|
|
#3541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XII
jak chcesz więcej, to możesz na nas liczyć...
Nocna Zmiana faajna jest...
|
#3542 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mi się Wizaż wścieka
nie mogę nic cytować....No właśnie dlatego mnie to zdziwiło, że pierwsze słyszę o takiej ''długowej''praktyce. Sam ustalił sobie stawkę, sam zasady... Też jestem za tym, żeby opłata na Kościół była stała, ale ustalona odgórnie i obwarowana przepisami a nie przez czyjeś ''widzimisię''. Plus stała comiesięczna pensja dla księdza. Polly pchnęła męża na pierwszy ogień....poćwiczy a potem będzie uczył
|
|
|
|
#3543 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#3544 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Ja otręby kupuję rzadko, ale płatki owsiane dodaję do wszystkiego w ilościach przemysłowych ![]() ![]() Cytat:
![]() Dalej uważam to za fantastyczny pomysł na świat ![]() Serio. ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Znaczy się, hetero-babki?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#3545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A potem do władzy się dorwał Stalin i inni i spaczyli ideę
|
|
#3546 |
|
Zakorzenienie
|
Może być. Pod warunkiem, że to hiszpańska mucha
![]() Ktoś mądrze w końcu prawi ![]() A wy dalej o seksie? Byście się wstydzili. W biały dzień!
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3547 |
|
Zakorzenienie
|
a nie
![]() o Leninie
|
|
#3548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3549 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sama ideologia ma w sobie coś pociągającego. Uważam, że niemożliwym jest zrealizowanie jej zgodnie z doktryną.
|
|
#3550 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko nie dyskutujmy o tym- sex bar jest znacznie ciekawszy (i bezpieczniejszy
---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Np. gdybym miała członka choć przez jedną noc, to... niech pomyślę... |
|
|
|
#3551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3552 |
|
Zadomowienie
|
Ach, wierzę może naiwnie, że kiedyś i w Polsce pojawi się ktoś pokroju Herr Fariny i Duftindustrie zacznie się rozwijać!
![]() Ich bedauere,dass so wenige Leute Deutsch tolerieren.
Edytowane przez agusskaa2 Czas edycji: 2010-01-19 o 21:00 |
|
|
|
#3553 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mężem to ja się dzielić nie będę
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3554 |
|
Zadomowienie
|
|
#3555 |
|
Zakorzenienie
|
a po co - założymy Wam obojgu teczki i tak dogłębnie zinwigilujemy, że już nie będzie po co dzielić...
A SB będzie siać postrach na całym wizażu
|
#3556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3557 |
|
Zakorzenienie
|
a ten avek???
![]() ślub z przedstawicielem zgniłego Zachodu? to szpieg i wróg ustroju chłopsko-robotniczego!
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-19 o 21:05 |
|
|
|
#3558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3559 |
|
Zakorzenienie
|
jak nie? A ten jego czarny kostium? A te zabawki rodem z niewykorzystanych amerykańsjich wynalazkó dla armii?? SB też oglądało przebrzydłe Batmany, żeby poznać zagrożenie ze strony kapitalizmu
|
|
#3560 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
.....
|
|
|
|
#3561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muffinki są naprawdę niezłe.
|
|
#3562 |
|
Nindżopesz
|
Nie no, to byłaby tragedia. Wycofuję pomysł
![]() Ode mnie Ale to względy finansowe - nowa jest w zestawie tańsza niż stara. Ewentualnie chcę zapas starej ![]() Obśmiałam się jak norka, aż się TŻ obejrzał co mi tak zaszkodziło. Brzmi jak niezłe imię męskie Mam najwyżej kilka marzeń... takich co więcej S-Barowych
|
|
|
|
#3563 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Muszę odpowiedzieć i zamilknę. Ja troszku o czym innym mówiłam. Należy odróżnić pomysł na świat, który jest wg. mnie pozytywny, choć oczywiście utopijny, od różnych pseudo-prób jego realizacji, z których każda - z góry - skazana jest na niepowodzenie. To o czym piszesz ma nikły i bardzo odległy związek z samą ideą. --- Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2010-01-19 o 21:33 |
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3564 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
nie lubię pracować
![]() no dobra,to co z tymi wymiarami pana G. podał
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3566 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Było na zasadzie co łaska . Takie było założenie od początku, a duży zastrzyk gotówki ( nawet olbrzymi) na budowę był z innego źródła....tylko trochę chyba się rozpłynął....Więc było tak, że lwia część kasy już była, a resztę mieli w miarę swoich mozliwości dołożyć parafianie właśnie. Z tym, że daję kiedy mogę, a nie że muszę . No i działało do czasu.. A teraz okazało się, że nie do końca bo to jednak obowiązek. a Kościół jest skromny i mały ( prawie już wykończony) U mnie też był budowany Kościół i właśnie tak było: masz ochotę to daj, ale nie musisz. Może nie masz akurat, może to czy tamto...róznie bywa. A nie na zasadzie i jasno powiedziane: '' masz tyle długu'' |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3568 | |
|
Zakorzenienie
|
Podsunęłaś mi pewien pomysł - nie mieliśmy propozycji imienia dla ewentualnego potomka męskiego
A skąd! Wywinął się jak rasowy polityk ![]() Cytat:
Szczerze wątpię, czy Rada Parafialna ma aż taką władzę (czy ona ma w ogóle jakąkolwiek władzę?), żeby narzucać ludziom przymusowe składki, w referendum też nie wierzę. Myślę, że jak wpłaty byłyby obowiązkowe, to część parafian pędęm zrezygnowałaby z uczestniczenia w takim kościele ![]() Przynajmniej tak wygląda to na mojej wsi, być może w dużych miastach jest zupełnie inaczej.
|
|
#3569 |
|
Zadomowienie
|
Życzę wszystkim dobrej nocy!
![]() Od dzisiaj nie muszę się martwić, gdzie będę mieszkać.! Bezsenne noce odejdą!
|
#3570 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mnie się udało capnąć miejsca po środku, ale to tylko dlatego ze 2 tygodnie wcześniej zamawiałam ![]() Cytat:
no właśnie aż oczy bolą ![]() a gdzie tam udaje nieśmiałego teraz ![]() a tak w ogóle to dobry wieczór
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:57.

to jest e-mobing! 
nie mogę nic cytować....

Jestem pod wrażeniem, bo produkt końcowy jest zdatny do spożycia(całkiem smaczny nawet), nie działa pawiogennie, a przy tym ładnie pachnie. Na tyle ładnie,że TŻ mi wyżera

.....

Mnie się udało capnąć miejsca po środku, ale to tylko dlatego ze 2 tygodnie wcześniej zamawiałam