Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-10, 13:53   #3181
Shpilcia
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III

Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek Pokaż wiadomość
a jaki tran lykasz? Taki w kapsulkach czy plyn pijesz? masz jakiejs konkretnej firmy?
W płynie kupiłam firmy GAL bo ufam tej firmie, a i tran mają tani (do 20 zł). Podobno w płynie ma lepsze działanie, co więcej mniej się go bierze (od 0,5-1 łyżeczki dziennie- zależy z jakiej firmy) butelka starczy mi zapewne na 3 miesiące.
Cytat:
Napisane przez nynka87 Pokaż wiadomość
a ja mam chęć zrobienia zapasów jestem już 3 tydzień chora i mam chęć odreagować kupując coś kosmetycznego nie do końca mi potrzebnego wciąż tylko leki i witaminki nawet jedzenie mi nie wchodzi co jest u mnie dziwne od TŻa nazbierałam już kilka czekolad co jest u mnie nie spotykane bo zawsze od razu zjadam
kuruj się
Też mam ochotę za zrobienie zapasów

oj jak chomikujesz czekoladki to musi być z Tobą naprawdę źle
Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Tak się zastanawiam, czy by nie wystawić na all odsypek cieni NYX Mam tego pełno (26 kolorów ), a pojemniczki są megawydajne i będę je męczyć latami Przy okazji może zrobiłabym remanent w biżu...
ganimedea ja bym była chętna na odsypki ! Mam zapotrzebowanie na nowe kolory
Cytat:
jakoś pusto tu dzisiaj wszystkie pewnie pięknią się przed imprezami albo randkami
ja byłam na paru partyjkach scrabble u znajomych
Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
A jednak podaruję sobiew styczniu zakupy kolorówkowe i zamiast tego zrobię zakupy w Rossmannie - świetne promocje są, a i tak sporo produktów mi się kończy i będę musiała kupić najdalej w lutym.
Ja tak samo czekam tylko za wypłatą
Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny!!!
jestem juz spowrotem no i mam okropnego dola.
Samolot mialam miec o 6 rano wiec o 3 wyjechalam z domu a potem mial 2 godziny opoznienia bo odladzali pas startowy..no i dopiero w poludnie dotarlam do domu.

ciagle placze za mamusia kiedy ja w koncu sie przyzwyczaje..nienawidze pozegnan!

odnosnie odwyku,wcale tak duzo mi nie przybylo. Postaram sie na dniach uaktualnic moja liste
Najwazniejsze że doleciałaś szczęśliwie Oj ciuciola do tego nigdy się nie przyzwyczaisz kochasz swoich bliskich

Czekamy na fotki !

A ja już mam w głowie tylko kiedy pójdę do rossa naprawdę tak mi brak zakupów że szok aż się boję co z tego wyniknie

Miałam dziś straszny sen śniło mi się że udało mi się kupić w promocji za 89 zł cienie clinique- był one sypkie z aplikatorem w słoiczku...zrobiłam makijaż- patrzę do słoiczka- tu ledwo co zostało zużyłam prawie całe na jeden makijaż i nawet w śnie myślałam że pobiłam rekordem Sweet_Jelly to nie jest normalne
Shpilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 14:02   #3182
zetafon
Zakorzenienie

ja juz musialam cos kupic na kolorówkę bo miałam ją w 5 kosmetyczkach i miałam niezły bajzel.w dalszym ciagu nic wiecej nie kupiłam poza peelingiem lirene.

shpilcia fajne masz sny

od 01.11.2010 oszczędzam

Edytowane przez zetafon
Czas edycji: 2010-01-10 o 14:03
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 14:06   #3183
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez Shpilcia Pokaż wiadomość
Ja tak samo czekam tylko za wypłatą

Ja z jednej strony bardzo chcę na zakupy, a z drugiej wiem, że postanowiłam się ograniczać i chcę zaoszczędzić trochę pieniędzy. Mam mętlik w głowie, a chodzi tylko o głupie zakupy.
Cytat:
Miałam dziś straszny sen śniło mi się że udało mi się kupić w promocji za 89 zł cienie clinique- był one sypkie z aplikatorem w słoiczku...zrobiłam makijaż- patrzę do słoiczka- tu ledwo co zostało zużyłam prawie całe na jeden makijaż i nawet w śnie myślałam że pobiłam rekordem Sweet_Jelly to nie jest normalne
To już jest uzależnienie
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 15:15   #3184
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

Cytat:
kuruj się
Też mam ochotę za zrobienie zapasów

oj jak chomikujesz czekoladki to musi być z Tobą naprawdę źle

A ja już mam w głowie tylko kiedy pójdę do rossa naprawdę tak mi brak zakupów że szok aż się boję co z tego wyniknie

a weź się wykuruj jak jestem zatrudniona na umowę zlecenie (uroki studenta ) więc nie mogę iść na zwolnienie wczoraj już zaczęłam jedną czekoladę czyli to znak że wracam do siebie
ja też mam ogromną ochotę na zakupy w rossmanie
Stary 2010-01-10, 15:56   #3185
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
ganimedea ja bym była chętna na odsypki ! Mam zapotrzebowanie na nowe kolory
Dziś rano się nieco ogarnęłam i aukcja już wisi

Cytat:
Oby nic, za co miałabyś tu dostać lanie

Cytat:
Ale hardcore Pewnie Freud miałby coś do powiedzenia

Cytat:
To już jest uzależnienie
Zgadzam się

Cytat:
a weź się wykuruj jak jestem zatrudniona na umowę zlecenie (uroki studenta ) więc nie mogę iść na zwolnienie wczoraj już zaczęłam jedną czekoladę czyli to znak że wracam do siebie
To znaczy, że idzie ku dobremu

A ja siedzę i pochłaniam gofry z cukrem pudrem Już 4 raz odkąd kupiłam w poniedziałek gofrownicę Coś czuję, że święta w porównaniu z tym maratonem to pikuś. Pan Pikuś

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 16:53   #3186
edyta29
Wtajemniczenie

ja chyba przestaję się udzielać bo czuję się ignorowana

edyta29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 17:00   #3187
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Napisałam
Na noc używam maseczkę i nie ścieram jej (wcześniej była to fogowa z Dolivy, a teraz z witaminami z Avonu) - używam 2-3 dni pod rząd, a później nakładamserum z kasupłami z Avopnu albo krem na noc zimowy z Avonu albo brązujący z Bielendy. Na dzień - krem na zimę z Avonu a jak siedze w domu w weekend to z witaminą E z Superdrug (smaruję się nim też przed wieczornym wyjściem, jeśli nie jest to spacer)

Hosenko też spróbuję nawilzac twarz zamiast ja wysuszac, moze sie ustabilizuje. Czy ten brazujacy krem z Bielendy dziala jak samoopalacz? Tez go kupilam i boje sie zeby nie zrobil z mojej twarzy zóltej plamy. Chwalisz go sobie?

Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
zauważyłam ze strasznie duzo plastiku sie wywala przez te kosmetyki.jakby firmy pomyslaly bardziej zeby mozna było kupic sam ,,wkład" to by było o wiele lepiej.narazie moge tylko segregować śmiecie.
Dokładnie!!! Ja od pazdziernika zbiaram wszytskie opakowania po zuzytych kosmetykach w sietce i juz mam wielki wór plastikowych butelek i opakowan. Fajnie by bylo jakby dostepne były np szampony czy zele dobrych firm na wage albo tylko jako zapas.

Cytat:
czesc dziewczyny!!!
jestem juz spowrotem no i mam okropnego dola.
Samolot mialam miec o 6 rano wiec o 3 wyjechalam z domu a potem mial 2 godziny opoznienia bo odladzali pas startowy..no i dopiero w poludnie dotarlam do domu.

ciagle placze za mamusia kiedy ja w koncu sie przyzwyczaje..nienawidze pozegnan!
Trzymaj się Ciuciola

Czy któraś z was używala Pomidorowego kremu z AVA? Jestem ciekawa jak działa a na KWC ma bardzo mieszane recenzje.

Już sie nie moge doczekac jutra, bo chce isc do Rossmana, zrobilam liste i co chwila przegladam ja zeby wykreslic cos. jesli kupilabym wszytskie wypisane rzeczy to wydam prawie 60 zl. Niby moze nie tak az duzo ale szczerze mowiąc to nic nie jest mi az tak konieczne... tylko te ceny tak kusza...

Jutro tez zachacze o apteke i kupie tran i drozdze. Moje kolezanki z pracy sa ciagle chore, musze sie trzymac. I jutro tez zanurkuje w lumpku

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Cytat:
Napisane przez edyta29 Pokaż wiadomość
Dziewczyny przyznajcie sie tak z reka na sercu czy czytacie wszytskie posty, ktore piszemy? Ja tez zauwazylam, ze czasem zadaje jakies pytanie i nikt nie opdpowiada na nie albo jestem pomijana. Szkoda by bylo, aby dziewczyny z wątku odchodziły, bo nikt ich nie pochwali za zużycia czy nie doradzi. Nie każda z nas może się udzielać non-stop, bo nie mamy na to czasu albo nie mamy w pracy ciąglego dostępu do neta. Ja zawsze czytam wszystko co napisalyscie, nawet jesli się nie udzielam.

Edyta29 - zostan z nami.
KonikGarbusek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-10, 17:05   #3188
Hosenka*
Zakorzenienie

Koniku: ten krem jest bardzo delikatny, po użyciu 2 czy 3 razy pod rząd nie zauwazyłam widocznego brązowienia, tylko subtelną poprawę koloru. To nie jest samoopalacz.

Ja czytam na bieżąco wszystkie posty, ale nie na wszystkie wypowiedzi mam coś do powiedzenia

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2010-01-10 o 17:22
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 17:12   #3189
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:

Czy któraś z was używala Pomidorowego kremu z AVA? Jestem ciekawa jak działa a na KWC ma bardzo mieszane recenzje.

Już sie nie moge doczekac jutra, bo chce isc do Rossmana, zrobilam liste i co chwila przegladam ja zeby wykreslic cos. jesli kupilabym wszytskie wypisane rzeczy to wydam prawie 60 zl. Niby moze nie tak az duzo ale szczerze mowiąc to nic nie jest mi az tak konieczne... tylko te ceny tak kusza...
Ja zużyłam ostatnio maseczke pomodorwą avy - fajna, ładnie nawilżała.

Ja też jutro planuje Rossa i wyprzedaże i lumpka
A te drożdże to tabletki? Jakiejś konkretnej firmy?

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 17:13   #3190
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Hosenko, dokładnie

Co do dziwnego czegoś, co zrobiło mi się z cerą, zrobiłam wczoraj porządny peeling, a potem nawilżyłam solidnie i dziś jest już lepiej, mam w miarę gładką skórę
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 17:49   #3191
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
[/COLOR]
Ja z jednej strony bardzo chcę na zakupy, a z drugiej wiem, że postanowiłam się ograniczać i chcę zaoszczędzić trochę pieniędzy. Mam mętlik w głowie, a chodzi tylko o głupie zakupy.
Mam to samo
Cytat:
To kiszka, mam nadzieję, ze mimo to szybko dojdziesz do siebie
Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
A ja siedzę i pochłaniam gofry z cukrem pudrem Już 4 raz odkąd kupiłam w poniedziałek gofrownicę Coś czuję, że święta w porównaniu z tym maratonem to pikuś. Pan Pikuś
Mniam narobiłaś mi ochoty, ale mleko się skończyło i będą zapiekanki na kolację
Cytat:
dlaczego edyta29 nie opuszczaj nas, wiadomo czasem jakiś post przy odpowiedzi się ominie, ale Cię nie ignorujemy Przykro mi że tak się poczułaś mam nadzieję że jakoś to nadrobimy i będzie ok
Cytat:

Jutro tez zachacze o apteke i kupie tran i drozdze. Moje kolezanki z pracy sa ciagle chore, musze sie trzymac. I jutro tez zanurkuje w lumpku

Dziewczyny przyznajcie sie tak z reka na sercu czy czytacie wszytskie posty, ktore piszemy? Ja tez zauwazylam, ze czasem zadaje jakies pytanie i nikt nie opdpowiada na nie albo jestem pomijana. Szkoda by bylo, aby dziewczyny z wątku odchodziły, bo nikt ich nie pochwali za zużycia czy nie doradzi. Nie każda z nas może się udzielać non-stop, bo nie mamy na to czasu albo nie mamy w pracy ciąglego dostępu do neta. Ja zawsze czytam wszystko co napisalyscie, nawet jesli się nie udzielam.
Aj ten rossman tak na pokusił tez zrobiłam listę na 60 zł ale większość jest mi potrzebne i tez wybieram ie do lumka

Ja czytam tez wszystkie posty, ale tak jak Hosenka nie na wszystkie odpowiadam, tylko na te co mam coś do powiedzenia, a czasem gdy zbyt długo nie pisałam odpowiadam tylko ogólnie bo by mi referaty wychodziły z postów. Lubie czytać Wasze posty
Po prostu na tyle Was polubiłam, że lubię wiedzieć co/ jak- u kogo
Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
A te drożdże to tabletki? Jakiejś konkretnej firmy?
Tak w tabletkach, miałam Lewitan (około 9 zł za opakowanie ponad 200 tabletek) ale je się przyjmowało od min. 9 sztuk na dzień, teraz mam jakieś humavit czy jakoś tak i tu się bierze 2*2 tabletki, miałam jeszcze inne, ale tez się brało dużo sztuk dziennie. chciałam przyjmować drożdże piekarnicze- ale nie dałam rady, odrzucają mnie
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16375718]
Co do dziwnego czegoś, co zrobiło mi się z cerą, zrobiłam wczoraj porządny peeling, a potem nawilżyłam solidnie i dziś jest już lepiej, mam w miarę gładką skórę [/QUOTE]
super, że Ci się cera uspokoiła
Shpilcia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-10, 20:10   #3192
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Ja czytam na bieżąco wszystkie posty, ale nie na wszystkie wypowiedzi mam coś do powiedzenia
Ja tak samo. a czasem chciałabym coś odpowiedzieć, a akurat muszę wyłączyć komputer Tak więc Edyto, nie ma co się obrażać

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16375718]
Co do dziwnego czegoś, co zrobiło mi się z cerą, zrobiłam wczoraj porządny peeling, a potem nawilżyłam solidnie i dziś jest już lepiej, mam w miarę gładką skórę [/QUOTE]
Ja to chyba jakiejś pryszczycy dostałam! dawno nie miałam tak brzydkiej cery! Też muszę zrobić jutro peeling i maseczkowanie!Może coś pomoże, bo czuję się jak pasztet. No i od jutra muszę wziąć się ostro za robotę, bo mam w sobotę zjazd, a przez 3 tygodnie się obijałam- najpierw święta, potem Sylwester, botem wyjazd do znajomych na weekend i wczoraj znów impreza! Mam nadzieję, że mniej będę siedziała na wizażu.

Co do zużyć, to na dniach zużyję 2 próbki. Jakoś wolno mi się zużywają-kremu pod oczy i podkładu Vichy Dermablend- straszną maskę tworzy, ale dobrze kryje, więc nakładałam go pędzlem na niespodzianki...
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 20:51   #3193
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Ok..to napisze wam mniej wiecej co kupilam...i co dostalam

-nivea 20 plus krem na dzien
-pedzel do cieni w rosmannie
-skosny pedzel w douglasie
-liliputz krem ksiezniczkowy
-tusz bell push up
-bielenda krem kokosowy
-dax marcepanowy peeling cukrowy
-eveline maslo sezamowe
-eveline rozowe serum do biustu
-oriflame exotic scrub
-peeling marakuja joanna
-odzywka i szampon timotei czeresnia i bawelna
-shauma proste i lsniace
-krem do ciala dreamy skin johnson
-arbuzowy peeling do twarzy
-peeling gruszkowy joanna malutki
-2 male ziajowe kremy kakao i oliwka
-zel flos lek swietlik i chaber
-fluid 30 ml joko
-puder faberlic
-3 albo 4 blyszczyki
-2 cienie prezent
-2 balsamy do ust yves rocher
-lakiery z brokatem do zdobienia i kilka zwyklych lakierow
-plyn do demakijazu rival de loop

uff chyba to wszystko,ufoce jutro wszystko.

Nie musze kupowac juz kompletnie niczego..starczy wszystkiego a ze hej
przywiozlam sobie tez pedzel rozowy essence,herbatki (karmelowa,malinowa i rozne inne tekkane),slodycze,troche wedlin i troszke bizuterii

Edytowane przez cuciola
Czas edycji: 2010-01-10 o 20:53
cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 20:57   #3194
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Co do odpowiadania na posty, to ja podobnie jak dziewczyny - czytam na bieżąco, ale odpowiadam tylko wtedy jeżeli mam coś do powiedzenia. Często jest tak, że po prostu nie mam kiedy odpisać, bo wiecznie gdzieś gonię.

Cuciola, świetne zakupy! Uwielbiam polskie kosmetyki, a widzę, że takich kupiłaś całkiem sporo.

U mnie dziś zużycia:
1. płyn dwufazowy do demakijażu Ziaja
2. olejek Babydream
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 21:01   #3195
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Cytat:
Cuciola, świetne zakupy! Uwielbiam polskie kosmetyki, a widzę, że takich kupiłaś całkiem sporo.
ja tez uwielbiam!!! wszystko co kupilam bylo z listy,po uwaznym przegladnieciu kwc w niektorych kategoriach pielegnacji mialam braki wiec je uzupelnilam. W niektorych zrobilam zapasy. Nie posypalam sie na kolorowce opierajac sie mamie ktora z wszystkich sil chciala mnie przekonac do kupna jakiegos cienia do powiek.
Aha no i jeszcze babcia podarowala mi Chanel Chance co prawda jest juz polowa flakoniku no ale jest super za to oddalam jej jeden moj zapach

Stary 2010-01-10, 21:06   #3196
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
uff chyba to wszystko,ufoce jutro wszystko.

Nie musze kupowac juz kompletnie niczego..starczy wszystkiego a ze hej
przywiozlam sobie tez pedzel rozowy essence,herbatki (karmelowa,malinowa i rozne inne tekkane),slodycze,troche wedlin i troszke bizuterii
Hohoho, zakupy jak trzeba Czekamy na fotencje

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 21:18   #3197
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Aha do prezentow dolaczyly sie jeszcze 2 sweterki i fioletowa torba rowniez zagoszcza na fotkach ale to jutro w swietle!
tesciowa dostala zel pomaranczowy lirene z peelingiem i kawowy peeling joanny (ona kocha kawe i ma obsesje odnosnie kosmetykow antycell)

poza tym to ulamal mi sie paznokiec kciuka tak w polowie z boku i mam nadzieje ze da rade odrosnac bo jak nie to bedzie bol

zaraz wskakuje do wanny,cos pozuzywac

Edytowane przez cuciola
Czas edycji: 2010-01-10 o 21:21
Stary 2010-01-10, 21:30   #3198
favianna
Zakorzenienie

nynka87 może bierz rurinoscorbin? Przy długim łykaniu pomaga, i witaminy też

edyta29 nie przejmuj się, nie zawsze się trafia na całowątkowy odzew, ja np rzadko coś piszę i też czasami niewiele osób lub nikt mi odpisuje bo udzielam się sporadycznie, a czytam regularnie wszystkie dziewczyny

Prejrzałam gazetkę Rossmana i nic, kompletnie nic mi nie wpadło w oko. Ja nie wiem skąd te zachwyty

Właśnie zobaczyłam że przeterminowała mi się maseczka do twarzy Galenika której mam połowę opakowania, a szkoda mi wyrzucić. Jest mocno nawilżająca, myślicie że można jej użyć jako maski na dłonie?

Po moim zkupowym szale przejrzałam kosmetyki i odstawiłam lakier do paznokci, cień dla kuzynki i jeden puder dla Mamy.
Podsumowałam ilości i określiłam sobie cel.
Trzymajcie kciuku, bo bardzo chciałabym wytrwać
favianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-10, 22:51   #3199
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Napisane przez favianna Pokaż wiadomość
Prejrzałam gazetkę Rossmana i nic, kompletnie nic mi nie wpadło w oko. Ja nie wiem skąd te zachwyty

Właśnie zobaczyłam że przeterminowała mi się maseczka do twarzy Galenika której mam połowę opakowania, a szkoda mi wyrzucić. Jest mocno nawilżająca, myślicie że można jej użyć jako maski na dłonie?

Po moim zkupowym szale przejrzałam kosmetyki i odstawiłam lakier do paznokci, cień dla kuzynki i jeden puder dla Mamy.
Podsumowałam ilości i określiłam sobie cel.
Trzymajcie kciuku, bo bardzo chciałabym wytrwać
Mnie też jakoś nic szczególnie w Rossmanie nie zachwyciło, może spodobał mi się żel Adidasa za 4,99, no ale że żeli u mnie dostatek to nawet nie myślę. Poza tym nie ma u mnie w mieście Rossmana, tylko jak jadę do szkoły to mogę ewentualnie wyskoczyć, ale rzadko mam dluższą przerwę między zajęciami.

Myślę, ze maseczkę mozesz spokojnie zużyc na dlonie, szkoda, żeby się zmarnowała

trzymam więc kciuki za wytrwałość! ( i mnie też się przydadzą)
idę się wybalsamować i spać- może wreszcie pójdę wcześniej niż o 1 czy 2 w nocy:/
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-11, 08:11   #3200
loverynka
Zakorzenienie

Jakoś mi powoli zużycia ruszają. Smaruję się grubą warstwą masła, na stopy nakładam maski z oliwą żeby zaczęły lepiej wyglądać.

Cuciola, super zakupy!

loverynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 08:38   #3201
Hosenka*
Zakorzenienie

U mnie znowu przestój

Idę do Rossmanna po pracy Mam zamiar kupić tusz False Lash + Masterpiece za 56,99
Z peelingu bawełnianego Bielendy rezygnuję, bo ma kiepskie opinie na KWC.
Nad planowaną odzywką Kiwi z Schaumy tez jeszcze myślę, bo w sumie mam 2 sera które moge używac po myciu (a że rzadko uzywam to już inna sprawa rzadko kiedy chce mi się jeszcze coś nakładać na włosy).
Może coś mi wpadnie w oko na zywo.

Z wymiany przyjdzie mi odsypka połowy Imperiali () + 2 sera Eveline i granatowy cień w musie Bell.

Z Avonu z K02 raczej nic nie zamówię

Instagram

Stary 2010-01-11, 08:39   #3202
Koshatka
Zakorzenienie

Cuciola, fajne zakupy. Czekam na fotki.

Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
ja juz musialam cos kupic na kolorówkę bo miałam ją w 5 kosmetyczkach i miałam niezły bajzel.
Ty to co innego. Chcesz się zajmować wizażystyką to musisz mieć w czym trzymać kolorówkę.

Cytat:

Cytat:
Dziewczyny przyznajcie sie tak z reka na sercu czy czytacie wszytskie posty, ktore piszemy? Ja tez zauwazylam, ze czasem zadaje jakies pytanie i nikt nie opdpowiada na nie albo jestem pomijana.
Ja czytam ale przecież nie zawsze znam odpowiedź na zadane pytanie albo coś mi umknie.

Cytat:
Zależy ile przeterminowana. Jak niewiele to bym spróbowała dać na szyję i dekolt.
Stary 2010-01-11, 08:47   #3203
favianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Zależy ile przeterminowana. Jak niewiele to bym spróbowała dać na szyję i dekolt.
do września 2009
favianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 08:50   #3204
Koshatka
Zakorzenienie

Przez weekend wykończyłam:
  • płyn do higieny intymnej Ziaja 500 ml
  • masło pomarańczowe Ziaja
Poza tym coś mnie zapchało a już miałam taką piękną cerę. Podejrzewam krem różany Ziai albo maseczkę witaminową Montagne Jeunesse bo tylko to ostatnio wprowadzałam nowego. Na razie odstawiłam oba produkty i jak mi się cera unormuje sprawdzę je pojedynczo.

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

Cytat:
do września 2009
To chyba lepiej na dłonie.
Stary 2010-01-11, 09:37   #3205
Hosenka*
Zakorzenienie

Postanowiłam, że zbieram na Aliena

Co prawda, mam spore oszczędności, ale nie chcę ich ruszać, nawet jeśli taki Alien wpłynął minimalnie na ich stan.

Z myślą o Alienie policzyłam 75 zł za sprzedane cienie Clinique, 70 za Cerruti, 30 zł za 2 balsamy Bielendy, czyli mam 175 zł
Mam zamiar powiedziec o tym TŻ, tzn. to, że zbieram na Aliena wie, ale chcę, aby mi o tym przypominał, jak bede chciała kupić coś kosmetycznego zbędnego.

Z K02 z Avonu nie zamawiam nic (już ostatecznie) więc pieniądze które bym wydała, również ida na konto Aliena

Jeśli to mi sie uda, to zamówię sobie jakies miki na kolorówce - miałam zamawiać chyba w listopadzie, ale rozsądnie zrezygnowałam. Moze na wiosnę

Grzeszek jaki mam na sumeieniu - napisałam koleżance z Oriflame, że chcę serum Hydra Energy z ulotki (za 22,90) - poluję na niego od ponad roku i zawsze brakuje już dla mnie ... Może tym razem się uda Narazie nie dopisuję do licznika - dopiero jesli dostane.

Instagram

Stary 2010-01-11, 09:47   #3206
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092
Konto usunięte

Cytat:
do września 2009
Ja bym sobie w ogóle odpuściła. Kosmetyki po terminie ważności nie są już chronione przed zalęgnięciem się np. grzybów, pleśni, bakterii. Chyba nie warto.
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 09:56   #3207
nynka87
Zakorzenienie

Cytat:
dokładnie

Cytat:

To kiszka, mam nadzieję, ze mimo to szybko dojdziesz do siebie
Cytat:
nynka87 może bierz rurinoscorbin? Przy długim łykaniu pomaga, i witaminy też
już jest coraz lepiej, dziękuję Wam za troskę
rutinoscorbin i witaminy to ja łykam prawie cały rok a i tak łapią mnie różne choróbska
ja mam na stanie kilka końcówek które uparcie nie chcą się skończyć ale dziś lub jutro na pewno coś pójdzie
Stary 2010-01-11, 10:13   #3208
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092
Konto usunięte

Mnie kończy się szampon i odżywka HE z błękitnej, nawilżającej serii. Mam już nowy zestaw (mama kupiła na weekendowych zakupach) - też HE, tym razem zielona seria, nabłyszczająca.
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 10:18   #3209
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

a ja z tego co widzę u siebie to przez najbliższe katalogu 02-03 i 04 będę jednak zamawiać. Nie zawsze kosmetyki bo myślę nad 2 torebkami, zegarkiem, biżuterią....

z katalogu 01 wyjdzie mi m/w 60zł zapłacić...W tym kupiłam perfumy...

Strasznie ostatnio wszystko szybko mi się kończy! A zapasów nie robiłam.
mam jedynie zapas (mały) błyszczydeł, 1 cień do powiek w brązach jako zapas, i odżywek do włosów: 1 balsam-maskę, 1 odzywkę w sprayu i normalną taką "ze spłukiwaniem" do włosów blond...oraz zapasową piankę do włosów i tyle!!!!

A nieee...mam jeszcze zapas podkładów: 1 nieruszony Eveline, Dojdzie mi antystresowy Avonu oraz mam zachomikowane 2 mineralne na lato!(używam ich już 3 rok-w lato tylko)

Chociaż jakbym miała zapasik 1 rzeczy z kategorii to byłoby nieźle..nie martwiłabym się czy starczy mi kremu do rąk do katalogu 02 avonu albo i 03...

......................... .........................

Zastanawiam się co zrobić z podkładem AA OCEANIC "matującym"..zużyłam ponad połowę..Ale strasznie się z nim męczę bo okazał się o duuuużo za ciemny! na twarzy robi się brzydko pomarańczowy...i kombinuje jak koń pod górkę z przyciemnianiem szyji etc. mam ochotę go wywalić Myślicie że mogę?

Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-11, 10:29   #3210
nynka87
Zakorzenienie

[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;16387323]Mnie kończy się szampon i odżywka HE z błękitnej, nawilżającej serii. Mam już nowy zestaw (mama kupiła na weekendowych zakupach) - też HE, tym razem zielona seria, nabłyszczająca.[/QUOTE]
też mam błękitny zestaw i uważam że jest super ale moje włosy obciążył przy ciągłym używaniu ale co któreś mycie stosuję coś innego i potem jest już ok ogólnie seria udana, mam chęć wypróbować tą przeciw łamaniu się włosów

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości