|
|
#1321 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
Cytat:
Nie lubię zdjęć :/ kradną duszę ![]() A nie przejdzie to 1.? Nie pisze, że jakieś szczególne ma być...
|
|
|
#1322 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1323 |
|
Zakorzenienie
|
Jedno dołączone do formularza. Myślisz, że warto się w to bawić? :/
|
|
#1324 |
|
Zakorzenienie
|
Ave Szatanie, pierwsze zdjęcie proszę!
![]() Motylku, trzymam kciuki byście doszli do jakiegoś konsensusu w końcu, byś się więcej nie męczyła, uszanuję każdą Twoją decyzję ps. ale może jednak warto troche odpuścić? ![]() popisałam, pouczyłam się, muszę wklepac do kompa to co napisałam... jestem zmęczona. TŻ poszedł do kumpla, teraz dzwonił, że jadą na łyżwy martwie się, czy na pewno z kumplem jechał, nie wiem, mam ostatnio złe przeczucia ciagle ![]() boję się, że będzie jak kiedyś, dzisiaj mówi że kocha, jutro odchodzi chce mi się płakać, serio chyba puszczę sobie jakiegoś sentymentala i poryczę w poduszkę, bo mi ciężko na duszy ![]() nic złego się nie dzieje, a ja mam chore myśli
|
|
|
|
|
#1325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1326 |
|
Zakorzenienie
|
no niby tak, tylko mnie martwi, że jedzie tak późno, to nie jest lodowisko, tylko jakiś tam staw czy coś, niby oświetlone, ale ja nie wiem
dzisiaj cały dzień się uczę... nie zapytał jak się czuję, jak mi idzie... on się bawi, beze mnie, może tak mu lepiej?
|
|
|
|
|
#1327 | |
|
Zakorzenienie
|
Co można wpisać w zainteresowaniach? o.O Wybierajcie:
1. Szybkie samochody, szybkie jedzenie i szybki seks ![]() 2. Pływanie z delfinami ![]() 3. Składanie długopisów i walki uliczne ![]() To jak? ![]() Nie no, serio to napisałam, że niezdrowe jedzenie, zdrowy sen i Pegasus ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Cytat:
nie przejmuj się, nic złego się nie stanie
|
|
|
#1328 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Dzieki kochana Wiesz odpuscilabym, ale smutno mi, kiedy niektore z Was pisza, ze dla Was to jest osobisty taniec i Wasi TZci tancza go tylko z Wami... Szkoda, ze moj tak nie uwaza.... ![]() Gwiazdeczko, nie smutaj sie
|
|
|
|
|
|
#1329 |
|
Wtajemniczenie
|
szatanica - to pierwsze zdjęcie.. śliczne
|
|
|
|
|
#1330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie patrze na to czy on chce czy nie tańczyć (twierdzi że nie umie, ale ja wiem swoje!) Racja nie powinien zrobić co zrobił, ale może przejaskrawiasz trochę sprawę? Byłaś zła na niego więc cokolwiek by nie zrobił Ty to wyolbrzymiłaś sobie w głowie i wyszło jak wyszło? |
|
|
|
|
|
#1331 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja bym wolala zeby moj TZ nie lubil tanczyc. Jemu to kompletnie nie wychodzi, jak wychodzimy do klubu to sie takiego wstydu musze najesc przy nim, ze szok. Ja sama nie lubie tanczyc, z nim to juz w ogole... No ale zmuszam sie czasem. Jakby moj TZ nie lubil tanczyc, to moze by nie wyrywal innych do tanca, jakis pozytek z tego by byl
|
|
|
|
|
|
#1332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pogadacie i podejmiesz decyzję, myślę, że nie warto tego odkładać w czasie
|
|
|
|
|
|
#1333 |
|
Zakorzenienie
|
Pomożecie mi z tymi zainteresowaniami?
|
|
#1334 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ehh... Nie wiem no chyba Ty powinnas wiedziec czym sie interesujesz.... Ale nie wpisuj seksu, bo jesio pomysla, ze jestes jakas pusta czy cos, a przeciez tak nie jest Wymyslisz cos
|
|
|
|
|
|
#1335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale chyba można wpisać coś z jajem, nie? Może być niezdrowe jedzenie i zdrowy sen? ![]() Widzę, że przeprowadziliście kolejną owocną rozmowę
|
|
|
#1336 |
|
Raczkowanie
|
Witam, mam pytanie.
Czy wasi faceci czesto chodza bez was na imprezy? Chodzi mi dokladnie o kluby. Dzis pierwszy raz moj TZ idzie bezemnie bo ja mam duzo nauki, mowi ze jeszcze zobaczy czy pojdzie, ale ja przeczuwam ze napewno tak zrobi. I mam juz jakies przeczucia dziwne, a to dlatego bo moj byly jak poszedl raz bezemnie do klubu to poderwal jakas laske, lizal sie z nia itp. i niestety boje sie ze w tym przypadku tez tak bedzie. Chociaz nigdy nie zawiodl mojego zaufania ani nic. Jak wychodza wasi mezczyzni do klubu obawiacie sie czegos? czy normalnie spedziacie swoj czas nie przejmujac sie nimi? Nie wiem czy przesadzam czy co, ale zawsze razem chodzilismy na dyskoteki, oczywiscie czesto chodzimy osobno na piwo do pubu czy cos. Tylko teraz jakos dziwnie sie martwie.. |
|
|
|
|
#1337 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale powinnaś mu ufać, to ze idzie na dyskotekę nie znaczy ze pójdzie podrywać jakieś laski.. widocznie ten twój były był jakimś dup*** i nie był Ciebie wart jak twój Tz cie kocha to nic takiego nie zrobi, a ty nawet o tym nie myśl.
|
|
|
|
|
|
#1338 | |
|
Zadomowienie
|
Jejuu nie dam rady Was nadrobić. Miałam dzisiaj taki koszmarny dzień do nauki, że szok. Siedziałam pół dnia nad jednym tematem i nic, zero zrozumienia ani nauczenia
Byłam taka wściekła, że chciało mi się płakać, czułam się taka bezsilna. No nigdy tak chyba nie miałam. Po prostu czytałam, czytałam i nic. I nie miałam żadnych powodów do tego, żeby nie móc się skupić :/ Nie wiem co mi było, ale na szczęście przyszedł TŻ i muszę powiedzieć, że mnie pocieszył I jakoś się tak lepiej nastawiłam i idzie mi troszkę lepiej ta nauka teraz, dlatego tylko na chwilkę do Was zajrzałam, na czas kolacji ![]() Cytat:
Ale zrobiłam coś w tym kierunku dzisiaj. Powiedziałam mu ładnie i grzecznie, że zdaję sobie sprawę z tego, jaka kiedyś byłam jędzowata, marudna i czepialska i postanowiłam to zmienić a od niego chciałabym zrozumienia i żeby postarał się wymazać tamten mój obraz z pamięci i żeby nie odbierał każdej mojej uwagi jako zarzut czy pretensje. Powiedział, że jest mile zaskoczony takimi moimi przemyśleniami i że postara się, ale może być to trudne Powiedział też coś takiego, żebym mu o tym nie przypominała (tzn. o tym jaka kiedyś byłam). Kurcze to chyba znaczy, że jednak byłam okropna Powiedziałam tylko, że mam żal, że mi nie zwrócił uwagi wtedy na moje zachowanie, bo może wcześniej bym to próbowała zmienić. I że następnym razem ma mi to powiedzieć (yhy na pewno) Ja nie rozumiem dlaczego on woli przemilczeć niektóre sprawy, zamiast prosto i wyraźnie powiedzieć co mu nie pasuje. ![]() A druga sytuacja dzisiaj, jaką scene zazdrości miałam w jego wykonaniu Potem pojechaliśmy jeszcze do mojej babci na chwilę. Ja już dawno o tej sprawie zapomniałam. I w radiu mówią ,,minęła właśnie 17 " a on ,,eee dopiero 17, myślałem że gdzieś 19" a ja ,, 19 no co Ty"- takim przerażonym tonem to powiedziałam, bo bym miała mało czasu na naukę. A on ,,a co jesteś z kimś umówiona na 19 i bałaś się, że się spóźnisz? " No takiej sceny zazdrości to mi jeszcze chyba nigdy nie odwalił
|
|
|
#1339 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1340 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zakończmy ten temat. Przepraszam rownież. Cytat:
Cytat:
Zaraz Was ponadrabiam bo narazie zajęłam się tylko sprawą moją i E.J. U mnie ogolnie wporzadku myślałam ze weekend bez TŻ bedzie gorszy ale zleciało nawet szybko Jutro mam nadzieje spedzimy kolejny miły wieczór A poza tym Cocaine i Szatanica.. bardzo lubię Was czytać. Zawsze dajecie takie fajne obiektywne rady. I bardzo przypominacie mi mnie z kiedyś...
"Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek.. Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie.." http://s4.suwaczek.com/200608254438.png moja wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post43272007 moje poszukiwania: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=653440 |
|||
|
|
|
|
#1341 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak to przykre, moj sam mi powiedzial ze nie widzi przyjemnosci w przytulankach z innymi laskami. ja jestem jego i tuli sie do mnie. ale szybkie to tanczy z innymi (sa to najczesciej wspolne znajome_) jak ja nie mam ochoty tanczyc to on tanczy z innymi ale wiadomo takie tance klubowe na odleglosc. zycze powodzenia. mam nadzieje ze juz sobie wszystko wyjasniliscie ![]() SZatanica co do zdj tez uwazam ze powinno byc kolorowe. czarno-biale jakies takie smutne ;/ a te usta to bym ci ukradła pieeekneeee.... urodzilas sie juz z takimi?
Edytowane przez kamila2006 Czas edycji: 2010-01-16 o 21:00 |
|
|
|
|
|
#1343 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Widze, ze sprawa Madame poruszyla wszystkich
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja mam dzis lekkiego focha na TZ. Tzn wlasciwie jestem zla... On chyba za bardzo nie zdaje sobie z tego sprawy, ale jutro mam zamiar z nim o tym pogadac. Az z tej zlosci wybralam sie na zakupy, zeby poprawic sobie humor. I mam sliczne nowe dwie pary butow za niecale 90zl Na drugie imie mam Przecena! ![]() Szatanico - pierwsza fotka zdecydowanie. Szkoda, ze nie masz innej, bo pewnie woleliby troche wiecej Ciebie zobaczyc. Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2010-01-16 o 21:05 |
||||
|
|
|
|
#1344 |
|
Zadomowienie
|
Lepiej
Wydaje mi się ze nawet duzo lepiej. Nie spotykamy sie teraz zbyt często bo sesja przed Nim ale jak sie spotykamy to zawsze jest ok. A jezeli zdarzaja sie jakies drobne nieporozumienia to wyjaśniamy to na bieząco. I tak jest lepiej. Tż bardziej okazuje mi uczucia, mam z Nim wiekszy kontakt tel. jak się nie widzimy. I On sam to inicjuje. Mysle ze juz teraz powinno być ok. Widzę ze się zmieniłam. I widzę ze TŻ sie z tego cieszy. Nie mowi mi tego wprost ale widze to po Nim. Dzieki za zainteresowanie Jak u Ciebie? Widziałam ze przezywasz troszkę tą studniowke TŻ. Nie przejmuj sie tak. Twojemu TŻ zalezy na Tobie. Juz calkiem niedlugo się spotkacie.. Bedzie ok
"Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek.. Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie.." http://s4.suwaczek.com/200608254438.png moja wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post43272007 moje poszukiwania: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=653440 |
|
|
|
|
#1345 |
|
Zakorzenienie
|
prossze sie na mnie nie gniewac ale za duzo nadrabiania
![]() wogole to witam Paniee ![]() \ dzis mialam liftingujacy zabieg na pupe i nogi;] bosko;] kocham tą szkole ![]() poza tym teraz musze poprawic paznokcie bo mi tipsior odpadl:/ Tz wczoraj byl i bosko bylo
|
|
#1346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To pytanie było zadawane wiele razy. Podsumowując, tak, jedne pozwalają wychodzić inne nie, jedne się martwią inne nie. Nie ma złotego środka, każda ma swoje zasady i wie na ile pozwolić TŻtowi. Szatanku , a może ta sama fotka, ale z wygładzoną buźką i lepszym cieniem?
|
|
|
|
#1347 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz planujemy wyskoczyć gdzieś razem. ogólnie mój TŻ nie jest typem imprezowicza, mówi, że kluby to nie jego klimaty. woli posiedzieć z kolegami przy piwie ![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Cytat:
![]() w dodatku możesz wygrać laptopa
|
||
|
|
|
|
#1348 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i dziękuje, staram sie nie przejmować aż tak.. ![]() tylko wieczorami jak sobie o tym pomyśle to mam doła
|
|
|
|
|
|
#1349 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale mnie wkurzyl TZ!
nie rozlaczaj sie jeszcze". Znow milczenie. To sie wkurzylam i powiedzialam, ze mnie tylko denerwuje, bo skoro oglada film to moglby do mnie zadzwonic pozniej. Cos tam powiedzial i sytuacja znow sie powtorzyla. I znowu. W koncu sie pozegnalam i rozlaczylam. Boooozee co za brak wyczucia i zrozumienia dla mnie. W ogole nie rozumie, ze moge byc zla, zmeczona i ze moze mnie wkurzac perfidne olewanie mnie bo sobie oglada film i raz na jakis czas cos tam westchnie "kochanie, kochanie.......ech......n oooo" . Do niego to czasem nic nie dociera i mysli, ze ja zartuje. Ja mu zwracam uwage, ze jestem podenerwowana i irytuje mnie, ze SAM do mnie dzwoni i brecha sie z filmu, olewajac rozmowe ze mna..a on caly czas to samo ...echhhh.. ..I tylko wielce zdziwiony, ze sie tyle ucze. A co niby mam zrobic, skoro mam tyle egzaminow i malo czasu? Nie jest i nie byl studentem, wiec mnie nie zrozumie.
|
|
|
|
|
#1350 |
|
Zakorzenienie
|
sztanica jest fajna i ladna dziewczyna ale te zdjecia spojrzcie obiektywnie rozmazne, niewyrazne, zle wykadrowane. cos lepszego by sie pryzdalo no i usmiech!!
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:10.

zwłaszcza na miniaturce)

ps. ale może jednak warto troche odpuścić?

Byłam taka wściekła, że chciało mi się płakać, czułam się taka bezsilna. No nigdy tak chyba nie miałam. Po prostu czytałam, czytałam i nic. I nie miałam żadnych powodów do tego, żeby nie móc się skupić :/ Nie wiem co mi było, ale na szczęście przyszedł TŻ i muszę powiedzieć, że mnie pocieszył 
19 no co Ty"- takim przerażonym tonem to powiedziałam, bo bym miała mało czasu na naukę. A on ,,a co jesteś z kimś umówiona na 19 i bałaś się, że się spóźnisz? " 

21. 04.2014