![]() |
#61 |
Rozeznanie
|
Dot.: Perfumy kosmetyki kolczyki ... !!!
wybacz, nic mnie nie ciekawi
![]() ![]()
„Wierzę w kolor różowy. Wierzę, że najlepszym sposobem na spalanie kalorii jest śmiech. Wierzę w pocałunki. Wierzę, że można być silnym, kiedy wszystko wydaje się iść źle. Wierzę, że szczęśliwe dziewczyny są najładniejsze. Wierzę, że jutro będzie kolejny dzień i wierzę w cuda.” Audrey Hepburn |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Kochana interesuje Cie terracota Guerlaina kolor 00 Make up artistry zużycie minimalne???
Albo nowy balsamo błyszczyk pelnowymiarowy nieuzywany Nuxe kolor Mango Mam tez Arden Spiced Green Tea ubytek minimalny CK in 2U 15ml orginalne nowe z atomizerem w orginalnej buteleczce Mam tez odlewke 5ml Vanille Canelle Odlewke 5ml Pink Sugar i jeszcze pare rzeczy by sie znalazlo Z wish Twojej mam tez płyn do demakijazu oczu nowy Garnier Mam peeling Arbuzowy nowy aquolina 100ml U Ciebie podoba mi sie: Neonatura Cocoon balsam do ciala Neonatura Cocoon woda |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Byłabym chętna na: - balsamo błyszczyk pelnowymiarowy nieuzywany Nuxe kolor Mango - płyn do demakijazu oczu nowy Garnier Co oprócz tego mogłabyś mi zaproponować? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Mam jeszcze puderek wykańczający makijaz Artdeco w tzw.solniczce bardzo dobry zuzycie minimalne
Mam tez krem Vichy chronoaktywny Normaderm na noc zużyłam 10ml z 50ml wiec zostalo 40ml otworzyłam go miesiąc temu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Podobają mi się drewniane bransoletki NOWE! Kolor: czarna i brązowa, ale to troszkę mało... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Konto usunięte
|
Niestety puder sypki mam a firma Vichy mi nie odpowiada. A może masz Dolce Vita albo którąś z Lolit i mogłabyś mi zrobić odlewkę, co?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
BAN stały
|
* CALVIN KLEIN Obsession Night 95/100ml kod:8352 (bez pudełka) cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Kochana moge Ci zrobić 5ml Lolity fleur Defuende
![]() ![]() Co ty na to: 5ml Lolity fleur Defuende 5ml Vanilla Mango sephora 10ml Vanilla Pomarancz Sephora Błyszczyk Nuxe Płyn do demakijażu Garnier + jakies jeszcze odlewki za Neonature Cocoon woda Neonatura Cocoon balsam Z odlewek moge Ci jeszcze zapropnowac 5ml Chanel Madmoiselle, 5ml Kenzo Jungle, 5ml Miss Dior Cherie,7ml Kasztanka YR Co ty na to???? ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Kochana mam tez jeszcze nowy kremik Garnier Fresh i Dermika Variete Co powiesz??? Da sie wykombinowac wymianke??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
W sumie to z tego co wymieniłaś interesuje mnie: Błyszczyk Nuxe Płyn do demakijażu Garnier 5ml Lolity fleur Defuende 5 - 10 ml Kasztan YR to trochę mało więc co proponujesz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Kochana a moze chcesz do tego inne odleweczki???
Moze YR Truskawka i YR Kiwi Mogłoby byc tak: Nuxe balsamo-błyszczyk Płyn dodemakijazu oczu Garnier 5ml Lolity fleur Defuende 10ml Kasztanka YR 10ml Kiwi YR 10ml Truskawki YR Co ty na to??? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
- wszystkie Lolity - Tom Ford Black Orchid - Guerlain Samsara EDP / EDT - Givenchy Organza Jasmine 2007 - Chloe 2008 EDP - Creed love in Black - YR Nature EDP / EDT - Salvador Dali Purplelips Sensual - Shiseido Zen Leśny Bursztyn - Tendre Poison - Dolce Vita - Cacharel Eden |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Kochana a zgodzisz sie na to :
8ml Lolitki Fleur Defuende 5ml Nebliny YR 10ml Kasztanka YR 5ml Hypnotic Poison Diora Błyszczyk Nuxe Płyn Garnier Peeling 100ml Aquolina Watermelon za Neonature Cocoon Wode + balsam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
niestety nic nie znalazlam
![]()
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
a moze dalabys sie jednak skusic zestawem naprzykł♣ad??
![]()
![]() |
#76 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
8ml Lolitki Fleur Defuende 10ml Kasztanka YR Błyszczyk Nuxe Płyn Garnier Jabyś dała mi jeszcze jakieś odlewki to bym się mogła wymienić ale tylko za same perfumy Cocon gdyż razem z balsamem to będzie już za dużo. Poison klasyczny i Midnight mam flaszki a reszta mi nie podchodzi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Kochana to moze oddasz mi za 8ml Lolitki + 10ml Kasztanka + Garnier płyn do demakijazu oczu za sam balsam do ciala Cocoon pasuje Ci taka wymianka???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Tak Kochana
![]() Z tym ze moge odlac 5ml Lolitki a nie 8 mililitrów ( ale dodam Ci jakas fajna gratisowa odlewke 5ml ![]() Czyli by było tak: 5ml Lolitki 10ml Kasztanka Płyn do demakijazu oczu Garnier gratisowa odlewka za Balsam Neonatura Cocoon Pasuje???? A wiec wymianka???? Balsam mam 200ml??? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
KWC
|
Mam nieużywaną pomadkę CLINIQUE High Impact w kolorze sunset glow 06 - (ciepły kolor czerwieni i brązu, wpadający w złoto) i wymieniłabym ją na krędkę PUPA. Co Ty na to?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
GARNIER Color Naturals dwie farby do włosów 111 Superjasny Popielaty Blond NOWE! (jedna z nich nie posiada w środku instrukcji)
coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zadomowienie
|
podoba mi się strasznie neonatura cocon i juicy couture.....u mnie byłas zainteresowana ck one
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
BAN stały
|
witaj
mi podoba sie juicy couture ale to tylko polowa pojemnosci słonika;( moze masz poza watkiem jeszcze jakis ciekawy zapach ktory moglabys oddac ? tak zeby wyrownac pojemnosci |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
U Ciebie zainteresowały mnie próbki:
Molecule 01 5ml PRÓBKI FABRYCZNE (różna ilość zużycia): YSL Cinema EDP v&R Flowerbomb EDT
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
A ile jest ml tych próbek co wybrałam ?
---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- to może to tych 3 jeszcze tę: JPG Madame EDT ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- To potrzymaj dla mnie te próbki, które już wybrałam ok ? Pojutrze byśmy dokończyły dogadywanie się, bo dzisiaj musze już spadać kłaść dziecko spać, a jutro z samego rana wyjeżdżam w delegację i wrócę wieczorem to będę padnięta ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:36.