Offtopowe zapuszczanie część X - jubileuszowa :D - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-14, 23:11   #3691
viki1988
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie część X - jubileuszowa :D

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
włosy. Z 3 cm ale cieszę sie, bo jedwab mariona mi je wysuszył, konce sianko-placzące się. I tak mam juz długie.
no 3 cm to jeszcze limit dozwolony włosomaniaczkom

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

Cytat:
Napisane przez ChihPyh Pokaż wiadomość
Podziwiam.
Ja się cieszyłam na myśl o tym, że w tym roku będziemy mieli filozofię. Do czasu. Okazało się, że mój instytut sobie wymyślił, że będziemy mieli filozofie współczesna, a nie podstawy filozofii w zwiazku z czym uczylismy sie jej 'od połowy'. Na pierwszym wykładzie nie wiedziałam co się dzieje i co ja tam w ogole robię, na pozostałych pojawialam się raczej rzadko :p
Ja przeszłam samą siebie na egzaminie z etyki ... jak wygląda wykładowaca dowiedziałam sie... na egzaminie...ustnym.... zdałam
Stary 2010-01-14, 23:13   #3692
19agusia91
Zakorzenienie

idę spac, a Wy trzymajcie kciuki,zeby ta maśc mi prychole wysuszyła na pleckach

pa, pa

---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------

Viki, fryzjerce powiem,ze 1cm, bo wiadomo, to fryzjerka
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 23:24   #3693
ChihPyh
Zadomowienie

GG do ChihPyh

Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość
Ja przeszłam samą siebie na egzaminie z etyki ... jak wygląda wykładowaca dowiedziałam sie... na egzaminie...ustnym.... zdałam
Hardkorowa jestes. Ja sie zwykle pojawiałam przynajmniej na jednym wykładzie z nowym wykładowca :p Wyjatkiem jest tegoroczna gramatyka rosyjska - w tym roku dostaliśmy nowego wykładowcę, którego miałam okazję już poznać na innym przedmiocie (na ktorym notabene zjawilam sie raz). Gosciu przez godzine (!) opowiadał o swoich perypetiach z zona i o swoim kocie. Wiecej nie przyszłam. Nie lubię marnować czasu. Podobno na następnych wykładach dzielił się swoimi spostrzeżeniami na temat żwirku dla kota
Stary 2010-01-14, 23:27   #3694
saming
Zakorzenienie

Cytat:
Hardkorowa jestes. Ja sie zwykle pojawiałam przynajmniej na jednym wykładzie z nowym wykładowca :p Wyjatkiem jest tegoroczna gramatyka rosyjska - w tym roku dostaliśmy nowego wykładowcę, którego miałam okazję już poznać na innym przedmiocie (na ktorym notabene zjawilam sie raz). Gosciu przez godzine (!) opowiadał o swoich perypetiach z zona i o swoim kocie. Wiecej nie przyszłam. Nie lubię marnować czasu. Podobno na następnych wykładach dzielił się swoimi spostrzeżeniami na temat żwirku dla kota
U mnie na jakimś informatycznym przedmiocie (nie byłam na żadnym wykładzie) gość przez połowę zajęć opowiadał swój życiorys i nawet wyświetlał swoje CV itp, które ma kilka stron, potem nawet w internecie je znaleźli. Zastanawialiśmy się, czy zaliczenie będzie z wiedzy nt. jego osiągnięć i tytułów

saming jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 23:35   #3695
n0emi
Zakorzenienie

Chcialabym tylko skomentowac zdjecie smerfetki :
woooooooooow!! Ja bym zadnej z tych glorii nie oddala

I sie zegnam. Jutro pobudka o 7 Dobranoc
n0emi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-14, 23:37   #3696
ChihPyh
Zadomowienie

GG do ChihPyh

Cytat:
Napisane przez saming Pokaż wiadomość
U mnie na jakimś informatycznym przedmiocie (nie byłam na żadnym wykładzie) gość przez połowę zajęć opowiadał swój życiorys i nawet wyświetlał swoje CV itp, które ma kilka stron, potem nawet w internecie je znaleźli. Zastanawialiśmy się, czy zaliczenie będzie z wiedzy nt. jego osiągnięć i tytułów
Uwielbiam takich wykładowców Najlepsze jest to, że ten nasz jest dyrektorem naszego instytutu. Zyć nie umierać :P
Stary 2010-01-15, 01:18   #3697
szmyrk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
mam z natury gruby, mocny włos ale lata rozjaśniania sprawiły, że na długości to nędzne niteczki... no ale grunt to się opamiętać

też nie rozumiem dlaczego wycofują produkty, które ludzie chętnie kupują

idę w ciepłe odcienie marzy mi się orzech laskowy zmiksowany z karmelem

kurde chyba się umówię do fryzjera
O, to mamy podobny typ wlosa, wow Ale moje sa przy tym wszystkim ciezkie i niepodatne

Cieple odcienie w Twoim przypadku to sluszna decyzja Na moje oko jestes wiosna

Cytat:
Napisane przez aanika Pokaż wiadomość
Witajcie
Drugi egzamin już za mną, chyba mi nawet dobrze poszedł, mam nadzieję

Cytat:
Napisane przez Szotta Pokaż wiadomość
Zaraz nadrobię...
całkowicie rozłożyło mnie zerwanie z TŻ. Nawet nie poszłam na trening który uwielbiam. Dzisiaj za długo przeleżałam, do bólu zęba doszedł ból głowy.

Czas się wziąć w garść.
Trzymaj sie dzielnie

Cytat:
Ja tez mam tylko 2. W zasadzie powinnam mieć jeden, ale prawdopodobnie dojdzie jeszcze filozofia. Mieliśmy pisać pracę na wybrany temat zamiast egzaminu. Z tych, którzy oddali juz swoje prace tylko 3 osoby zaliczyly, reszta bedzie maglowana w sesji. Wykładowczyni oskarzyla resztę o plagiat. Z jednej strony to całkiem prawdopodobne, bo większość studentów tylko patrzy, jak by tu przejść przez studia tak, żeby się nie narobić za bardzo, ale z drugiej nie wydaje mi sie, żeby wszyscy byli aż na tyle głupi...Tym bardziej, że ludzie się zarzekają, że mieli wkład własny w swoje prace. Nie wiem, co o tym myśleć w sumie... Ja oddałam swoją pracę dopiero w tym tygodniu, wiec nie wiem jeszcze co mnie czeka. Mam nadzieję, że pani filozof nie szuka na siłę czegoś, do czego można by się było przyczepić, bo spędziłam nad tą pracą kupę czasu.
Kiedys bylam mniej wiecej takim studentem - leserem co sie trudzil, co by tu robic, zeby sie nie narobic i miec te troje. Ale nie kochalam tego kierunku. Teraz sie zakochalam w swoich studiach i nie lubie takich studentow. Tzn. takich jeszcze, ale tych co olewaja calkiem, albo widac, ze sie nie nadaja to kurcze

A filozofie uwielbiam Specjalnie wybieram sobie teraz dodatkowe filozoficzne przedmioty

P.S. Witaj wsrod nas Najlepsze, ze powaznie popijam sobie pyszne, domowej roboty winko, ach

Cytat:
Filologię rosyjsko-ukraińską, wiec filozofia nie jest raczej naszym być lub nie być Ale jakoś ciężko mi uwierzyć w to, że ludzie zrobiliby takie chamskie "kopiuj-wklej" na żywca. Może naiwna jestem :p
Super Swego czasu chcialam rosyjska studiowac, mature nawet zdalam z tego jezyka bardzo dobrze

"Kopiuj-wklej" na studiach mi sie nigdy nie zdarzylo. Chyba bym sie zapadla pod ziemie, jakbym sie miala pod czyms takim podpisac...

Swoja droga - cudne masz te loki

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Ale matmy nie ma chyba na wszystkich studiach? Mnie się takie typowo humanistyczne marzą. Polonistyka jest szczytem moich marzeń <3
Studiowalam filologie (ale nie polska) i nie bylo matmy Najbardziej "scisla" ze wszystkiego byla logika, ale na szczescie na poziomie dostosowanym do przecietnego humanisty

Cytat:
Ja dopiero w LO zrozumiałam co to znaczy mieć dobrych znajomych. Ba, w 3 klasie najbardziej. Mam grupkę 3 kumpli, z którymi wiecznie się demotywujemy i bywa, że razem pijemy (; Mieszkamy na jednym osiedlu więc każda domóweczke mile widziana jest. No i w końcu mam porządną koleżankę w ławce. 2,5 roku się znamy i zero kłótni. A razem nawet na wakacjach byłyśmy. Mega
Ja sie od liceum nie trzymalam z ludzmi z klasy ani grupy za bardzo. Inne zainteresowania i prorytety, powiedzmy. Czasami, na studiach bylo calkiem milo, same baby bylysmy i dobrze sie razem plotkowalo, ale to w sumie tyle. Poza kilkoma kolezankami z ktorymi sie mniej lub bardziej do tej pory trzymam; jakkolwiek to jest mozliwe na odleglosc Ale kurcze, z moja przyjaciolka chodzilam do jednej klasy w LO, wiec jednak Teraz, odkad znow studiuje sie ogolna sytuacja troche zmienila.

Edytowane przez szmyrk
Czas edycji: 2010-01-15 o 01:23
szmyrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 06:25   #3698
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez szmyrk Pokaż wiadomość
Najlepsze, ze powaznie popijam sobie pyszne, domowej roboty winko, ach
Też chcę!

Cytat:
Ja sie od liceum nie trzymalam z ludzmi z klasy ani grupy za bardzo. Inne zainteresowania i prorytety, powiedzmy. Czasami, na studiach bylo calkiem milo, same baby bylysmy i dobrze sie razem plotkowalo, ale to w sumie tyle. Poza kilkoma kolezankami z ktorymi sie mniej lub bardziej do tej pory trzymam; jakkolwiek to jest mozliwe na odleglosc Ale kurcze, z moja przyjaciolka chodzilam do jednej klasy w LO, wiec jednak Teraz, odkad znow studiuje sie ogolna sytuacja troche zmienila.
Nie no, z większością ludzi z klasy też się nie trzymam. Z tych 3 kumpli, o których pisałam to tylko 1 w klasie ze mną jest. Ale jednak LO mam cuoowne. Na pewno będę do niego nadal chodzić na zajęcia chóru
Stary 2010-01-15, 07:02   #3699
19agusia91
Zakorzenienie

tylko kilka postów do nadrobienia?!

Miłego dnia!
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 07:57   #3700
blondyna789
Zakorzenienie

ja mam kilka stron do nadrobienia no ale fakt - nie było mnie parę h

kurde nic mi się nie chce i zresztą - czułam, że ten dzień się lipnie zacznie, no i tak się stało

najpierw nie przyjechał mi autobus, a później okazało się, że jakoś w innym wydziale mogą zrobić kroki w celu zatrzymania stażystki na etacie i ogłosili pod nią konkurs a kończy się jej staż tak samo jak mi... czyli jak sądzę w moim przypadku będzie jak zwykle syf, kiła i mogiła
zła, zła, zła

dodam jeszcze, że spóźniłam się dziś do pracy 10 min przez ten zasrany autobus
mam nadzieję, że chociaż mój Kallosek dziś przyjdzie
zamówiłam jeszcze tą maskę https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-5...-do-wlosow.htm ma dobre opinie na KWC, więc się poświęcę i przetestuję

Edytowane przez blondyna789
Czas edycji: 2010-01-15 o 08:08
blondyna789 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 08:09   #3701
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez saming Pokaż wiadomość
tacy są najlepsi też miałam takiego co opowiadał swoje perypetie życiowe, i też po jednym wykładzie stwierdziłam ze więcej się tam nie pojawię... ale na szczęście egzamin był typu przepisywanie na żywca z jego książki wiec dobrze zrobiłam ze nie marnowałam na nie czasu
a co do tej etyki to ten wykład był chyba jakoś o 18 gdzie ja kończyłam resztę zajęć o 13 czy 15 wiec był mi wybitnie nie po drodze
Cytat:
ja mam kilka stron do nadrobienia no ale fakt - nie było mnie parę h

kurde nic mi się nie chce i zresztą - czułam, że ten dzień się lipnie zacznie, no i tak się stało

najpierw nie przyjechał mi autobus, a później okazało się, że jakoś w innym wydziale mogą zrobić kroki w celu zatrzymania stażystki na etacie i ogłosili pod nią konkurs a kończy się jej staż tak samo jak mi... czyli jak sądzę w moim przypadku będzie jak zwykle syf, kiła i mogiła
zła, zła, zła

Edytowane przez viki1988
Czas edycji: 2010-01-15 o 08:10
viki1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 08:17   #3702
malina19
Zakorzenienie

Cytat:
Ale matmy nie ma chyba na wszystkich studiach? Mnie się takie typowo humanistyczne marzą. Polonistyka jest szczytem moich marzeń <3
na większości jest i to na różnym poziomie, w sumie wszytko na jakim zależy od kierownika katedry i od prowadzących zajęcie
i nawett całki różniczki idzie polubić

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę tej Glorii

U mnie maski Joanny też nie ma jeszcze muszę odwiedzić kilka sklepów w których nie szukałam
ja mam jeszcze ponad pół opakowania glorii od listopada chyba, coś malo mi jej idzie
Z racji tego że nie zdazylam zamowic jantara bo znowu jestniedostepny w dozie może zabłądze w drodze na studia po joanny - miod i cytryna (muszę ten pomysł wybić sobie z głowy)

Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa Pokaż wiadomość
ja też nie mam Auchana... a tam tyle dobroci u mnie prawie same Lidle i Biedronki (te akurat lubię)
no to w pobliżu mnie mam:
makro, auchan (i w sumie do tych dwóch najczęsciej jeżdzimy), oraz real (2), biedronka, kaufland, tesco, lewiatan, bilia, intermarche - i mam wrażenie że o czymś jeescze zapomniałam

Cytat:
Na studiach też są "ferie" tzw. przerwa międzysemestralna u mnie jest to tydzień po sesji zimowej, a ze ja akurat mam oba egzaminy na poczatku sesji to mam 2,5 tyg. wolnego
ja mam ostatni egzamin planowo 1 lutego, ale że idę na zerówkę to na niego wybiore się gdzieś 28 lub 29 stycznia, a póżniej bedzie wolne mam nadzieje z czystym kontem

Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość
Ja nie chcę kończyć studiów
Oj strasznie nie chcę
ja też nie chcę
boję się trochę tego co będzie po skończeniu studiów
malina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 08:55   #3703
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
przyznam sie ze nie bardzo ale było tam coś z kuszeniem
Pierwsza Kusicielka Wizażu

Cytat:
Ja też zwykle co najmniej raz się się pojawiam. W tym semestrze 2 przedmioty dzielnie olewam, ale obu wykładowców dobrze już znam, z pierwszego przepisuję notatki od kumpeli, żeby w wersji cyfrowej dla całej grupy były drugi....hmmm...zobaczymy za tydzień

Cytat:
Napisane przez malina19 Pokaż wiadomość
ja mam ostatni egzamin planowo 1 lutego, ale że idę na zerówkę to na niego wybiore się gdzieś 28 lub 29 stycznia, a póżniej bedzie wolne mam nadzieje z czystym kontem

ja też nie chcę
boję się trochę tego co będzie po skończeniu studiów
też mam 1.02. egzamin, niestety nie ostatni
i też się zakończenia studiów boję tzn tego co po studiach będzie

A tak w ogóle dzień dobry
Stary 2010-01-15, 09:29   #3704
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Lista w niedzielę ruszy dopiero - musi się zebrać ileś tam osób, żeby zniżka była, więc myślę, że zdążysz przetestować próbki i razem będziemy czekać na przesyłkę - pytałam o czas realizacji - zwykle 8 dni + poczta polska, bo dziewczyna musi to porozsyłać.
jak często są robione takie zamówienia?
Cytat:
ja tam nic nie piszę, ale też jeszcze zdjęć nie wstawiłam
ja tam bym się tak głośno nie chwaliła
Cytat:
ale co tam, odebrałam dziś paczkę z Maseczkami GLORIA ile...40 sztuk fajnie wygląda półka caaaaałaaa w Gloriach
jutro zaczne roznosić koleżankom
łał jak to.... cudownie wygląda!
Cytat:
a ja mam ferie od poniedziału I bede miałą wtedy lekcje, musze zrobic ustną z polksiego uczyc sie na biologię i chemie. za***ioza.
nie, nas chyba nigdy tak nie katowali... albo to wyparłam po prostu maksymalnie co pamiętam, to mieliśmy lektury jakieś
Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Zaraz robię zamówienie na allegro jutro wpłacam kasę nie mogę się doczekać aż będę mieć w posiadaniu te wszystkie rzeczy
co bierzesz, co bierzesz?
Cytat:
ja też nie mam Auchana... a tam tyle dobroci u mnie prawie same Lidle i Biedronki (te akurat lubię)
ja mam 2 biedronki na osiedlu w odległości 300m od siebie

Cytat:
Masakra jakaś w takim razie. No ale co poradzić. Mam nadzieję, że jednak nie na wysokim poziomie :P
z tego co mi się wydaje, to co najwyżej logikę możecie tam mieć i to też podstawy

Cytat:
Moją mam profesor dreczył na każdej lekcji pytaniem "jesteś czy istniejesz? "
i co mu odpowiadała?
Cytat:
ja też tak poszłam na egzamin z finansów publicznych
Cytat:
Napisane przez szmyrk Pokaż wiadomość
O, to mamy podobny typ wlosa, wow Ale moje sa przy tym wszystkim ciezkie i niepodatne

Cieple odcienie w Twoim przypadku to sluszna decyzja Na moje oko jestes wiosna
już i tak mam cieplejszy a teraz tak jak mówiłam - orzech laskowy/ karmel... ale prawdę mówiąc chyba zdecyduję się na właśnie taki balejaż

kuźwa - mam pecha od rana - naprawdę! odpisałam na prawie wszystkie posty, ale musiałam się szybko wylogować z systemu, bo wydawało mi się, że naczelnik idzie... loguję się, przywracam karty i kurde dupa - nie ma moich odp dobrze, że chociaż zacytowane posty były
Stary 2010-01-15, 09:34   #3705
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
jak często są robione takie zamówienia?
Organizatorek jest 20, nie wiem czy wszystkie non stop działają, ale ta do której pisałam w środę zamknęła listę, a w niedzielę otwiera nową.
Są jeszcze różne rodzaje zamówień - próbkowe i BIGowe
naprawdę fajnie jest to zorganizowane
Cytat:
kuźwa - mam pecha od rana - naprawdę! odpisałam na prawie wszystkie posty, ale musiałam się szybko wylogować z systemu, bo wydawało mi się, że naczelnik idzie... loguję się, przywracam karty i kurde dupa - nie ma moich odp dobrze, że chociaż zacytowane posty były
biedna
ja kilka wątków mam zawsze otwartych
Stary 2010-01-15, 09:38   #3706
blondyna789
Zakorzenienie

to dobrze, jak coś to będę się decydować za jakiś czas jak już przetestuję próbki
Stary 2010-01-15, 09:43   #3707
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
to dobrze, jak coś to będę się decydować za jakiś czas jak już przetestuję próbki
a doszły już?

w ogóle Mona
od poniedziałku/wtorku jest nowy odcinek Housa a Ty nic nie mówisz
Stary 2010-01-15, 09:48   #3708
malina19
Zakorzenienie

wstawione zdjęcia (pod prezją musiałam to zrobić, bo już zaczynałam się Was bać )
wiem że im daleko do Waszych ale staram sie o nie coraz bardziej dbać neistety ale w wakacje je mocno zniszczyłam
Stary 2010-01-15, 09:55   #3709
mOna01
Zakorzenienie

Cytat:
w ogóle Mona
od poniedziałku/wtorku jest nowy odcinek Housa a Ty nic nie mówisz
Ojjj przepraszam jakaś byłam w tym tygodniu zabiegana/obolała i w ogóle mało tu pisałam ja go już obejrzałam we wtorek, niezły

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Cytat:
wstawione zdjęcia (pod prezją musiałam to zrobić, bo już zaczynałam się Was bać )
wiem że im daleko do Waszych ale staram sie o nie coraz bardziej dbać neistety ale w wakacje je mocno zniszczyłam
kręciołki boskie ale co Cię podkusiło żeby grzywkę na nich robić to nie wiem...

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 09:57   #3710
malina19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość
kręciołki boskie ale co Cię podkusiło żeby grzywkę na nich robić to nie wiem...
dziekuję że tak myslisz, ale im daleko do tego co kiedys bylo
a z grzywki chce zejść i włąsnie wybieram się do fryzjera w lutym na podcięcie z 5cm i wycieniowanie,
Stary 2010-01-15, 10:01   #3711
mOna01
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuję że tak myslisz, ale im daleko do tego co kiedys bylo
a z grzywki chce zejść i włąsnie wybieram się do fryzjera w lutym na podcięcie z 5cm i wycieniowanie,
Podcięcie całości znaczy się?
Może poczekaj aż trochę urosną zanim obetniesz i wycieniujesz?

Stary 2010-01-15, 10:08   #3712
malina19
Zakorzenienie

Cytat:
Podcięcie całości znaczy się?
Może poczekaj aż trochę urosną zanim obetniesz i wycieniujesz?
no tak planuje, teraz są może 3 - 4 cm dłuższe,a chce zejść ze zniszczonych końcówek i chce trochę nadać im lekkości poprzez wycieniowanie, obawiam się tylko tego że znając moje wlosy tak mi sie podniosą że nawet w razie czego ich nie zepnę ale trudno, chcę się pozbyć zniszczonych dlatego jeszcze czekam do lutego aż mi choć troszkę jeszcze urosną
Stary 2010-01-15, 10:10   #3713
Bejjka
Zakorzenienie

cześć i czołem
ale wczoraj było fajnie na koncercie
dj vadim + the electric naprawdę dali wczoraj radę wszystkim warszawiankom polecam, bo dziś*koncertują w capitolu

a ja wciąż zastanawiam się*nad powrotem do grzywki w sumie chodzi tylko o podcięcie jakiś 3-4cm, bo jestem na etapie wychodzenia z grzywki ale coś mi się marzy takiego a la anna mucha
Bejjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 10:33   #3714
gubis
Rozeznanie

Cytat:
Organizatorek jest 20, nie wiem czy wszystkie non stop działają, ale ta do której pisałam w środę zamknęła listę, a w niedzielę otwiera nową.
Są jeszcze różne rodzaje zamówień - próbkowe i BIGowe
naprawdę fajnie jest to zorganizowane

zdradzisz, do której pisałaś

mam problem z wyłowieniem jeszcze kilku info dot zamówień, które mnie interesują, ale bedę dzielna...będę czytać
Stary 2010-01-15, 11:02   #3715
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Ale super kręciołki

Cytat:
Ojjj przepraszam jakaś byłam w tym tygodniu zabiegana/obolała i w ogóle mało tu pisałam ja go już obejrzałam we wtorek, niezły
foch, zdecydowanie foch
będę musiała dopisać do wierszyka coś o niedzieleniu się Housem

Cytat:
Napisane przez gubis Pokaż wiadomość
zdradzisz, do której pisałaś

mam problem z wyłowieniem jeszcze kilku info dot zamówień, które mnie interesują, ale bedę dzielna...będę czytać
pisałam do Olencjaaa
Jak masz jakieś wątpliwości to spokojnie do niej na priv możesz napisać bardzo sympatyczna i nie opieprza za nie przeczytanie 150 linijki 10 odnośnika od 3 regulaminu
Stary 2010-01-15, 11:06   #3716
Bejjka
Zakorzenienie

dziewczyny co Wy dziś tak cicho siedzicie?

dziś czeka mnie ciężka noc, bo muszę napisać pracę....no chyba, że dopadnie mnie wena
Bejjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 11:07   #3717
mOna01
Zakorzenienie

Cytat:
foch, zdecydowanie foch
przepraaaaaaaszaaaaam wyyyyybacz miiiii

Stary 2010-01-15, 11:12   #3718
gubis
Rozeznanie

Cytat:
pisałam do Olencjaaa
Jak masz jakieś wątpliwości to spokojnie do niej na priv możesz napisać bardzo sympatyczna i nie opieprza za nie przeczytanie 150 linijki 10 odnośnika od 3 regulaminu

ano właśnie... bo ja tez napisałam... ale widocznie nie do TAK MIŁEJ jak Ty
Stary 2010-01-15, 11:15   #3719
asiulka123
Zakorzenienie

hej słucham sobie muzyczki a za chwilę idę robić obiad może po południu coś napiszę, ale szczerze mówiąc nie mam weny przeglądałam wątki o minerałach, ale wątpię że je kiedyś będę miała

asiulka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 11:24   #3720
malina19
Zakorzenienie

Cytat:
Ale super kręciołki

foch, zdecydowanie foch
milo że tak uwazacie

Cytat:
Napisane przez Bejjka Pokaż wiadomość
dziewczyny co Wy dziś tak cicho siedzicie?

dziś czeka mnie ciężka noc, bo muszę napisać pracę....no chyba, że dopadnie mnie wena
cicho hmmmm ja próbuje naprawdę się pouczyć trochę, dzisiaj mam dzień wolny i wole sobie naukę rozlożyć zabym zaś nie spała przez tydzień cociaż 4 h dziennie
ale przyznam się że strasznie cieżko mi to idzie

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

wogóle jestem zła miałam taki fajny pilnik do paznokci z rimel kupiony kiedyś w zetawie z lakierami do pazokci i z patyczkiem i wczoraj jeszcze był w domu położyłam go sobie na gazetach na podłodze, siostra coś zaczeła przestawiac wczoraj i go nie ma i nie chce się przyznac co z nim zrobiła
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości