|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2641 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)
Cytat:
a co o nas napisalas? wrzucisz na maila potem? ![]() ehhh za 4 godz wstaje - musze isc spac w koncu ![]()
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2010-01-15 o 22:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2642 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)
No taka rozkojarzona, to jest urocze
![]() A napisałam, że Wam to nic w głowie tylko wielkie diamenty! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2643 |
Zakorzenienie
|
Ola, bo ty masz z nim dzieci mieć. W ogóle już Ci mówiłam, że wy to już jak rodzina wyglądacie, więc niech się stara bo przeznaczenia nie oszuka
![]() ![]() A na mnie czekają parazyty.... ![]()
#2644 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to ide spac bo wstaje za 3,5 godz. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2645 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2646 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2647 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dobranoc i miłego weekendu ![]() Cytat:
![]() ja też z Tz widze sie jutro i zgadzam sie to tylllleeee jeszcze czasu ![]() ![]() ![]() ![]() a o co Ci chodziło "dlaczego tak późno" bo nie wiem:P:P Cytat:
![]() ![]() odzywa sie do Ciebie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2648 |
Zakorzenienie
|
arrakis, to powodzenia!
![]() Madzia, no późno w sensie, że dopiero jutro ![]() Głowa ![]()
![]() |
#2649 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz? ![]() Cytat:
![]() ![]() Dobranoc ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Cytat:
![]() ojj znowu głowa Cię boli ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2650 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Justi witaj w klubie z głową... tylko mnie to boli ze stresu i nerwów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2651 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2652 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2653 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2654 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A brrrrr.... Fe fe tfu tfu. Jedna znajoma się zastanawia czy nie jest les. I nie mam nic do takich ludzi, ale ja osobiście czuję się dziwnie w jej toważystwie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2655 | |
Zakorzenienie
|
Ja Wam powiem, że mi łatwiej się zdawało ustne, chociaż nie lubię.
Claris, o widzisz, to może mnie też z tego stresu? Bo w końcu wszystko się okaże z czasem, czy to kręgosłup... Wzięłam się za... aaa, bo się nie chwaliłam ![]() ![]() ![]() Jutro tylko 5 godzin w pracy!!! ![]() ![]() Dobranoc ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2656 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2657 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() 5 godzin szybko zleci ![]() Miłych Snów ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2658 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Tyle na razie nadrobiłam. Reszta - w bliżej nieokreślonej przyszłości... Także będę Wam wyciągać stare posty ![]() Ja dziś napisałam koło z praw dziecka, chyba nie było najgorzej. Najgorsze dopiero przede mną... I P. znów nie przyjeżdża na weekend, bo nie ma czasu ![]() ![]() I w ogóle doła mam ![]()
![]() |
#2659 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2660 |
Zakorzenienie
|
A wiesz, że mi też lepiej ustne, mimo, że bardziej stresujące? Bo ja mam to do siebie, że adrenalina działa na mnie czasami tak, że mam dobrą gadkę (tak jak na tych targach walnęłam oświadczyny) i to przeważnie działa na moją korzyść
![]() Hawwa łączę się z Tobą w bólu ![]() Kurde chce mi się spać, ale wiem że jak zasnę, to zaraz będzie rano i kolejny dzień spędzony w książkach, ja nie chcę ![]() Edytowane przez Claris Czas edycji: 2010-01-15 o 23:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#2661 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczor. albo dobra noc bardziej... oby szybko zleciala-moja przedostatnia w pracy
![]() Olu - wlasnie przeczytalam ostatni post Hawwy a tam twoja historia ze...zerwalas z Tztem?????????????? ojojoj... nie placz kochana, jakos sie moze jeszcze pouklada... jesli Cie kocha to moze sie dogadacie, ale moze to jeszcze nie byla Twoja druga polowka??Moze najlepsze jeszcze przed toba...Wiem ze to sie latwo mowi, ale czas leczy rany-trzymaj sie bidulko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2662 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Hawwa87;16492173]
Biedna ![]() Ja dziś napisałam koło z praw dziecka, chyba nie było najgorzej. Najgorsze dopiero przede mną... I P. znów nie przyjeżdża na weekend, bo nie ma czasu ![]() ![]() QUOTE] niedługo się zobaczycie ![]() to dobrze ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ------------------------------ ja uciekam już spać, pewnie jutro zajrze tu wieczorem więc nie piszcie za dużo ![]() Dobranoc Wam ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2663 |
Zakorzenienie
|
Gwiazdeczka jak tam atmosfera po tamtej rozmowie? Wszystko między wami ok?
Ins dzięki Ci dobra kobieto za przepis na filet z pomidorami suszonymi. Zrobiłam dziś TŻ-towi na obiad i był zachwycony ![]() Edytowane przez aleksandrettaa Czas edycji: 2010-01-16 o 00:55 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2664 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Doczytalam co tam u Oli - a tam juz nowe rewelacje sie pojawily, wiec moze jeszcze nie wszystko stracone?? No i Arrakis... sie chyba zakochala ![]() Kawka - podziwiam za wytrwalosc w dazeniu do spadku wagi... A jeszcze - Aleks - nie chce cie martwic, ale moj TZ powiedzial kiedys cos podobnego do twojego - ze rodzine zalozy jak bedzie mial 30 lat. No i coz...ten.... 30 lat stuknelo mu w tamtym roku... Edytowane przez gwiazdeczka26 Czas edycji: 2010-01-16 o 01:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2665 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. ojjj dziekuje dziekuje ![]() ![]() ![]() 3. ojjj to, ze sie odzywa i odpisuje to jeszcze nic nie znaczy - moze sie po kolezensku odzywac przeciez... chociaz kolezankastwierdzila, ze 10 min rozmowy na gg to i tak duzo jak na niego a odpisanie na smsa to juz w ogole nieprawdopodobne wrecz.... ona twierdzi, ze mysli ze cos z tego moze byc ale sama nie wie - nawet ona go nie umie rozgryxc ![]() Cytat:
![]() hehh no tak...padlo i na mnie... ![]() a w ogole to wstalam, za 30 min wychodze..... oczywiscie nie moglam zasnac i spalam ok 1 godziny....masakra ![]() nie pisac mi tu za duzo przez weekend dziewczynki ![]() no i milegoweekendu i do niedzieli ![]() ---------- Dopisano o 02:45 ---------- Poprzedni post napisano o 02:28 ---------- hehe sama tu jestem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2666 |
Zakorzenienie
|
Justynka te czółenka są boskie! jak już dostanę premię ( J ), to muszę je sobie koniecznie kupić. Mam jedne klasyczne skórzane peep toe z kokardką z Ryłko i są nie do zdarcia od 1,5 roku J I gratuluję skończenia raportów
![]() Claris wierzę w Ciebie, zaliczysz immunologię i przez feri poszalejesz z Totem na nartkach a z mamą w salonach z sukniami ślubnymi J Jednak Tż nie jedzie na praktyki… nie puścili go z pracy :/ Powiedzieli, że może skończyć się to tak, że albo praca albo praktyka :/ No kurcze! On nawet urlopu nie może wziąć kiedy musi:/ a potem mu wpisują w grafik pojedyncze dni jako urlop, żeby nie miał zaległego :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#2667 | ||
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Cytat:
dam radę co ja nie dam ![]() zawsze to jakas alternatywa ![]() niedoczekanie ![]() Cytat:
![]()
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() Edytowane przez czarna_kawa80 Czas edycji: 2010-01-16 o 09:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2668 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Dzień dobry
![]() TŻ zaproponował dzisiaj (saaaam! ![]() ![]() No więc trzymam go za słowo - może gdzieś wyjdziemy razem ![]() Uff... to lecę... ale najpierw po chlebek ![]()
#2669 |
Zakorzenienie
|
Ins to gdzie Wy niby mieszkacie, jak nie w Krakowie? Chyba się w nim odzywa jakaś nowohucka zawiść połaczona z chęcią izolacji :P
---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Justyś to są te moje ukochane z Ryłko http://www.eobuwie.com.pl/product-po...73-CZARNY.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2670 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Obudziłam się dosyć wcześnie z myślą, że będzie więcej czasu na intensywną naukę, ale nie mogę się zmobilizować... Mobilizacji potrzebuję... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do mojej sprawy... Do pierszego Twojego posta- to takie baaardzo dziwne i może głupie wrażenie, że tak czy siak to jest ten jedyny (może to dlatego, że tak jest, a może dlatego, że wcześniej nikogo tak nie kochałam ![]() Cały czas mam nadzieję, że nie wszystko stracone, że się wreszcie ogarnie i wróci do mnie MÓJ Marcin [wyjaśnienie: MÓJ Marcin: - rozpłakał się jak powiedziałam, że nie chcę z nim być - bez powodu przyniósł mi bukiet tulipanów (uwielbiam tulipany) - o 3 w nocy przyszedł pod mój dom, żeby "buziaka mi posłać" - po 1,5 tyg. związku powiedział "zarezerwowałem pokój w małym ośrodku na weekend majowy... pojedziesz ze mną prawda?" - zapierniczał 4km z buta żeby mi przynieść orzeszki prażone - jechał ponad 600km po to, żeby 2 dni ze mną posiedzieć i inne takie ![]() Zresztą Madzia twierdzi, że ja i tak z nim będę miała dzieci bo pasujemy do siebie i wyglądamy jakbyśmy już byli rodziną ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:29.