|
|
#3451 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XII
w jakim sensie
![]() kiełbasy kabanoska nie mam ![]() "Najgorsze jest to, że ja mam wielką, gigantyczną, megadupę! Ona mi się całkowicie wymknęła spod kontroli. Ja mam swoje zachowania motoryczne, a ona ma swoje. Na przykład idę korytarzem, a ona mi się szyderczo dynda z tyłu......"
|
|
#3452 |
|
grozi wypollizowaniem
|
wróciłam z avatara...normalnie jestem zmiażdżona nadmiarem wrazen, pod koniec byłam cała mokra i rzygać mi sie chciało
---------- Dopisano o 01:56 ---------- Poprzedni post napisano o 01:54 ---------- nie wiem czemu,ale ja tak mam ze często w kinie jak sie duzo dzieje to mam mdłości albo mi słabo...w dodatku w Imaxie w 5 rzędzie to myslałam ze mi sie ten ekran faktycznie wyleje na głowe W każdym bądx razie-jak dla mnie miazga-ale to moje wrazenie człeka nieobytego-do kina chodze raz na ruski rok,a w Imaxie byłam pierwszy raz , wiec wrazenie było duze. W ogóle koncepcja filmu mi sie podobala i tambylcy i światłowodowy las i gadanie z drzewem (kiedys sama lubiłam se pogadać z drzewem) i nie musiałam sie skupiac zeby wiedziec kto jest dobry a kto zły ![]() I fabułe można przewidziec w ogólnym zarysie po 10 minutach do końca a w szczegółach z półgodzinnym wyprzedzeniem-ale to nie wada jak dla mnie
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-01-19 o 02:00 |
|
|
|
#3453 | |||
|
BAN stały
|
Skarbiątko, to niby do nas było?
![]() Gastronomicznym, a niby jakim? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3454 |
|
grozi wypollizowaniem
|
spoko-ja tez mam megadupe- jak sie ostatnio zmierzyłam to padłam-w najgrubszym miejscu 96 cm
, a jeszcze niedawno wydawało mi sie ze jestem drobna i szczupła
|
|
#3455 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nabyłam starą, biorąc pod uwage stan moich finansów po ostatnich zakupach , to chyba ---------- Dopisano o 02:25 ---------- Poprzedni post napisano o 02:23 ---------- Cytat:
, ale jakby brzuch zmalał , to bym miała z 94.
|
|
#3456 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3457 |
|
Zakorzenienie
|
Dobraanoc Gryxie
|
#3458 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dzień dobry
Po pierwsze: Rozterko, Eenax - piękne avatarki Po drugie: Pin up, jak tam nocne spotkania czwartego stopnia?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#3459 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Śliczny masz avek Cytat:
do mnie to żaden nie raczył zajrzec ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Teraz jakoś nie mam ochoty na mierzenie... czyli jeszcze musimy przytyć, żeby mieć wielkie tyłki i być symbolami seksu
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-19 o 08:55 |
||||||
|
|
|
#3460 |
|
To ja :)
|
Hejka!!
No i ![]() No więc kawka, ciasteczko, a obwody rosną... A wiecie, że wszystkie amerykańskie kobiety mają wymiary 90-60-90? W calach...
|
#3461 |
|
Zakorzenienie
|
zapomniałam powiedzieć, że wczoraj wreszcie znalazłam i kupiłam Worek Kości Kinga
Zaczęłam czytać e-booka na kompie (choć tego nie lubię, ale nie trzeba za drogie książki bulić ) i po stu paru stronach (jak koleś się zorientował, ze zamieszkał w nawiedzonym domu) stwierdziłam, że to zbyt dobre się robi, żeby przez kolejne 400 stron przed kompem męczyć oczy
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-01-19 o 09:24 |
|
|
|
#3462 |
|
Zakorzenienie
|
Miłego dnia
Mój tyłek rośnie tylko wtedy, jak mu nie dostarczam czekolady albo innych pustych kalori...zobaczymy jak długo to jeszcze potrwa.... |
|
|
|
#3463 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
ide się zmierzyć
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3464 |
|
Nindżopesz
|
Witam w Sex Barze!
Widzieliście wątek Blue o zmianie nazw wątków na bardziej adekwatne? Postuluję aby wreszcie zmienić Scent Bar na Sex Bar bo wprowadzamy w błąd forumowiczów :P A propos zadków to myślałam, że mam w porównaniu jakiś wielki a tu proszę, 90 cm ![]() Dziś zrzuciłam pierwszy 1 kg
|
|
|
|
#3465 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie mam siły nadrabiać, ale czuję że mnie wiele fajności ominęło ![]() Chyba hormony biją mi na dekiel, bo mam masakryczne koszmary co noc od jakiegoś tygodnia. Śnią mi się naloty i bombardowania, ukrywanie się po lasach, a najczęściej w snach moje zwierzęta są chore i umierają. I tak co noc No kurna, ile można, już mam dość Ale wczoraj było i coś zabawnego: hodowałam prosiaczki
|
|
#3466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kolorówkoholizm to jest niebezpieczny nałóg
|
|
#3467 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3468 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
ok,po zmierzeniu stwierdzam,że w biodrach jest 99,w biuście prawie identycznie,więc źle nie jest i mogę zjeść kawałek ciasta
![]() aha,czekam na niusa-ile Gryczany ma w biodrach
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2010-01-19 o 10:36 |
|
|
|
#3469 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja niestety mam tylko dupe, biust w zaniku
|
|
|
#3470 | |||||
|
Wiedźma
|
Tabletka?
![]() To żart? Powiedz, że to żart. Cytat:
Dobrym rodzicom to nie zaszkodzi i zrozumieją (jak Eenax), a żeby maltretującym dziecko świniom uchodziło na sucho to nieakceptowalne. Pin Up Girl będzie ich trzymała po szafach i wypożyczała wyposzczonym koleżankom. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Także trwałością, niestety (niestety, bo ładniejsza jest mniej trwała). Cytat:
Ale podobało mi się bardzo - mam już bilety na następny raz. Tym razem z tyłu sali. Cytat:
Ciuchy zdjęłaś przed ważeniem? ![]() A jesteś pewna, że o biodra chodzi? ![]() Babeczki, mam pytanie. Nie, nie o seksie będzie niestety, choć daleki związek istnieje. ![]() Sałata mówiła coś, co zrozumiałam jako informację, że ampułki Vichy z Aminexilem dla mężczyzn różnią się od tych dla kobiet wyłącznie zawartością aminexilu. Czy to prawda? Czy źle zrozumiałam? Można brać zamiennie? A może lepiej kupić męskie?
|
|
#3471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pigułka anty?
|
|
#3472 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Polly-mogę Ci podesłać troszkę biustu
![]() Hm,może niech Gryksio poda ile ma w biodrach całościowo,tak w pozycji na baczność też się wybieram na Avatara-dobrze,że Was mam i wiem,że usiądę w tylnych rzędach.co by nikogo nie zabrudzić
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3473 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Złapałam jakiegoś drożdżaka Lopezka ma 109 ![]() A 2 popowa (czyt. pupowa) wokalistaka Beyonce ma 107. Cytat:
![]() No ja to chyba wole być aseksualna (to juz jestem) z mała dupcia (a to trzeba nadrobić) ![]() Ja się już pomierzyłam. Moj odwłok ma 95, a do tego tłuste brzuszysko 73. Cytat:
Prosiaczki są fajne. Zawsze jak u babci sie świeżo locha oprosila to lubiłam się patrzeć na te małe różowe. Oba już przeżyłam teraz mnie dopadł meteorytoholizm. gryx82, kamena, Maja102 ----------------------------------------------- Właśnie wróciłam ze spaceru taka ładna pogoda a du..pa mi chyba się odmroziła . O nogach to juz nie wspomnę. Ide sobie zrobić herbaty po góralsku
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-01-19 o 11:50 |
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3474 |
|
Zakorzenienie
|
mam chudszy tyłek niz J.Lo!!! O ile pamiętam, to w wakacje było 100/75/98 ![]() a ja się wsciekam, bo mnie w tym tygodniu dopadł lutko-holizm, a one sa takie drogie
|
#3475 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
No skąd
nie do nas![]() aaaa gastronomicznym no tak.......![]() Cytat:
[COLOR=Black] nie no z tą szalupą to lekutka przesada ale faktem jest ,że trzeba sie pilnować ![]() Cytat:
![]() No właśnie-najwidoczniej na mój zadek nie działa dieta kabanoskowa ![]() i ja ![]() Cytat:
![]() Cytat:
wooooow to ja jestem lachonem i to z małą dupinką ![]() Jestem dziś w nastroju nieprzysiadalnym gdyż Inspekcja Pracy Kipiszuje ![]() coż trza odcierpieć za niezorganizowanie i w ogóle kurde nie wiem za co:/
|
|
#3476 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no własnie-mnie to dziwi ze dla kogoś sie nie różnią ![]() Cytat:
a zauwazyłaśze z polskimi napisami było cos nie teges? wogóle co za debil wymyślił zeby one były gzieś tam w przestrzeni 3d-jak scena była wieloplanowa to te napisy wjeżdzały między plany-massakra-ponadto sie ewidentnie rozjeżdzały momentami ![]() to ja poproszę trochę biustowego transferu
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-01-19 o 12:56 |
||
|
|
|
#3477 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w tym roku w wakacje miałam 96/76/98. Lutkoholizm tez przeszłam I w sumie po głębszych przemysleniach pozostałam przy: BdViolette, ASultan, 5'Ocloc-ku.No na promocje w Rossmanie czy Naturze tez bym nie liczyła. Cytat:
on potrafi tylko rosnąc z maleniem już znacznie gorzej ![]() Dzieki Naloty IP w mojej firmie ja lubię. Nie dotyczą mojego działu ale przykazane mamy robić wszystko prowizorycznie i rzeczy nieinwazyjne.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3478 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie jest tak ,że dziecię chodzi na basen ,ja nie a to do mnie sie przyplątało i do nikogo więcej..... Ja IP nie lubię i nic nie lubię ani Zus-u ani Skarbówki(wybacz Red) no ale chyba mało kto lubi........
|
|
#3479 | ||||
|
BAN stały
|
Zasłużyłaś na flaszkę
![]() Szalone... Cytat:
Cytat:
![]() Tak maaałooo? ![]() No... jeśli nie chodziłoby o gastronomię, pisałbym o parówie Cytat:
![]() Cytat:
--- A mi się śniła Claudia Schiffer, mieliśmy lecieć gdzieś helikopterem (sen oczywiście po niemiecku) Poza tym cała masa jakichś chorych bzdur
|
||||
|
|
|
#3480 | ||||
|
Zakorzenienie
|
aaa...no tak
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A wyobraziłam sobie Twój sen z serii dojczlandzkiej: sado-maso ,pejczyk,lateks i wielka Frau pokrzykująca na Ciebie po niemiecku
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:58.

, a jeszcze niedawno wydawało mi sie ze jestem drobna i szczupła
, to bym miała z 94.

Zaczęłam czytać e-booka na kompie (choć tego nie lubię, ale nie trzeba za drogie książki bulić
) i po stu paru stronach (jak koleś się zorientował, ze zamieszkał w nawiedzonym domu) stwierdziłam, że to zbyt dobre się robi, żeby przez kolejne 400 stron przed kompem męczyć oczy 

wooooow to ja jestem lachonem