|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Sara z MS Moda, kolor ecru. Chyba będzie pasować
![]() PS. Tak w ogóle, to kupiłam zupełnie w ciemno, bo mi się spodobał i właścicielka mieszka niedaleko
Edytowane przez aniolekKB Czas edycji: 2010-01-19 o 20:42 |
|
|
|
#4142 |
|
BAN stały
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
E tam,jeszcze troche czasu do nowego wątku.
![]() Welon,jak welon,spoko.Ciężko mi ocenić. |
|
|
|
#4143 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie mam przy tz duze poczucie bezpieczeństwa no i w sumie jestem juz dorosła Jakos dopiero ostatnio do mnie dociera, że jestem dorosłaCytat:
![]() Wrzuć fotke sukni, bo ja pamietam jak przez mgłę Edit - widzę, że czytasz mi w myślachTz zadzwonił do mamy pogonic ją z tą lista gości z adresami i przepadł
|
|
#4144 |
|
Zadomowienie
|
Ja mojego SKARBA tez powoli z lista gonie
ja wymyśliłam taki system zeby przy gościach sobie na liście miejscowość napisać to pozniej sobie opracować musze kolejność proszenia
|
#4145 |
|
Zakorzenienie
|
A my mamy nadal liste sporzadzoną z przed roku:/ Ale w najblizszym czasie trzeba za nia sie wziasc i wybrac zaproszenia.
|
|
|
|
#4146 |
|
Zakorzenienie
|
Ale gonicie z tymi postami ...
![]() Nadrobiłam Was po łebkach, bo późno wróciłam z pracy, a w dodatku miałam dzień do Czekam na TZ, chcę się przytulić i iść spać
|
|
|
|
#4147 | |
|
Zakorzenienie
|
co do zaproszen to u nas dostana i swiadkowie (przeciez jak im nie damy zaproszen z osba towarzyszaca to skad moga miec pewnsc, ze z taka osoba moga przyyjsc
) i rodzice (organizujemy my, oni sa tylko sponsorami; a na zaproszeniu na pewno nie bedziemy pisac, ze my z rodzicami zapraszamy Cytat:
biala muche wypatrzylam przez przypadek na jednym z filmow naszego kamerzysty i nawet fajnie to wyglada. i mysle, ze mojemu TZowi mogloby calkiem pasowac. zaczelam Ci szukac zdjecia bialej muszki po necie i trafilam na Obame w bialej muszce moze jak bedziemy mierzyc w sklepie to zrobie zdjecie TZowi i ocenicie za to szukajac muchy znalazlam fryzurke idealna co wiecej - wlascicielka tej fryzurki miala moja suknie i moj welon do tego do mojej sukni miala kolczyki z perlami iiii naszyjnik i wcale nie ma przepychu wg mnie. same ocencie uwazam, ze slicznie wygladala i ja tez chce taka fryzurke ze storczykiem dobra, zmykam do ksiazki
|
|
|
|
|
#4148 |
|
Zakorzenienie
|
Lain śliczne te zdjęcia które wkleiłaś
mam tylko pytanko- bo mi też się podoba ten ciemnoróżowy intensywny kolor róż do bukietu ale zastanawiam się czy taki piekny kolor rzeczywiście istnieje czy to tylko zdjęcie takie ładne? zastanawiam się właśnie czy w realu widziałam róże o takim kolorze i nie wiem sama![]() dziewczyny powariowałyście z tym pisaniem- nawet jakbym na głowie stanęła to nie nadrobię ![]() proszę więc o jakieś najważniejsze streszczenie dnia! widzę że o zaproszeniach dużo rozmawiacie- ja to nie wiem kiedy się za to wezmę... narazie sesja i przeprowadzka do mieszkania są tematami numer 1 a ślub poleciał na sam koniec listy rzeczy do załatwienia nie wiem jak pogodzić przymus nauki z ciągłym mysleniem o mieszkaniu jak się nie wezmę w garść to w tym całym mieszkanku będę się uczyć do poprawek![]() ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- wiecie co- zerknęłam sobie własnie na kalendarz PMek 2011 bo założyły nowy wątek i tam tak fajnie im sie PMki ułożyły ze biorą ślub chyba w każdym tygodniu roku po jednej hehe w naszym kalendarzu to są masowe akcje na pojedyncze daty np sierpniowe, czerwcowe itp a u nich tak śmiesznie od stycznia do grudnia śluby fajnie hehe co tydzień będą miały świeżutką relację
|
#4149 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dla ciebie i dla CalebkaCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Edytowane przez woda sodowa Czas edycji: 2010-01-19 o 23:20 |
||||||||
|
|
|
#4150 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam o poranku
|
#4151 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() No i znów nie zdążyłam wszystkiego nadrobić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja jestem dziecko z nocy poślubnej ![]() Cytat:
Cytat:
No to teraz w dobrym humorze jadę na uczelnie ![]() Miłego dnia |
||||
|
|
|
#4152 |
|
Rozeznanie
|
Ja też!!!
![]() ![]()
jesteśmy razem-13.02.2008 zaręczyny-1.07.2009 ślub cywilny-1.07.2010 ślub kościelny 7.08.2010 Edytowane przez Ellin_ak Czas edycji: 2010-01-20 o 08:11 |
|
|
|
#4153 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam nawet prababcię to też daję Chociaż jejna pewno nie będzie bo ona taka starowinka już...No wiesz tosia ślub w grudniu, styczniu,lutym itd to inna historia bo jest zimno... Ale my pisałyśmy o kubusewie i ślubie czerwcowym ![]() Cytat:
![]() Cytat:
My to w sierpniu będziemy miały tyle relacji że nie damy rady tego wszystkiego nadrobic pewnie
|
||||
|
|
|
#4154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak zaczelam szukac muchy (wpisalam rozne kombinacje po ang, bo znalezc biala muche na polskim panie mlodym to cud ) to mi fryzurka wyskoczyla wchodze na strone z fryzurka, a tam moja suknia ![]() hmmm mam jeden wisiorek z perla tyle, ze czarna dobrze, ze jeszcze duzo czasu to spokojnie sie czegos poszuka, a jeszcze wejda nowe kolekcje to moze bedzie cos interesujacego![]() ja nie pytalam moich rodzicow (glupio tak ), ale wychodziloby, ze jestem z sylwestra termin porodu byl na 1 pazdziernika ![]() a teraz czas dobrze zaczac dzien i zglodniec przed sniadaniem - odpalam nowy odcinek Desperatek |
|
|
|
|
#4155 |
|
Zakorzenienie
|
w takim razie ja jestemd ziecko "z powrotu z poligonu po 2-3 m-cach"
![]() Witam i przyznaję, że nie nadrabiałam Waszego popołudniowego gadulstwa
|
#4156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4157 |
|
Wtajemniczenie
|
Hello
![]() Lain piekny zestaw. I ten storczyk we włosach heheh moi to nie czekali do nocy poślubnej-urodziłam się 3 miesiące i 6 dni po ślubie
|
#4158 |
|
Zakorzenienie
|
hej! witam was w podłym humorze... dziś mam zaliczenie i jutro kolokwium... ehhh...
![]() widzę że piszecie o swoim poczęciu haha ja się urodziłam 10 miesięcy po ślubie rodziców a więc nic specjalnego w tym nie ma... ot sexik młodych małżonków
|
#4159 |
|
Zakorzenienie
|
ja się urodziłam 12 lat i 10 miesięcy przed ślubem
![]() no a powiedzcie czy u Was to śnieg pada... bo u mnie znowu ten widok stający siepowoli strasznie nudnawym
|
|
|
|
#4160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba zerknęłaś ale w nasz kalendarz urodzinowy na 1 str bo w styczniu u nas tylko jeden ślub, w lutym, marcu, listopadzie i grudniu nie mamy wcale ![]() oblegane są miesiące maj-wrzesień jak u was |
|
|
|
|
#4161 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ooo a jutro równe 7 m-cy do ślubu Dziś 213 dni
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2010-01-20 o 08:46 |
||
|
|
|
#4162 |
|
Wtajemniczenie
|
No jakoś się rodzice musieli pocieszyc....
![]() A ja jestem upragnioną wyczekiwaną córeczką Urodziłam się ponad rok i 8 miesięcy po ślubie rodziców. Podobno 5 cykli się o mnie starali i mama już przy 4 była zdepresjonowana że jej nie wychodzi... A taka młodziutka była Jak mnie urodziła to miała 21 lat... Czyli jak się starali to... 20
|
|
|
|
#4163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TERAZ JAK WIDAĆ JEST SOBIE TAKA kASIA CO MA DZIECIOWSTRĘT :LOL: I NIE CHCE RODZIĆDO 50-KI
|
|
|
|
|
#4164 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oglądał ktoś jakąś długoterminową pogodę?? na jakiejś stacji w tv podają ale ja nie mam tv... a ciekawa jestem co na wesele szwagra w przyszłym tygodniu zapowiadają![]() dziewczyny od czego robi się jęczmień na oku?? mojemu tżtowi sie zrobił jeden, a wczoraj mi pisał że na drugim oku się mu coś robi... masakra... a szwagierka dostała gigantycznej opryszczki na wardze... szwagier poparzył się w garażu na ręce... niezły zbiór poszkodowanych będzie za tydzień pod ołtarzem ![]() ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Cytat:
gapa ze mnie właśnie tak się dziwiłam że śluby są w marcu hehe ale teraz już wszystko wiadomo czyli jednak nic się nie zmienia w trendach datowo-ślubnych
|
|
#4165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to sposób mojego taty.. zawsze jak ma jęczmień pociera go obrączką ..No chyba, że ma wewnatrz powieki no to trzeba taką maść co nie pamiętam jak się nazywa i jest tylko na receptę
|
|
|
|
|
#4166 |
|
Zakorzenienie
|
ojjj biedna szwagioerka, nie chciałabym mieć opryszczki na ślubie
|
#4167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdarza się, dokładnie no cóż...nie jesteśmy jakieś bardziej oryginalne ![]() a kalendarz PM jest wklejony na stronie 2 nowego wątku |
|
|
|
|
#4168 |
|
Zakorzenienie
|
tańcia rzuciłą urok na szwagierke
|
|
|
|
#4169 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A grupa poszkodowanych na weselu to konkretna będzie faktycznie, ja najbardziej współczuje szwagierce, oby się z tego wyleczyła ![]() To my za tydzień Tancia obie bawimy na weselu Bo ja idę do kuzynki
|
||
|
|
|
#4170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lepiej Was nie mieć za wrogów
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.

Jakos dopiero ostatnio do mnie dociera, że jestem dorosła
Mam welonik ecru za śmieszne pieniądze 
ja wymyśliłam taki system zeby przy gościach sobie na liście miejscowość napisać to pozniej sobie opracować musze kolejność proszenia
piękne są