pracy idę a potem do szkoły, także nie wiem kiedy będę... Pa!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2033 | |||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Nadrabianie od str 54
Cytat:
Cytat:
O niespodziance dla gości napiszę Wam jak już ją załatwimy, bo na razie to tylko pomysł. Cytat:
![]() Tak, ale jeszcze nie wiem jaką opcję cenową wybierzemy. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dziewczyny, jak tam wizyty ? Ja też! ![]() Cytat:
![]() My też chcemy ślub na 12:00 ![]() Cytat:
![]() ładne Cytat:
Oj chyba spotkała Cię kara ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Stysik - dzięki, daj znać jak znajdziesz - info przyda mi się na następny raz, bo dzisiaj kupiłam sobie "słodko-gorzką czekoladę" z palette xxl 87_meg - fajny hotel ![]() EDIT: Uff nadrobiłam zaległości ![]() Chciałam już popołudniu ale pojechałam z mamą do centrum, trochę pochodziłyśmy po sklepach ale nic ciekawego nie znalazłam. Kupiłam zieloną książkę dr Dukana i byłyśmy z mamą już w biedronce (bo dziś na osiedlu otworzyli) po serki wiejskie i jogurty. Zaraz zmykam pod prysznic i spać, bo na 9:00-13:00 zajęcia, potem spotkania vs kosmetyków i może skoczę do Skarbówki i UM (a tak mi się nie chce) - i będę mieć weekend ![]() ![]() ![]() Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2010-01-08 o 00:05 |
|||||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2034 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki I znów mam 10 stron w plecy ![]() ![]() Wczoraj byłam u ortodontki i bolą mnie dziś zęby ![]() ![]() ![]() ![]() Fajnie, że dziś piątek - wieczorem wyjście z dziewczynami na piwo ![]() I teraz nadrabiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2035 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry dziewczynki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2036 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Dziś trochę zaspałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2037 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
moja mama kiedyś spuchła i oczy miała czerwone to się okazało że coś z oczami i antybiotyk dostała .............. u mnie -10 ![]() ![]() ale zamulam ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2038 |
Zakorzenienie
|
mabi - co do żartów to powiem szczerze, że mnie nie śmieszy taki rodzaj dowcipów ale tez nie mam zamiaru Cie za niego dręczyć
![]() Wstałam i jadę do banku za niedługo ![]() ![]() ![]() ![]() Widzę że więcej nas będzie na Dukanie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia!
jeszcze tu wrócę za raz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2039 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szkoda życia na diety, za krótkie jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2040 |
Zakorzenienie
|
Cześć Króliczki
![]() Przepraszam, ale nie mam w ogóle czasu na wizaż ![]() W skrócie co u mnie: Z obecnej pracy rezygnuję, mam nową lepiej płatną i z umową o pracę. Trochę dalej muszę dojeżdżać ale myślę że katastrofy nie będzie. Idę tam w poniedziałek zanieść papiery do umowy. A tutaj (bo oczywiście dzisiaj jestem w pracy) pracuję do 14 stycznia. Boję się trochę nowej pracy bo bardziej "skomputeryzowana" jest i w ogóle "nowoczesne" ale miejmy nadzieję, że podołam... Pozdróweczki Peemeczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:11.