Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;) - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-14, 12:37   #2191
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)

Cytat:
Napisane przez Basiek19 Pokaż wiadomość

Ja chcę, ja chcę

I zapraszam

Tylko skąd wiedzieć, ze rzeczywiście spełni te oczekiwania

Wydaje mi sie że jakichś ogromnych problemów ze skórą nie mam, ale chciała bym choć raz kupić jakiś lepszy podkład, ale z drugiej strony, tyle kasy? Mój najdroższy podkład to niby mineralny z Maybelline http://www1.********************/upl...1ba2d77e9f.jpg za coś koło 40zł. A swiadomosc, ze mam wydać całą wypłatę na podkład i być niezadowolona Chyba to nie dla mnie
Moimi najdroższymi kosmetykami były tusze do rzęs ale tak jak mówię - w zasadzie dopiero w tym roku (noo, już w zeszłym ) zaczęłam się malować w lutym kupiłam mój pierwszy mineralny TBS.

A pierwsze EDM zamówiłam po odstawieniu tabsów, jak spowiedziałam się masakry na twarzy - co na szczęście nie nastąpiło ale uzależniłam się od maziania mimo, że w zasadzie dużo nie potrzebuję. Zazwyczaj

No i jakbym miała kupować tak drogi podkład, to nie wyobrażam sobie zakupu bez testów i próbek

Cytat:
Napisane przez _Remedios Pokaż wiadomość
też mam ten krem ale chyba mi nie wystarcza więc może kupię ten kwasik

Chętnie bym poćwiczyła te cienie
Ja jeszcze nie wiem, czy mnie nie podrażnia mam problem z kupieniem kremu jakiegokolwiek muszę sobie sama coś skręcić z BU albo Mazideł

no i kochane - co do malowania - możemy zrobić mały zlot i poszaleć ja oferuję całą moją kolekcję, no problem
Stary 2010-01-14, 12:43   #2192
Basiek19
Zakorzenienie

GG do Basiek19 Send a message via Skype™ to Basiek19
Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)

Uciekam na praktyke, miłego dnia
Stary 2010-01-14, 12:50   #2193
_Remedios
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość
no i kochane - co do malowania - możemy zrobić mały zlot i poszaleć ja oferuję całą moją kolekcję, no problem
ja w kolekcji mam głównie pudry, 2 róże, 1 próbkę cienia i pryzmy rozświetlacjące z sephory... tak że nie wniosę zadużo ale super byłby taki zlot.
Stary 2010-01-14, 12:53   #2194
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
ja w kolekcji mam głównie pudry, 2 róże, 1 próbkę cienia i pryzmy rozświetlacjące z sephory... tak że nie wniosę zadużo ale super byłby taki zlot.
Ja mam troszkę podkładów z EDM i dwa z Aromaleigh (ale bardzo jasne ), troszkę róży, sporo cieni (Pure Luxe, EDM, Aromaleigh) brązer chyba tylko jeden

Czekam jeszcze aż dojdzie do mnie wspólne Lumiere i EGM i samodzielne Mad Minerals i Pure Luxe i pędzlowe Lumiere

Bozia mówiła, że trzeba się dzielić, więc dla mnie żaden problem myślę, że takie spotkanie byłoby bardzo pouczające i... śmieszne

Basiu, miłych praktyk

Edytowane przez *Insane
Czas edycji: 2010-01-14 o 12:55
*Insane jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 12:56   #2195
_Remedios
Zadomowienie

Cytat:
Ja mam troszkę podkładów z EDM i dwa z Aromaleigh (ale bardzo jasne ), troszkę róży, sporo cieni (Pure Luxe, EDM, Aromaleigh) brązer chyba tylko jeden

Czekam jeszcze aż dojdzie do mnie wspólne Lumiere i EGM i samodzielne Mad Minerals i Pure Luxe i pędzlowe Lumiere

Bozia mówiła, że trzeba się dzielić, więc dla mnie żaden problem myślę, że takie spotkanie byłoby bardzo pouczające i... śmieszne

Basiu, miłych praktyk
no tak wyszłabym potem na ulicę wyglądając jak clown
Stary 2010-01-14, 13:00   #2196
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
no tak wyszłabym potem na ulicę wyglądając jak clown
Ja to mam nawet specjalne spodnie do malowania, bo mam odruch wycierania rąk w spodnie, jak się osypie, wysypie, upaćka

TŻ mówi na mnie Picasso jak mnie potem w tych spodniach widzi

No i bez przesady z tym wychodzeniem na ulicę - mleczko do demakijażu też mam

I muszę uciekać do pracy

Jak się nie będzie nic działo to może do Was zajrzę
Stary 2010-01-14, 13:02   #2197
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Tutaj ten mój hialuron http://mazidla.com/index.php?page=sh...mart&Itemid=27

A co do malowania się - ja nie widze przeszkód
Radość sprawia mi nawet patrzenie na tyyyle kolorów, których z całą pewnością do końca życia nie zużyję. Jestem jak sroka, jeśli chodzi o cienie do oczu

Basiu, nooo tak średnio się zanosi chociaż postępy w ogólnym zachowani TŻta są
poza tym, jak już postępy będą znaaaaczne, to będę musiała sobie zarezerwowac u Ciebie termin na pazurki i fryzurkę
Ins a jak nakładasz ten kwas? Aplikujesz kropelkę na łapcie i maziasz palcami? Czy może gąbeczką?

Co do kosmetyków, to ja miałam kilka drogich podkładów i cieni: Chanel, YSL oraz Clinique. Ale jakoś zachwycona nie byłam. Wolę podkłady z EDM, ale długo musiałam uczyc się je nakładać, bo nie wszystko co polecane, jest dla każdego. U mnie fatalnie sprawdzało się dry flo jako primer. Puder się wałkował, robiły się plamy..blebleble. Nie mogę też nakładać żadnych tłustych kremów, a pędzel musi być odpowiednio nawilżony, żeby mi błota na twarzy nie zrobił.

Edytowane przez carmelova
Czas edycji: 2010-01-14 o 14:00
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 13:04   #2198
crozee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Insane;16456666[B
]Moimi najdroższymi kosmetykami były tusze do rzęs[/B] ale tak jak mówię - w zasadzie dopiero w tym roku (noo, już w zeszłym ) zaczęłam się malować w lutym kupiłam mój pierwszy mineralny TBS.

A pierwsze EDM zamówiłam po odstawieniu tabsów, jak spowiedziałam się masakry na twarzy - co na szczęście nie nastąpiło ale uzależniłam się od maziania mimo, że w zasadzie dużo nie potrzebuję. Zazwyczaj

No i jakbym miała kupować tak drogi podkład, to nie wyobrażam sobie zakupu bez testów i próbek

Ja jeszcze nie wiem, czy mnie nie podrażnia mam problem z kupieniem kremu jakiegokolwiek muszę sobie sama coś skręcić z BU albo Mazideł

zaciekawiłyscie mnie z tymi nminerałami.. zawsze sie zastanawiałam o co z tym loto a nigdy nie zaglebiałam sie znowu w ten temat i wiem, ze z jakiejs strony to zamawiacie, a nie wiem jak takie zamowienie dokladnie wyglada...
co do tuszu do rzes to ja uzywam Lash Stilletto Maybelline. jest swietny! a kosztuje ok 25zł . zawsze tez uzywam brazowego, bo brazowy odmładza oko.

to na serio te mineraly maja takie własciwosci, ze zapobiegaja powstawaniu wypryskow?? bo ja mam skore tradzikową, wiec moze to akurat dla mnie.... a gdzie szukac probek, skoro Wy zamawiacie przez internet?? czy moze sa jakies kosmetyki minieralne (podklady i pudry mnie interesuja), ktore sa dobre i mozna kupic w normalnym sklepie?? (bo jak na razie to kupiłam tylko puder 'mineralny' z avonu )
moze rzeczywiscie warto by było zainwestowac....
Stary 2010-01-14, 13:54   #2199
Gwizdak
Zakorzenienie

o matko.... ale mam dzień..... czytam Was na bieżąco, ale jakoś mnie sły witalne opuściły i nie odpowiadam...
1. jest mi nie dobrze
2. kręci mi się w głowie
3. boli mnie głowa
4. czuję się rozbita i w mega dole.

A wyszło że nie jestem w ciąży.... no to już nie wiem....
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 13:58   #2200
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
o matko.... ale mam dzień..... czytam Was na bieżąco, ale jakoś mnie sły witalne opuściły i nie odpowiadam...
1. jest mi nie dobrze
2. kręci mi się w głowie
3. boli mnie głowa

Nie martw się. Ja tak miałam niedawno. Przez kilka dni mdliło mnie i ogólnie miałam objawy. Zrobiłam 3 testy i wszystkie negatywne. Po czym samo przeszło. Widać ze stresu to było.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 14:07   #2201
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
1. jest mi nie dobrze
2. kręci mi się w głowie
3. boli mnie głowa

Biedactwo moje Mam to samo z tym, że:
"1. jest mi nie dobrze - falowo, dodatkowo boli mnie żołądek (chyba ?), w każdym razie to coś w górnej części brzucha, tuż pod żebrami.
2. kręci mi się w głowie- właśnie prawie wywinęłam pięknego orła w pokoju w biurze, zaplątałam się w kabel...
3. boli mnie głowa - permanentnie, a nie chcę pić kawy bo boli mnie to coś z punktu 1.
4. czuję się rozbita i w mega dole - ja też chce mi się płakać albo spać. albo najlepiej płakać dopóki nie zasnę... okazało się, że Tż musi zaliczyć te praktyki kolonijne w sezonie zimowym, a jedyną opcją jest wyjazd na zimowisko w terminie 23.01-3.02. czyli za jednym zamachem opuści moje urodziny i naszą 5 rocznicę I co najgorsze, jakoś nie słyszę, żeby mu było przykro..."
Stary 2010-01-14, 14:08   #2202
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Witam witam
Poodpowiadam troche bo jak zwykle nie jestem na biezaco...

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
ciii, ja tak tylko z pracy...

ale muszę się wtrącić

Po raz: strasznie by mi było przykro, gdybym po tylu latach związku usłyszała, że nie chce wesela. rozumiem Cię...

mój ma podobne zdanie... ale powiedział mi o tym już dawno temu. i wiem, że wesele będziemy mieli. powiedział, że zrobimy, ale on się na wiele rzeczy nie zgodzi. no i jako że nie będzie nam łatwo pogodzić nasze wizje i wizje rodziców, którzy na pewno będą chcieli mieć swój wkład, to on to odwleka. Nawet niedawno powiedział swojemu kumplowi, że to jedyne, co oddala jego oświadczyny. Po prostu taki typ: nie cierpi być w takim sensie w centrum uwagi, nie lubi tego i już. Ja to rozumiem, ale liczę, że pójdzie dla mnie na drobne ustepstwa i że będzie w stanie dobrze się czuć przez ten jeden dzień.

a co do kozaków na płaskiej podeszwie, to sama o takich marzę, bo w moich na obcasie się rozjeżdżam... ale cóż, tę zimę muszę jakoś przetrwać.

motyl, superzaproszonka
No wlasnie moj Tz to ten sam typ co twoj Nie znosi byc w centrum uwagi, nie lubi tancowac- chociaz bylismy razem na kilku weselach i po paru kielonkach tancowal ze hej- nawet na sylwestra w tym roku, chociaz nie pamietal i nie chcial mi uwierzyc..hehe dobrze ze na zdjeciach sie utrwalilo.
Skoro powiedzial zebym dala mu jeszcze troche czasu to mam cicha nadzieje ze zmieni zdanie - chocby dlatego zeby mnie uszczesliwic.No bo po co chcialby czas do namyslu jesli bylby pewien na 100% ze nie chce wesela???????

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
f

jejjj przykro mi...
Gwiazdeczko ale może on jeszcze zmieni zdanie ??no ale jeśli nie, to jaka jest Twoja decyzja ? Zgodzisz się na ślub cywilny tylko ??
Jak mowilam, licze na to ze jednak zmieni zdanie, przeciez mozna zorganizowac wesele i ustalic szczegoly- na co jest sklonny sie zgodzi, a czego zdecydowanie nie chce. Powiedzial ze w kosciele jakos by przezyl, wiec juz polowa sukcesu
A cywilny? Pewnie ze sie zgodze, musi minac troche czasu zebym oswoila sie z mysla o braku bialej sukni, i przestawila sie na brak wesela ale napewno bym chciala tak czy inaczej.Chce byc jego zona - to najwazniejsze

Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
Gwizadeczko, wspolczuje jak nie gadasz z facetem o przyszłosci- to zle. jak gadasz- tez zle, bo cie wymuszaczka nazywaja.... na serio uwazam, ze mogłby powiedziec to Tobie wczesniej. tym bardziej ze jestem pewna, ze mowilas mu juz kiedys napewno, ze ci sie marzy suknia, wesele itd.
To jest to co wkurzylo mnie najbardziej!!!!!! Milion razy piszczalam na widok bialych sukien... mowilam ze moze kiedys bede taka miala.... Nawet potwierdzal- ze napewno bede miala
Tak jak wspominalam kiedys, nigdy nie rozmawialismy wprost o slubie, bo wiedzielismy ze nie bedzie on mozliwy przez dluzszy czas (osobiste przyczyny) dlatego tez temat pojawil sie niedawno, z uwagi na to ze teraz jest juz jak najbardziej mozliwy....

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
porozmawiaj z TŻtem - na pewno si dogadacie...
ja od swojego (po zareczynach) usłyszałam że on wcale nie potrzebuje zadnego wesela, ani nic z tym związanego....( i przyznam bardzo mi było przykro) ale dodał że jeżeli takie jest moje marzenie to że on się zgadza...
fajnie....ale mimo to troszkę mi smutno że będzie robił coś na co nie ma ochoty...ale od tego właśnie są kompromisy
finalnie organizujemy wesele ale słucham wiele z jego uwag i pozwalam mu decydować w wielu sprawach tak żeby było, ale po jego myśli... KOMPROMIS
To super ze udalo sie wam dogadac - ja tez uwazam ze w zwiazku trzeba isc na kompromis - miliony kompromisow. A slub, wesele- to jeden z wazniejszych etapow w zyciu. Boje sie ze moglabym do konca zycia miec cichy zal do TZ ze w tak waznej dla mnie sprawie nie udalo nam sie porozumiec

Cytat:
No i znalazłam 5 rzeczy, które mi się podobają. W tym jedna, która bardzo, ale nie powiem która , co myślicie?
1.) http://allegro.pl/item880327458_vict..._2_kolory.html -to ładne, ale chyba nie miałabym gdzie w tym chodzić
2.) http://allegro.pl/item876086596_bluz...t_s_hafty.html - takie na wakacje
3.) http://allegro.pl/item877067784_vict...luzka_r_s.html - do roboty
4.) http://allegro.pl/item857386230_vict...it_2009_m.html - do tańca
wow - 2 i 4 przesliczne. 2 jest boska.tez chce taka!!!!!!!!!!!!!!!!:ehem :
gwiazdeczka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 14:12   #2203
crozee
Zakorzenienie

carmi, wspolczuje tego wyjazdu tzta....
Stary 2010-01-14, 14:15   #2204
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Gwiazdeczko ale przecież nawet jeśli będziecie brać tylko lub cichy ślub cywilny to białą suknię możesz mieć. Byłam na ślubach cywilnych gdzie PM miały suknię, welon, bukiet itd. Wszak brały ślub więc czemu miały by nie mieć? No bo chyba TŻ nie będzie Ci narzucał jak masz się ubrać?
Carmi rozumiem, że Ci smutno. Znam to z doświadczenia. Może da się to jakoś obejść? Może Ty pojedziesz go odwiedzić podczas tych praktyk i zobaczycie się w rocznicę? Albo jemu uda się urwać na jeden dzień?

Edytowane przez aleksandrettaa
Czas edycji: 2010-01-14 o 14:18
Stary 2010-01-14, 14:24   #2205
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Gwiazdeczko ale przecież nawet jeśli będziecie brać tylko lub cichy ślub cywilny to białą suknię możesz mieć. Byłam na ślubach cywilnych gdzie PM miały suknię, welon, bukiet itd. Wszak brały ślub więc czemu miały by nie mieć? No bo chyba TŻ nie będzie Ci narzucał jak masz się ubrać?

Carmi rozumiem, że Ci smutno. Znam to z doświadczenia. Może da się to jakoś obejść? Może Ty pojedziesz go odwiedzić podczas tych praktyk i zobaczycie się w rocznicę? Albo jemu uda się urwać na jeden dzień?
Zgadza sie - suknie mozna ubrac i do cywilnego, ale dla mnie to jakos za strojnie by bylo.... TZ nie narzuca mi ubioru..... sprubowalby tylko

Carmi - nie przejmuj sie.... moze zrobcie rocznice w inny dzien wyjatkowo.... Ja ostatnio wymyslilam sobie date na rocznice po 9 latach i mielismy isc na kolacje, po czym posprzeczalismy sie i dup..... z tego byla.
gwiazdeczka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 14:38   #2206
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość
Zgadza sie - suknie mozna ubrac i do cywilnego, ale dla mnie to jakos za strojnie by bylo.... TZ nie narzuca mi ubioru..... sprubowalby tylko

Carmi - nie przejmuj sie.... moze zrobcie rocznice w inny dzien wyjatkowo.... Ja ostatnio wymyslilam sobie date na rocznice po 9 latach i mielismy isc na kolacje, po czym posprzeczalismy sie i dup..... z tego byla.
Cytat:
carmi, wspolczuje tego wyjazdu tzta....
Ehhh Dziewuszki... Z jednej strony mi przykro, ale staram się do tego podejść zdroworozsądkowo. Do skończenia studiów brakuje mutylko tych praktyk... Poza tym ja mam wtedy sesję i permanentny brak czasu na cokolwiek, więc do niego na 100% nie pojadę. Życie :/

Edytowane przez carmelova
Czas edycji: 2010-01-14 o 14:40
Stary 2010-01-14, 14:40   #2207
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość

Jakie za strojnie? Bierzesz ślub więc zakładasz suknie ślubną. Za strojnie to założyć suknię z trenem idąc na zakupy. Poza tym zawsze można wybrać suknię ślubną która nie jest bezą z falbanami, koronkami, cekinami i czy tam jeszcze tylko bardziej delikatny model. Tak czy inaczej, nie musisz rezygnować z sukni biorąc ślub cywilny. Jest sens przekonywać TŻ-ta do ślubu kościelnego jeśli jesteś osobą wierzącą. Jak on jest ateista to zawsze jest kompromis w postaci ślubu jednostronnego. Podsumowując są różne warianty i na pewno znajdziecie coś co was oboje zadowoli.

Stary 2010-01-14, 14:45   #2208
crozee
Zakorzenienie

Lece na kolo z laciny trzyejta kciuki
Stary 2010-01-14, 14:46   #2209
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
kciukamy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-14, 14:51   #2210
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Stary 2010-01-14, 15:13   #2211
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Witam!
cos tu cicho dzisiaj, przychodza dziś własciciele mieszkania przedłuzyc umowe na wynajem a ja mam mieszane uczucia

Crooze kciukam

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 15:31   #2212
P-o-n-y
Zakorzenienie

eh, mam chwilke wolnego, ale musze sie wykuc na 2 koła na jutro...
X_x

a tak wogole, to gdzie kupujecie EDM? w sensie, na netku? jezeli tak, to bylabym wdzieczna za jakies linki, chyba czas wyprobowac minerały na ryjek :P
P-o-n-y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 15:52   #2213
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pagka Pokaż wiadomość
Ja cię lubię Tak, że nawet mi się śnisz
Tobie też?????? no nie a co ;>

Cytat:
1. jest mi nie dobrze
2. kręci mi się w głowie
3. boli mnie głowa

te dwa ostatnie też mam dzisiaj i przez najbliższe dni czuję, że też tak będzie, bo już muszę się brać za immuno, a nie mam po prostu sił Nawet zakupy ciuchowo-butowe nie poprawiły mi nastroju ehh

Cytat:
też miałam lacinę w liceum przez 2 lata no i na studiach też nazwy łacińskie, ale to wiadomo

No to biorę się za immuno, zobaczę w ogóle ile tego jest i na co się szykować, ale pierw chyba wezme tabsa na głowę, to już będzie trzecia tabletka z kolei przez ostatnie 2 dni, świetnie
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 15:54   #2214
OlkaR
Zakorzenienie

Witam

Ale koszmarny dzień dziś jest...
Calutką noc nie zmrużyłam oka, grałam w Guitar Hero do 3, potem oglądałam "Milczenie owiec", w końcu po tym udalo mi się na chwilę zasnąć. Jak zadzwonił budzik, nie mogłam otworzyć prawego oka bo miałam taaaaaaaakie napuchnięte, że szok. Podreptalam na angielski (na którym zresztą miałam "egzamin") no i raczej fajnie nie było. Tzn... powiedziałam co miałam powiedzieć, ale się zacinałam, brakowało mi najprostszych słów i momentami naprawdę nie czaiłam co mówię. W końcu mi cudowna pani powiedziała, że widzi że nie jestem w formie i strzelila mi hasłem: "You look like shit". Za co się nie obraziłam bo naprawdę dzisiaj czuję się jak kupa gówna.

Na dodatek, dowiedziałam się, że prowadzący tak cudownie poszli nam na rękę, że mam 2 egzaminy (takie kobyły potężne) jednego dnia.
O to właśnie walczyliśmy, żeby nie były w tym samym dniu- bo nam ustalili o tej samej porze (nam czyli tym, którzy mają warunek z biochemii bo reszta roku ma tylko farmakologię wtedy. No ale... zapłaciliśmy więc chyba mamy prawo podejść do egzaminu).
No i z calego przesuwania, ustalania i tego "pójdziemy wam na rękę" wyszło tyle, że od 8 do 10 piszę biochemię a od 10 do 12 farmakologię...

Na jedne zajęcia nie poszłam. Pokazałam się tylko panu doktorowi i powiedziałam "nie dam rady wysiedzieć na zajęciach" a on kazał mi iść do domu.

Przyszłam do domu i znowu ryczałam bo...

To z takich nowości/ sensacji

zerwałam z TŻem

Nie pytajcie jak i dlaczego. Tzn. jak- to mogę powiedzieć- telefonicznie... innego wyboru mi nie dał.
Tyle w temacie
Stary 2010-01-14, 15:59   #2215
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
Witam

Calutką noc nie zmrużyłam oka, grałam w Guitar Hero do 3, potem oglądałam "Milczenie owiec", w końcu po tym udalo mi się na chwilę zasnąć. Jak zadzwonił budzik, nie mogłam otworzyć prawego oka bo miałam taaaaaaaakie napuchnięte, że szok. Podreptalam na angielski (na którym zresztą miałam "egzamin") no i raczej fajnie nie było. Tzn... powiedziałam co miałam powiedzieć, ale się zacinałam, brakowało mi najprostszych słów i momentami naprawdę nie czaiłam co mówię. W końcu mi cudowna pani powiedziała, że widzi że nie jestem w formie i strzelila mi hasłem: "You look like shit". Za co się nie obraziłam bo naprawdę dzisiaj czuję się jak kupa gówna.

Na dodatek, dowiedziałam się, że prowadzący tak cudownie poszli nam na rękę, że mam 2 egzaminy (takie kobyły potężne) jednego dnia.
O to właśnie walczyliśmy, żeby nie były w tym samym dniu- bo nam ustalili o tej samej porze (nam czyli tym, którzy mają warunek z biochemii bo reszta roku ma tylko farmakologię wtedy. No ale... zapłaciliśmy więc chyba mamy prawo podejść do egzaminu).
No i z calego przesuwania, ustalania i tego "pójdziemy wam na rękę" wyszło tyle, że od 8 do 10 piszę biochemię a od 10 do 12 farmakologię...

Na jedne zajęcia nie poszłam. Pokazałam się tylko panu doktorowi i powiedziałam "nie dam rady wysiedzieć na zajęciach" a on kazał mi iść do domu.

zerwałam z TŻem

Nie pytajcie jak i dlaczego. Tzn. jak- to mogę powiedzieć- telefonicznie... innego wyboru mi nie dał.
Tyle w temacie
moja kochana

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 16:00   #2216
P-o-n-y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
Witam

zerwałam z TŻem

Tyle w temacie
P-o-n-y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 16:02   #2217
Claris
Zakorzenienie

Olciu
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-14, 16:05   #2218
pagka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Tobie też?????? no nie a co ;>

Już pisałam, że mi się śniłaś, nawet na ten post odpisałaś gapciu
Było to tak, że byłam zaproszona na jakieś przyjęcie przez znajomą i okazało się, że to jest nasza wspólna znajoma i też tam byłaś. No i niezbyt chciałam żeby się wydało skąd się znamy To była jedna z normalniejszych rzeczy w tym śnie inny wątek to taki, że ja i moja siostra w tym samym dniu miałyśmy poród i na dodatek i jej i mnie urodziły się bliźnięta

Ola Trzymaj się kochana

Edytowane przez pagka
Czas edycji: 2010-01-14 o 16:08
pagka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 16:09   #2219
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Olka trzymaj sie
Stary 2010-01-14, 16:09   #2220
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Ins a jak nakładasz ten kwas? Aplikujesz kropelkę na łapcie i maziasz palcami? Czy może gąbeczką?

Co do kosmetyków, to ja miałam kilka drogich podkładów i cieni: Chanel, YSL oraz Clinique. Ale jakoś zachwycona nie byłam. Wolę podkłady z EDM, ale długo musiałam uczyc się je nakładać, bo nie wszystko co polecane, jest dla każdego. U mnie fatalnie sprawdzało się dry flo jako primer. Puder się wałkował, robiły się plamy..blebleble. Nie mogę też nakładać żadnych tłustych kremów, a pędzel musi być odpowiednio nawilżony, żeby mi błota na twarzy nie zrobił.
Ja nakładam solo kropelkę (wielkości ziarenka groszku) daję na dłoń (to taki gęsty żel jest) i maczając opuszek palca po kolei smaruję każą partię twarzy
Taka ilość wystarcza na dwukrotne pokrycie buzi i szyi

A jeśli maluję się "na mokro", to pędzle spryskuję wodą termalną Avene

crozee
, minerały zamawiamy samodzielnie ze stron firmowych mineralnych np. www.everydayminerals.com
Tak samo jest z Aromaleigh, Blushe, Lumiere, EGM, Mad Minerals, iii tak dalej. Zamówienie sampli wraz z wysyłką to śmieszny koszt
Na Allegro też można, ale się nie opłaca.
No i są wspólne zakupy Wizażowe

Mi się też szykuje zamówienie niedługo, zbieram Wishlistę. Opornie idzie, bo większość mam

Olu jesteśmy z Tobą

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości