|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)
Cytat:
a co o nas napisalas? wrzucisz na maila potem? ![]() ehhh za 4 godz wstaje - musze isc spac w koncu
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2010-01-15 o 23:06 |
|
|
|
|
#2642 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)
No taka rozkojarzona, to jest urocze
![]() A napisałam, że Wam to nic w głowie tylko wielkie diamenty! zobaczę, czy w ogóle co z tego będzie, jak napiszę i skończę i będzie to znośne, to wrzucę na felietomistykę
|
|
#2643 |
|
Zakorzenienie
|
Ola, bo ty masz z nim dzieci mieć. W ogóle już Ci mówiłam, że wy to już jak rodzina wyglądacie, więc niech się stara bo przeznaczenia nie oszuka
![]() A na mnie czekają parazyty....
|
|
#2644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to ide spac bo wstaje za 3,5 godz.
|
|
|
#2645 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam 400 stron do wykucia i trochę mnie to przeraża jak na razie, bo to jedyny termin i nie wiadomo czy to bedzie jako egzamin w indeksie, czy tylko połówka oceny (bo jeszcze teoria, ale to już w sesji). Ech. Dla mnie to katastrofa, bo mi się nie chce, ale stresu zerooo
|
|
|
#2647 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
hehe![]() Dobranoc i miłego weekendu ![]() Cytat:
![]() ja też z Tz widze sie jutro i zgadzam sie to tylllleeee jeszcze czasu ![]() hehe przeżyjemy jakoś do jutra![]() a o co Ci chodziło "dlaczego tak późno" bo nie wiem:P:P Cytat:
atrakcyjna jesteś i ładne masz oczy![]() odzywa sie do Ciebie odpisuje jakby nie chciał nic zaczynac nie odpisywałby w ogóle
|
|
|
#2648 |
|
Zakorzenienie
|
arrakis, to powodzenia!
![]() Madzia, no późno w sensie, że dopiero jutro ![]() Głowa
|
|
#2649 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz? ![]() Cytat:
![]() Dobranoc ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Cytat:
![]() ojj znowu głowa Cię boli niedobrze...może połóż się spać?
|
|
|
#2650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Justi witaj w klubie z głową... tylko mnie to boli ze stresu i nerwów
|
|
|
|
|
#2651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2652 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdam koło to dopiero będę srała przed egzaminem |
|
|
|
|
#2654 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A brrrrr.... Fe fe tfu tfu. Jedna znajoma się zastanawia czy nie jest les. I nie mam nic do takich ludzi, ale ja osobiście czuję się dziwnie w jej toważystwie. |
|
|
|
|
#2655 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja Wam powiem, że mi łatwiej się zdawało ustne, chociaż nie lubię.
Claris, o widzisz, to może mnie też z tego stresu? Bo w końcu wszystko się okaże z czasem, czy to kręgosłup... Wzięłam się za... aaa, bo się nie chwaliłam składam teraz wniosek na Asystenturę Comeniusa pisałam Wam kiedyś, że mi moja pani dr, była promotorka, przesłała linka na maila. Dzisiaj byłyśmy u niej z siostrą TŻa (która też chce jechać) u niej, w ogóle dr mówi do mnie, że już była zawiedziona, że nie przychodzę i się nie decyduję w każdym razie wzięłam się właśnie za wniosek, ale chyba jednak spać pójdę, nie mogę zaspać do pracy, a ten łeb mnie zabija.Jutro tylko 5 godzin w pracy!!! ![]() Dobranoc ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ---------- Cytat:
te podteksty ale my jesteśmy krzywe
|
|
|
#2656 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2657 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz kiedy mam @ częściej o tym myślę Cytat:
jesteś taka obrotna że szok ![]() 5 godzin szybko zleci ![]() Miłych Snów ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- Cytat:
. A tak serio to ja też bym się dziwnie czuła na Twoim miejscu.
|
|
|
#2658 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tyle na razie nadrobiłam. Reszta - w bliżej nieokreślonej przyszłości... Także będę Wam wyciągać stare posty ![]() Ja dziś napisałam koło z praw dziecka, chyba nie było najgorzej. Najgorsze dopiero przede mną... I P. znów nie przyjeżdża na weekend, bo nie ma czasu A za tydzień ja nie mam czasu... Nigdy nie wracał do domu rzadziej niż co 2 tygodnie ![]() I w ogóle doła mam Niech już będzie wiosna...
|
|
#2659 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2660 |
|
Zakorzenienie
|
A wiesz, że mi też lepiej ustne, mimo, że bardziej stresujące? Bo ja mam to do siebie, że adrenalina działa na mnie czasami tak, że mam dobrą gadkę (tak jak na tych targach walnęłam oświadczyny) i to przeważnie działa na moją korzyść
Ale to też zależy od człowieka, muszę najpierw wyczuć egzaminatora, bo niektórzy są tacy, że mnie całkowicie blokują... Hawwa łączę się z Tobą w bólu Kurde chce mi się spać, ale wiem że jak zasnę, to zaraz będzie rano i kolejny dzień spędzony w książkach, ja nie chcę Edytowane przez Claris Czas edycji: 2010-01-16 o 00:26 |
|
|
|
#2661 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczor. albo dobra noc bardziej... oby szybko zleciala-moja przedostatnia w pracy
Olu - wlasnie przeczytalam ostatni post Hawwy a tam twoja historia ze...zerwalas z Tztem?????????????? ojojoj... nie placz kochana, jakos sie moze jeszcze pouklada... jesli Cie kocha to moze sie dogadacie, ale moze to jeszcze nie byla Twoja druga polowka??Moze najlepsze jeszcze przed toba...Wiem ze to sie latwo mowi, ale czas leczy rany-trzymaj sie bidulko |
|
|
|
#2662 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Hawwa87;16492173]
Biedna Ja dziś napisałam koło z praw dziecka, chyba nie było najgorzej. Najgorsze dopiero przede mną... I P. znów nie przyjeżdża na weekend, bo nie ma czasu A za tydzień ja nie mam czasu... Nigdy nie wracał do domu rzadziej niż co 2 tygodnie ![]() QUOTE] niedługo się zobaczycie ![]() to dobrze dlatego palma mi odbija już a to jeszcze kilka dni meki przede mną ![]() Cytat:
![]() ------------------------------ ja uciekam już spać, pewnie jutro zajrze tu wieczorem więc nie piszcie za dużo ![]() Dobranoc Wam ![]()
|
|
|
#2663 |
|
Zakorzenienie
|
Gwiazdeczka jak tam atmosfera po tamtej rozmowie? Wszystko między wami ok?
Ins dzięki Ci dobra kobieto za przepis na filet z pomidorami suszonymi. Zrobiłam dziś TŻ-towi na obiad i był zachwycony
Edytowane przez aleksandrettaa Czas edycji: 2010-01-16 o 01:55 |
|
|
|
#2664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A moze po prostu dalej wierze ze jeszcze wszystko sie pouklada, nie dopuszczam do siebie tej mysli, ze 'nie bedzie wesela i koniec'-no bo tez tak naprawde ostatecznej decyzji TZ jeszcze nie podjal.Ale przypominam mu od czasu do czasu ze w glebi serca czuje sie oszukana i zraniona, zeby nie myslal ze mnie to nie obeszlo- z dugiej strony jakos trzeba zyc dalej, nie lubie sie foszyc i nie lubie nieporozumien. Czekam az sie namysli.... a z drugiej strony jakos nie chce mi sie juz gadac z nim o tym..no bo ile mozna![]() Doczytalam co tam u Oli - a tam juz nowe rewelacje sie pojawily, wiec moze jeszcze nie wszystko stracone?? No i Arrakis... sie chyba zakochala ![]() Kawka - podziwiam za wytrwalosc w dazeniu do spadku wagi... A jeszcze - Aleks - nie chce cie martwic, ale moj TZ powiedzial kiedys cos podobnego do twojego - ze rodzine zalozy jak bedzie mial 30 lat. No i coz...ten.... 30 lat stuknelo mu w tamtym roku... Edytowane przez gwiazdeczka26 Czas edycji: 2010-01-16 o 02:14 |
|
|
|
|
#2665 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. ojjj dziekuje dziekuje ![]() 3. ojjj to, ze sie odzywa i odpisuje to jeszcze nic nie znaczy - moze sie po kolezensku odzywac przeciez... chociaz kolezankastwierdzila, ze 10 min rozmowy na gg to i tak duzo jak na niego a odpisanie na smsa to juz w ogole nieprawdopodobne wrecz.... ona twierdzi, ze mysli ze cos z tego moze byc ale sama nie wie - nawet ona go nie umie rozgryxc Cytat:
hehh no tak...padlo i na mnie... ![]() a w ogole to wstalam, za 30 min wychodze..... oczywiscie nie moglam zasnac i spalam ok 1 godziny....masakra nie pisac mi tu za duzo przez weekend dziewczynki ![]() no i milegoweekendu i do niedzieli ![]() ---------- Dopisano o 02:45 ---------- Poprzedni post napisano o 02:28 ---------- hehe sama tu jestem iii musze sie zbierac juz...
|
|
|
#2666 |
|
Zakorzenienie
|
Justynka te czółenka są boskie! jak już dostanę premię ( J ), to muszę je sobie koniecznie kupić. Mam jedne klasyczne skórzane peep toe z kokardką z Ryłko i są nie do zdarcia od 1,5 roku J I gratuluję skończenia raportów
![]() Claris wierzę w Ciebie, zaliczysz immunologię i przez feri poszalejesz z Totem na nartkach a z mamą w salonach z sukniami ślubnymi J Jednak Tż nie jedzie na praktyki… nie puścili go z pracy :/ Powiedzieli, że może skończyć się to tak, że albo praca albo praktyka :/ No kurcze! On nawet urlopu nie może wziąć kiedy musi:/ a potem mu wpisują w grafik pojedyncze dni jako urlop, żeby nie miał zaległego :/ |
|
|
|
#2667 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Cytat:
dam radę co ja nie dam ![]() zawsze to jakas alternatywa ![]() niedoczekanie ![]() Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() Edytowane przez czarna_kawa80 Czas edycji: 2010-01-16 o 10:34 |
||
|
|
|
#2668 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Dzień dobry
![]() TŻ zaproponował dzisiaj (saaaam! No więc trzymam go za słowo - może gdzieś wyjdziemy razem ![]() Uff... to lecę... ale najpierw po chlebek
|
#2669 |
|
Zakorzenienie
|
Ins to gdzie Wy niby mieszkacie, jak nie w Krakowie? Chyba się w nim odzywa jakaś nowohucka zawiść połaczona z chęcią izolacji :P
---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Justyś to są te moje ukochane z Ryłko http://www.eobuwie.com.pl/product-po...73-CZARNY.html |
|
|
|
#2670 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Obudziłam się dosyć wcześnie z myślą, że będzie więcej czasu na intensywną naukę, ale nie mogę się zmobilizować... Mobilizacji potrzebuję... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mówisz, że nie podjął jeszcze ostatecznej decyzji- to dobrze. Mam nadzieję, że to przemyśli i jednak pójdzie Ci na rękę. Trzymam kciuki, żeby dał Ci możliwość balowania całą noc w białej sukni Co do mojej sprawy... Do pierszego Twojego posta- to takie baaardzo dziwne i może głupie wrażenie, że tak czy siak to jest ten jedyny (może to dlatego, że tak jest, a może dlatego, że wcześniej nikogo tak nie kochałam ).Cały czas mam nadzieję, że nie wszystko stracone, że się wreszcie ogarnie i wróci do mnie MÓJ Marcin [wyjaśnienie: MÓJ Marcin: - rozpłakał się jak powiedziałam, że nie chcę z nim być - bez powodu przyniósł mi bukiet tulipanów (uwielbiam tulipany) - o 3 w nocy przyszedł pod mój dom, żeby "buziaka mi posłać" - po 1,5 tyg. związku powiedział "zarezerwowałem pokój w małym ośrodku na weekend majowy... pojedziesz ze mną prawda?" - zapierniczał 4km z buta żeby mi przynieść orzeszki prażone - jechał ponad 600km po to, żeby 2 dni ze mną posiedzieć i inne takie ]Zresztą Madzia twierdzi, że ja i tak z nim będę miała dzieci bo pasujemy do siebie i wyglądamy jakbyśmy już byli rodziną No i co, mam jakieś wyjście? Nie mam, przecież trzeba sobie wszystko w życiu dopasować
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:37.

niedobrze...może połóż się spać?

Zdam koło to dopiero będę srała przed egzaminem 
A moze po prostu dalej wierze ze jeszcze wszystko sie pouklada, nie dopuszczam do siebie tej mysli, ze 'nie bedzie wesela i koniec'-no bo tez tak naprawde ostatecznej decyzji TZ jeszcze nie podjal.Ale przypominam mu od czasu do czasu ze w glebi serca czuje sie oszukana i zraniona, zeby nie myslal ze mnie to nie obeszlo- z dugiej strony jakos trzeba zyc dalej, nie lubie sie foszyc i nie lubie nieporozumien. Czekam az sie namysli.... a z drugiej strony jakos nie chce mi sie juz gadac z nim o tym..no bo ile mozna