| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-01-19, 12:58 | #3991 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-02 
				 | 

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Cytat: 
  A jak chcecie tańsza wódkę to bierzcie Soplicę, ona ma nawet taką weselną etykietkę  Jak bardzo nie chcesz sie rozstawac z welonem to rzucaj bukietem bez zdejmowania  JAk PM nie  ma welonu to rzuca podwiązką. Ja nie będe miała ani welonu ani podwiązki,bo suknię mam opięta na udach i podwiązka by sie odznaczała, także zostaje bukiet. My ostatnio mamy takie głupawy z tż jak rozmawiamy o ślubie, ale my przez większośc czasu się nabijamy z róznych rzeczy i ironizujemy  Ale potrafimy sobie też powaznie milusio z serduszkami w oczkach pogadac o ślubie  Ale tez miałam ostatnio tak, że cos powiedziałam do tz słodko o ślubie a on mi taki but  No,ale ja sie z tego śmieję, bo to strasznie śmieszne jest jak ja taka łojejku misiu buzi buzi, ślubik i w ogóle miłośc kwitnie a on mi jakiś tekst walnie  Ale, że sobie teraz nei mogę tego przypomnieć a to było takie śmieszne, że sie chyba z 5 minut bez żadnej przerwy z tego brechtaliśmy   
				__________________ Ślub | |
|     | 
|  2010-01-19, 13:01 | #3992 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2009-10 Lokalizacja: Wrocław 
				 | 

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

U nas będzie wino tylko i oczywiście soki, kawa i herbata.

| 
|     | 
|  2010-01-19, 13:03 | #3993 | 
| Adwokat diabła Zarejestrowany: 2006-06 Lokalizacja: Warsaw 
				 | 

Wczoraj zamiast się uczyć oglądałam filmy   ale jestem rozgarnięta no! Co do wesela doszliśmy do wniosku, że zrobimy dwa.. One for family, a drugie dla znajomych (to raczej taka impreza będzie.. ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) ) 
				__________________ With enough time, we all find  what we're looking for.  Even if it was there all along | 
|     | 
|  2010-01-19, 13:05 | #3994 | |
				 | 

Cytat: 
  ZAKAZ RĘKAWICZEK  Chcesz wyglądac jak pajacyk? Ma dwukolorową suknię, welon i jak jeszcze pierdykniesz do niej rękawiczki to juz będzie choinka. Ja się nie zgadzam na żadne rekawiczki  W ogóle, żeby sobie żadna PMka rekawiczek przypadkiem nie planowała,bo to fuj!  Bolerko zniosę, bo czasem trzeba, ale rękwiczki powinny byc absolutnie zakazane i dozwolone tylkow przypadku PMek ze złamana ręką. EWA Błagam! Te szydełkowane wyglądają jak rekawiczki kloszarda  nawet nie próbuj sobie tego robić   
				__________________ Ślub Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2010-01-19 o 13:08 | |
|     | 
|  2010-01-19, 13:08 | #3995 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2006-10 Lokalizacja: Lubelskie góry :) 
				 | 

Czesc dziewczynki ja dzis mam Zly dzien  do lekarza sie nie załapalam bo bym sie do pracy spóźniła  pozniej pokłóciłan sie z TZ o jakas bzdure w pracy tez beznadzieja...mam dosc dzisiejszego dnia...jedna pozytywną rzeczą jest to ze wybralam jaka chce miec suknie i na poprawę humoru kupilam telefon nokia n73 eh... 
				__________________ | 
|     | 
|  2010-01-19, 13:09 | #3996 | |
				 | 

Cytat: 
 jak oglądam fotki znajomych i widzę rękawiczki plus suknia beza (wyglądająca jak z bazaru) to mdleję.. rękawiczkom na ślubie mówimy stanowcze NIE! 
				__________________ With enough time, we all find  what we're looking for.  Even if it was there all along | |
|     | 
|  2010-01-19, 13:11 | #3997 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-05 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cytat: 
  dziewczyna z warszawskich tak robiła i fajnie jej wyszło  Cytat: 
   | ||
|     | 
|  2010-01-19, 13:11 | #3998 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-05 Lokalizacja: gdzieś... :) 
				 | 

Cytat: 
 zbeszcześcicsz cała suknie i swoj image, a te szydełkowe to takie typowo babciego mocherka   | |
|     | 
|  2010-01-19, 13:13 | #3999 | |
				 | 

Cytat: 
   mnie to obecnie stać na kupienie sobie czekolady z nadzieniem truskawkowym  niech już będzie 31.01!   | |
|     | 
|  2010-01-19, 13:14 | #4000 | |
| BAN stały Zarejestrowany: 2008-08 
				 | 

No ja wiem,bo sami taką opcje braliśmy na samym początku.I dlatego napisałam,że jednak zmienilismy,że chcemy zespół=tance bo później chyba plułabym sobie w brode,że miała tylko obiad,deser i do domu. Dodam,że jesli ktoś tak będzie miał,mi to nie przeszkadza i ani tego nie krytykuje,pisałam wyłącznie o swoich odczuciach.  Cytat: 
 Ja chyba/raczej nie będe mieć rękawiczek.  4000 post   Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-01-19 o 13:16 | |
|     | 
|  2010-01-19, 13:14 | #4001 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2008-11 
				 | 

Z tego co czytam to każda ma inna wizje wesela i inaczej to wyglada, pewnie to zalezy tez od regionu. W sumie wiecie co nie myslalam ze wesela w Polsce az tak bardzo sie roznia od siebie  ale moze to i fajnie. U mnie robi sie duuze wesela i sa to wesela dwudniowe. Sa oczepiny i konkurencje, zeby bylo smiesznie  bo wiadomo jak ludzie pija pare godzin to juz nie ten sam refleks i sa odwazniejsi  u mnie tez zbiera sie na wozek, tort jest po oczepinachi konkursach, jest wiecej dan goracych niz cztery ( mowie o sobocie), jest tez wiejski stol, ostatnio modny zrobil sie stol z roznymi alkoholami. I raczej wesela u nas sa z przepychem, na koniec kazdemu z gosci daje sie ciasto (ale nie co zostalo tylko takie ktore jest pieczone specjalnie na rozdanie), flaszke, ew. kielbase tego typu miesne wyroby. I z tego co chodze na wesela to jeszcze u zadnej panny mlodej nie widzialam aby miala taka obcisla, sexy sukienke slubna  choc mi sie podobaja ale sa nie dla mnie bo ja chudzielec jestem. No i takie rozwazania moje na temat wesela, a i zyczenia sa pod kosciolem , mlody przenosi przez prog sali mloda, jest szampan, toasty  , gorzka wodka i rosolek   | 
|     | 
|  2010-01-19, 13:15 | #4002 | 
				 | 

czy tylko mój komputer  jest taki ułomny i mi rozjechał wizaz na całą szerokość ekranu?

| 
|     | 
|  2010-01-19, 13:15 | #4003 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-08 Lokalizacja: Leszno 
				 | 

Kubusewa dziewczyny maja rację. Rekawiczki sa okropne. nie zakładaj ich.

__________________ | 
|     | 
|  2010-01-19, 13:16 | #4004 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-07 
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
  czasem trafia się chudzinka z której nawet porządnego rosołu się nie zrobi  Cytat: 
 A rękawiczkom też mówię stanowcze nie  Ale to u mnie tyczy się takze diademów   
				__________________ Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2010-01-19 o 13:19 | |||
|     | 
|  2010-01-19, 13:19 | #4005 | 
				 | 

Aaś będę musiała podczytać jak to wyglądało ( a masz link do jej opisu bezpośrednio?) Btw. jak tam w pracy? Męczą Ciebie jeszcze? mad, a Ty dalej masz tego warna.. Chil, robimy wesele dla rodziny w rodzinnym miasteczku bo tam są wszyscy na miejscu (moja i tz rodzina), a przyjaciól mamy tutaj w Warszawie. Koszt noclegu i ściągnięcia ich tam byłby masakryczny..  Ale kto chce oczywiscie może na ślub przyjechać.. 
				__________________ With enough time, we all find  what we're looking for.  Even if it was there all along Edytowane przez BlackAngel Czas edycji: 2010-01-19 o 13:25 | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-01-19, 13:19 | #4006 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-05 Lokalizacja: gdzieś... :) 
				 | 

Cytat: 
  a emitoikonki tez masz takie jakby troszki rozmazane?? | |
|     | 
|  2010-01-19, 13:21 | #4007 | |||||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-01 
				 | 

Cytat: 
  a w jakim sensie masz watpliwosci co do pochodzenia, bo nie bardzo rozumiem  Cytat: 
  a co za duzo to niezdrowo  juz z jednego goracego dania rezgnujemy na rzecz bogatszej zimnej plyty, bo 4 dania + obiad to juz chyba za duzo. no i ja sama nie przepadam za tego rodzaju smakolykami  chociaz ja pewnie w ogole niewiele zjem, bo jak jestem podekscytowana to mi zaladek sciska  choc dla naszych gosci z zagranicy to tez w sumia zadna nowosc by byla, bo jak przyjezdzali do nas w odwiedziny to mama i takie rzeczy na stol wystawiala w ramach prezentacji lokalnego folkloru  w dodatku moi Francuzi nie jedza ogorkow kiszonych, bo dla nich sa zepsute  moj szwagier jest tylko amatorem bigosu - az dziw, ze ta kapusta tez nie wydaje mu sie zepsuta  Cytat: 
  Cytat: 
   wiec moja koncepcja estetyczna upadla. a niech sobie biora ta Wyborowa. ja i tak tego pic nie bede  ale jak mi sie ktos bedzie mieszal w wybor wina to  Cytat: 
  welon ma funkcje wylacznie reprezentacyjno-koscielna  tylko ten bukiet i tak bedzie do zwrotu, bo ja go na plenerek jeszcze bede potrzebowac  Cytat: 
  z gesi jadlam (na spotkaniu rodzicow) i byl bardzo dobry  a na drugie wtedy wlasnie kacze piersi byly - dobrze przyrzadzone to pyszota  a moja babcia robila przepyszna kaczke z zurawina i jablkami  Cytat: 
  dla mnie sa koszmarkiem slubnym  dobra, wracam do pisania, bo dzis sie w koncu zebralam i dobrze mi idzie   | |||||||
|     | 
|  2010-01-19, 13:25 | #4008 | ||
				 | 

u nas jeszcze wódka i zrobimy chyba stolik z whiskaczami, baileyesem i sokiem malinowym i tabasco do wściekłych psów  Cytat: 
  Cytat: 
  Będę pierwsza  Ciekawe jak sie gosciom spodoba  Jak jesteś chudzinką to może Ci byc dobrze w tych piżamowych sukniach   
				__________________ Ślub | ||
|     | 
|  2010-01-19, 13:26 | #4009 | ||
				 | 

Cytat: 
  My mamy małe wesele,bo to będzie nasz ślub dla najbliższej rodziny.U nas tez są pod Kościołem życzenia,ale też i na sali kto woli i jak sobie postanowi.Też są dwudniowe wesela z poprawinamii rownież daje się na odchodne gościom ciacho i wódke,Młody przenosi Młodą przez próg salio,szampan toasty. itd  Cytat: 
     | ||
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2010-01-19, 13:30 | #4010 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

Na gazetowym przeczytałam dyskusję dziewczyn, z rożnych części Polski, gdzie w różnych salonach mówiono im o włoskim, hiszpańskim lub francuskim pochodzeniu sukien. Strony internetowej Herm,s nie posiada, co też jest chyba dziwne jak na tą branże. Suknie maja dość wygórowane ceny, a nie chciałabym kupować czegoś niewiadomego pochodzenia...

__________________ Tam, gdzie wszyscy myślą podobnie, nikt nie myśli zbyt wiele... | 
|     | 
|  2010-01-19, 13:31 | #4011 | ||
				 | 

Cytat: 
  tu jest blog gosi: http://vim1313.blogspot.com/ i relacja: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2334 w pracy trochę męczą ale jest światełko w tunelu (mam nadzieję że do piątku się wyjaśni...  ) Cytat: 
   | ||
|     | 
|  2010-01-19, 13:31 | #4012 | |
				 | 

Yhy,ja nawet nie wiem kiedy wygasza.Musiałabym/musze sprawdzić w swoim profilu.   Cytat: 
   | |
|     | 
|  2010-01-19, 13:33 | #4013 | |||||||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-06 
				 | 

Cytat: 
  A tak w ogole to sie nie martw, nawet jak pojdziecie na jedna godzinke, to kilka krokow zalapiecie, a potem to juz mozna improwizowac  Cytat: 
  Cytat: 
 Cytat: 
  W sumie to chyba tylko znajomym ze studiow zafunduje spanko, bo oni mojej rodzinki nie znaja i pewnie glupio by bylo tak do obcych ludzi isc spac, ale to tylko 10 osob wiec dam rade. Rodzina i znajomi TZ-a sami placa za noclegi, u nich nie ma zwyczaju sponsorowania noclegu przez pare mloda. Aha i jeszcze oczywiscie autobus jest, ktory wszystkich porozwozi. Cytat: 
  A ja bede rzucala bukietem swiadkowej, bo moj mi sie jeszcze przyda na sesje zdjeciowa  Cytat: 
  ). Cytat: 
   | |||||||
|     | 
|  2010-01-19, 13:36 | #4014 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-07 
				 | 

Cytat: 
  W sumie można też im powiedzieć, by np zamaist prezentu zasponsorowali sobie nocleg i zaprosić ich na normalne wesle  U nas na weselach też jest witanie Młodych chlebem,solą i wódką przed salą, potem Młody przenosi Młodą przez próg, potem powitanie przez zespół/dj rodziny i Młodych, sto lat z szampanem i obiad. Po obiedzie 1szy taniec Młodych, tańce gości, w między czasie kawa i ciasto, potem jakiś ciepły posiłek... Potem są podziękwoania dl aRodziców, oczepiny, zabawy weselne, tort i znów tańce. Wesele kończy się przeważnie o 4-5 piosenką "To już jest koniec..."  A przed ślubem, gdy Młodzi mieszkają osobno jest Wyprowadzenie Młdoego przez 2 panny, świadek dowozi/doprowadza Młodego z Pannami do Młodej, Świadkowa ich wita, przejmuje Młodego i przyprowadza Młodej. U nas tak nie będzie, bo albo wyjdziemy razem z jednego mieszkania albo z motelu w którym będzie wesele, więc nie ma sensu kombinować. 
				__________________ Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2010-01-19 o 13:38 | |
|     | 
|  2010-01-19, 13:44 | #4015 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-08 Lokalizacja: Leszno 
				 | 

Cytat: 
  Młody przyjeżdża z kwiatkami, młoda otwiera mu drzwi buzi buzi  , przypina kwiatka do marynarki i przeważnie po tym jest błogosławieństwo   
				__________________ | |
|     | 
|  2010-01-19, 13:47 | #4016 | |
				 | 

Cytat: 
  Nawet mieliśmy mieć taniej ale nie wyszło i teraz to nie wiem. Temat póki co odsunięty na "niewiadomokiedy"   | |
|     | 
|  2010-01-19, 13:49 | #4017 | 
				 | 

Aaś, trzymam kciukacze!   Ojejku, jak dużo osób na dole nas czyta  e: jak mi kosteczki w suwaczku zasuwają   
				__________________ With enough time, we all find  what we're looking for.  Even if it was there all along Edytowane przez BlackAngel Czas edycji: 2010-01-19 o 13:51 | 
|     | 
|  2010-01-19, 13:50 | #4018 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-09 
				 | 

Cytat: 
  Ale sama wiesz o co chodzi. Za te suknie dużo krzyczą, w necie nie można zweryfikować info, a nie lubię być nabijana w ta przysłowiową butelkę  Ale fakt faktem suknie sa piękne, wiec może warto zaryzykować   
				__________________ Tam, gdzie wszyscy myślą podobnie, nikt nie myśli zbyt wiele... | |
|     | 
|  2010-01-19, 13:54 | #4019 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-11 
				 | 

hej  ja wróciłam szybciej do domku, biegłam na pociąg i zdązyłam  zaraz jem obiadek i zmykam do nauki, bo jutro mam kosmiczne koło z którego nic nie rozumiem na razie   | 
|     | 
|  2010-01-19, 13:56 | #4020 | ||
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  Ja nawet nie zaglądam na swój,bo u mnie sporo czasu zostało.   | ||
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum ślubne | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:38.

choć akurat te nie są aż takie blee ale wiecie o co mi chodzi
 choć akurat te nie są aż takie blee ale wiecie o co mi chodzi samoa co myślisz ??? dziewczyny ??
 samoa co myślisz ??? dziewczyny ??