|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2521 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV
#2522 |
Zakorzenienie
|
martucha specjalnie for you - prezentacja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2523 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2524 |
Zakorzenienie
|
czesc
![]() maggie super plan ![]() strippi to juz niedługo. kliwia super sukienka |
![]() ![]() |
![]() |
#2525 | |||||||
Zadomowienie
|
Witam wieczorkiem
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Powiem Ci co ja bym zrobiła: przez tydzień nie gotowałabym, nie prała, na kartce na widoku spisywała wszystkie potrzebne rzeczy wraz z cenami, rachunki, w tym połowę opłat (żeby odciążyć rodziców), produkty żywnościowe, srodki czystości itp. Za każdym razem na pytanie gdzie jest obiad, albo dlaczego nie uprane wyciągałabym rękę po pieniądze i mówiłabym o tym ile "życie" kosztuje i niby skąd mam na to wziąć jak nie pracuję? No sorry, ale ileż można? Po obliczeniu tego wszystkiego powinien sobie uzmysłowić, ile może wydać na pomoc. Wiem, że to się tak łatwo pisze, bo ja mając tfu, tfu kogoś bliskiego cięzko chorego też bym wydała wszystkie pieniądze, aby kupić lekarstwa czy zapłacić zabiegi czy rehabilitację, ale wiadomo też trzeba jakoś przynajmniej mieć coś przysłowiowego do garnak włożyć. Mam nadzieję, że to jakaś przejściowa sytuacja, choć z tego co piszesz to nie wydaję mi się. Masz naprawdę super rodziców i wiem, że zawsze Ci pomogą. Wiem ciężko jest teraz brać na studia czy kosmetyki od rodziców jak się wyszło za mąż i chciało się być niezależną. MAma nadzieję, że porozmawiacie (choć pisałaś, że rozmowy nie docierają), albo zastosujesz drastycznejsze środki, bo tak dłużej być nie może. Dziewczyno wykończysz się i swoich rodziców, bo oni to widzą co się dzieje i widzą, że ich dzieku dzieje się źle, a to najgorsze co może bć dla rodzica. I jeszcze ta sytuacja z tym aktem notarialnym, to już w ogóle przegięcie, przez chwilę przeleciały mi przez głowę czane myśli, ale to nie miejsce na to, zeby o tym pisać. No nic daj znać co wyszło z tej rozmowy i jak to się rozwiązało, trzymam kciuki za pozytywne rozwiązanie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No oby, oby ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Rewelacja, uwielbiam takie klimaty ![]() Na pewno się uda, nie trać wiary, będzie dobrze u nas wszystkich ![]() ![]()
![]() |
#2526 |
Zakorzenienie
|
No zaczynam sie martwic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2527 | ||
Zakorzenienie
|
princessa, po prostu jestem w szoku... Przecież to jest jakiś koszmar... Wyobrażam sobie jak ta sytuacja musi być dla Ciebie upokarzająca...
Cytat:
![]() ![]() strippi, coś czuję, że to już niedługo ![]() ![]() Cytat:
![]() kliwia, boska ta sukienka! Jak na Ciebie szyta ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2528 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Przed ślubem pomieszkiwaliśmy trochę z teściem trochę z moimi rodzicami... Gdy mieszkalismy w domu z tesciem do opłat niewiele się dorzucalismy, za to na naszej glowie byly prawie wszystkie zakupy. No jak zamieszkalismy z moimi to była umowa z rodzcami była taka, że dajemy po równo z TŻ kazdy po 250z i nic wiecej nas nie obchodzi. no ale TŻ miał problemy z praca, mniejsze zarobki, musial oplacic studia, wiec mial odpszczone... i niestety szybko się do dobrego przyzwyczail, bo mimo, że kryzys u niego minąl kasy moi rodzice nie widzieli. Cos krecil i okazało się, ze kase daje swojemu tacie, ktory jak najbardziej z tego korzystal. Ale przeszłam z TŻem poważna i dosc ostrą rozmowe, (nie owijam w bawełnę) wyjasniłam, ze moim rodzicom sie tez nie przelewa, a on cały czas juz na beszczela korzysta z ich przychylnosci i skoro woli pomagac ojcu, ktory o dziwo na piwo w barze ma to nie ma sprawy, ale ma w trybie natychmiastowym ma sie ode mnie wyprowadzić, bo moi rodzice nie prowadzą działalosci charytatywnej. Oczywiscie historię mega skrociłam, TŻ zrobio sie wtedy glupio i się wyprowadził, ale na krotko(chyba 2 tyg). No ale to juz była przesada, to ja córka dawałam kase rodzicom, zeby ich odciązyć,a on w sumie wtedy "obca" dla nich osoba zyl sobie jak król. Przemyślał... wrócił i do dziś jest wszystko wporządku choc nie mamy wspólnych pieniedzy. Przychodzi dzien wypłaty, po rowno dajemy kwotę ustaloną z rodzicami, oprócz tego co miesiac "zarządzam" ile musimy odłożyc i TŻ nie protestuje, osobno placimy za swoje komorki. A to co nam zostaje, kazdy ma dla siebie... zakupy robimy roznie, na zmiane i sie z tego nie rozliczamy. TŻ wydaje na paliwo, papierosy, ja czesciej kupuje buty torebki, ciuszki ;p ze swoim ojcem ma ustalone, że płaci za internet i telefon w tamtym domu- wiecej nie jestesmy w stanie pomagac, bo zaczelismy swoje zycie i teraz tez bardzo potzrebujemy pieniedzy. Poki co taki uklad nam odpowiada, ale juz postanowilismy, ze jak bedzie kredyt cała kasa bedzie na wspolnym koncie. Musisz probowac, mam nadzieje, ze sie dogadacie ![]() Cytat:
fajna i ladnie w niej wygladasz ![]() A tak w ogóle prawie padłam dzis na zawał jak zobaczyłam rachunek za komórkę ![]() Z TŻem mamy komy na abonament kazdy po 55zł, ale wszystko jest na moim rachunku. i dzis dostaje zawiadomienie eskiem, ze do zapłaty 250zł ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak w ogole tesc ma jutro urodziny, pomocy co mu kupić??? - oczywiscie to ten typ co nic nie potzrebuje ![]()
![]() |
#2529 |
Wtajemniczenie
|
Piękna!!! I za 4 zł, szok. U mnie w lumpkach takie fajne rzeczy po min 15zł, gdzie ja mieszkam ehh:/
Dziękuję ![]() No i jak wyjdzie pozytywny to można ze stężenia hormonu odczytać który to mniej więcej tydzień? Ale mam stres.... edit: Dzisiaj odwiedziłam rodziców i jak wracałam, to mama mnie kawałek odprowadziła i sobie rozmawiałyśmy tak o życiu, jak tam nasz remont, małżeństwo i tak dopowiedziała "Ale by było jakbyś jeszcze była w ciąży....chyba, że już jesteś ![]() ![]() Edytowane przez anuulaa Czas edycji: 2010-01-06 o 21:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#2530 |
Wtajemniczenie
|
SRR jednak na 99 % będzie Dominik
![]() kliwia śliczna sukienka ![]() nie mam siły dziewczyny z tym remontem , wiem wiem trzeba pocierpieć żeby było fajnie , ale mam dosyc ciągnie się to niesamowicie długo, chodzi glównie o pokój maluszka , kurz, pył , brud i wogóle . ale tz sie zawziął i wszystko robi sam po pracy czyli nie długo kurde mam nadzieje że skończy zanim urodzę , bo normalnie szlak mnie trafia , ostatnio o to się sprzeczamy bo naprawdę nie mam siły czego dotknę klamki, szklani ręcznika to wszystko w tym pyle i ukurzone ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2531 |
Zakorzenienie
|
oj dziewczynki, dziękuję wszystkim zażyczonka
![]() wczoraj byliśmy na wigilii u moich rodziców, no i życzyli by w przyszłym roku święta były liczniejsze o 1 małą osóbkę ![]() a zaraz jedziemy do wszystkich dziadków i mojej siorki ciotecznej ![]() i mimo,ze ostatnio móiwłam, że nie lubię świąt to te jakoś zaczynają mi sie podobać ![]()
#2532 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Normy beta-HCG tydzień ciąży mlU/ml 3-4 ----------- 9 - 130 4-5 ---------- 75 - 2600 5-6 --------- 850 - 20,800 6-7 ------- 4,000 - 100,200 7-12 ---- 11,500 - 289,000 12-16 ---- 18,300 - 137,000 16-29 ----- 1,400 - 53,000 29-41 ------- 940 - 60,000 Badanie zrób w Szpitalu, bo w innej poradni jak zrobisz będziesz czekała około 5 dni na wyniki a w szpitalu będziesz miala po kilku godzinach. Ale moim zdaniem mdliło Cię po ciastku ![]() A nie przytyłaś ostatnio? Ja jak tyję nawet kilogram, od razu mam wieksze piersi. Nie martw się na zapas ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2533 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak przez 5 m-cy po slubie mieszkalismy z tesciami to wszystkie rachunki placilismy po polowie, na jedzenie sie nie skladalismy tylko kazdy mial swoja polke w lodowce i wedlina, maselko itp kazdy mial swoje, a obiady gotowala raz tesciowa raz ja! teraz jak mieszkamy sami to mamy skarpete ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() zarabista ta kieca ![]() ![]() Cytat:
![]() NO TO JAK CHCECIE SZCZEGOLY? ![]() Znajomi rozeszli sie ok 22, a ja tylko modlilam sie, zeby moja swiadkowa z mezem nie przyszli, bo dzwonila do mnie po pracy i mowila, ze jej maz ma dzis trening na 19 i wroci ok 21, wiec pozno by przyszli, wiec ja nie nalegalam za bardzo i powiedzialam, ze przeciez zlozyli mojemu M zyczenia, a ja imprezke i tak bede robic chyba za tydzien, wiec co sie odwlecze to nie uciecze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Maggie, mocno przytulam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2535 |
Wtajemniczenie
|
Rety, jak przez klikanie to ja odpadam
![]() ![]() U mnie jak zwykle czasu brak...moze dzisiaj uskutecznie jakieś małe lenistwo, a tak to ciągle gdzieś i gdzieś...ale w sumie mi to odpowiada ![]()
![]() |
#2536 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2537 |
Zakorzenienie
|
heloł
ja po badaniu usg nic puściutko moja gin powiedziała aż mi sie smutno zrobiło ![]() wogole do bani to wszystko znow pozarłam sie z mezem nie gadamy ze soba, miała bym dzis wypadek wymusiłam kobiecie pierszenstwo ![]() zamysliłam sie i popatrzylam tylko na prawo i wyjechałam z drózki dobrze ze dobrym autem jechala wyhamowął apod moim lusterkiem prawie masakra doła mam do du**** to wszystko
![]() |
#2538 |
Zakorzenienie
|
anika, przykro mi
![]() Jutro będzie lepszy dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2539 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Martus i na wzajem-mocno trzymam kciuki ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2540 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-07 o 08:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2541 | ||||
Zadomowienie
|
Cześć
![]() ![]() Cytat:
Co do prezentu to może jakaś książka, płyta, kosmetyki albo po prostu jakiś dobry markowy trunek. Na pewno wpadniesz na jakiś pomysł. Mój teść ma 25stycznia urodziny i albo dostanie jakiś album, książkę albo trunek. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A z mężem to coś poważnego, czy poszło o pierdołę?
![]() |
#2542 |
Zakorzenienie
|
o pierdołę jak zwykle w jego mniemaniu
ale cóż jak sie ma męża pracoholika to chyba trza sie z tym pogodzic.
![]() |
#2543 |
Zakorzenienie
|
Aaaaa wogole Dziewczynki to zapomnialam sie pochwalic, ze dostalam wczoraj od mezusia z okazji 7miesiecznicy sliczny bukiecik kwiatow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2544 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2545 | ||
Zakorzenienie
|
dzieńdobrek
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Maggie ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2546 |
Zakorzenienie
|
goldi ja sie tez tak wkręcialm ze az mi było przykro jak to usg wykazało ze nic tu nie ma
![]()
![]() |
#2547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaż... nie znasz dnia ani godziny ![]() W radiu trabią, że podobno nawet Doda coś się podejrzanie ostatnio zaokrągliła ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2548 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2010-01-07 o 10:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2549 |
Zakorzenienie
|
ale ja mam schizę apropo alkoholu...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2550 |
Zakorzenienie
|
no ja tez bo na świeta zrobiłam pyszny likierek i wiesz... moz enie bylo tego duzo ale jednak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:29.