|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1561 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Brzuchy nisko-to już blisko - Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.V
Cytat:
![]() ale ja też latam z rozwarciem na 4 cm ![]() ![]() ![]() kurcze mąż na giełdzie a ja sama w domu i nudzi mi się na szczęcie tak ok.11 będzie już w domku a pozniej mama zaprosiła nas na obiad ![]() ![]()
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho ![]() ![]() ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1562 |
Zakorzenienie
|
coś mi cytowanie szwankuje
![]() brzoskwinia ![]() addicted no to luzik ![]() ![]() aldii ![]() ![]() sensuel moj dzidź własnie więcej sięr usza niz wczesniej. Duzo przeciaga, w zasadzie czuję go całymi dniami i wiekszośc nocy ![]() ula mój beniaminek w ta zime to szaleje na maksa ![]() ![]() ![]() w sumie w ciągu roku urósł 50 cm wzwyz i pieknie w szerz ![]() Tomek mnie znów katuje czkawką ![]() ![]() a i zapomniałam Wam napisac, ze brzuch mi opadł bo nie mam zgagi ![]() ![]() Edytowane przez Kancia Czas edycji: 2010-01-17 o 08:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#1563 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Parowar to chyba i nam się przyda... Jak będzie dietka karmienia piersią to jak smażonego nie można to zawsze lepiej i zdrowiej zrobić na parowarze... Brzuchalek spory ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() porodu ![]() Cytat:
![]() A u mnie dzisiaj kicha... Budziłam się dosłownie co godzinę z wielkim bólem bioder... Nie mogłam wyleżeć ani na jednym boku ani na drugim, co godzinę siku... Okropna noc... Nic się nie wyspałam...
![]() ![]() |
![]() |
#1564 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
************************* ************************* ******* Znowu na nogach,ale spać mi się o dziwo nie chce.Zaraz śniadanie muszę dać juniorowi,bo się dopomina. Miłego dnia dziewczyny ![]()
![]() |
#1565 |
Zakorzenienie
|
No to Patka i kalka kracze kraa kraa kraaa
![]() No nie powiem niedlugo styczniowki sie skoncza i zaczna lutoweczki ![]() ![]() ![]() ![]() wogole wczoraja maz sie pyta co jest 21.01 i jaki to dzien ja mowie ze to wizta i nas nie ma a on no to ![]() ![]() no i pech.. ja chcialam a jestem caly tydzien w domu tylko tego jednego dnia nas nie ma wiec mowi sie TRUDNO ![]() co do nocki to ja sie juz nie wypowiadam bo ciagle sie zastanawiam jak to jest mozliwe ze ja tyle sikam w nocy wogole nie pijac ![]() ![]() Edytowane przez Asiuulka89 Czas edycji: 2010-01-17 o 09:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#1566 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1567 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1568 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1569 |
Rozeznanie
|
Ja dzisiaj też miałam straszna noc. Też siku co godzinę. Brzuszek mi też opadł, bo zgaga przeszła i sąsiadka mnie wczoraj przywitała "o jak nisko już masz brzuszek".
Zaraz jedziemy do teściów na obiad, bo już miesiąc nie byliśmy. Z jednej strony fajnie, bo nie muszę gotować i Olafek lubi dziadków. Proszę trzymać kciuki, bo teściu to zawsze mnie czymś wkurzy. Chociaż przy Olafie dzień przed porodem mnie zdenerwował i synuś wyskoczył, więc może też teraz tak będzie ![]() Życzę miłej niedzieli.
#1570 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho ![]() ![]() ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1571 |
Zakorzenienie
|
OSTATNI DZIEN W DWUPAKU
![]() ![]() ![]() ![]() Sensuel ![]() Kasiorekzeta ![]() Ula thx za wiesci ![]() Pola oj to sie raczej zakonczy porodem...tak czy siak ![]() ![]() ![]() Pysia thx za czuwanie nad lista ![]() Kancia ![]() PatkaM ![]() Malinka ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1572 |
Zakorzenienie
|
No własnie ja tak jak Sensel jak mialam już 4cm rozwarcia to leżalam i rodziłam
![]() Ale może i dobrze Ulcia bo już tylko 6cm zostało i malutka na swiecie będzie ![]() Kancia fajnie ze już ta zgaga Ciętak nie męczy.... ![]() ![]() Za milą niedzielę ...rodzinne spotkanka i obiadki ![]() ![]() Dla oczekajacych wielkie KRA, Kra, kra....... :D ________________ A moje chlopaki wyszli na spacer Kubuś w drzwiach machał i krzyczy: ..."Pa pa mama, . pa pa Jula "... ![]() hihi rozbawilo i wzruszyło mnie to do łez ![]()
#1573 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zazdrioszcze rozpakowujacym sie i tym rozpakowanym ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1574 |
Zadomowienie
|
Hejka Mamuśki
Pola - kciukaski ![]() I też kraczę z pozostałymi mamuśkami za kolejne rozpakowania ![]() ![]() Wstawię zdjęcie mojego skarbka, póki śpi ![]() Noc mieliśmy dość ciężką, bo często się budził i w końcu nad ranem wzięłam go do łóżka i pospaliśmy trochę dłużej. Kanciu starszy braciszek jest raczej z tych nieusłuchanych i można go o coś prosić 10 razy i nie zawsze jest pewność, że posłucha. Wczoraj był bardzo zaaferowany braciszkiem, zresztą dzisiaj też nawet siedział przy łóżeczku i patrzył jak Maciek śpi, ale w końcu mu się znudziło. Ale generalnie jest bardzo pomocny - podaje mi pieluszki, chusteczki do pupy, przewijak itp. Staramy się, żeby nie poczuł się odsunięty na boczny tor. Myślę, że trochę potrwa, zanim się sytuacja bardziej unormuje. |
![]() ![]() |
![]() |
#1576 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() I jeszcze tan pajac pasujący do kokoardki czerwonej....PIEKNA FOTKA PAMIĄTKOWA.... Domyslam się że robiona przez fotografa szpitalnego ![]() Mialam wlasnie pytac jak braciszek, ale wiszę że Kancia zapytała... Chyba wszystkie mama podwojne zastanawiaja sięjak to będzie u nich ... ![]() Ja się troszke obawiam bo Puchatek potrafi być zazdrosny nawet o psiaka ![]() ![]() No nic zobaczymy.... Aldii...zszokował mnieeeeee ![]() ![]()
![]() |
#1577 |
Zakorzenienie
|
A ja bylam w piatek u gina na doatkowej wizycie, bo moj jest na urlopie. Poszlam tam tylko tak, zeby sie upewnic, ze wszystko ok.
Powiedzial, ze ok, ze dzidzia sie dobrze rowija. Jestem pozamykana na cztery spusty itd. Ze dzidzia sie rozwija w kierunku ksiazkowego 3,5 kg (jesli donosze). Ale zmartwil mnie, ze mam krwiaki na lozysku (nawet calkiem spore sie wydaly na USG). Powiedzial, ze gdyby to bylo wczesniej to by wymagalo dodatkowych badan (przeplywow czy czegos takiego), ale teraz to juz pozna ciaza itd... Ale mimo wszystko zapisal mi to w ksiazeczce. Oczywiscie poczytalam sobie w necie i wszyscy pisza, ze to objaw odklejania sie lozyska... Czy ktoras z Was miala krwiaki na lozysku? No i widzialam pierwszy raz, ze moja Zuzka jest dziewczynka (tej buleczki nie da sie z niczym pomylic ![]() buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
#1578 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ************************* ****** Spać mi się chce,przez tą nieprzespaną noc ![]()
![]() |
#1579 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Chyba jednak ALDII mnie wyprzedzi! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1580 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1581 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Ktoś to mówił, że dziewczynki lubią się rodzić przed czasem! Edytowane przez kalka Czas edycji: 2010-01-17 o 11:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#1582 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No i za Zuzki bułeczki ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1583 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ************************* * Zaczęłam Was wczoraj nadrabiać i tak mi zaczął interet przerywać, że dałam sobie spokój, bo aż mnie ponosiło.... Może dzisiaj mi się uda. Edytowane przez kocurazab Czas edycji: 2010-01-17 o 11:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1584 |
Zakorzenienie
|
Statystycznie ....ale pamiętasz kalka ...że calki statystyka co do ilości dziewczynek i chlopców u mam lutowych też miała wykatki
![]() Ingrid za jensy też wielkie ![]() ![]()
*** -12,5kg*** Edytowane przez pysiamn Czas edycji: 2010-01-17 o 11:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#1585 |
Raczkowanie
|
to może jednak wyskoczy niespodzianka z brzuszka?
![]() kraaaaa kraaaa kraaaa a sensuel powinna biczykiem potrzaskać - ostatnio działało ![]() Pysia - Kubuś niesamowity z tym tekstem ![]() Addicted - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja też jutro do lekarza i jestem baaaardzo ciekawa co tam mi powie moja pani doktor ![]() aha - pytałam położną o te badania i mówi że obowiązkowa jest tylko grupa krwi, a resztę (wymieniała: WR, HBS, posiew, morfologię i mocz) dobrze mieć ale nie trzeba bo w szpitalu sami zrobią natomiast jeśli chodzi o prywatne kliniki i szpitale to każdy może sobie sam określić co wymaga i na dobrą sprawę nie musi przyjąć pacjentki jeśli brakuje jakiegoś wyniku |
![]() ![]() |
![]() |
#1586 |
Raczkowanie
|
Przeżylam księdza i nalot rodziny
![]() Plus z tego taki, że lodówka się zapełnila i obiadów przez tydzień nie musimy gotować ![]() Addicted - super poród ![]() ![]() Ja też chcę tak szybko urodzić ![]() Pola - ![]() Kalka - ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1587 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale Ci dobrze ![]()
![]() |
#1588 |
Zakorzenienie
|
Pysia ja bym sie pewnie
![]() Celka nie pomoge w tym temacie Sensuel,Pysia oj trzymajcie trzymajcie, tylko mocno ![]() Kalka ooooo nie - do jutra urodzisz i dopiero ja ![]() Xmila ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1589 |
Zakorzenienie
|
celka niestety nie słyszałam o czyms takim
![]() aldii ehh tez bym juz chciała miec bąka przy sobie ![]() ![]() ![]() wklejam bułkensy ![]() niestety znów muszą poczekac bo wizaz nie chce zdjecia dodać, muli jak przy 50k uzytkowników ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1590 | ||||
Rozeznanie
|
Hej mamuski z rana, wstalam juz o 7, ale stoje w lazience i susze suszarka sciany, zeby gladz wyschla
![]() wpadlam tylko na chwile obadac co porabiacie, aaaa, taaaak mi spuchly znowu kostki ze masakra jakas. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ale slodziutki ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:19.