2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają - 13 - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-19, 20:40   #4141
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
faktycznie bardzo taniutko.. nie wime jaką masz suknię
Sara z MS Moda, kolor ecru. Chyba będzie pasować
PS. Tak w ogóle, to kupiłam zupełnie w ciemno, bo mi się spodobał i właścicielka mieszka niedaleko A poza tym jak mi się nie spodoba, to za tę cenę nie będę żałować

Edytowane przez aniolekKB
Czas edycji: 2010-01-19 o 20:42
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 20:40   #4142
madmuazelle
BAN stały

Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają

E tam,jeszcze troche czasu do nowego wątku.
Welon,jak welon,spoko.Ciężko mi ocenić.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 20:43   #4143
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Samoa dla mnie ciąża a raczej podejście do niej są nadal na poziomie liceum-tragedia i tak będzie pewnie do 30-stki
ja widze u siebie spory postęp od czasów liceum czy tam początku studiów W sumie mam przy tz duze poczucie bezpieczeństwa no i w sumie jestem juz dorosłaJakos dopiero ostatnio do mnie dociera, że jestem dorosła

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Wygrałam aukcję
Mam welonik ecru za śmieszne pieniądze
http://allegro.pl/item884882161_welon_ecru.html
Jak Wam się podoba?
Ty to masz łeb do interesówWrzuć fotke sukni, bo ja pamietam jak przez mgłę Edit - widzę, że czytasz mi w myślach
Tz zadzwonił do mamy pogonic ją z tą lista gości z adresami i przepadł
Stary 2010-01-19, 21:24   #4144
moniczka2123
Zadomowienie

Ja mojego SKARBA tez powoli z lista gonieja wymyśliłam taki system zeby przy gościach sobie na liście miejscowość napisać to pozniej sobie opracować musze kolejność proszenia

moniczka2123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 21:27   #4145
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

A my mamy nadal liste sporzadzoną z przed roku:/ Ale w najblizszym czasie trzeba za nia sie wziasc i wybrac zaproszenia.
justys1358 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 21:45   #4146
agawoo
Zakorzenienie

Ale gonicie z tymi postami ...

Nadrobiłam Was po łebkach, bo późno wróciłam z pracy, a w dodatku miałam dzień do
Czekam na TZ, chcę się przytulić i iść spać
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 22:01   #4147
lain
Zakorzenienie

co do zaproszen to u nas dostana i swiadkowie (przeciez jak im nie damy zaproszen z osba towarzyszaca to skad moga miec pewnsc, ze z taka osoba moga przyyjsc) i rodzice (organizujemy my, oni sa tylko sponsorami; a na zaproszeniu na pewno nie bedziemy pisac, ze my z rodzicami zapraszamy )

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
a bukiet też z białych storczyków? piękne są
jeśli te butki są wygodne to super i tak nie będzie ich za bardzo widać z pod sukni a nie wyglądają źle
biała mucha? o z takim rozwiązaniem się jeszcze nie spotkałam masz jakiś przykład?
bukiet chcialabym ciemnorozowy z paroma wetknietymi bialymi storczykami dla kontrastu. cos jak to co tu wklejalam tylko bardziej ciemnorozowy - tzn. wiecej tych ciemnych roz (zdj. 1)
biala muche wypatrzylam przez przypadek na jednym z filmow naszego kamerzysty i nawet fajnie to wyglada. i mysle, ze mojemu TZowi mogloby calkiem pasowac. zaczelam Ci szukac zdjecia bialej muszki po necie i trafilam na Obame w bialej muszce w sumie nie znalazlam zadnego przystojniaka z taka mucha moze jak bedziemy mierzyc w sklepie to zrobie zdjecie TZowi i ocenicie za to szukajac muchy znalazlam fryzurke idealna co wiecej - wlascicielka tej fryzurki miala moja suknie i moj welon do tego do mojej sukni miala kolczyki z perlami iiii naszyjnik i wcale nie ma przepychu wg mnie. same ocencie uwazam, ze slicznie wygladala i ja tez chce taka fryzurke ze storczykiem

dobra, zmykam do ksiazki
lain jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-19, 22:41   #4148
tancerka212
Zakorzenienie

Lain śliczne te zdjęcia które wkleiłaś mam tylko pytanko- bo mi też się podoba ten ciemnoróżowy intensywny kolor róż do bukietu ale zastanawiam się czy taki piekny kolor rzeczywiście istnieje czy to tylko zdjęcie takie ładne? zastanawiam się właśnie czy w realu widziałam róże o takim kolorze i nie wiem sama

dziewczyny powariowałyście z tym pisaniem- nawet jakbym na głowie stanęła to nie nadrobię
proszę więc o jakieś najważniejsze streszczenie dnia!
widzę że o zaproszeniach dużo rozmawiacie- ja to nie wiem kiedy się za to wezmę... narazie sesja i przeprowadzka do mieszkania są tematami numer 1 a ślub poleciał na sam koniec listy rzeczy do załatwienia nie wiem jak pogodzić przymus nauki z ciągłym mysleniem o mieszkaniu jak się nie wezmę w garść to w tym całym mieszkanku będę się uczyć do poprawek

---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ----------

wiecie co- zerknęłam sobie własnie na kalendarz PMek 2011 bo założyły nowy wątek i tam tak fajnie im sie PMki ułożyły ze biorą ślub chyba w każdym tygodniu roku po jednej hehe w naszym kalendarzu to są masowe akcje na pojedyncze daty np sierpniowe, czerwcowe itp a u nich tak śmiesznie od stycznia do grudnia śluby fajnie hehe co tydzień będą miały świeżutką relację
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-19, 23:18   #4149
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
mój brat powiedziałby pewnie macie przeje#% ale w tym sensie, że to taki wyrok na nasz wolny czas, wyjazdy i wolność, bo mój brat ma takie podejście do dzieci jak ja i on chce miec dopiero po 30
ale ile miałas lat?A w ogóle to powiedz jak się poznaliście z Bondem, co robiłas zagramanicą i co powiedział Bond na I'm pregnant i takie tam
Bo ja sobie pojechalam z moim bylym na trzy miesiace do Portugalii pracowac, jak sie praca nam w Pt skonczyla, to stwierdzilismy, ze jeszcze pojedziemy do mojego brata do Belfastu, Irlandie zobaczyc.Tam po kilku dniach pobytu przez przypadek dostalam prace, po tygodniu w pracy poznalam Bonda i sie zakochalam. Ot, taka beznadziejna, nieromantyczna historia. Mialam 24 lata jak sie dowiedzialam, nie bylo typowej rozmowy "I'm pregnant", bo TZ pod drzwiami lazienki siedzial jak ja siusiu robilam, no i potem razem sie w ten test wpatrywalismy, jak sie dwie kreski pokazaly, to ja , a on

Cytat:
MOj ababcia kiedys do mnie jak byłam młodsza: kochasz M.?
JA mowię: no tak babciu
Babcia: tylko wiesz, żebyście sie tam za bardzo nie kochali

Cytat:
ej ale wiesz co - nie obraź się, ja tak milczę przy moich kuzynkach, ale Ty jestes spoko laska i nie weźmiesz tego do siebie, bo niektóre mamuśki sa przewrazliwone - zauważam u dzieci zachowania identyczne do zachowania mojego psaRaz mi się wyrwało: ooo widzieliście, piesia tez tak robiTż i mój brat az wstali i sie poszli brechtać tak, żeby ich nikt nie widział
Ja to sama mowie do TZ-a, ze moj maly jak sobie raczkuje, to tak fajnie doopcia macha, ze tylko mu ogonka brakujeNaprawde:h ahaha:

Cytat:
Ale przkeochany ten TWój dzieciaczek Ja jak byłam mała i mi rodzice kupili wate cukrowa jak przyszłam do domu zaczęłam jeśc chusteczki higieniczne i się dziwiłam dlaczego one nie są słodkie
dla ciebie i dla CalebkaDwa lobuzy

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość

A bukiet mojej świadkowej zostanie pozostawiony w kościele przy jednym z ołtarzy. Taka u nas tradycja
Pewnie będę rzucała welonem albo podwiązką
U nas tez jest zwyczaj zostawiania kwiatow przy oltarzu matki boskiej, ale to nigdy nie jest bukiet swiadkowej

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
dobre dobre
my nie robimy żadnych winietek, zawieszek itp wykończyły mnie te zaproszenia.
Nas nic nie wykonczylo, a i tak nic nie robimy

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
wodasodowa trochę mnie dziwi bo Ty masz już 26 lat to nie wiem dlaczego rodzice czy tam babcia mili miec problem za dziecko dorosła kobieta to co im do tego
No niestety tak sie wydaje, ze to nie bylby problem, ale dwa lata temu my zupelnie nie mielismy tego w planach, nie bylismy jeszcze zareczeni i spotykalismy sie "tylko" poltora roku, wiec myslalam, ze to bedzie niezly szok dla wszystkich. A poza tym wiesz, ciazata kobieta, to burza hormonow, wiec sie za bardzo wszystkim przejmowalam

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
za to szukajac muchy znalazlam fryzurke idealna co wiecej - wlascicielka tej fryzurki miala moja suknie i moj welon do tego do mojej sukni miala kolczyki z perlami iiii naszyjnik i wcale nie ma przepychu wg mnie. same ocencie uwazam, ze slicznie wygladala i ja tez chce taka fryzurke ze storczykiem
A co wpisalas w wyszukiwarke szukajac tej muchy? Pronovias India? A tak na powaznie, to image masz skompletowany. Jedyne ale mam do tego naszyjnika, bo jakbym brala perelkowe kolczyki, to i wisiorek z takim elementem bym probowala znalezc

Edytowane przez woda sodowa
Czas edycji: 2010-01-19 o 23:20
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 06:00   #4150
ultraradiola
Wtajemniczenie

Witam o poranku

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 06:35   #4151
Martoolka87
Zakorzenienie

Dzień dobry
No i znów nie zdążyłam wszystkiego nadrobić

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
NO bo to trzeba takie rzeczy z sali
kawałek ciasta łyżke kieliszek wódke .. papier toaletowy co to jest za obiekt.. jakiś nieodpowiedzialny dj
masz racje ty lepiej nie rob takiej zabawy bo jeszcze chlop pusci wodze fantazji i powie kierownica albo ford albo panna mloda i bedzie problem
Ostatnia rzec zazwyczaj jest spoza sali. Byłam na weselu, na którym tez był papier toaletowy do przyniesienia na koniec, albo ręcznik kuchenny

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
TŻ własnie dzwonił i się pytał czy ma już kupić kwas foliowy, żeby dzidziuś był zdrowy hehe
a i dowiedziałam się że koleżanka jest w ciązy.. ślubowała chyba 12 września, a na poczatku maja ma termin, i się teraz z dziewczynami smiejemy że poczeli dziecko w noc poslubną
Kochany ten Twój TŻ
Ja jestem dziecko z nocy poślubnej

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Dziewczyny z 7 sierpnia, żadna nie świętuje??? Przecież dzisiaj...
dwustudniówka

:pi wo:
No ta ja dziś poświętuję, że mi 1 z przodu wskoczyła i mam 199

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Jednak musze w koncu napisac, ze dziecko i pies, to jednak nie jest do konca to samo, bo jeszcze dziewczyny uwierza, ze jestFakt, roboty duzo wiecej przy dziecku, ale za to jaka satysfakcja! Dzisiaj jadlam sobie kiwi i sie troszke dzielilam z malym, nabieralam mu na lyzeczke i on ze smakiem zjadal. Kiwi sie skonczylo, a malemu tak posmakowalo, ze poraczkowal do kuchni i przyniosl...ziemniaka. Biedny myslal, ze to kiwi i ze jeszcze sobie troszke poje

No to teraz w dobrym humorze jadę na uczelnie
Miłego dnia
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 08:05   #4152
Ellin_ak
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
No ta ja dziś poświętuję, że mi 1 z przodu wskoczyła i mam 199
Ja też!!!

Edytowane przez Ellin_ak
Czas edycji: 2010-01-20 o 08:11
Ellin_ak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 08:09   #4153
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
Mojej siostry reakcja byla: no to super, a kiedy bedziesz wiedziala czy to chlopiec, czy dziewczynka? A reakcja mojego brata: OOoooo k...., to cie rodzice zabijaNie ma to jak wsparcie faceta
hahah dokładnie

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość

słuchajcie a babci to daje sie zaproszenie?
bo ja co prawda nie mam , ale tz ma
Pewnie że tak Ja mam nawet prababcię to też daję Chociaż jejna pewno nie będzie bo ona taka starowinka już...

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość

Żeby mi łapki nie zamarzły w drodze do kościoła?
No wiesz tosia ślub w grudniu, styczniu,lutym itd to inna historia bo jest zimno... Ale my pisałyśmy o kubusewie i ślubie czerwcowym

Cytat:

Dziewczyny, bo myśle, zeby zamowic więcej zaproszeń niż potrzebuję, bo może jeszcze będę chciała kogos zaprosić, chyba 4 szt więcej będzie ok? Czy za dużo?Wy zamawiacie więcej?
Ja będę zamawiac kilka sztuk więcej no ale raczej będę sama wypisywac więc pewnie się te "dodatkowe sztuki" przydadza

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość

wiecie co- zerknęłam sobie własnie na kalendarz PMek 2011 bo założyły nowy wątek i tam tak fajnie im sie PMki ułożyły ze biorą ślub chyba w każdym tygodniu roku po jednej hehe w naszym kalendarzu to są masowe akcje na pojedyncze daty np sierpniowe, czerwcowe itp a u nich tak śmiesznie od stycznia do grudnia śluby fajnie hehe co tydzień będą miały świeżutką relację
No to faktycznie one bardzo fajnie mają My to w sierpniu będziemy miały tyle relacji że nie damy rady tego wszystkiego nadrobic pewnie
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 08:22   #4154
lain
Zakorzenienie

Cytat:
A co wpisalas w wyszukiwarke szukajac tej muchy? Pronovias India? A tak na powaznie, to image masz skompletowany. Jedyne ale mam do tego naszyjnika, bo jakbym brala perelkowe kolczyki, to i wisiorek z takim elementem bym probowala znalezc
to to ja wpisalam juz w sobote po zakupie ale wyszly tylko jakies polskie strony a jak zaczelam szukac muchy (wpisalam rozne kombinacje po ang, bo znalezc biala muche na polskim panie mlodym to cud ) to mi fryzurka wyskoczyla wchodze na strone z fryzurka, a tam moja suknia
hmmm mam jeden wisiorek z perla tyle, ze czarna dobrze, ze jeszcze duzo czasu to spokojnie sie czegos poszuka, a jeszcze wejda nowe kolekcje to moze bedzie cos interesujacego

Cytat:
ja nie pytalam moich rodzicow (glupio tak ), ale wychodziloby, ze jestem z sylwestra termin porodu byl na 1 pazdziernika

a teraz czas dobrze zaczac dzien i zglodniec przed sniadaniem - odpalam nowy odcinek Desperatek
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 08:27   #4155
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
[....]

[....]
w takim razie ja jestemd ziecko "z powrotu z poligonu po 2-3 m-cach"

Witam i przyznaję, że nie nadrabiałam Waszego popołudniowego gadulstwa
Stary 2010-01-20, 08:33   #4156
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
w takim razie ja jestemd ziecko "z powrotu z poligonu po 2-3 m-cach"

Witam i przyznaję, że nie nadrabiałam Waszego popołudniowego gadulstwa
a ja jestem dziecko nocy po pogrzebowej po mamie mojego taty
Stary 2010-01-20, 08:37   #4157
obca7
Wtajemniczenie

Hello

Lain piekny zestaw. I ten storczyk we włosach

heheh moi to nie czekali do nocy poślubnej-urodziłam się 3 miesiące i 6 dni po ślubie
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 08:42   #4158
tancerka212
Zakorzenienie

hej! witam was w podłym humorze... dziś mam zaliczenie i jutro kolokwium... ehhh...

widzę że piszecie o swoim poczęciu haha ja się urodziłam 10 miesięcy po ślubie rodziców a więc nic specjalnego w tym nie ma... ot sexik młodych małżonków
Stary 2010-01-20, 08:42   #4159
kubusewa
Zakorzenienie

ja się urodziłam 12 lat i 10 miesięcy przed ślubem
no a powiedzcie czy u Was to śnieg pada... bo u mnie znowu ten widok stający siepowoli strasznie nudnawym

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-20, 08:43   #4160
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
a przepraszam że tu się wtrącam ale czasem was "podglądam"
chyba zerknęłaś ale w nasz kalendarz urodzinowy na 1 str
bo w styczniu u nas tylko jeden ślub, w lutym, marcu, listopadzie i grudniu nie mamy wcale
oblegane są miesiące maj-wrzesień jak u was
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 08:44   #4161
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
no a powiedzcie czy u Was to śnieg pada... bo u mnie znowu ten widok stający siepowoli strasznie nudnawym
ołłłł jeahhhhh mdli mnie już na widok bieli za oknem, marzy mi się zieleń
Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
bo w styczniu u nas tylko jeden ślub, w lutym, marcu, listopadzie i grudniu nie mamy wcale
pomyłki się zdarzają

Ooo a jutro równe 7 m-cy do ślubu Dziś 213 dni

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2010-01-20 o 08:46
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 08:44   #4162
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
a ja jestem dziecko nocy po pogrzebowej po mamie mojego taty
No jakoś się rodzice musieli pocieszyc....

A ja jestem upragnioną wyczekiwaną córeczką Urodziłam się ponad rok i 8 miesięcy po ślubie rodziców. Podobno 5 cykli się o mnie starali i mama już przy 4 była zdepresjonowana że jej nie wychodzi... A taka młodziutka była Jak mnie urodziła to miała 21 lat... Czyli jak się starali to... 20
Stary 2010-01-20, 08:46   #4163
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
No jakoś się rodzice musieli pocieszyc....

A ja jestem upragnioną wyczekiwaną córeczką Urodziłam się ponad rok i 8 miesięcy po ślubie rodziców. Podobno 5 cykli się o mnie starali i mama już przy 4 była zdepresjonowana że jej nie wychodzi... A taka młodziutka była Jak mnie urodziła to miała 21 lat... Czyli jak się starali to... 20
wTEDY TO INNE CZASY BYŁY TERAZ JAK WIDAĆ JEST SOBIE TAKA kASIA CO MA DZIECIOWSTRĘT :LOL: I NIE CHCE RODZIĆDO 50-KI
Stary 2010-01-20, 08:48   #4164
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
pada... nie wiem po co... bo już i tak jest go za dużo... oglądał ktoś jakąś długoterminową pogodę?? na jakiejś stacji w tv podają ale ja nie mam tv... a ciekawa jestem co na wesele szwagra w przyszłym tygodniu zapowiadają

dziewczyny od czego robi się jęczmień na oku?? mojemu tżtowi sie zrobił jeden, a wczoraj mi pisał że na drugim oku się mu coś robi... masakra... a szwagierka dostała gigantycznej opryszczki na wardze... szwagier poparzył się w garażu na ręce... niezły zbiór poszkodowanych będzie za tydzień pod ołtarzem

---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Cytat:
oooo no rzeczywiście gapa ze mnie właśnie tak się dziwiłam że śluby są w marcu hehe ale teraz już wszystko wiadomo czyli jednak nic się nie zmienia w trendach datowo-ślubnych
Stary 2010-01-20, 08:50   #4165
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
pada... nie wiem po co... bo już i tak jest go za dużo... oglądał ktoś jakąś długoterminową pogodę?? na jakiejś stacji w tv podają ale ja nie mam tv... a ciekawa jestem co na wesele szwagra w przyszłym tygodniu zapowiadają

dziewczyny od czego robi się jęczmień na oku?? mojemu tżtowi sie zrobił jeden, a wczoraj mi pisał że na drugim oku się mu coś robi... masakra... a szwagierka dostała gigantycznej opryszczki na wardze... szwagier poparzył się w garażu na ręce... niezły zbiór poszkodowanych będzie za tydzień pod ołtarzem
daj TZ złoty pierścionek niech pociera ten jęczmień
to sposób mojego taty.. zawsze jak ma jęczmień pociera go obrączką ..No chyba, że ma wewnatrz powieki no to trzeba taką maść co nie pamiętam jak się nazywa i jest tylko na receptę
Stary 2010-01-20, 08:51   #4166
chilanes
Zakorzenienie

ojjj biedna szwagioerka, nie chciałabym mieć opryszczki na ślubie
Stary 2010-01-20, 08:52   #4167
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
pomyłki się zdarzają
Cytat:
oooo no rzeczywiście gapa ze mnie właśnie tak się dziwiłam że śluby są w marcu hehe ale teraz już wszystko wiadomo czyli jednak nic się nie zmienia w trendach datowo-ślubnych
zdarza się, dokładnie
no cóż...nie jesteśmy jakieś bardziej oryginalne

a kalendarz PM jest wklejony na stronie 2 nowego wątku
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-20, 08:54   #4168
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
ojjj biedna szwagioerka, nie chciałabym mieć opryszczki na ślubie
tańcia rzuciłą urok na szwagierke
Stary 2010-01-20, 08:55   #4169
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
wTEDY TO INNE CZASY BYŁY TERAZ JAK WIDAĆ JEST SOBIE TAKA kASIA CO MA DZIECIOWSTRĘT :LOL: I NIE CHCE RODZIĆDO 50-KI
NO ale ja się w sumie cieszę że tak się postarali bo teraz mam młodych rodziców jeszcze

Cytat:

Tancia ja na internecie widziałam prognoze na 16 dni http://www.twojapogoda.pl/16dni.htm ale w sumie żadna z niej rewelacja, mało kiedy się sprawdza

A grupa poszkodowanych na weselu to konkretna będzie faktycznie, ja najbardziej współczuje szwagierce, oby się z tego wyleczyła
To my za tydzień Tancia obie bawimy na weselu Bo ja idę do kuzynki
Stary 2010-01-20, 08:56   #4170
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
zdarza się, dokładnie
no cóż...nie jesteśmy jakieś bardziej oryginalne

a kalendarz PM jest wklejony na stronie 2 nowego wątku
aaa to pewnie dlatego, ze przeważnie zawsze dziewczyny wklejały kalendarz ślubny w 1 poście
Cytat:
tańcia rzuciłą urok na szwagierke
zemsta za wcześniejsze wkurzanie Lepiej Was nie mieć za wrogów

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości