|
|
#1291 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Epoka Lodowcowa IV- Era zazdrośnic.
Cytat:
I co do tego, że nie czuję się olewana i opuszczona kiedy TŻ znika z zasięgu wzroku to też się pod tym podpisuje
|
|
|
|
#1292 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Zachowywać się normalnie, a w domu, na spokojnie, bez fochów, łez, krzyków, powiedzieć, że nie podobało Ci się to, to i to. I że jeśli jeszcze raz to zrobi to poniesie konsekwencje. Takie sceny przy innych...żenua tochę. Oboje powinniście robić to, na co macie ochotę, być samodzielni, żyć nie tylko waszym wspólnym, ale też każde swoim życiem, nie wymagać od siebie niewolniczego przywiązania i nie mieć do siebie pretensji o farmazony. Kobieto, 5 lat związku i Ty uważasz, że nie zrobisz tego czy tamtego, bo on uzna, że ma rację??? Co to, podstawówka??? Facet też człowiek, naprawdę. Tylko zupełnie inaczej skonstruowany. I trzeba zawsze mieć to na uwadze.
|
|
|
|
#1293 |
|
BAN stały
|
Wlasnie Coca.... Bardzo zaluje, ze nie potarfie roztrzygac spraw na goraco... Licze, ze mi przejdzie, ze on sie ogarnia, a w tym czasie narasta we mnie taka zlosc... Chce nauczyc sie takiego reagowania. Zeby od razu mowic co mi nie pasuje, zamiast tlumic w sobie i wybuchac pozniej ze zdwojona sila. Ale glupio mi tak przy innych sie z nim klocic albo zwrocic mu uwage. Wstyd mi, ze jestem taka zazdrosnica.... Wole stlumic w sobie i sie do niego nie odzywac, nie wpadac w dyskusje, po prostu udawac, ze on nie istnieje... Wiem jestem glupia i tchorzliwa.
|
|
|
|
|
#1294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
" niż taka, która siedzi i się focha cały wieczór. Wtedy zastanawiam się po co ona tam siedzi? Na co czeka? Nie rozumiem takiego zachowania.Nie powiem, żebym robiła sceny mojemu chłopakowi przy innych , ale jak trzeba to mu dogadam , uspokoje , przywrócę do pionu, wezme na bok. Trzeba miec świadomość , że to facet, druga osobna jednostka, która nie czyta nam w myślach i nie współodczuwa wszystkiego tak jak my. Myślę, że Twój TŻ wolałby wirować na parkiecie ze swoją radosną , usmiechniętą dziewczyną , która szepneła by mu na ucho,,Kocham Cię wariacie, ale jak mi dotkniesz inną to zabije i nie będzie co zbierać" a potem go pocałowała, niż robić sceny z jakimś przyczłapem (skąd ja znam takie słowo?
|
|
|
|
#1295 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Najlepszym wyjściem dla was obojga byłaby spokojna rozmowa o tym, co was oboje boli...jego obietnica, że będzie robił wszystko, żeby Cię nie zranić, Twoja obietnica, że jeśli będzie przy Tobie, to postarasz się zmienić, zmniejszyć chociaż trochę swoją roszczeniową postawę wobec niego... Jeśli naprawdę się kochacie i chcecie walczyć o ten związek, to razem wam się uda. Jeśli jedno odpuści, to cóż...rozpadnie się przez głupotę...
|
|
|
|
#1296 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po trzech latach naprawdę nie chce mi się robić afery o pierdoły typu: "Jak mogłeś wyjść do innego pomieszczenia beze mnie" ![]() Muszę wybrać zdjęcie jak mam formularz wysłać, tylko nie wiem jakie, ma być portretowe, ale ja głupie miny robię zawsze ![]() ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Cytat:
![]() Miałam się uczyć
|
|
|
#1297 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
No widzisz, a ja tak nie umiem. Po prostu podczas takiej akcji nie mam ochoty na niego patrzec, nie mam ochoty go dotykac i z nim rozmawiac. Zrobil zle, zranil mnie i nie bede jeszcze za nim biegac i go umoralniac. Ma swoj rozum i powinien wiedziec, co mi sprawia przykrosc, a jesli po 5 latach nie wie to niech s.................. Ehhh. |
|
|
|
|
|
#1298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, dziewczyna ma 20 lat, poszła na studia i dalej np w jej opisach widzę,,Nie ma mnie dla nikjogo, z moim skajbkiem dajeko, Chryste ) potem więcej wypiją i już prawie mam SexTVlive , bo mało co w siebie nie wejdą. Rozumiem czułości , przytulić, potańczyć ale to dla mnie przesada. Czy ja się zachowuje jak moher?
|
|
|
|
#1299 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
|
|
|
|
#1300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1301 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) to jest dramat, wiecznie na sobie leżą przychodzą do nas, ledwo usiądą i już idą w ślinę, mówimy coś do nich a oni nic, takie redtube na żywo ![]() ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Cytat:
![]() Zranił Cię, ok, ok, już to wiemy, ale pytanie: co z tym zrobisz. Nie zrzucaj winy na niego, przyłożyłaś do tego rękę tam samo jak i on. UPARTY MOTYL!
|
|
|
#1302 | |
|
BAN stały
|
No wiesz, ja mu nie daje najmniejszych powodow do zazdrosci, bo wiem jak to przykro. Nie zatanczylabym przytulanego z innym kolesiem. Staram sie nie robic niczego, co go moze zabolec... Nawet z zadnymi facetami nie utrzymuje kontaktow, bo wiem, ze by sie zdenerwowal. I wiem tez, ze to glupie, skoncze z tym, bo znajomi mi sie wykruszaja... Ale niewazne. Cytat:
Tylko, ze raz juz tak zrobilam na imprezie, jak sie slinil na widok jednego szlaufa. Wzielam swoje rzeczy i wyszlam. Jak sie z nim kloce u niego w domu i on mnie pojezdza to tez wychodze. I wtedy on sie tak strasznie wku*wia ze szok. Zawsze mi mowi, ze jeszcze jedna taka scena i koniec z nami. |
|
|
|
|
|
#1303 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
ja dopiero wstałam.. wyspałam sie ale jakaś wściekła jestem... wszystko mnie denerwuje.. tym bliżej ta studniówka tym bardziej sie o wszystko złośćże TZ wie ze mam jakiś dziwny humor ale nie chce mu znowu pokazywać ze mnie to wszystko denerwuje.. nie chce sie z nim kłócić... ale naprawdę wczoraj wieczorem to sie rozpłakałam jak oglądałam jakieś zdjęcia ze studniówki i wszystkie pary tak przytuleni.. nie mogłam sie na to patrzeć.. wiem ze oni pewnie tez tak... nie wiem
|
|
|
|
|
#1304 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
heh Wiesz jestem strasznie dumna. On tez. Tylko, ze meczy mnie to, ze jemu ostatnio nic sie nie da powiedziec, bo on non stop sie tak wku*wia ze szok! Juz staram sie jak moge, mowie Kochanie, ale uspokoj sie, nic sie nie stalo, a on do mnie z geba. Wieczne pretensje, naburmuszy sie i koniec tematu. Nie wolno mu na nic zwrocic uwagi. Wszystko lagodzic musialam JA. Po prostu mam tego dosc. Chcialabym, zeby on tez sie wykazal. Ale niestety moge sobie o tym jedynie pomarzyc.
|
|
|
|
|
|
#1305 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
|
|
|
|
#1306 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- Cytat:
Jak robie? Zamykam się i nic nie mówię. Nie rozmawiam z nim kiedy zaczyna się pruć , jeżeli tylko zwracam mu uwagę, za 5 minut podchodzę, przytulam go i pytam,,przeszło?" zawsze przechodzi i rozmawiamy dalej.
|
|
|
|
#1307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wykazuje się właśnie, dzwoniąc, zaczepiając Cię strzałkami. Wiem, wolałabyś żeby wszedł po Twoim warkoczu do wieży i padł na kolana, śpiewając serenadę. Albo chociaż jakiś kawałek Rynkowskiego ![]() ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Jak mój zaczyna fochować jak małe dziecko to mówię, że ma przestać zachowywać się jak niedorozwinięty emocjonalnie gówniarz i mówię, że ma dać znać jak będzie w stanie normalnie pogadać. Czasami Tż tak się nakręci i zezłości, że wytwarza takie napięcie, że mu się guziki przy rozporku świecą. A ja na to: spuść powietrze, nie będę bawiła się w dziecinne gierki. To jak kubeł zimnej wody. Kiedyś było inaczej, teraz nabieram dystansu i zaczynam doceniać moc rozmowy, zaczynam go naprawdę słuchać, wczuwam się w męskie myślenie
|
|
|
#1308 |
|
Zadomowienie
|
I już po moim weekendzie z nim
|
|
|
|
|
#1309 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() A dwa to ja ostatnio mu nic nie wyrzucalam. Tylko jemu wiecznie cos nie pasowalo. Bo ma za duzo pracy, za malo czasu, za malo pieniedzy. I wszystko przelewal na mnie i sie wydzierał. I po 5 latach powinien wiedziec, ze nie zycze sobie zeby tanczyl wolnego przytulanego z inna. Jesli on tego nie rozumie, to nie mam z nim o czym rozmawiac. A jesli zawinil, kazdy ma prawo popelnic blad, to nie chociaz postara sie to naprawic, bo WIE ze mnie zranil. A on to totalnie zlewa. Bo on nic zlego przeciez nie zrobil. Ch*j z tym, ze mnie zranil. Nie interesuje go to. Wazne co on czuje i co on uwaza, a nie ja. |
||
|
|
|
|
#1310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do nauki, Szatanico!
|
|
|
#1311 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#1312 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
np. mi ![]() mam jeszcze głupie odpały czasem, ale jest o niebo lepiej niż chociażby pół roku czy rok temu. czasem sobie tak wspominam "o to zrobił źle, to, boże jakie to było straszne, jak on tak mógł?". zdarzyło się, że naprawdę kilka razy zranił mnie do żywego. ale sama się o to prosiłam. fochy, pretensje, krzyk, płacz. a zamiast tego wystarczy zwykła rozmowa i naprawdę każdą sprawę da się załatwić po ludzku, jak dwoje dojrzałych ludzi. ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Cytat:
naprawdę nie nakręcaj się. ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Cytat:
pogadaj z nim, tylko spokojnie
|
|||
|
|
|
|
#1313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz Wy mnie wesprzyjcie i pomóżcie wybrać zdjęcie do formularza
|
|
|
#1314 |
|
Zakorzenienie
|
Wstawiaj
|
|
|
#1315 |
|
Zakorzenienie
|
yyhhh... nie przeczytalam wszystkiego co naskrobalyscie
![]() musze spadac do nauki, no i TZ przyjezdza... do jutra kochane ![]() paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaa |
|
|
|
|
#1316 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam za dużo zdjęć takich "cywilizowanych", proszę się nie śmiać
Wybrałam dwa, które mi się względnie podobają...
|
|
#1317 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() moim zdaniem pierwsze fajniejsze
|
|
|
#1318 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
Myślę, że do konkursu to raczej by się przydało kolorowe, i bez udziwnień tj. przechyłów, uciętego czubka głowy, etc.
|
|
|
|
|
|
#1319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- W komórce jest funkcja "Pimp my face" dlatego wyglądam lepiej niż normalnie
|
|
|
#1320 |
|
Zakorzenienie
|
szatanica to pierwsze okej, drugie bym odrzuciła (w ogóle jak popatrzyłam na to drugie to wyglądasz jak Małgorzata Socha
zwłaszcza na miniaturce)jak nie masz innych to może niech ci ktoś zrobi? ![]() zrobiłam głupotę wczoraj i wlazłam na forum będąc u TŻta, na 100% ma włączoną opcję zapamiętywania stron. mam nadzieję, że nie połasi się o lekturę naszych wypocin
Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2010-01-16 o 18:09 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.

) potem więcej wypiją i już prawie mam SexTVlive , bo mało co w siebie nie wejdą. Rozumiem czułości , przytulić, potańczyć ale to dla mnie przesada.

ja dopiero wstałam.. wyspałam sie ale jakaś wściekła jestem... wszystko mnie denerwuje.. tym bliżej ta studniówka tym bardziej sie o wszystko złośćże
TZ wie ze mam jakiś dziwny humor ale nie chce mu znowu pokazywać ze mnie to wszystko denerwuje.. nie chce sie z nim kłócić... ale naprawdę wczoraj wieczorem to sie rozpłakałam jak oglądałam jakieś zdjęcia ze studniówki i wszystkie pary tak przytuleni.. nie mogłam sie na to patrzeć.. wiem ze oni pewnie tez tak... nie wiem
Wiesz jestem strasznie dumna. On tez. Tylko, ze meczy mnie to, ze jemu ostatnio nic sie nie da powiedziec, bo on non stop sie tak wku*wia ze szok! Juz staram sie jak moge, mowie Kochanie, ale uspokoj sie, nic sie nie stalo, a on do mnie z geba. Wieczne pretensje, naburmuszy sie i koniec tematu. Nie wolno mu na nic zwrocic uwagi. Wszystko lagodzic musialam JA. Po prostu mam tego dosc. Chcialabym, zeby on tez sie wykazal. Ale niestety moge sobie o tym jedynie pomarzyc.