|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
![]() Cytat:
![]() [QUOTE=ivona84;16331150]Nadrobiłam uffffffff ![]() Lula lepiej z okiem? Powiem Ci, że ja bym się zastanawiała pomiędzy tą turkusową sukienką a tą fioletową bo ta jest bardzo łądna [\QUOTE] nop wlasnie nad tymi dwoma sie zastanawiam ![]() Cytat:
![]() dziekuje no i tez mam nadzieje ze szybko przejdzie
|
||
|
|
|
#2162 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zmienia się w kalendarzu data i nie mówimy już, że ślub za 2 lata - PM 2011, cz
Cześć dziewczyny
![]() Ja wlasnie czekam aż mój Ł. wroci z pracy, jeszcze tylko godzinka, dzisiaj nocuje u niego, bo jutro z samego rano do szkoly. Sonek piękne zaręczyny, jest co wspominać ![]() Lusesita podoba mi się to jak się dogadaliście, widać że wam na sobie zależy. Ja się kiedyś na swojego troche wkurzylam, bo mial w przegladrce wpisany adres na redtube, ale jak twierdzi to nie on. Ooo a macie może jakieś "pomoce naukowe" na stara mature?
|
|
#2163 |
|
Zakorzenienie
|
ciesze sie,ze jest ok.o 19 sie widzimy to jeszcze porozmawiamy. musze mu powiedziec,ze najgorsze co moze byc to klamstwo-jesli chce szukac wrazen w necie to niech mi powie, co miedzy nami jest nie w porzadku.i tyle.bo ja zawsze staram sie byc szczera tez "w tych" sprawach...chcoiaz nigdy problemow tego typu nie mielismy;p
wiem, co myslicie dziewczyny i pewnie jakby ktoras z Was tak napisala, to ja bym wtedy identycznie komentowala. ciezk ozrozumiec sytuacje, kiedys w domu jest 3 braci, ktorzy maja wspolne konto.a z ktorych najstarszy to jest chyba erotomanem, bo za czasow kawalerskich mial wytapetowany pokoj laskami z ckm. a najmlodszy jest tak niesmialy,ze szuka dziewczyny w necie. dlatego od dzis M. bedzie mial oddzielna poczte i tyle.oprocz takich "akcji" nie bylo probemow z laskami wiec wierze,ze nigdy by mnie nie zdradzil.zreszta teraz tez mowi,ze musialby byc debilem i tchorzem.od tamtych niefortunnych smsow z portalu orange poznajmy sie czy cos mowi mi o wszystkim. nie staram sie go bronic tylko zrozumiec jego polozenie teraz ![]() ivona ja tez kciuki oczywiscie trzymam kochana ![]() lula buty b.ladne
Edytowane przez lusesita23 Czas edycji: 2010-01-08 o 17:19 |
|
|
|
#2164 |
|
Zakorzenienie
|
Po pierwsze to ostro trzymam kciuki i to za wszystkie!!!!
![]() sonek ![]() lusesita najważniejsze że już jest ok![]() Ja za niedługo zbieram się do domku a potem jedziemy do znajomych opijać autko i na szczęście zostajemy na noc czyli ja też się załapię na jakieś %% bo tak to zawsze grzeczna Syli prowadzi samochodzik![]() Dobrej nocki ![]() ![]() ![]() Odezwę się nie wiem kiedy ![]() ![]()
|
|
|
|
#2165 |
|
Zakorzenienie
|
aha aha sonek piekne zareczyny...
|
|
|
|
#2166 |
|
Zakorzenienie
|
Madzik dzieki
wiesz, my zawsze jak najszybciej sie da rozwiazujemy nasz eproblemy...zasnac i byc pokloconym to dla nas niemozliwe chyba...jesli chodzi o redtube czy podobne to moze bym nie byla zla.jest tylko facetem... ja te zjak na interii np widze cos w stylu 10 najseksowniejszych to wlacze sama;p a "najseksowniejsze"raz em z M. ogladam i komentuje.chodzi tylko o szczerosc i tyle.nie musi rzede mna tego ukrywac... ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- cobra baw sie dobrze ![]() ja tez sieogarniam, bo wygladam okropnie...a moja nauka poszla w las;p |
|
|
|
#2167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz specjalnie dla Ciebie sprawdzałam pogodę na jutro i nie zasypie Ci samochodu - prędzej zleje, bo ma padac deszcz - masakra |
|
|
|
|
#2168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
looo matko to ja juz wole snieg przynajmniej nie moczy tak od razu
|
|
|
|
|
#2169 |
|
Zakorzenienie
|
Cobra udanej imprezki
![]() ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- W ogóle przesrane z ta pogodą |
|
|
|
#2170 |
|
Zadomowienie
|
Ja też już chyba wole śnieg, ale to zależy jeszcze w jakiej ilość
|
|
#2171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jeszcze gołębie
|
|
|
|
|
#2173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2174 | |
|
Zakorzenienie
|
Ej a gdzie się Kaska87 podziała
![]() ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O tej wiatrówce to on tak zawsze gada jak się wkurzy, ale wyobrażam sobie jakby twój zareagował
|
|
#2176 | |
|
Zakorzenienie
|
MiciaKicia i ivona84 dziękuję za kciuki
![]() ha ha za bardzo czasochłonne i niezdrowe dla włosów ![]() nie używam suszarki ale pianki używamCytat:
nie dostaniesz bana bo to co pogrubione się nie tak pisze ja też tak klnę jak się w***byłam u okulisty i ale bałam się tej wizyty (czyżby wizaż leczył oczy?)![]() teraz mogę z czystym sumieniem zamówic w necie następną porcję soczewek i płyn zmykam zaraz się pomoczyc w wannie ale jeszcze chwilę z Wami zostanę (skoro mam takie dobre oczy)
|
|
|
|
|
#2177 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny
Dołączam do wątku po dłuższej nieobecności i się pochwale co mamy już załatwione: mamy lokal, orkiestrę, fotografa i kupiliśmy już wódkę jeszcze tylko kamerzysty szukamy i chyba tyle na najbliższy czas. W niedziele są targi ślubne w Tarnowie to może tam kogoś sobie znajdziemy. Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru |
|
|
|
#2178 |
|
Zakorzenienie
|
Ela pewnie by sam wyciągnął wiatrówkę
Mabi dobrze, że Wizaż ci służy i oczy się nie psują ![]() A co do loków to ja jak je sobie robiłam to tak: po umyciu i osuszeniu ręcznikiem (same się w turbanie z ręcznika suszyły) wgniatałam piankę i co jakiś czas ugniatałam aż do wyschnięcia, i same się loki robiły, a raczej fale, bo ja mam naturalne falowane włosy. ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Wisienka sporo już macie - super
|
|
|
|
#2179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też tak robię jak umyję włosy. ugniatam ręcznikiem i zostawiam do wyschnięcia. Ale pianki nie używam żeby sie nie wysuszały... Właśnie weszłam jakoś tak, na stronkę mojego fotografa, jak chcecie to oblukajcie http://www.dwiewieze.pl/galeria/#/co...a%20i%20Jacek/
Mikołajek 26.02.2014 Obudził mnie trzepot skrzydeł Wyjrzałam przez okno Na parapecie zostało Białe piórko - Pamiątka po Tobie Mój Aniołku 01.12.2012 [*] Edytowane przez elunka88 Czas edycji: 2010-01-08 o 17:57 |
|
|
|
|
#2180 |
|
Zakorzenienie
|
a ja rozmawialam wlasnie z mezusiem
i on teraz jest na etapie dziecka wiecie caly czas mi mowi jak bardzo by chcial zebysmy mieli taka malutka kochana coreczke sliczna jak mamusia he no ale jakby byl synek to tez by sie cieszyl ale jednak wolalby coreczke
|
|
|
|
#2181 |
|
Zakorzenienie
|
Ela nie wiem czy ma, ale kiedyś do wróbli strzelał
Ale to chyba pożyczona była - moze teraz się swojej dorobił
|
|
|
|
#2182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ehhh jak mi sie zimno zrobilo brrryyy |
|
|
|
|
#2183 |
|
Zadomowienie
|
http://thecakegirl.carbonmade.com - swietne torty, pomyslowe i z humorem
Moze ktoras sobie zamowi takie na slub ![]() Ehh targi ślubne, niestety u mnie są wtedy gdy jestem na obozie ![]() Lula mój też chcialby mieć już dziecko, ja w sumie też i to już od dawna, ale wiadomo że to jeszcze nie czas.
że życie z Panem podzielę" Kult Edytowane przez Madzik08 Czas edycji: 2010-01-08 o 18:07 |
|
|
|
#2184 |
|
Zakorzenienie
|
elunka super te zdjecia robi
![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- http://thecakegirl.carbonmade.com/projects/2040080#6 ten jest super
|
|
|
|
#2185 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze ze sie wyjasnilo ładniutkie Cytat:
Cytat:
![]() uczy się chyba ![]() Cytat:
każde przekleństwo tak robią mnie kiedyś "pierdołę" przez "l" wykreskowało wiec moderatory o wszystkim wiedza
|
|
#2186 |
|
Zakorzenienie
|
stysik jak tylko zrobie to dam:0 a Ty chyba pytalas gdzie znalazlma ta slubna...to powiem Ci ze wszystkie na allegro
|
|
|
|
#2187 |
|
Zakorzenienie
|
ide poczytac
|
|
|
|
#2188 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie nie wiem czy u nas w Kielcach są takie beznadziejne targi ślubne czy co, ale ja na nich niewiele skorzystałam - 2 restauracje na krzyż, 1 zespół, kilka salonów i fotografów - chyba tylko u nas jest taka kiszka
![]() ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Stysik Kaska się prawa uczy ![]() Moderatorzy widzą wszystko Wrócił Łukasz z sushi - mówi, że Uciekam Miłego wieczorku
|
|
|
|
#2189 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny! Ja też dołączam do grupy PM 2011
nasz ślub w wakacje 2011 jutro jedziemy oglądać sale i którąś z nich zaklepiemy ![]() jeszcze raz witam serdecznie
|
|
|
|
#2190 | ||||
|
Zakorzenienie
|
a co masz na mysli? ja mam cala prezentacje na polski ;P
Cytat:
noooo duzo juz macie zalatwione i za kamerzyste ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:32.

kiecka śliczna
a ta jest dwukolorowa?

najważniejsze że już jest ok
i na szczęście zostajemy na noc czyli ja też się załapię na jakieś %%
bo tak to zawsze grzeczna Syli prowadzi samochodzik

Perfect Housewife 

looo matko to ja juz wole snieg 

on tak zawsze gada jak się wkurzy, ale wyobrażam sobie jakby twój zareagował 
:tasacz ek:

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)