Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;) - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-15, 22:04   #2641
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis
Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
ale fajnie mi się Ciebie czyta taką nooo
Piszę felieton, ale mi kompletnie nie idzie. Za temat sobie obrałam wymuszaczki, no i w sumie można nas opisać na pół strony, więcej nie umiem
ejjj a czemu fajnie? i co to znaczy "taka"?
a co o nas napisalas? wrzucisz na maila potem?
ehhh za 4 godz wstaje - musze isc spac w koncu

Edytowane przez arrakis
Czas edycji: 2010-01-15 o 22:06
arrakis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 22:08   #2642
justyna_dt
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)

No taka rozkojarzona, to jest urocze
A napisałam, że Wam to nic w głowie tylko wielkie diamenty! zobaczę, czy w ogóle co z tego będzie, jak napiszę i skończę i będzie to znośne, to wrzucę na felietomistykę

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 22:11   #2643
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Ola, bo ty masz z nim dzieci mieć. W ogóle już Ci mówiłam, że wy to już jak rodzina wyglądacie, więc niech się stara bo przeznaczenia nie oszuka

A na mnie czekają parazyty....

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 22:17   #2644
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
A napisałam, że Wam to nic w głowie tylko wielkie diamenty! zobaczę, czy w ogóle co z tego będzie, jak napiszę i skończę i będzie to znośne, to wrzucę na felietomistykę
ojjj bylebym sie jutro na wykladach mogla skupic bo szef mnie udusi..... na rekrutacjach zdarza mi sie zawieszac i powtarzac dwa razy to samo

no to ide spac bo wstaje za 3,5 godz.
Stary 2010-01-15, 22:19   #2645
katarakta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Ola, bo ty masz z nim dzieci mieć. W ogóle już Ci mówiłam, że wy to już jak rodzina wyglądacie, więc niech się stara bo przeznaczenia nie oszuka

Nie bój żaby. Ja na swój egzamin z parazytów nie poszłam, bo nie wiedziałam, że termin został przesunięty (oczywiście dowiedziałam się o tym dowiedziałam ) i żyję. Oczywiście zaliczałam w terminie poprawkowym i też nie dali dużo czasu do nauki. Ale co paniki w domu nasiałam... A teraz egzaminy to lajcik, chociaż czasem siepło w majtkach
Stary 2010-01-15, 22:22   #2646
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:
Napisane przez katarakta Pokaż wiadomość
Nie bój żaby. Ja na swój egzamin z parazytów nie poszłam, bo nie wiedziałam, że termin został przesunięty (oczywiście dowiedziałam się o tym dowiedziałam ) i żyję. Oczywiście zaliczałam w terminie poprawkowym i też nie dali dużo czasu do nauki. Ale co paniki w domu nasiałam... A teraz egzaminy to lajcik, chociaż czasem siepło w majtkach
To jest praktyczny Mam 400 stron do wykucia i trochę mnie to przeraża jak na razie, bo to jedyny termin i nie wiadomo czy to bedzie jako egzamin w indeksie, czy tylko połówka oceny (bo jeszcze teoria, ale to już w sesji). Ech. Dla mnie to katastrofa, bo mi się nie chce, ale stresu zerooo

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 22:23   #2647
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość

ajjj bo tak jak przez smsy gadalismy to mniej a jak przez gg to tak poczulam, ze strasznie bym chciala go zobaczyc..... ajjjj ja nie wiem co sie ze mna dzieje - od dawna sie tak nie czulam ehhh a ja nie mam czasu teraz na zadne romasne no
na Miłość czasu nie masz ?? nie ładnie zakochasz się to zmienisz zdanie

Cytat:
Napisane przez Hajja Hawwa Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

Taki laptop dziś kupiłam:

http://www.skapiec.pl/img/755647-17-...pad-g550l.html

Jeszcze kupiłam torbę na laptopa, myszkę i router i zamierzam kupić głośniki.
bardzo fajny

Cytat:
Napisane przez Basiek19 Pokaż wiadomość
Nie wiem w tytule było coś o wizażu, ale skąd ona to wzięła?
Chociaż fajnie by było tak planować

Dosyć marzeń, wracamy do rzeczywistości
I idę się wykąpać, dobranoc
I nie wiem czy jutro uda mi sie wejsć na kompa, więc miłego weekendu
może właśnie to ktoś kto tu podgląda i czyta Twoje wypocinyhehe
Dobranoc i miłego weekendu

Cytat:
Madzia, no widzimy się jutro, ale do jutra jeszcze tyle czasu Najbardziej mnie dobija to, że najbliższe 2-3 tygodnie mam tak zawalone, że ciężko mi będzie znaleźć czas na posiadówy... chyba że już za kilka dni albo i już znajdzie się ktoś do pracy na moje miejsce. Mam 3 chętne znajome (w tym siostra TŻa), ale wiem, że szefowa chce kogoś z miejscowych, a siostra TŻa i koleżanka mają do pracy tyle co ja (czyli ok. 30 km). Nadzieja w jednej znajomej znajomej z miejsca docelowego.
A Ty kiedy się ze swoim widzisz? i dlaczego tak późno?
arrakis, nie jęcz, ten pierwszy czas jest najpiękniejszy
Hajja, gratuluję laptopa wizualnie fajny, chociaż ja zawsze najpierw patrzę na specyfikację techniczną.
Basiek

Znowu mnie głowa zaczyna boleć
to oby szybko znalazła się chętna na Twoje miejsce żebyś miała wiecej czasu
ja też z Tz widze sie jutro i zgadzam sie to tylllleeee jeszcze czasuheheprzeżyjemy jakoś do jutra
a o co Ci chodziło "dlaczego tak późno" bo nie wiem:P:P

Cytat:
no wiem .... ale ja nawet nie wiem czy bedzie kolejny czas...naet nie wiem czy ja mu sie w ogole podobam ...nic nie wiem
chociaz w sumie z sylwka to on zdjecia tylko ze mna ma hihi

ehhh cos mam marudny dzien dzisiaj
Kobieto jak Ty możesz się nie podobać atrakcyjna jesteś i ładne masz oczy

Cytat:
ale tez nie wiem czy jest cos co by na to wskazywalo....
odzywa sie do Ciebie odpisuje jakby nie chciał nic zaczynac nie odpisywałby w ogóle

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-15, 22:26   #2648
justyna_dt
Zakorzenienie

arrakis, to powodzenia!
Madzia, no późno w sensie, że dopiero jutro

Głowa

Stary 2010-01-15, 22:27   #2649
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
to ciekawe co tam napiszesz

Cytat:

teraz?

Cytat:
ojjj bylebym sie jutro na wykladach mogla skupic bo szef mnie udusi..... na rekrutacjach zdarza mi sie zawieszac i powtarzac dwa razy to samo

no to ide spac bo wstaje za 3,5 godz.
no to Agatko jutro na wykladach nie myśl za dużo o ukochanym
Dobranoc

Cytat:
no nie mów,że się podniecasz przez egzaminy

---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ----------

Cytat:
arrakis, to powodzenia!
Madzia, no późno w sensie, że dopiero jutro

Głowa
aaa bo zwykle widujemy się codziennie ale ostatnio coś nam nie wychodzi, dzisiaj np miał zebranie w pracy i nie dało się spotkać dlatego jutro

ojj znowu głowa Cię boli niedobrze...może połóż się spać?
Stary 2010-01-15, 22:30   #2650
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
odzywa sie do Ciebie odpisuje jakby nie chciał nic zaczynac nie odpisywałby w ogóle
A to czemu? Jeśli jest dobrze wychowany to odpisze tak czy siak, takie jest moje zdanie

---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------

Justi witaj w klubie z głową... tylko mnie to boli ze stresu i nerwów
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 22:35   #2651
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
A to czemu? Jeśli jest dobrze wychowany to odpisze tak czy siak, takie jest moje zdanie

---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------

Justi witaj w klubie z głową... tylko mnie to boli ze stresu i nerwów
no też prawda, ale miejmy nadzieje,że odpisuje ze względu Arrakis

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-15, 22:37   #2652
katarakta
Zadomowienie

Cytat:
To jest praktyczny Mam 400 stron do wykucia i trochę mnie to przeraża jak na razie, bo to jedyny termin i nie wiadomo czy to bedzie jako egzamin w indeksie, czy tylko połówka oceny (bo jeszcze teoria, ale to już w sesji). Ech. Dla mnie to katastrofa, bo mi się nie chce, ale stresu zerooo
No jak praktyczny to gorzej, ale w sumie to zawsze powinnaś chociaż conieco kojażyć np z ćwiczeń. Ja to na ustne strasznie przeżywam. Na jednym tak się denerwowałam pewnym zadaniem, że pech chciaż że wylsowałam m.in. to którego się obawiałam. Zaczęłam robić wszystkie inne polecenia, a tamto zostawiłam na koniec (bo a nóż widelec nie zorientują się żę go nie zrobiłam) i wszsytko z rąk mi leciało (a, że niby na jałowo ma być) Teraz się ztego śmieje, ale wtedy... No a poza tym na ustnych jąkanie albo zbyt szybka wypowiedź przy czym nie zrozumiała zdaża mi się. Ale do końca licencjatu został mi jeden ustny i obrona praktyczna,
Stary 2010-01-15, 22:40   #2653
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
No jak praktyczny to gorzej, ale w sumie to zawsze powinnaś chociaż conieco kojażyć np z ćwiczeń. Ja to na ustne strasznie przeżywam. Na jednym tak się denerwowałam pewnym zadaniem, że pech chciaż że wylsowałam m.in. to którego się obawiałam. Zaczęłam robić wszystkie inne polecenia, a tamto zostawiłam na koniec (bo a nóż widelec nie zorientują się żę go nie zrobiłam) i wszsytko z rąk mi leciało (a, że niby na jałowo ma być) Teraz się ztego śmieje, ale wtedy... No a poza tym na ustnych jąkanie albo zbyt szybka wypowiedź przy czym nie zrozumiała zdaża mi się. Ale do końca licencjatu został mi jeden ustny i obrona praktyczna,
Nic mi nie mów, ustne to też dla mnie katorga i stres o wiele większy niż na pisemnym i teraz immuny też będą ustne, no ale zanim egzamin, to jeszcze koło w środę muszę zaliczyć, także długa droga przede mną Zdam koło to dopiero będę srała przed egzaminem
Stary 2010-01-15, 22:43   #2654
katarakta
Zadomowienie

Cytat:
to ciekawe co tam napiszesz

teraz?

Dobranoc

no nie mów,że się podniecasz przez egzaminy

---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ----------

aaa bo zwykle widujemy się codziennie ale ostatnio coś nam nie wychodzi, dzisiaj np miał zebranie w pracy i nie dało się spotkać dlatego jutro

ojj znowu głowa Cię boli niedobrze...może połóż się spać?
Rozwaliłaś mnie. Głodnemu chleb na myśli To musiałabym być les, bo większość egzaminatorów to kobiety
A brrrrr.... Fe fe tfu tfu. Jedna znajoma się zastanawia czy nie jest les. I nie mam nic do takich ludzi, ale ja osobiście czuję się dziwnie w jej toważystwie.
Stary 2010-01-15, 22:55   #2655
justyna_dt
Zakorzenienie

Ja Wam powiem, że mi łatwiej się zdawało ustne, chociaż nie lubię.
Claris, o widzisz, to może mnie też z tego stresu? Bo w końcu wszystko się okaże z czasem, czy to kręgosłup...

Wzięłam się za... aaa, bo się nie chwaliłam składam teraz wniosek na Asystenturę Comeniusa pisałam Wam kiedyś, że mi moja pani dr, była promotorka, przesłała linka na maila. Dzisiaj byłyśmy u niej z siostrą TŻa (która też chce jechać) u niej, w ogóle dr mówi do mnie, że już była zawiedziona, że nie przychodzę i się nie decyduję w każdym razie wzięłam się właśnie za wniosek, ale chyba jednak spać pójdę, nie mogę zaspać do pracy, a ten łeb mnie zabija.
Jutro tylko 5 godzin w pracy!!!

Dobranoc

---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ----------

Cytat:
Rozwaliłaś mnie. Głodnemu chleb na myśli To musiałabym być les, bo większość egzaminatorów to kobiety
A brrrrr.... Fe fe tfu tfu. Jedna znajoma się zastanawia czy nie jest les. I nie mam nic do takich ludzi, ale ja osobiście czuję się dziwnie w jej toważystwie.
E, moja bardzo dobra koleżanka jest bi i ją uwielbiam te podteksty ale my jesteśmy krzywe

Stary 2010-01-15, 23:02   #2656
katarakta
Zadomowienie

Cytat:
Claris, o widzisz, to może mnie też z tego stresu? Bo w końcu wszystko się okaże z czasem, czy to kręgosłup...

Wzięłam się za... aaa, bo się nie chwaliłam składam teraz wniosek na Asystenturę Comeniusa pisałam Wam kiedyś, że mi moja pani dr, była promotorka, przesłała linka na maila. Dzisiaj byłyśmy u niej z siostrą TŻa (która też chce jechać) u niej, w ogóle dr mówi do mnie, że już była zawiedziona, że nie przychodzę i się nie decyduję w każdym razie wzięłam się właśnie za wniosek, ale chyba jednak spać pójdę, nie mogę zaspać do pracy, a ten łeb mnie zabija.

Dobranoc

---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ----------

E, moja bardzo dobra koleżanka jest bi i ją uwielbiam te podteksty ale my jesteśmy krzywe
Jak mówiłam nie mam nic do bi, ale już właśnie jedną koleżankę dziwnie do mnie ciągnęło i czułam się jak pogwałcona na psychice. Ta o której wcześniej pisałam jest dziwna i się jej obawiam. Nie można jej nic powiedzieć mocniejszymi słowami, bo mogłaby sobie coś zrobić i się jej troszkę boję. A po za tym to trochę niezręczna sytuacja dla mnie. Ale jeśli miałabym dobrą kumpelę ale bi to by mi pewnie też nie przeszkadzało, chociaż to dużo od ludzi zależy.
Stary 2010-01-15, 23:06   #2657
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
przyznaje się bez bicia teraz kiedy mam @ częściej o tym myślę

Cytat:

Dobranoc

podziwiam Cię jesteś taka obrotna że szok
5 godzin szybko zleci
Miłych Snów

---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ----------

Cytat:
Jak mówiłam nie mam nic do bi, ale już właśnie jedną koleżankę dziwnie do mnie ciągnęło i czułam się jak pogwałcona na psychice. Ta o której wcześniej pisałam jest dziwna i się jej obawiam. Nie można jej nic powiedzieć mocniejszymi słowami, bo mogłaby sobie coś zrobić i się jej troszkę boję. A po za tym to trochę niezręczna sytuacja dla mnie. Ale jeśli miałabym dobrą kumpelę ale bi to by mi pewnie też nie przeszkadzało, chociaż to dużo od ludzi zależy.
może myśli ,że się skusisz . A tak serio to ja też bym się dziwnie czuła na Twoim miejscu.
Stary 2010-01-15, 23:15   #2658
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
Aaaaaaaa to Was tak wszystkie nauka przygniotła? Sesja i w ogóle.... rety fajnie macie
Ja się chętnie zamienię... Jeszcze nie zaczęłam sesji, a już mam dość

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
4. czuję się rozbita i w mega dole - ja też chce mi się płakać albo spać. albo najlepiej płakać dopóki nie zasnę... okazało się, że Tż musi zaliczyć te praktyki kolonijne w sezonie zimowym, a jedyną opcją jest wyjazd na zimowisko w terminie 23.01-3.02. czyli za jednym zamachem opuści moje urodziny i naszą 5 rocznicę I co najgorsze, jakoś nie słyszę, żeby mu było przykro..."
Biedna Trochę wiem, co czujesz, też nie spędzę z TŻ rocznicy i z kolei jego urodzin... W oba te dni mam ciężkie egzaminy, a i nie podejrzewam, żeby P. miał przyjechać z Gdańska

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
Witam

Ale koszmarny dzień dziś jest...
Calutką noc nie zmrużyłam oka, grałam w Guitar Hero do 3, potem oglądałam "Milczenie owiec", w końcu po tym udalo mi się na chwilę zasnąć. Jak zadzwonił budzik, nie mogłam otworzyć prawego oka bo miałam taaaaaaaakie napuchnięte, że szok. Podreptalam na angielski (na którym zresztą miałam "egzamin") no i raczej fajnie nie było. Tzn... powiedziałam co miałam powiedzieć, ale się zacinałam, brakowało mi najprostszych słów i momentami naprawdę nie czaiłam co mówię. W końcu mi cudowna pani powiedziała, że widzi że nie jestem w formie i strzelila mi hasłem: "You look like shit". Za co się nie obraziłam bo naprawdę dzisiaj czuję się jak kupa gówna.

Na dodatek, dowiedziałam się, że prowadzący tak cudownie poszli nam na rękę, że mam 2 egzaminy (takie kobyły potężne) jednego dnia.
O to właśnie walczyliśmy, żeby nie były w tym samym dniu- bo nam ustalili o tej samej porze (nam czyli tym, którzy mają warunek z biochemii bo reszta roku ma tylko farmakologię wtedy. No ale... zapłaciliśmy więc chyba mamy prawo podejść do egzaminu).
No i z calego przesuwania, ustalania i tego "pójdziemy wam na rękę" wyszło tyle, że od 8 do 10 piszę biochemię a od 10 do 12 farmakologię...

Na jedne zajęcia nie poszłam. Pokazałam się tylko panu doktorowi i powiedziałam "nie dam rady wysiedzieć na zajęciach" a on kazał mi iść do domu.

Przyszłam do domu i znowu ryczałam bo...

To z takich nowości/ sensacji

zerwałam z TŻem

Nie pytajcie jak i dlaczego. Tzn. jak- to mogę powiedzieć- telefonicznie... innego wyboru mi nie dał.
Tyle w temacie
Trzymaj się

Tyle na razie nadrobiłam. Reszta - w bliżej nieokreślonej przyszłości... Także będę Wam wyciągać stare posty

Ja dziś napisałam koło z praw dziecka, chyba nie było najgorzej. Najgorsze dopiero przede mną...
I P. znów nie przyjeżdża na weekend, bo nie ma czasu A za tydzień ja nie mam czasu... Nigdy nie wracał do domu rzadziej niż co 2 tygodnie

I w ogóle doła mam Niech już będzie wiosna...

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 23:19   #2659
katarakta
Zadomowienie

Cytat:
przyznaje się bez bicia teraz kiedy mam @ częściej o tym myślę

podziwiam Cię jesteś taka obrotna że szok
5 godzin szybko zleci
Miłych Snów

---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ----------

może myśli ,że się skusisz . A tak serio to ja też bym się dziwnie czuła na Twoim miejscu.
To wiele tłumaczy. Rozumiem Twój ból
Stary 2010-01-15, 23:23   #2660
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
A wiesz, że mi też lepiej ustne, mimo, że bardziej stresujące? Bo ja mam to do siebie, że adrenalina działa na mnie czasami tak, że mam dobrą gadkę (tak jak na tych targach walnęłam oświadczyny) i to przeważnie działa na moją korzyść Ale to też zależy od człowieka, muszę najpierw wyczuć egzaminatora, bo niektórzy są tacy, że mnie całkowicie blokują...

Hawwa łączę się z Tobą w bólu
Kurde chce mi się spać, ale wiem że jak zasnę, to zaraz będzie rano i kolejny dzień spędzony w książkach, ja nie chcę

Edytowane przez Claris
Czas edycji: 2010-01-15 o 23:26
Stary 2010-01-15, 23:25   #2661
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Dobry wieczor. albo dobra noc bardziej... oby szybko zleciala-moja przedostatnia w pracy

Olu - wlasnie przeczytalam ostatni post Hawwy a tam twoja historia ze...zerwalas z Tztem?????????????? ojojoj... nie placz kochana, jakos sie moze jeszcze pouklada... jesli Cie kocha to moze sie dogadacie, ale moze to jeszcze nie byla Twoja druga polowka??Moze najlepsze jeszcze przed toba...Wiem ze to sie latwo mowi, ale czas leczy rany-trzymaj sie bidulko(lece doczytac co tam sie wydarzylo)
gwiazdeczka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-15, 23:50   #2662
madziamacius8786
Zakorzenienie

[QUOTE=Hawwa87;16492173]

Biedna Trochę wiem, co czujesz, też nie spędzę z TŻ rocznicy i z kolei jego urodzin... W oba te dni mam ciężkie egzaminy, a i nie podejrzewam, żeby P. miał przyjechać z Gdańska

Ja dziś napisałam koło z praw dziecka, chyba nie było najgorzej. Najgorsze dopiero przede mną...
I P. znów nie przyjeżdża na weekend, bo nie ma czasu A za tydzień ja nie mam czasu... Nigdy nie wracał do domu rzadziej niż co 2 tygodnie
QUOTE]
niedługo się zobaczycie

Cytat:
To wiele tłumaczy. Rozumiem Twój ból
to dobrze dlatego palma mi odbija już a to jeszcze kilka dni meki przede mną

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość
Dobry wieczor. albo dobra noc bardziej... oby szybko zleciala-moja przedostatnia w pracy

Olu - wlasnie przeczytalam ostatni post Hawwy a tam twoja historia ze...zerwalas z Tztem?????????????? ojojoj... nie placz kochana, jakos sie moze jeszcze pouklada... jesli Cie kocha to moze sie dogadacie, ale moze to jeszcze nie byla Twoja druga polowka??Moze najlepsze jeszcze przed toba...Wiem ze to sie latwo mowi, ale czas leczy rany-trzymaj sie bidulko(lece doczytac co tam sie wydarzylo)
no to super że niedługo kończysz z tą pracą

------------------------------

ja uciekam już spać, pewnie jutro zajrze tu wieczorem więc nie piszcie za dużo
Dobranoc Wam
Stary 2010-01-16, 00:42   #2663
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Gwiazdeczka jak tam atmosfera po tamtej rozmowie? Wszystko między wami ok?
Ins dzięki Ci dobra kobieto za przepis na filet z pomidorami suszonymi. Zrobiłam dziś TŻ-towi na obiad i był zachwycony

Buła jest z nami od 25.11.2014

Edytowane przez aleksandrettaa
Czas edycji: 2010-01-16 o 00:55
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-16, 01:12   #2664
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Gwiazdeczka jak tam atmosfera po tamtej rozmowie? Wszystko między wami ok?
Ins dzięki Ci dobra kobieto za przepis na filet z pomidorami suszonymi. Zrobiłam dziś TŻ-towi na obiad i był zachwycony
Atmosfera dobra-sama sie dziwie.... tak szczerze, moze to dziwne ale jakas czastka mnie od zawsze nie wierzyla w to ze kiedys bede miala wesele i ta wymarzona biala suknie... nie potrafie tego wytlumaczyc A moze po prostu dalej wierze ze jeszcze wszystko sie pouklada, nie dopuszczam do siebie tej mysli, ze 'nie bedzie wesela i koniec'-no bo tez tak naprawde ostatecznej decyzji TZ jeszcze nie podjal.Ale przypominam mu od czasu do czasu ze w glebi serca czuje sie oszukana i zraniona, zeby nie myslal ze mnie to nie obeszlo- z dugiej strony jakos trzeba zyc dalej, nie lubie sie foszyc i nie lubie nieporozumien. Czekam az sie namysli.... a z drugiej strony jakos nie chce mi sie juz gadac z nim o tym..no bo ile mozna

Doczytalam co tam u Oli - a tam juz nowe rewelacje sie pojawily, wiec moze jeszcze nie wszystko stracone??

No i Arrakis... sie chyba zakochala

Kawka - podziwiam za wytrwalosc w dazeniu do spadku wagi...

A jeszcze - Aleks - nie chce cie martwic, ale moj TZ powiedzial kiedys cos podobnego do twojego - ze rodzine zalozy jak bedzie mial 30 lat. No i coz...ten.... 30 lat stuknelo mu w tamtym roku...

Edytowane przez gwiazdeczka26
Czas edycji: 2010-01-16 o 01:14
gwiazdeczka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 02:45   #2665
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
1. na Miłość czasu nie masz ?? nie ładnie zakochasz się to zmienisz zdanie

2. Kobieto jak Ty możesz się nie podobać atrakcyjna jesteś i ładne masz oczy

3. odzywa sie do Ciebie odpisuje jakby nie chciał nic zaczynac nie odpisywałby w ogóle
1. no wlasnei nie mam - mnie zawsze takie uczuciowe sprawy bardzo rozpraszaja.... a ja za prace sie wziac musze konkretnie w koncu... no ale coz.... bede musiala troche znalezc czasu jednak
2. ojjj dziekuje dziekuje ale ja naet nie wiem jaki typ urody on preferuje i cy aby taki jak ja
3. ojjj to, ze sie odzywa i odpisuje to jeszcze nic nie znaczy - moze sie po kolezensku odzywac przeciez... chociaz kolezankastwierdzila, ze 10 min rozmowy na gg to i tak duzo jak na niego a odpisanie na smsa to juz w ogole nieprawdopodobne wrecz.... ona twierdzi, ze mysli ze cos z tego moze byc ale sama nie wie - nawet ona go nie umie rozgryxc

Cytat:
arrakis, to powodzenia!

Dobranoc
dziekuje

Cytat:

No i Arrakis... sie chyba zakochala
hehh no tak...padlo i na mnie...

a w ogole to wstalam, za 30 min wychodze..... oczywiscie nie moglam zasnac i spalam ok 1 godziny....masakra
nie pisac mi tu za duzo przez weekend dziewczynki
no i milegoweekendu i do niedzieli

---------- Dopisano o 02:45 ---------- Poprzedni post napisano o 02:28 ----------

hehe sama tu jestem iii musze sie zbierac juz...
Stary 2010-01-16, 09:21   #2666
carmelova
Zakorzenienie

Justynka te czółenka są boskie! jak już dostanę premię ( J ), to muszę je sobie koniecznie kupić. Mam jedne klasyczne skórzane peep toe z kokardką z Ryłko i są nie do zdarcia od 1,5 roku J I gratuluję skończenia raportów
Claris wierzę w Ciebie, zaliczysz immunologię i przez feri poszalejesz z Totem na nartkach a z mamą w salonach z sukniami ślubnymi J

Jednak Tż nie jedzie na praktyki… nie puścili go z pracy :/ Powiedzieli, że może skończyć się to tak, że albo praca albo praktyka :/ No kurcze! On nawet urlopu nie może wziąć kiedy musi:/ a potem mu wpisują w grafik pojedyncze dni jako urlop, żeby nie miał zaległego :/
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 09:32   #2667
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Witajcie!
Cytat:

kurde jesteś niemożliwa
i tak 3maj
miłego krecenia bioderkami:P:P

a jak Tż nie bedzie chciał się oświadczyć to masz szefa kuchni Grape ale co zostawisz Nas i uciekniesz do Paryza?

mam podobne buty a nawet baaardzo podobne i powiem Ci ,że super mi się w nich chodzi juz nie moge doczekać się wiosny jak je założe
no ale zdjęcia to wrzucisz jak bedziesz miała te sweterki na sobie co?

dam radę co ja nie dam

zawsze to jakas alternatywa
niedoczekanie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość

Jednak Tż nie jedzie na praktyki… nie puścili go z pracy :/ Powiedzieli, że może skończyć się to tak, że albo praca albo praktyka :/ No kurcze! On nawet urlopu nie może wziąć kiedy musi:/ a potem mu wpisują w grafik pojedyncze dni jako urlop, żeby nie miał zaległego :/
to szczyt chamstwa po prostu

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

Edytowane przez czarna_kawa80
Czas edycji: 2010-01-16 o 09:34
czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 09:36   #2668
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Dzień dobry

TŻ zaproponował dzisiaj (saaaam! ), w zasadzie zapytał: "Pszczółko, nie pojechałabyś dzisiaj ze mną do Krakowa? "

No więc trzymam go za słowo - może gdzieś wyjdziemy razem

Uff... to lecę... ale najpierw po chlebek
Stary 2010-01-16, 09:55   #2669
carmelova
Zakorzenienie

Ins to gdzie Wy niby mieszkacie, jak nie w Krakowie? Chyba się w nim odzywa jakaś nowohucka zawiść połaczona z chęcią izolacji :P

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Justyś to są te moje ukochane z Ryłko http://www.eobuwie.com.pl/product-po...73-CZARNY.html
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-16, 10:17   #2670
OlkaR
Zakorzenienie

Dzień dobry

Obudziłam się dosyć wcześnie z myślą, że będzie więcej czasu na intensywną naukę, ale nie mogę się zmobilizować...
Mobilizacji potrzebuję...

Cytat:
na Miłość czasu nie masz ?? nie ładnie zakochasz się to zmienisz zdanie
Dokładnie... na miłość zawsze się znajdzie czas
Cytat:
Ja miałam 2 les na swoich praktykach. Niby były parą, ale powiem Wam, że najbezpieczniej się czułam, kiedy TŻ ze mną tam był

Cytat:
Atmosfera dobra-sama sie dziwie.... tak szczerze, moze to dziwne ale jakas czastka mnie od zawsze nie wierzyla w to ze kiedys bede miala wesele i ta wymarzona biala suknie... nie potrafie tego wytlumaczyc A moze po prostu dalej wierze ze jeszcze wszystko sie pouklada, nie dopuszczam do siebie tej mysli, ze 'nie bedzie wesela i koniec'-no bo tez tak naprawde ostatecznej decyzji TZ jeszcze nie podjal.Ale przypominam mu od czasu do czasu ze w glebi serca czuje sie oszukana i zraniona, zeby nie myslal ze mnie to nie obeszlo- z dugiej strony jakos trzeba zyc dalej, nie lubie sie foszyc i nie lubie nieporozumien. Czekam az sie namysli.... a z drugiej strony jakos nie chce mi sie juz gadac z nim o tym..no bo ile mozna

Doczytalam co tam u Oli - a tam juz nowe rewelacje sie pojawily, wiec moze jeszcze nie wszystko stracone??
Dobrze, że atmosfera się poprawiła. Myślę, że TŻ jednak weźmie pod uwagę to co mu powiedziałaś i zmieni zdanie. W końcu wesele to nic strasznego- nawet dla mężczyzny Mówisz, że nie podjął jeszcze ostatecznej decyzji- to dobrze. Mam nadzieję, że to przemyśli i jednak pójdzie Ci na rękę. Trzymam kciuki, żeby dał Ci możliwość balowania całą noc w białej sukni

Co do mojej sprawy... Do pierszego Twojego posta- to takie baaardzo dziwne i może głupie wrażenie, że tak czy siak to jest ten jedyny (może to dlatego, że tak jest, a może dlatego, że wcześniej nikogo tak nie kochałam ).
Cały czas mam nadzieję, że nie wszystko stracone, że się wreszcie ogarnie i wróci do mnie MÓJ Marcin
[wyjaśnienie: MÓJ Marcin:
- rozpłakał się jak powiedziałam, że nie chcę z nim być
- bez powodu przyniósł mi bukiet tulipanów (uwielbiam tulipany)
- o 3 w nocy przyszedł pod mój dom, żeby "buziaka mi posłać"
- po 1,5 tyg. związku powiedział "zarezerwowałem pokój w małym ośrodku na weekend majowy... pojedziesz ze mną prawda?"
- zapierniczał 4km z buta żeby mi przynieść orzeszki prażone
- jechał ponad 600km po to, żeby 2 dni ze mną posiedzieć
i inne takie ]
Zresztą Madzia twierdzi, że ja i tak z nim będę miała dzieci bo pasujemy do siebie i wyglądamy jakbyśmy już byli rodziną No i co, mam jakieś wyjście? Nie mam, przecież trzeba sobie wszystko w życiu dopasować
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości