|
|||||||
| Notka |
|
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#631 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biura Podróży
Cytat:
z tym że płacą sobie za najwyższe standardy. Zawsze trafiają też na miłe i uczynne rezydentki (raz mama była chora, rezydentka przywoziła leki, zaglądała codziennie itp). Jak już ktoś zwrócił uwagę, jeśli turysta idzie do Neckermanna i kupuje najtańszą ofertę to musi liczyć się z pewnymi niedogodnościami.Ja 2 lata temu byłam z chłopakiem w Grecji z biurem Triada. Za tygodniowy pobyt zapłaciliśmy 1414 zł / os, hotel 4*. Wszystko poszło gładko, nie mieliśmy zastrzeżeń. Natomiast rok temu kupiliśmy tygodniowy pobyt w Tunezji przez Internet (blizejslonca.pl) - korzystnie cenowo, daliśmy 1500 zł / os. Hotel 4,5*, naprawdę rewelacyjny za tę cenę (Sousse Palace, jak dla mnie same plusy). Organizatorem było biuro Best Reisen - ogólnie okej, ale zaliczyli jedną wpadkę którą nas do siebie zrazili, a mianowicie mocno spóźnili się po nas na lotnisko. Wszyscy pasażerowie już w autokarach, a my dwoje plus jeszcze jedna 3-osobowa rodzina (małżeństwo z małym dzieckiem) sami na pustym lotnisku, w nocy, w obcym mieście. Już kombinowaliśmy co robić, jak dostać się do hotelu na własną rękę. Po 30 minutach przyjechał Arab JEEPem, bez rezydenta miałam stracha że zostaniemy wywiezieni Bóg wie gdzie. Później już ok, ale organizację, logistykę mają raczej średnią. Nigdy więcej wakacji z nieznanym mi biurem.
Edytowane przez Viollet87 Czas edycji: 2009-10-18 o 16:27 |
|
|
|
|
|
#632 |
|
Raczkowanie
|
A ja ostatnio zainteresowałam się bonvoyage.pl. Z opisu na ich stronie wynika, że to jedno z najstarszych biur podróży w Polsce. Może tanio nie mają, ale w ofercie hotele takie, że oko bieleje! Poleciłabym każdemu, kto planuje luksusową wycieczkę/podróż poślubną itp, bo oferty są naprawdę z wyższej półki
|
|
|
|
|
#633 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#634 |
|
Raczkowanie
|
Hm, nie wiedziałam o tym...fakt faktem oferty bonvoyage są godne uwagi pod względem standardu oferty no i dostosowanej do niego ceny. Nie wiedziałam, że są to oferty innych operatorów. Może dlatego, że nie z natury nie wnikam w szczegóły ofert, od tego mam już faceta
|
|
|
|
|
#635 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ja byłam w Tunezji z Itaki i było cudownie.Teraz w przyszłym roku planuje Egipt, tylko chyba nie z Itaką ,bo za drogo
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#636 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
A ja mam do Was pytanie o biuro eSKY ?
Zacheciła mnie ostatno ich oferta .... http://www.esky.pl/konkurs/rezerwuj-...arniaj-nagrody i tak powaznie sie zastanawiam nad sylwestrem ,stad wlasnie jak najszybciej chciałabym tez gdzies cos zarezerwowac. |
|
|
|
|
#637 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#638 | |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Cytat:
No własnie ,ale ja tez słyszałam ze to ze u nas 5 gwiazdek oznacza hotel exclusive to nie znaczy ze tak bedzie wszedzie. |
|
|
|
|
|
#639 |
|
Raczkowanie
|
tak. Najlepiej studencki!
albo: http://www.tourclub.pl/galerie/194 -przygoda z zeszłego roku, w tym mi się niestety ekipa lekko wykruszyła.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów i postawy bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. Edytowane przez 19czarna87 Czas edycji: 2009-11-25 o 18:11 |
|
|
|
|
#640 |
|
Raczkowanie
|
Ja to jestem cały czas pod wrażeniem esky. pl. Podoba mi się to,ze mogę samodzielnie złożyć sobie wycieczkę- jakimi liniami chce lecieć, w jakim hotelu chcę się zatrzymać. No i promocje- naprawdę warto zajrzeć w tę zakładkę na ich stronie.
|
|
|
|
|
#641 |
|
Raczkowanie
|
Ja lubię tui i Alfa star. Bardzo mi odpowiadały wycieczki, ceny, hotele. Wszystko na najwyższym poziomie!
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#642 |
|
Zakorzenienie
|
My zawsze Triada a w maju 2010 jedziemy w Grecosem na Krete hotell***** 7 dni 2600zł/osoba
|
|
|
|
|
#643 |
|
Raczkowanie
|
Ponad 2 tysiące za osobę?? Ja jak byłam z xxxx to taniej płaciłam...
Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2013-10-29 o 10:16 Powód: nazwa |
|
|
|
|
#644 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#645 |
|
Raczkowanie
|
A ja byłam z alfa starem na Teneryfie
Ceny ok, rezydenci bardzo w porządku. Bez wątpienia te wakacje będę wspominać najlepiej. A jak się ktoś chce przekonać jakie to piękne miejsce to zapraszam do mojej galerii
|
|
|
|
|
#646 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja widziałam ,że maja w Alfie ponad 2000zł za Teneryfe... kiedy byłaś, czy się opaliłaś. Myslę gdzie by tu się opalić w marcu.
|
|
|
|
|
#647 |
|
BAN stały
|
Ja niedawno wróciłam z Egiptu... z alfą byłam. Jeju dziewczyny, chcę tam wrócić!! Najlepiej jutro!!
|
|
|
|
|
#648 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#649 |
|
Raczkowanie
|
a jak oceniacie oferty bp na lato 2010? mi się na przykład podoba, że itaka wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki
|
|
|
|
|
#650 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo mi się podoba oferta Itaki. Zawsze mieli dobrą
Chyba w tym roku z nimi równiez polecę tylko nie wiem gdzie do ciepełka w marcu...W Tunezji dali mi pokój z widokiem na morze i basen bez dopłat ![]() [QUOTE=ala;15925810]a jak oceniacie oferty bp na lato 2010? mi się na przykład podoba, że itaka wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki[/QUOTE] |
|
|
|
|
#651 |
|
Raczkowanie
|
Z samym wyborem wakacyjnego kierunku to już chyba nie powinnaś mieć problemu, bo pełno jest egzotyki i ciepłych rejonów do których można sobie lecieć i w marcu
|
|
|
|
|
#652 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#653 |
|
Raczkowanie
|
a mnie się podoba, że np alfa ma ofertę do Brazylii. Zastanawiam się czy nie skorzystać. Brazylia zawsze była moim marzeniem.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#654 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny, a czy któraś była może na wakacjach ze scan holiday? przyznam, że spodobały mi się ich reklamy - ta z ośmiornicami i świteziankami wymiata http://www.youtube.com/watch?v=d76Ldnyzfkc ale chętnie się dowiem, czy ktoś był z nimi na wakacjach i jak było
|
|
|
|
|
#655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
znalazłam wśród dalszych znajomych dwa małżeństwa póki co, które jeździły z SH i nei miały zastrzeżeń, negatywnych opinii brak. aż dziwne
|
|
|
|
|
|
#656 |
|
Raczkowanie
|
Byłam w tamtym sezonie ze Scan Holiday na wakacjach na Majorce, było pięknie
w tym roku jak zobaczyłam te relamy z dzieciaczkami to od razu weszlam na stronkę i sie orientowałam w ofercie, na pewno coś wybierzemy, oczywiście all inclusive
|
|
|
#657 |
|
Zakorzenienie
|
My wykupiliśmy Krete z Grecosa
hotel 5 gwiazdek oczywiście z ultra allPierwszy raz jedziemy z tym biurem. |
|
|
|
|
#658 |
|
Wtajemniczenie
|
Słyszałam,że dają doskonałe warunki w hotelach, to biuro z wyższej półki, mnie poprostu nie stać
i nie mają na stronce cen wycieczek fakultat. i zbyt mała ofera wyc. fakultat.
|
|
|
|
|
#659 |
|
Zakorzenienie
|
w Grecosie jest 1 wycieczka w cenie
|
|
|
|
|
#660 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:25.

z tym że płacą sobie za najwyższe standardy. Zawsze trafiają też na miłe i uczynne rezydentki (raz mama była chora, rezydentka przywoziła leki, zaglądała codziennie itp). Jak już ktoś zwrócił uwagę, jeśli turysta idzie do Neckermanna i kupuje najtańszą ofertę to musi liczyć się z pewnymi niedogodnościami.
miałam stracha że zostaniemy wywiezieni Bóg wie gdzie. Później już ok, ale organizację, logistykę mają raczej średnią. Nigdy więcej wakacji z nieznanym mi biurem.
klik!

oczywiście z ultra all
i nie mają na stronce cen wycieczek fakultat. i zbyt mała ofera wyc. fakultat.