|
Notka |
|
Kosmetyki mineralne Lubisz kosmetyki mineralne? Chcesz pogłębić swoją wiedzę? Wiemy wszystko o kosmetykach mineralnych. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4561 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część VII
Evelinek napisz prosze gdzie jest ten jubiler. Sama nie wiem czy chce wiedziec dlatego zeby przypadkiem nigdy sie na ta ci.pe nie nadziac, czy wrecz przeciwnie pobiegne tam w podskokach w celu... coz, ja nie mam tolerancji dla ludzkich gadzincow, wdeptuje je w ziemie - skutecznie. Dla glupoty i bezdusznosci nie mam litosci.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4562 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() W kwestii forum fitness powiem tylko tyle- toto jest chyba większe niż biochemia ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4563 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje, zapamietam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4564 | ||
po prostu Łinli
|
pewnie dużo gorzej niz Twoja
![]() ![]() Cytat:
![]() a tak na marginesie nie wiem, jak możecie jesć krewetki ![]() [1=c81a2b06a90b0b22eaedbaa c3ab80ae1b1771235_6583817 1ebe9a;16454697] i dostałam właśnie paczkę od Winly ![]() ![]() gratuluje zdanego examu ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() i na zdrowie ![]() ![]() ![]() w ogóle juz prawie wszystkie avki są z REAL FOTKAMI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -12 stopni, brrrr ..... ![]()
I love M*A*D minerals Edytowane przez WinlyEm Czas edycji: 2010-01-14 o 18:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4565 | |
Wtajemniczenie
|
[1=c81a2b06a90b0b22eaedbaa c3ab80ae1b1771235_6583817 1ebe9a;16462573]nie masz ochoty poznać Poznania?
![]() A wiesz, że jest na mojej liście miast "do zwiedzenia - odwiedzenia"? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4566 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
szukasz pracy w zawodzie..? przeciez to jest swietne zajecie. podnies kwalifikacje, na studia Cie nie namawiam..(choc kto wie...) ale moze studium.. albo inny profil. I szukaj pracy. To Ci doda kopa energii. Lepszego niz to co Ankafranka chce kupic ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4567 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4568 |
Zakorzenienie
|
Renia cena z tych wyzszych za bluzke...ale dalej mi sie podoba, jak znalazlabym taka w sklepie to nie gwarantuje jakby sie to skonczylo....
Hexx zdjecia super ![]() Kamilianna ![]() Evelinek coz ...nic dodac nic ujac, co do zachowania. Ale ja mam swoj stary sposob na tego typu obsluge, czy tez panienki biegajace za mna aby niczego nie dotykac i nie ruszac. Pytam: 'Pani na prowizji?' oczywiscie z mega usmiechem i milusim tonem!! Odpowiedz ' TAK' wowczas ja 'no to pecha ma Pani dzis' i wychodze. Odpowiedz 'NIE' wowczas ja 'to widac i slychac '. Caly czas mega usmiech, a wychodzac rzucam Bye, bye ponurego dnia......... Angel dzieki za cynk, mam maly remont i na razie przez 2 godz brak dostepu do lazienki. Napisze pozniej pelne nazwy. |
![]() ![]() |
![]() |
#4569 | |
skacze bryka i wiruje ...
|
Cytat:
![]() Powinnaś w sumie mieć nadzieję, ze z Twojej firmy ![]() No i wiadomo, że nie ma to jak świeży dorszyk (nie mrożony, bo wtedy jest wiórowaty !!!), ale dobrze zrobione krewetki nie tracą bardzo jak są rozmrożone ![]() ![]() ![]() No i zapomniałam napisać, że uwielbiam takie klimaty jak na fotkach Hexx. U nas wczoraj była mgła, a dzisiaj nad ranem -17 stopni, jest mnóstwo śniegu, dzisiaj świeciło słońce a na drzewach była szadź ![]()
![]() |
#4570 |
po prostu Łinli
|
eeee, nikt mi zdjeć nie robi to nie mam co wstawiać
![]() teraz wygladam niezbyt dobrze, chodze ze spranymi wlosami bo jestem na rozdrożu ![]() ![]() ![]() kamilanna ![]() ![]() ![]() ja przechodzilam ciezki bardzo okres jak nie znalalazma pracy w ukochanym zawodzie, zmuszona zostalam do zmiany branzy i zobacz, jestem bardzo zadowolona póki co ![]() ![]()
#4571 | |
Rzabbocop
|
Cytat:
![]() ![]() Wejdz na watek ''Odchudzanie po 30 i pozniej'' ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4572 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kamilanno, twoja branża jest bardzo rozwojowa, a kwalifikacje zawsze możesz podnieść ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4573 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rzabba chyba potuptam do Was na ten po 30tce..... ![]() co prawda przez lata chodzilam na silownie i fitness, przygotowywalam sie do osobistego trenera i instruktora stepu...ale to stare dzieje.....czy ktos da mi tam kopa na poczatek? bo leniwa sie zrobilam strasznie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4574 |
Zakorzenienie
|
<kop na początek>
|
![]() ![]() |
![]() |
#4575 | |
Rzabbocop
|
Cytat:
![]() Damy sobie kopa nawzajem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4576 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Musialabym na nowo dyplom odnawiac ,a nie czuje sie na silach tym bardziej, ze tego stazu prawie co nic ![]() Zeby jeszcze ktos mi pomogl przy Julii. To mnie boli najbardziej. Za sciana sa matka z ojczymem ,a nie mam co na nich liczyc (temat toksycznych rodzicow sie juz tu przetaczal wiec wiecie o co chodzi) To moje dziecko i nie mam prawa od nich oczekiwac pomocy co do pilnowania jej gdybym chciala jeszcze wieczorowo np sie uczyc. Naprawde chodzi mi po glowie kontynuacja nauki, ale nie wiem jak pogodzic dziecko,prace,szkole i finanse ![]() Zostalo mi wpojone ,ze sie do niczego nie nadaje ... Czuje sie nieporadna zyciowo. Zaczyna mi chodzic po glowie zrobienie papierow na asystentke stomatologiczna ![]() ![]() Edytowane przez kamilanna Czas edycji: 2010-01-14 o 19:30 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4577 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I nie jesteś głupia, nigdy tak o sobie nie myśl ![]() Czy tam, gdzie pracujesz, nie mogłabyś zapytać o możliwość sfinansowania /dofinansowania szkoły / kursu? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4578 | |
po prostu Łinli
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Kamilanno ![]() ![]()
![]() |
#4579 | |
Zadomowienie
|
Kamilko
Szczerze mowiac to nie mam pojecia ![]() Kiedys byly takie kursy dla kobiet finansowane przez UE, nawet sie zapisalam na grafike komputerowa-tak przy okazji to wlasnie z tym chcialabym miec do czynienia ![]() Jednak z moim zyciowym pechem mozna sie bylo spodziewac ,ze cos nie wypali ![]() Bede musiala sie doinformowac ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez kamilanna Czas edycji: 2010-01-14 o 19:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4580 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4581 |
skacze bryka i wiruje ...
|
A ja przepraszam, że się tak wtrącę, ale zalogowałam się na NK i
HANNEKE wszystkiego najlepszego
![]() ![]()
#4582 |
po prostu Łinli
|
Hanneke
![]() ![]() a ja się ubieram i idę odśnieżać samochód i spróbuję go odpalić bo stoi od tygodnia nie ruszany. jadę zatankować, bo rano przed pracą to na pewno nie zdążę a już na oparach jechałam ostatnio
#4583 |
Zadomowienie
|
Juz na FB wyslalam Han torcik ,ale i tu wrzuce
![]() Joasiu wszystkiego naj, torcik dla Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4584 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- bierzesz coś do pisania, siadasz i spisujesz wszystkie, nawet najbardziej niedorzeczne pomysły na to, gdzie zdobyć pomoc, i odnośnie pieniędzy, i odnośnie nauki, i odnośnie opieki nad córeczką - wyznaczasz sobie konkretne, ale nieodległe terminy, do których sprawdzisz realność poszczególnych pomysłów, np. sprawdzić dostępne kursy, zapisać się na wybrane szkolenie, zapytać pracodawcę o możliwość dofinansowania nauki / przyznania urlopu na naukę, zapytać koleżankę / sąsiadkę, czy nie mogłaby od czasu do czasu zająć się twoją córą itp. - trzymasz się terminów, a sprawy same nabierają tempa - postępy relacjonujesz nam, twoim osobistym coachom ![]() ![]() ![]() ![]() Hanneke ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kamilawu Czas edycji: 2010-01-14 o 19:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4585 | |
Zadomowienie
|
wymyśliła i gdzieś sobie poszła... nie bawię się tak
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Kamilanna wysłałam Ci dzisiaj paczuszkę ![]() Bielsko-Biała z Białymstokiem.... nie pytajcie jakim cudem ![]() Hann wszystkiego najlepszego ![]() Edytowane przez angel of sadness Czas edycji: 2010-01-14 o 20:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4586 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4587 |
Rzabbocop
|
Hann
![]() ![]() ![]() ![]()
Świdrokrętnie na zegwniku wężały, Peliczaple stały smutcholijne I zbłąkinie rykoświstąkały. Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2010-01-14 o 20:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#4588 |
Rozeznanie
|
Dominiko, WE, Kamilanno i Kamilo i Angel i Fanko i Rzabbo dziękuję Wam bardzo za życzenia
![]() Oj tak Wszystko się przyda, szczególnie zdrowie, no i muszę podjąć trudne zawodowe decyzje i mam nadzieję, że mi się "coś" uda. Mama mi dzisiaj zrobiła niespodziankę i dostałam tort szwarcwaldzki (przez nią zrobiony), pyszności! No i wo ogóle miałam bardzo miły dzień ![]() A teraz lecę nadrabiać wątek. Edytowane przez Hanneke Czas edycji: 2010-01-14 o 20:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4589 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4590 |
Raczkowanie
|
Kamilanna przesyłam ci duuużo pozytywnego myślenia.
Tak sobie was czytam i dopada mnie przygnębienie, że chyba nigdy się nie zdecyduję na dziecko... Nie no żartuje, ale czasami mam takie myśli a latka lecą. Ja akurat bym mogła z rodzicami zostawiać więc nie ma problemu, ale jakby trzeba było wziąć nianię to chyba prawie cała wypłata by na nią poszła. A swoją drogą to chyba oglądałam coś takiego kiedyś, że w USA są Kluby Zaprzyjaźnionych Matek (to się pewnie inaczej nazywa) które sobie nawzajem pomagają. Robią spotkania co jakiś czas i dzielą się problemami i radościami. I nawet ustalają grafik wspólnego opiekowania się dziećmi, dzięki czemu część mamuś się może dokształcać czy dorobić parę groszy. U nas pewnie czegoś takiego nie ma ![]() Evelinek mnie by chyba zamurowało i nie wyksztusiłabym ani słowa. Co za baba ![]() Edytowane przez pati23 Czas edycji: 2010-01-14 o 20:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:24.