|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Widze, ze same przeciwniczki rekawiczek
Cytat:
Mysle, ze barman to super sprawa, bo ja to wodeczki raczej nie pije, ale drinksowac lubie. Wrzuce wam oferte barmana, zebyscie sobie oblukalyCytat:
|
||
|
|
|
#4022 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Hej dziewczyny
Opłacało się w zeszłym tygodniu zakuwać Dostałam dobre oceny z kolokwiów i jestem zwolniona z 2 egzaminów Czyli mam tylko jeden egzamin 29 stycznia i that's all Teraz już mogę byc z wami na bieżąco ![]() Kubusewa ja też mówię wszelakim rękawiczkom NIE Moja kuzynka chce mnie w takie coś ubrac |
|
|
|
#4023 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym co za problem pójsć do salonu i luknąc na metkę lub zapytać? Poza tym Herms absolutnie nie ma wygórowanych cen, te suknie sa stosunkowo tanie.To co jest napisane na metce a więc made in xxx musi byc zgodne z prawdą, więc przeczytaj metkę i sie przekonasz. Cytat:
Ale i tak sprawdzę metkę Jednak to jest marka dostepna na całym swiecie i gdyby robili cyrki z wciskaniem kitu, że suknie sa hiszpańskie a tak na prawde szyja w Chinach to juz dawno byśy o tym wiedziały Własnie rpzeczytalam na stronie Pronovias, że fabryka jest niedaleko Barcelony![]() O jaka przebiegła Ja myślałam, żeby rzucac bukietem i go później dać lasce, która złapie, ale jak Wy im nie dajecie to może ja tez nei dam i wezme na plener![]() ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
Dla mnie wesele jest akurat okazją do picia wódki Dla urozmaicenia, bo nie każdy lubi wódkę bedzie wino i te whiskacze i likiery
|
|
#4024 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4025 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale moj TZ nie lubi, wiec Smirnoff odpadl ![]() w ogole strasznie wybredni sa obaj. TZowi nie pasuje ani Smirnoff, ani Sobieski, ani Zoladkowa de Luxe, z kolei moj ojciec skreslil Luksusowa i Pana Tadzia... i taki sposobem chyba ta Wyborowa bedzie, bo wszyscy lubia ![]() Cytat:
a potem do zwrotu a swiadkowa chyba nie bedzie miec bukietu, bo bedzie miala tyle roboty z moim welonem i trenem, ze bukiet jej bedzie tylko przeszkadzal w obowiazkach oby mi tylko ten bukiecik do pleneru nie uwiadl bo plener bedziemy robic jakos poniedzialek-wtorek dopiero (w zaleznosci jak sie pogoda uda )u mnie barmana nie bedzie, ale bedzie stolik z roznymi alkoholami - na zasadzie kto co lubi sobie wlac do drina czy tez wypic solo ![]() Cytat:
) i dopiero wtedy mieli dac znac czy ta suknia bedzie |
|||
|
|
|
#4026 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez bym nie miala nic przeciwko, ale wtedy moje wesele kosztowałoby pięć dych Hehe dwa koła z hakiem to my będziemy mieć za wódkę, z winekiem i resztą zamkniemy sie w trójce![]() Wlasnie jak tylko rzuciłam okiem na ta listę to moim oczom od razu ukazała sie odpowiednia kwota Ale atrakcja dla gosci na pewno będzie Tyle, że ja bym pewnie z takiego wesela wyszła strasznie narąbana---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Cytat:
Ja dam świadkowiej bukiet, druhny tez beda miały, bo to będzie aldnie wygladało ![]() I własnie co do welonu, bo ja sobie to przemyślałam - jesli on ma 3 metry a ja w butach na obcasie co najmniej 170 cm to zostaje 130 cm do wleczenia sie po ziemi czyli w sam raz, więc jednak nie będe chciała skracać welonu. A co do swiadkowej skaczącej koło mnie i poprawiającej musze ja przeszkolić, żeby nie wazyla sie wieszac mi tego na krześle, bo to wyglada ochydnie. welon ma sobie leżeć w miare naturalnie, nie chcę, żeby był gładko rozłożony na podłodze tylko zeby sobie po prostu leżał a świadkowa ma interweniowac dopiero jak mi się tren i welon zawiną ![]() Ale będziemy miec piękne zdjęcia
|
|
#4027 |
|
Zakorzenienie
|
ja też nie chciałam rękawiczek, ale w końcu sama nie wiem.. takie te moje patyki gołe puste...musze to jakoś zwizualizowac...
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pomysl sama jak przy satynowej (czy jaki tam ten Twoj material) wygladały by ciężkie, z gróbej koronki (te co wklejalaś) rękawiczki?? z resztą jakiekolwiek rękawiczki, przecież w czerwcu ciepło jest więc Ci ręce nie zmarzną |
|
|
|
|
#4029 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W załączniku masz wizualizacje stworzona przez styliste ślubnego w profesjonalnym programie autopaint - sama sobie odpowiedz na pytanie czy tak chcesz wyglądac na własnym ślubie
|
|
#4031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale welon wyglada całkiem całkiem
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4032 |
|
Zakorzenienie
|
Samoa - ile ten stylista bierze za konsultacje?
|
#4033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(znaczy się jak sobie suknię kupię ) |
|
|
|
|
#4034 |
|
Adwokat diabła
|
Zaraz zemrę, nic się nie dzieję..
|
|
#4035 |
|
Zakorzenienie
|
mnie najbardziej ciekawi co panna młoda z wizualizacji ma w rękawiczce po lewej stronie
![]() ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- poproś samoę o wizualizację swojej sukienki |
|
|
|
#4036 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4037 |
|
Rozeznanie
|
wizualizacji mówimy TAK
![]() a jak powiadamiacie gości o tym, że to nie będzie całonocna impreza? |
|
|
|
#4038 | |
|
Zakorzenienie
|
no sorry no zapomniałam, że i torebeczkę chciałam
![]() ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- Cytat:
![]() albo na zaproszeniu napisz ze po uroczystosci zaslubin zapraszamy na kolację do restauracji takiej a takiej kolacja to brzmi dosc jednoznacznie nikt nie bedzie myslal ze bezie impreza do rana Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2010-01-19 o 15:32 |
|
|
|
|
#4039 |
|
Raczkowanie
|
Sluchajcie bo tak siedze i pamietam ze ktoras z was pytala mnie o kolorowe soczewki... a mam fotke moich oczu w niebieskich soczewkach( swoje mam takie zielone w oryginale)
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4040 |
|
Adwokat diabła
|
Samoa, proszę Ciebie o wizualizację mej kiecki
Byle do 17
|
|
#4041 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jestem na NNNIIIIEEEE!!!!Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() rękawiczki mi się podobały tylko w jednej wersji: PMretro ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Cytat:
|
|
|
#4042 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
przyjęcie weselne?
jesteśmy razem-13.02.2008 zaręczyny-1.07.2009 ślub cywilny-1.07.2010 ślub kościelny 7.08.2010 Edytowane przez Ellin_ak Czas edycji: 2010-01-19 o 15:38 |
|
|
|
|
#4043 |
|
Raczkowanie
|
ze wzgledu na lampe blyskowa ( co widac pod okiem ten blysk
zmniejszyla mi sie zrenica i troche widac moje oczy naturalnie
Edytowane przez szyszynka Czas edycji: 2010-01-19 o 15:41 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4044 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4045 |
|
Zakorzenienie
|
a o której masz ślub i na którą zamówioną restaurację ???
|
|
|
|
#4046 |
|
Zakorzenienie
|
może "uroczystą kolację"?
|
|
|
|
#4047 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4049 |
|
Zadomowienie
|
cześć Wam
![]() Lain masz cudowną suknię! piękna jest,bardzo sexi gratulacje wyboru szkoda,że nie masz własnych zdjęć w niej ,trzeba będzie poczekać do lipca żeby Cię zobaczyć a jakie butki przewidujesz?i garniaka TŻ też gratuluję,bardzo dobry wybór a co do niego? już się Twój TŻ zdecydował?
|
|
|
|
#4050 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czy widzisz ten misternie zapleciony warkocz?20 tys. Poza tym wiesz - autopaint to bardzo drogi, profesjonalny program oczywiście dopasujemy i zgramy wszystkie dodatki w jedną całość, zaproponujemy makijaż i fryzurę, dobierzemy odcień bieli do Pani skóry - będzie Pani olśniewająca Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:24.

Opłacało się w zeszłym tygodniu zakuwać
Poza tym co za problem pójsć do salonu i luknąc na metkę lub zapytać? Poza tym Herms absolutnie nie ma wygórowanych cen, te suknie sa stosunkowo tanie.
Własnie rpzeczytalam na stronie Pronovias, że fabryka jest niedaleko Barcelony
Hehe dwa koła z hakiem to my będziemy mieć za wódkę, z winekiem i resztą zamkniemy sie w trójce

jestem na NNNIIIIEEEE!!!!