Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-08, 17:18   #2671
kliwia
Zakorzenienie

Dot.: Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV

martus prosze

Ja wlasnie goruje zupke na weekend. mial byc krupnik ale chyba nie zostanie mi miejsca na ziemniaczki, chyba ze odleję troche

Dzis jadlam mega pycha obiad. Zaraz wam wkleje przepis, nawet ze zdjeciem. oczywiscie, to byla moja prowizorka, ale wyszla bardzo jami, i to w 25 minut
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 17:19   #2672
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
atomufko a ty robilas jakiś kurs tego typu? albo któraś z Was?
wlasnie jestem w trakcie

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 17:31   #2673
kliwia
Zakorzenienie

Kurczak z ryżem

składniki
pierś kurczaka - jak z mężem to podwójna, lub 3 pojedyncze
polowa papryki czerwonej
troche kukuryszy
kilka lisci sałaty lodowej
mała cebula
kawałek pomidora
przyprawa do żeberek lub do gyrosu
sos do salatek z octem jablkowym - z biedronki polecam
3 lyzki wody i leiwy/oleju do sosu

pokrojona w kawalki piers kurczaka obsypac solidnie przyprawa do gyrosa/lub zeberek, wymieszac, i odstawic na chwile by przeszlo. W miedzyczasie wstawiamy ryz oczywiscie. I robimy salatkę. Kroimy mała cebule jak lubimy, (w polkrazki, w kostke, ) kroimy polowe czerwonej papryki, dodajemy 3-4 lyzki kukurydzy, i jednego malego pomidora w kostke i mieszamy. Zalewamy to sosem.
Smazymy miesko bez tluszczu, i gotowe.
Ja na to polozylam jeszcze 3 trojkaciki cameberta bo mialam smaka na niego
Stary 2010-01-08, 17:31   #2674
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
litra ?
nie mniej nie wiecej ale potem chodzilam w tyl a nie w przod

Bylam wczoraj u lekarza... hmmm to nie podagra bo wyniki krwi wszystkie w porzadku... Dostalam skierowanie do ortopedy i dalej nie wiem co mi jest...
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 17:58   #2675
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
widzę, ze na temat pachnideł zeszło
która jeszcze się podzieli swoimi ulubionymi?
Ja uwielbiam Versace Bright Crystal i Gucci Rush 2. Zachwyciła mnie też Carolina Herrera 212 On Ice 2009. A z męskich niezmiennie Azzaro Chrome i Versace Men Eau Fraiche.

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
datę od razu umieściłam w podpisie im więcej kciuków tym lepiej

ale fajnie, takie małe a już bije serce to ile centymetrów ma dziecko? a martuś mam pytanie - pewnie pisałaś- ale jak TŻ zareagował o dziecku? bo skoro się zabezpieczeliscie to jednak nie było tak do końca w planach miałam jutro z rana robić test, ale kurcze boję się....
Kochana będziesz zdawać w moje urodzinki Musi się więc udać

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
dziecko w 9 tygodniu jest wielkości oliwki
Olbrzym po prostu
Kliwia a Ty stosujesz jakąś dietkę?

Maggie po takim wieczorze musi się udać. Trzymam mocno kciuki!

Chciałabym jutro na kolację zrobić tortillę, ale ciasto też sama a nie z tych gotowych placków. Wiecie może jak to się robi? Bo słyszałam, że powinna być mąka kukurydziana w a necie znalazłam, że pszenna i już nie wiem EDIT: już znalazłam wizaż to kopalnia wiedzy

Edytowane przez ktosia86
Czas edycji: 2010-01-08 o 17:59
ktosia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 18:03   #2676
kliwia
Zakorzenienie

ktosia mąz mi postawil ultimatum ze do zajscia w ciaze mam schudnac. Motywacja jest. Wiec sie zdrowo po prostu odzywiamy oboje.
Ja nigdy totrilii nie robilam, zawsze robie takie placki z maki pszennej i wody tylko nei sa tak lestayczne jak toriliowe. chyba ze by krocej smazyc
Stary 2010-01-08, 18:16   #2677
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
ktosia mąz mi postawil ultimatum ze do zajscia w ciaze mam schudnac. Motywacja jest. Wiec sie zdrowo po prostu odzywiamy oboje.
Ja nigdy totrilii nie robilam, zawsze robie takie placki z maki pszennej i wody tylko nei sa tak lestayczne jak toriliowe. chyba ze by krocej smazyc
A na czym polega to zdrowe odżywianie? Pytam, bo sama mam plan schudnięcia przed zajściem w ciążę.
Stary 2010-01-08, 18:26   #2678
kliwia
Zakorzenienie

Zaczelam wiecej warzyw i owocow jesc, no wody pic. Bo ja generalnie jestem troche odwodniona, nie naucxylam sie pic wody. teraz nadrabiam. posilki w miare regularne, niskotluszczowe, duzo nabialu i razowy chleb - bo zaczelismy wcinac pszenne i wyszlo szydlo. No i teraz jak juz zjemy zapasy slodkiego - zeby nas nie korcilo, odstawimy tez slodkie. oczywiscie od czasu do czasu jak sie zje cos slodkiego to nic sie nie stanie.
ja w zeszlym roku stosowalam znana na wizazu diete South beach, i w ciazu 4 tugodniu schudlam, bez cwiczen 3 kilo
A teraz nie oczyszczam organizmu z weglowodanow. Jem normlanie ale z wiekszza iloscia warzyw.
Aha, polecam np. kuracje ze sliwek na oczyszczenie jelit, siemie lniane - ma duzo blonnika, ale duzo trzeba pic wody, mozna tez stosowac blonnik w proszku smakowy [z apteki]. Owoce jesc do poludnia, pic herbate zielona lub inne ziolka nie pic do posilkow. Ja pije tylko herbate rano do sniadania.
Stary 2010-01-08, 18:31   #2679
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
moje ulubione Hugo Boss INTENSE i Tommy Hilfiger DREAMING
Obecnie używam Armani Acqua di gio, Hugo XX lub Tommy Hilfiger GIRL - wwszystko zależy od dnia i nastroju
widzę, że głównie takie lekkie, sympatyczne, dziewczęce zapachy
Cytat:
dziecko w 9 tygodniu jest wielkości oliwki
albo fasolki
Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Ja uwielbiam Versace Bright Crystal i Gucci Rush 2. Zachwyciła mnie też Carolina Herrera 212 On Ice 2009. A z męskich niezmiennie Azzaro Chrome i Versace Men Eau Fraiche.
Bright Crystal fajne, ale na mnie znika w tempie ekspresowym

---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ----------

Cytat:
A na czym polega to zdrowe odżywianie? Pytam, bo sama mam plan schudnięcia przed zajściem w ciążę.
A nie na jedzeniu tego co zdrowe?
Stary 2010-01-08, 18:46   #2680
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Zaczelam wiecej warzyw i owocow jesc, no wody pic. Bo ja generalnie jestem troche odwodniona, nie naucxylam sie pic wody. teraz nadrabiam. posilki w miare regularne, niskotluszczowe, duzo nabialu i razowy chleb - bo zaczelismy wcinac pszenne i wyszlo szydlo. No i teraz jak juz zjemy zapasy slodkiego - zeby nas nie korcilo, odstawimy tez slodkie. oczywiscie od czasu do czasu jak sie zje cos slodkiego to nic sie nie stanie.
ja w zeszlym roku stosowalam znana na wizazu diete South beach, i w ciazu 4 tugodniu schudlam, bez cwiczen 3 kilo
A teraz nie oczyszczam organizmu z weglowodanow. Jem normlanie ale z wiekszza iloscia warzyw.
Aha, polecam np. kuracje ze sliwek na oczyszczenie jelit, siemie lniane - ma duzo blonnika, ale duzo trzeba pic wody, mozna tez stosowac blonnik w proszku smakowy [z apteki]. Owoce jesc do poludnia, pic herbate zielona lub inne ziolka nie pic do posilkow. Ja pije tylko herbate rano do sniadania.
No to plan świetny. Ja chyba powinnam jeść bardziej regularnie, bo jak jestem w pracy to co chwilę podjadam, a to owoce, a to jogurt i dupcia rośnie. Co do diet to stosowałam w życiu dwie - 3 lata temu south beach i w dwa tygodnie schudłam chyba 6 kilo i w miarę się trzymałam dopóki nie znalazłam siedzącej pracy. Od tamtej pory jest tylko gorzej. Teraz stosowałam coś na kształt diety Montignaca, pod kontrolą dietetyka, w miesiąc schudłam pięć kilo i pomimo starego trybu odżywiania teraz nie przytyłam. Z diety jednak zrezygnowałam, bo cały wieczór stałam przy garach, ledwo zdążyłam ugotować obiad to już musiałam się brać za kolację. Ale Twój plan mi się podoba i chyba sama go trochę spapuguję
Aha, sama po sobie sprawdziłam, że niejedzenie słodyczy nic mi nie daje. Przez cały adwent nie jadłam nic słodkiego i

Cytat:
(...)
A nie na jedzeniu tego co zdrowe?
Oj Maju... "Zdrowe" to pojęcie względne, dlatego pytam o szczegóły.

Edytowane przez ktosia86
Czas edycji: 2010-01-08 o 18:48
Stary 2010-01-08, 18:51   #2681
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
a w szkole nie było? piramida żywności, witaminy, mikro- i makroelementy, dzienne zapotrzebowania kaloryczne itp...
Za mooooich czasów (rocznik '85) była o tym mowa I jeszcze na studiach mi fizjologię wałkowali
Stary 2010-01-08, 18:54   #2682
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
a w szkole nie było? piramida żywności, witaminy, mikro- i makroelementy, dzienne zapotrzebowania kaloryczne itp...
Za mooooich czasów (rocznik '85) była o tym mowa I jeszcze na studiach mi fizjologię wałkowali
Pewnie i było... Ale ja w tych czasach byłam chuda jak patyk, więc średnio mnie interesowała kwestia odżywiania

Chociaż od tych naszych czasów dużo się zmieniło jak chodzi o to co dla nas dobre. Na przykład nam na w-f kazano robić przysiady, ruchy okrężne głową, które miały rozluźniać szyję, prawda? A teraz już tego nie wolno, bo się okazuje, że tradycyjne przysiady są masakrą dla stawów, a kręcąc głową dookoła można sobie krzywdę zrobić. Więc wiesz, mam dużą rezerwę do tego co kiedyś mówiono w szkole

Edytowane przez ktosia86
Czas edycji: 2010-01-08 o 18:58
Stary 2010-01-08, 18:55   #2683
kliwia
Zakorzenienie

ktosia ja tez mam siedzaca robote, do pracy chodze pieszo 20 minut łacznie/w obie strony/ szybkim marszem mi to zajmuje a jem o takich porach:
7 - 2 kanapki i herbata
9 - herbata lub 1/4 szklanki siemienia lnianego zalanego wrzatkiem
10.40 - kawa/herbata i to nie zawsze lub owoc - jablko i banan lub osobne wersje , mandarynki etc.
12.45 - kanapka
15 - activia /jogurt
16.30 - 17 obiad

Na przekaski wez sobie slonecznik, orzechy migdały, pestki dyni. Zdrowe i daje energie.
Zapisuj sobie o ktorej i co jesz, na prawde to pomaga kontrolowac przekaski i pory posilkow. Ja w pracy biore sobie karteczke, i zapisuje, i mam ja przed soba ciagle, i sobie zerkam jak mi zaburczy w brzuszku czy juz moge cos zjesc, czy lepiej napic sie wody alb herbaty

ps. ja wprowadzilam 'diete' od poniedzialku' i jadlam slodkosci i schudlam 0,5 kilo juz Nic ddatkowo nie cwicze to dlatego tak marnie, ale jaka radocha

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2010-01-08 o 18:58
Stary 2010-01-08, 19:23   #2684
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
No to plan świetny. Ja chyba powinnam jeść bardziej regularnie, bo jak jestem w pracy to co chwilę podjadam, a to owoce, a to jogurt i dupcia rośnie. Co do diet to stosowałam w życiu dwie - 3 lata temu south beach i w dwa tygodnie schudłam chyba 6 kilo i w miarę się trzymałam dopóki nie znalazłam siedzącej pracy. Od tamtej pory jest tylko gorzej. Teraz stosowałam coś na kształt diety Montignaca, pod kontrolą dietetyka, w miesiąc schudłam pięć kilo i pomimo starego trybu odżywiania teraz nie przytyłam. Z diety jednak zrezygnowałam, bo cały wieczór stałam przy garach, ledwo zdążyłam ugotować obiad to już musiałam się brać za kolację. Ale Twój plan mi się podoba i chyba sama go trochę spapuguję
Aha, sama po sobie sprawdziłam, że niejedzenie słodyczy nic mi nie daje. Przez cały adwent nie jadłam nic słodkiego i

to super wiadomosc ze niejedzenie slodyczy nie odchudza musze to przeczytac tztowi bo on uwaza ze jem ich za duzo... generalnie dla mnie dzien bez slodkiego to dzien stracony... musze codziennie jakies ciasteczko, czekoladke wtranzolic bo by nie bylo i tz zawsze na mnie warczy i nie podoba mu sie to... bo on sam za bardzo za slodkim nie przepada... i jak wyczytalam w necie ze jak bede miala podagre to nie bede mogla jesc m.in czekolady to bardzo sie ucieszyl... nooo ale po tych swietach i paczce z pracy to mam taki zapas slodyczy ze nawet przy moim lakomstwie gdzies tak to maja starczy

a ja dostalam od Tż na swieta zapach Ange ou demon Givenchy... na poczatku myslalam ze za mocne jak dla mnie... ale jak sie popsikalam to miodzio
A jeszcze lubie Temperamento Gabriella Sabatini

a ja mam jutro wolne ale co z tego jak najpierw musze isc do szkoly a po poludnio tz idzie do pracy
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 19:26   #2685
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
a ja dostalam od Tż na swieta zapach Ange ou demon Givenchy... na poczatku myslalam ze za mocne jak dla mnie... ale jak sie popsikalam to miodzio
A jeszcze lubie Temperamento Gabriella Sabatini

a ja mam jutro wolne ale co z tego jak najpierw musze isc do szkoly a po poludnio tz idzie do pracy
kolejny z moich ulubionych

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-08, 19:29   #2686
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
ktosia ja tez mam siedzaca robote, do pracy chodze pieszo 20 minut łacznie/w obie strony/ szybkim marszem mi to zajmuje a jem o takich porach:
7 - 2 kanapki i herbata
9 - herbata lub 1/4 szklanki siemienia lnianego zalanego wrzatkiem
10.40 - kawa/herbata i to nie zawsze lub owoc - jablko i banan lub osobne wersje , mandarynki etc.
12.45 - kanapka
15 - activia /jogurt
16.30 - 17 obiad

Na przekaski wez sobie slonecznik, orzechy migdały, pestki dyni. Zdrowe i daje energie.
Zapisuj sobie o ktorej i co jesz, na prawde to pomaga kontrolowac przekaski i pory posilkow. Ja w pracy biore sobie karteczke, i zapisuje, i mam ja przed soba ciagle, i sobie zerkam jak mi zaburczy w brzuszku czy juz moge cos zjesc, czy lepiej napic sie wody alb herbaty

ps. ja wprowadzilam 'diete' od poniedzialku' i jadlam slodkosci i schudlam 0,5 kilo juz Nic ddatkowo nie cwicze to dlatego tak marnie, ale jaka radocha

Kochana no to Dzięki za wszystkie rady, trzeba się wziąć za siebie
Stary 2010-01-08, 19:30   #2687
anuulaa
Wtajemniczenie

Cześć,
Wczoraj robiłam badanie krwi beta hcg, ale d... muszę czekać do poniedziałku na wynik.

Soll, szkoda, że wczeniej nie przeczytałam twojej rady, bo poszłam do przychodni, było mi bliżej i mniej ludzi, a gdybym wiedziała, że nie dostanę wyniku od razu to bym poszła do szpitala, no i lipton, musimy czekać.

Cytat:
Napisane przez SollAngelica Pokaż wiadomość

Anula special 4U
Normy beta-HCG

tydzień ciąży mlU/ml
3-4 ----------- 9 - 130
4-5 ---------- 75 - 2600
5-6 --------- 850 - 20,800
6-7 ------- 4,000 - 100,200
7-12 ---- 11,500 - 289,000
12-16 ---- 18,300 - 137,000
16-29 ----- 1,400 - 53,000
29-41 ------- 940 - 60,000
Dzięki wielkie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
a co wy dziewczyny nie zabezpieczacie się?
My ZAWSZE! A jednak można miec schizy,ale wiecie co..od 2 dni jakoś nie mam za dużo objawów, tzn nie mam wcale mdłości, tylko te piersi mnie zastanawiają

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
co to jest 10 dni w porównaniu z moimi 2 miesiącami
A u mnie jeszcze śmieszniej, bo mi się nie spóźnia, a ma być za 3 dni

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
kliwius leksykon jest super tez ogladam ale czasem moze wystraszyc... a co do rolety to czemu ma niepasowac? to ta materialowa tak?
Leksykon fajny a wejdźcie sobie na you tube, można zobaczyć cały poród bez cenzury i nawet całe cesarskie cięcie kiedyś widziałam.
Cytat:
martucha mi nic nie jest starszne
roleta rzymska to cos takiego:
http://allegro.pl/item869412498_es64..._szelkach.html
tylko bez tych kokardek
Pasowac do bedzie do moich bialych meblina wysoki polysk?
My tez będziemy mieć białe na wysoki pomysł? A z jakiego sklepu zamawiacie meble?
Ja też skorzystam z linki, bo właśnie szukam pomysłu na dekoracje okien, nie chcę zwykłych firanek, szczególnie do nowoczesnej kuchni.

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
A jesli chodzi o mnie to ... szkoda slow... wczoraj poplakalam sie jak male dziecko... bo dostalam @
wiecie to strasznie dziwne, ale strobilo mi sie tak strasznie smutno, ze sie nie udalo, ale to bylo teraz dopiero pierwszy raz i to nie tak zaplanowane tylko spontaniczne, ale zylam ogromna nadzieja... Glowa mnie strasznie rozbolala, brzuch mnie bolal, lezalam w lozku 3 godziny i na zmiane spalam i plakalam, a mezuc mnie po glowce poglaskal i powiedzial ze mam sie nie martwic ze nic sie nia stalo, ze bedziemy przeciez dalej szalec w lozku i bedzie
Bidulko, za bardzo się nastawiłaś,że jesteś w ciąży. Ale trzymam kciuki, za następny cykl.
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 19:40   #2688
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
datę od razu umieściłam w podpisie im więcej kciuków tym lepiej

ale fajnie, takie małe a już bije serce to ile centymetrów ma dziecko? a martuś mam pytanie - pewnie pisałaś- ale jak TŻ zareagował o dziecku? bo skoro się zabezpieczeliscie to jednak nie było tak do końca w planach miałam jutro z rana robić test, ale kurcze boję się....
to już niedługo

Cytat:
Kurczak z ryżem

składniki
pierś kurczaka - jak z mężem to podwójna, lub 3 pojedyncze
polowa papryki czerwonej
troche kukuryszy
kilka lisci sałaty lodowej
mała cebula
kawałek pomidora
przyprawa do żeberek lub do gyrosu
sos do salatek z octem jablkowym - z biedronki polecam
3 lyzki wody i leiwy/oleju do sosu

wyglada pysznie

Cytat:
widzę, że głównie takie lekkie, sympatyczne, dziewczęce zapachy

No tym razem jakoś tak wyszło, jednak jesien/zima najbardziej pasuje mi Intense a wiosna/lato dreaming. niestety w tej chwili intense juz mi się skonczył, wiec korzystam z tego co zostało a z mocniejszych to lubie Diesel Fuel for Life Femme Unlimited najlepiej na imprezke, bo na co dzien troszke za mocny... ale tez jest śliczny
Stary 2010-01-08, 19:41   #2689
kliwia
Zakorzenienie

samba zmartwie Cie - codzienne jedzenie slodkiego tuczy. widze po moim tz i sobie. On mial faze ze codzinnie do kawy jadl cos slodkiego, a to batonik [najczesciej od razu dwa] kawalek ciasta etc. I utylo mu sie. Ja tak samo, jak mieszkalam bez niego, to jadlam slodkie raz w tygidniu, w ogole malo jadalam, i bylam caly dzien poza domem, i bylam najszczuplejsza w swojej karierze jesuu to bylo 14 kilo temu

anula ja bylam w jednym sklepie z meblamiu u mnie w miescie, niestety nie wiem z jakiej firmy mieli fronty, ale krzykneli za kuchnie 10.300 wiec nas nie stac.
potem mialam konsultacje ze stolarzem, fronty z BRW, blat z firmy pfleiderer [bardzo odporny, moja mamuska ma] i stolarz chce 8000zl
a kuchnia bedzie lekka modyfikacja tego projektu:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=211
Stary 2010-01-08, 20:32   #2690
Ana***
Zakorzenienie

Ale zazdroszczę Wam dzisiejszego, jutrzejszego i niedzielnego leniuchowania a ja do szkoły jadę...
jeszcze teraz muszę się pouczyć. bo z rana egzamin, a tak mi się nie chcę, jestem padnięta, w pracy dzisiaj zapieprz był, że szok
W ogóle mam tylko nadzieję, że odwołają zajęcia z powodu zawieruchy i dużej ilości śniegu
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 20:45   #2691
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
samba zmartwie Cie - codzienne jedzenie slodkiego tuczy. widze po moim tz i sobie. On mial faze ze codzinnie do kawy jadl cos slodkiego, a to batonik [najczesciej od razu dwa] kawalek ciasta etc. I utylo mu sie. Ja tak samo, jak mieszkalam bez niego, to jadlam slodkie raz w tygidniu, w ogole malo jadalam, i bylam caly dzien poza domem, i bylam najszczuplejsza w swojej karierze jesuu to bylo 14 kilo temu

anula ja bylam w jednym sklepie z meblamiu u mnie w miescie, niestety nie wiem z jakiej firmy mieli fronty, ale krzykneli za kuchnie 10.300 wiec nas nie stac.
potem mialam konsultacje ze stolarzem, fronty z BRW, blat z firmy pfleiderer [bardzo odporny, moja mamuska ma] i stolarz chce 8000zl
a kuchnia bedzie lekka modyfikacja tego projektu:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=211
Fajny projekt, w ogóle to coś mi się drogo wydają te Twoje meble tzn. 10 tyś to przesada, my chyba będziemy kupować w ikei, mamy podobną ilość mebli i wychodzi ok 7tyś bez agd.
Stary 2010-01-08, 20:50   #2692
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześć

w koncu weekend

kurcze, wracamy dzis z męzem do domu po pracy a tu piec nam sie zgasił i tak zimno było,z e szok. na szczęscie szybko go włączylismy, ale grzejniki nie calkiem sie nagrzały jeszczy. lezymy wiec pod kocykiem. obejrzelismy juz film. teraz ja weszłam na neta a TZ siedzi jak zwykle obok i gra

Marta super ze z fasolką wszystko super.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 20:53   #2693
kliwia
Zakorzenienie

ana pociesz sie ze jak sknczysz naulke, to bedziesz leniuchowac, i nie bedziesz wiedziala co robic z czasem

anula u mnie wychodzi drozej, zaden front nie ma standardowego rozmiaru, a za niestandard trzeba doplacic. Ikei nie mam, wiec musze brac co jest. na 90% wezmiemy tego stolarza, zlecimy mu tez inne prace to moze da na nie znizke

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-08, 21:03   #2694
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
No tym razem jakoś tak wyszło, jednak jesien/zima najbardziej pasuje mi Intense a wiosna/lato dreaming. niestety w tej chwili intense juz mi się skonczył, wiec korzystam z tego co zostało a z mocniejszych to lubie Diesel Fuel for Life Femme Unlimited najlepiej na imprezke, bo na co dzien troszke za mocny... ale tez jest śliczny
ja się kiedyś napaliłam na Fuel For Life. Na szczeście nie kupiłam, bo po kolejnym teście doszłam do wniosku, że by mnie zamęczył pieprzem
Stary 2010-01-08, 21:10   #2695
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
ana pociesz sie ze jak sknczysz naulke, to bedziesz leniuchowac, i nie bedziesz wiedziala co robic z czasem

anula u mnie wychodzi drozej, zaden front nie ma standardowego rozmiaru, a za niestandard trzeba doplacic. Ikei nie mam, wiec musze brac co jest. na 90% wezmiemy tego stolarza, zlecimy mu tez inne prace to moze da na nie znizke
Kliwia, długa droga przede mną jutro w szkole 9-20
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-08, 22:24   #2696
anuulaa
Wtajemniczenie

Kliwia a czemu macie takie wysokie szafki aż do sufitu, będziecie do nich sięgać?
Stary 2010-01-08, 22:38   #2697
agus87
Zakorzenienie

kliwia do tej dietki zamiast bialego ryzu wrzuc brazowy, tez dobry z tysiac razy zdrowszy jak zwykly no i baj baj ser plesniowy ;p
activia ma w sobie mnostwo cukru, lepiej zjedz suszone sliwki lub morele
Stary 2010-01-08, 23:14   #2698
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość

Żabcia, superanckie butki!
dziekuje

a moim najukochanszy zapach to ... Versace Bright Crystal

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-09, 07:38   #2699
kliwia
Zakorzenienie

anula no wlascnie te szafki beda na odwrot te waskie na dole a reszta do sufitu nie widze klopotu w szafkach pod sufit zwlaszcza przy wysokosci 2,5 a gdzies upchac wszytskie rzeczy trzeba, a na gornych polkach beda rzeczy uzywane raz do roku, lub od siweta

agus wiem ze ma duzo cukru :d ale ja ja lubie
Stary 2010-01-09, 08:59   #2700
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
anula no wlascnie te szafki beda na odwrot te waskie na dole a reszta do sufitu nie widze klopotu w szafkach pod sufit zwlaszcza przy wysokosci 2,5 a gdzies upchac wszytskie rzeczy trzeba, a na gornych polkach beda rzeczy uzywane raz do roku, lub od siweta

agus wiem ze ma duzo cukru :d ale ja ja lubie
hehe spoko
a tak w ogole to zastanawiam sie czemu twoj maz dal ci ultimatum, zebys przed zajsciem w ciaze schudla...

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości