|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3151 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16335817]Ziaja Herbikaplant z białą herbatą albo himalaya nawilżająca.[/QUOTE] dla mnie on jest na zimę za lekki,może dlatego że mam kruche naczynka na policzkach Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3152 |
Konto usunięte
|
Parsifal, używałam obu, choć tego na dzień dłużej - dobrych kilka opakowań.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3153 |
Zadomowienie
|
mi w tym na dzień przeszkadzało to, że po jego nałożeniu buzia była matowa i gładka, a po jego zmyciu, to samo co przed nałożeniem, może się mylę, ale ten na noc chyba bardziej wygładza
![]()
#3154 |
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() ![]() a ja mam chęć zrobienia zapasów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- dziękuję ![]() ![]()
#3155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skład: Mica, Octylodecanol, [+/-CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77891]. Czyli mica, emulgator i minerały. Bez środków konserwujących. Bezzapachowy. powiedz TŻetowi że ma gust chłopak ![]() ![]() dziewczyny jak można zuzyć 400 ml balsamu w miesiąc? Ja nigdy basamów za bardzo nie potrzebowałam, chyba że nad bardzo słonym morzem śródziemnym i balsamy u mnie mogą leżeć i rok niestety. zazdroszczę wam woli i systematyczności w używaniu. -------edycja------- to jeszcze dodam że jednak sprzedałam maskarę Catrice koleżance, bo mam jeszcze 2 (ale jak będę potrzebowała to kupię ją na pewno) wymieniłam też szczteczkę w tuszu bell push up z silikonowej na zwykłą gęstą z burjois i jest super. Z tego tuszu byłam średnio zadowolona, ale po wymianie szczoteczki okazało się że jest super ![]() ![]() Edytowane przez favianna Czas edycji: 2010-01-09 o 09:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3157 | |||||
Zakorzenienie
|
Nie da się inaczej
![]() Cytat:
![]() Ja zużywam o wiele wolniej, choć np. balsamy w dużych butlach z pompką Eveline sa bardzo nie wydajne i bez problemyu zuzyłam w miesiąc czy nawet krócej. ![]() Dokładnie ![]() Cytat:
![]() Na noc używam maseczkę i nie ścieram jej (wcześniej była to fogowa z Dolivy, a teraz z witaminami z Avonu) - używam 2-3 dni pod rząd, a później nakładamserum z kasupłami z Avopnu albo krem na noc zimowy z Avonu albo brązujący z Bielendy. Na dzień - krem na zimę z Avonu a jak siedze w domu w weekend to z witaminą E z Superdrug (smaruję się nim też przed wieczornym wyjściem, jeśli nie jest to spacer) Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Pudry/podkłady mineralne mają mieć dobroczynny wpływ na cere (taki jest ich zamysł) więc powinny zawierać jeszcze np. magnez, cynk. W nawiasie podane są barwniki.
![]() |
#3158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skład: mica (CI 77019), titanium dioxide (CI 77891), zinc oxide (CI 77947), iron oxides (CI 77489, CI 77491, CI 77492, CI 77499). May contain: ultramarines (CI 77007). a teraz z Catrice Skład: Mica, Octylodecanol, [+/-CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77891]. Faktycznie Catrice nie ma cynku i bieli tytanowej. Jeśli chodzi o cynk to żałuję bardzo, bo służy mi jego dodatek, ale nad bielą tytanową płakać nie będę choć jest filtrem. Pozostałe to tlenki żelaza czyli barwniki. ja w dalszym ciągu jestem zadowolona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3159 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
U mnie dziś już 3 zużycia:
1. balsam różany (z tego zestawu miałam jeszcze sól do kąpieli i żel pod prysznic) 2. żel pod prysznic Soraya 500ml 3. pasta wybielająca Blend a Med. Może zużyję jeszcze odlewkę maski do twarzy, ale to wieczorem bo planuję mini SPA. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3160 |
Zakorzenienie
|
a mi masowo koncza sie produkty do włosów.wczoraj poszła keratyna w spreju 300ml CHI ,maska kallosa 1kg która uwielbiam i zamowilam kolejną,dzis poszedł kompres do włosów z miodem i mlekiem joannyi zaraz wykoncze jedwab w spreju.poszła mi tez mała saszetka żelu pod prysznic ziaja aquolina na basenie.
zauważyłam ze strasznie duzo plastiku sie wywala przez te kosmetyki.jakby firmy pomyslaly bardziej zeby mozna było kupic sam ,,wkład" to by było o wiele lepiej.narazie moge tylko segregować śmiecie. gratuluje wam zużyć.ja wczoraj byłam kuszona pudrem brązującym MACa ale sie powstrzymałam. TŻ mi kupił super kufer na kosmetyki w OBI.jest taki jak te na allegro ale nie kosztuje ponad 120zł ale 89.tylko ze kolorówka sie nie mieści.w osobnej kosmetyczce musiałam zostawić błyszczyki.dzis mam do umalowania 3 dziewczyny na studniówkę plus moją siostrę.będzie pewnie sajgon ale dam jakoś rade.potem na piwo ze znajomymi i z kolezanką babski wieczór.juz nie moge sie doczekać.
#3161 |
Zakorzenienie
|
Mialam kilka odsypek przeróżnych mineralów z różnych firm i mojej skórze nie służą
![]() Na szczeście sklepowe pudry służą mi bardzo dobrze (podkładu używam raz na ruski rok ![]() Kupiłam dziś w lumpku śliczne fioletowe rękawiczki ![]() ![]() Wrzucę wam zdjęcie rękawiczek, jak podładuję baterie. Jedak nie kupię peelingu bawełna Bielendy w Rossmannowskiej promocji - ma kiepskie oceny na KWC.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-01-09 o 14:05 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3162 |
Zakorzenienie
|
Miało być zdjecie, ale będzie jutro
![]() Zużyłam olej z pestek brzoskwini ![]()
#3163 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wszystkim gratuluję zużyć ![]() Tak się zastanawiam, czy by nie wystawić na all odsypek cieni NYX ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3164 |
Zakorzenienie
|
mówiłam, nieskromnie powiedział że wie
![]() ![]() ![]() jakoś pusto tu dzisiaj ![]() ![]()
#3165 |
Zakorzenienie
|
Jak zrobisz daj znac
![]() Ja się wziełam za zużywanie, na razie same próbki ale wyraźnie ubywa: -saszetka maseczki kupionej tydzien temu z pomidorem -próbka effaclaru -balsam nivea 50 ml Postanowiłam wstrzymać się z zakupami kremu na dzień, wyciągnełam na razie jakiś kremik z algami z celi, który gdzies tam wygrałam. Może mi przypasuje a jak nie to zużyje go jako balsam. Pochwale się że czekam na kosmetyki wygrane w grudniu w kerfiurze ![]() Jeśli pogoda da w poniedziałek udam się na zakupy i do rosmana też a co ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3166 |
|
Ja zamierzam kupić kilka rzeczy z Essence i MySecret. Mam nadzieję, że nie zaszaleję zbyt mocno.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3167 |
Zadomowienie
|
zawsze zamierzam zmniejszyć ilość "koniecznych" kosmetyków do minimum i nigdy mi się nie udaje:/ teraz mam 2 podkłady, 3 pudry, 3 tusze, pełno kredek, nie mówiąc o pomadkach ochronnych. i chcę kupić jeszcze więcej
![]() ![]() mam nadzieję, że w tym roku ograniczę się do minimum, bo mam zamiar zakupić dosyć drogi telefon, a z wysokimi wydatkami na kosmetyki będzie to niemożliwe. |
![]() ![]() |
![]() |
#3168 |
Konto usunięte
|
Stało mi się coś z cerą
![]() Powierzchnia skóry na mojej twarzy wygląda jak papier ścierny - mnóstwo mikroskopijnych krostek jakby, jedna przy drugiej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3169 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16362292]Stało mi się coś z cerą
![]() Powierzchnia skóry na mojej twarzy wygląda jak papier ścierny - mnóstwo mikroskopijnych krostek jakby, jedna przy drugiej ![]() ![]() jakis nowy kosmetyk ostatnio użyłaś?
![]() |
#3170 |
Konto usunięte
|
No od jakichś dwóch tygodni co kilka dni używam serum z Avonu, poza tym nic nowego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3171 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16363055]No od jakichś dwóch tygodni co kilka dni używam serum z Avonu, poza tym nic nowego
![]() ![]()
#3172 |
Konto usunięte
|
Nie, po prostu zmieniła mi się faktura skóry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3173 | |
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Dziewczyny, niektóre z Was testują zestawy Oral B i Blend a Med - jesteście zadowolone z tej szczoteczki Oral B Pulsar? Zastanawiam się nad nią, a jest w fajnej promocji w R. ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3174 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny!!!
jestem juz spowrotem ![]() Samolot mialam miec o 6 rano wiec o 3 wyjechalam z domu a potem mial 2 godziny opoznienia bo odladzali pas startowy..no i dopiero w poludnie dotarlam do domu. ciagle placze za mamusia ![]() ![]() odnosnie odwyku,wcale tak duzo mi nie przybylo. Postaram sie na dniach uaktualnic moja liste |
![]() ![]() |
![]() |
#3175 |
Konto usunięte
|
I zdjęcia nowych nabytków pokaż, cuciola!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3176 |
Zakorzenienie
|
tak tak jak wroce do rzeczywistosci z mojego dolka to na pewno wam pokaze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3177 |
Konto usunięte
|
Trzymaj się!
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3178 | |
Zakorzenienie
|
Cuciola, fajnie że bezpiecznie doleciałaś. Właśnie dziś o Tobie myślałam jak słuchałam w radiu o problemach w Pyrzowicach.
![]() Antoninne witaj. ![]() Cytat:
![]() Widziałam takie kufry w ofercie makro i w budowlanych marketach i nawet się zastanawiałam nad zakupem ale mam przecież ograniczać liczbę kosmetyków a nie tworzyć im nowe "schowanka".
![]() |
#3179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje dziewczyny na podtrzymanie na duchu wieczorem was doczytam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3180 |
Zakorzenienie
|
Że muszą odśnieżać i odladzać co chwilę i że są opóźnienia kilkugodzinne w odlotach.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:24.