|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)
Jadę jutro z mamą na kiecki do salonu Annais i Cymbelline
![]() A po powrocie jadę z koksem again
|
|
|
|
#3812 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)
Cytat:
(tylko tego nikt juz nie pamieta pewnie)Zakochałam się w tym kraju - niesamowici ludzie, piękny krajobraz, woda lustro - przezroczysta i niesamowicie niebieska, co do zdjęc to się nie zgodzę - tam naprawdę jest tak pięknie, że nie trzeba podkolorowywać fotek, podbijać kontrastów itp - to pisze ja, która zawsze ma mnóstwo roboty ze zdjęciami bo źle ustawiam parametry aparatu Zjeździłam całą środkową i południową dalmację i naprawdę polecam tam wakacje |
|
|
|
|
#3813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
opowiadac takie rzeczy.. jak np o tych plamach...
|
|
#3814 |
|
Zakorzenienie
|
oj, Gwizdaczku, nieładnie
grabisz sobie![]() hehe no rzeczywiście mocno zdeterminowana jesteś...jak to mówią, zegar biologiczny tyka ![]() Claris, zazdroszczę oglądania sukni...no i oczywiście czekamy na filmik ![]() lecę, będziemy mecz oglądać buziolki, do później
|
#3815 |
|
Zakorzenienie
|
Maya mnie naszła ochota na wakacje w Chorwacji jak patrzyłam na Twoje zdjęcia. No i ten pierścionek
Byliśmy napaleni na Grecję, ale dzisiaj kilka osób mi powiedziało, że w Grecji są brudne plaże i pełno kamieni. Nie jest to warte swojej ceny. Ale z kolei nam zależy na podróży samolotem (mamy organiczone możliwości czasowe), all inc., hotelu przy plaży i świetnych widokach. Ehhh.... czuję, że będzie ciężko.---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- crozee myślę, że ona jest trochę chora psychicznie. Zawsze miała fazy, że ktoś ją okrada. A to jej wiadro ukradł, a to wykopał kwiatki na działce. Ale teraz podobno rysuje kreski na opakowaniu szamponu, bo jej niby znika zawsze po czyjejś wizycie i twierdzi, że opiekunka wyjadła jej 2 łyżki zupy. |
|
|
|
#3816 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A dziś się z immunologii uczysz?? Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesli twoja babcia ma takie jazdy dopiero na starosc to ok,gorzej jesli miała takie zachowanie przez całe zycie... ta moja babcia, ktora mnie nie lubi tez ma cos lekko z głową. ale ona zawsze była taka dziwaczka i wstydziłam sie jej, ze taka jest. ale to wszystko jest uwarunkowane tym, ze ona ma jakiegos guza mozgu czy torbiele... (nie wiem dokladnie co, ale juz ma to odkad pamietam...) ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- kurcze, frezyjki juz dzisiaj nie bedzie na wizazu??? bo ona miała do tzta jechac..... a ja sie tu martwie o nia jak w koncu wyszło....
|
|
#3818 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Daj znać jak któraś wpadnie Ci w oko może ukradkiem porobisz zdjęcia![]() miłego oglądania ![]() Cytat:
|
|
|
#3819 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- no na ten z geografi czegoś tam myślałam że też z immunologii dziś się uczysz
|
|
|
#3821 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3822 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3823 |
|
Zakorzenienie
|
No pewnie, ale to nie wynika z naszego chciejtwa, tylko autentycznie z braku czasu..... Oboje pracujemy, ja kończę o 15, ale on często po 17. Ja mam poza pracą salsę, kurs hiszpańskiego i poradnię. On studia podyplomowe. Mieszkamy daleko od siebie, bo w innych miastach -on pod Wawą i to z drugiej strony Wisły, więc dojazd do Wawy do pracy zajmuje mu nawet 2 h w korkach. No więc zostaje nam niewiele czasu... przez te dojazdy oczywiście. Gdyby nie o, że oboje mamy samochody, to już w ogóle byłaby porażka.... No lipa jest lipa....
---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Noooooooooooooooo ale jeszcze tylko 3 h do jego końcakto się upija? Mama mi właśnie włosy ufarbowała
o7.10.07-zakochana ![]() 18.12.10- narzeczona ![]() 05.03.11 - żona ![]() 22.08.11 - Mrówka 13.05.13 - Bulgotka Mrowisko "Zwierciadełko" Edytowane przez Gwizdak Czas edycji: 2010-01-22 o 20:14 |
|
|
|
#3824 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=pazQoQbe8UY obejrzyjcie do konca
|
#3825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nic sie nie dzieje wlasnie ja chce sie z B. spotkac ... na jaki kolor farbowalas? poka fote...
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3826 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie! nadrobiłam ale nie wiem co napisac
beznadziejny ten dzien
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#3827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na aksamitny brąz na razie nie pokazę, o siedzę z odżywką na włosach ![]() Tego Twojego B. to nie wiem.... jak go kurczę podejść.... Oho.... następna, a Tobie co?
|
|
#3828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojjj malibu i winko - to ja chce (oczywiscie nie razem )
|
|
|
#3829 |
|
Zakorzenienie
|
uwaga - pouczyłam się trochę. wow, nie?
![]() ja moim babciom - ani jednej, ani drugiej - nie zawdzięczam nic. jedną widziałam 3 razy w życiu, bo mówiła o mnie i moim rodzeństwie, że jesteśmy bękarty tej drugiej (moja mama jest drugą żoną ojca), jak umarła i musiałam jechać do niej na pogrzeb, mimo zaplanowanego wyjazdu, byłam strasznie zła. a druga niby jest lepsza, ale nigdy nic od niej dostałam. nawet pieroga. zawsze jak byliśmy u niej, moja mama gotowała dla wszystkich domowników z własnych składników, bo jak my przyjeżdżaliśmy, to oni zawsze mieli pustą lodówkę. wszak rodzina ze Śląska przyjeżdża. raz babcia dała mi 10 zł, po czym - jeszcze przy mnie - kazała je mamie oddać. w ogóle jest dziwna. taka niebabcina. a babcie lubego, zwłszcza jedna, wprost przeciwnie - ta "fajniejsza" (jeny, jak to brzmi) wie o mnie o wiele więcej, niż tamte dwie razem wzięte. jest mi bardzo bliska. dziadków nie znam. jednego zabił sąsiad, jak mój tata miał cztery lata, a drugi zmarł na raka, jak moja mama miała 19 lat. w ogóle pokłóciłam się z P. po raz pierwszy od trzech lat, trzech miesięcy i 22 dni nie cieszę się na cały dzień spędzony z moim chlopakiem, który prawdopodobnie będzie jutro. nie widywaliśmy się prawie dwa tygodnie, a ja jestem tak niechętnie nastawiona po tej kłotni do niego, że chciałabym jutro gdzieś się zaszyć... co za koszmar. Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2010-01-22 o 21:03 |
|
|
|
#3830 |
|
Zakorzenienie
|
Arrakis, to jak przyjedziesz do Wawy, idziemy na Malibu
Ty rozumiem nie wracasz samochodem?Najfajniesza, bzdurka, czy coś poważnego?
o7.10.07-zakochana ![]() 18.12.10- narzeczona ![]() 05.03.11 - żona ![]() 22.08.11 - Mrówka 13.05.13 - Bulgotka Mrowisko "Zwierciadełko" Edytowane przez Gwizdak Czas edycji: 2010-01-22 o 21:02 |
|
|
|
#3831 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizdak, sama nie wiem. ogólnie o mój charakter. na pewno ma sporo racji, ale wybuchł okrutnie. że ciągle się czepiam i że nie widzę pozytywnych aspektów życia - chyba myślał, że krzykiem zmieni moje nastawienie na "masz rację, lajf is soł bjudifuuuul!"
mam doła. i nie mam alko |
|
|
|
#3832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie chcialoby mi sie samej wracac po 2 dniach konferencji to meczace bardzo jest jednak i potem jechac taki kawal... jestem do twojej dyspozycji od 14.00 do 20.00 w niedziele 31.01
|
|
|
#3833 |
|
Zakorzenienie
|
arrakis, wstyd przyznać, ale czym się zajmujesz? tzn. jaką pracę wykonujesz, bo te ciągłe wyjazdy, konferencje... kurcze, nie wiem, czemu tego nie wiem
|
|
|
|
#3834 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmmmm..... czyli generalnie rzecz ujmując jestem z Was w najlepszej sytuacji - mam doła ALE MAM ALKO
Podsumujmy sytuację: 1. Arrakis jest "trochę" zabujana i nie wiadomo co dalej 2. Olka ma faceta, którego los nie oszczędza na tyle, że ich związek wisi na włosku 3. Claris ma sesję coprawda, ale wychodzi w październiku za mąż, więc w sumie... ![]() 4. Naj pokłócona o własny charakter 5. Kawuszka ma doła, ale postanowiła zamilknąć 6. Ja byłam u babci, która spowodowała wzrost mega desperacji ślubnej O kim zdołowanym zapomniałam? Możemy teraz głosować kto jest w najgorszej sytuacji Zwycięzca, hmmmm, nie wiem co robi
|
#3835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a te wyjazdy to daj spokoj - raz w miesiacu szkolenie - ktore czesciowo prowadze, 2 razy w roku konferencja i raz na jakis czas jakies szkolenie dodatkowo w ktorym uczestnicze - i tak od kilku lat - oszalec mozna - znudzily mi sie juz te wszystkie wyjazdy i hotele....w warszawie to tylko hotele poznalam a jestem tam kilka razy w roku.... ale za to zaplanowalysm z kolezanka ze na dlugi weekend majowy w gory jedziemy wynajmujemy domek w Borowicach kolo mnie - tylko teraz ekipe jeszcze trzeba zorganizowac
|
|
|
#3836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eeeeeeeeech lubię tamte rejony, bym sobie pojechała.... może majówka w szklarskiej.... O matko, wygląda na to, że farbowanie nic nie dało i kolor mych włosów się nie zmienił ![]() chyba pójdę spać, dość tych super wydarzeń na dzisiaj
o7.10.07-zakochana ![]() 18.12.10- narzeczona ![]() 05.03.11 - żona ![]() 22.08.11 - Mrówka 13.05.13 - Bulgotka Mrowisko "Zwierciadełko" Edytowane przez Gwizdak Czas edycji: 2010-01-22 o 21:16 |
|
|
|
|
#3837 |
|
Zakorzenienie
|
w ogóle czytam ten wątek o kredytach bez ślubu - nie wiedziałam, że tak można. mieliśmy zamiar z lubym iść do doradcy finansowego i może dałby mu jakiś bank kredyt, a jak nie, to P. powiedział, że po ślubie.
jak mu doradca powie, że nie musimy być małżeństwem, by wziąć kredyt, to się chyba nigdy nie ohajtamy nie żebym chciała sięhajtać dla wspólnego mieszkania albo zeby on chciał z tego powodu (to chyba logiczne), po prostu tak mnie naszło i dotarło do mnie, że skoro tak można, to ja w zasadzie też nie potrzebuję ślubu! ![]() i tak oto jestem przygotowana na staropanieństwo!
|
|
|
|
#3838 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kolege nawiedze o 6 rano - juz wie ze ma wstac, wyjsc po mnie na przystanek i sniadanie mi zrobic a potem do hotelu odwiezc ![]() ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- gwizdak my sie na majowke tu wybieramy: http://www.skalnik.gory.com.pl/ ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Cytat:
|
|
|
#3839 |
|
Zakorzenienie
|
moim zdaniem w tym smutnym rankingu wygrywa Ola.
niestety. no dobra, mam alkohol, ale tylko wino i sheridan'sa, a nie mam na to ochoty. raczej bym się piwa lub drinka napiła
|
|
|
|
#3840 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jest wiocha, ale świetna baza wypadowa w góry. Wtedy byliśmy stamtąd na Śnieżce, przełęczy karkonoskiej, w samotni, strzesze akademickiej i w odrodzeniu. Super było!!!Cytat:
Cytat:
my se za to pojedziemy do pałacu Wojanów |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:50.

(tylko tego nikt juz nie pamieta pewnie)
opowiadac takie rzeczy.. jak np o tych plamach...
grabisz sobie

(oczywiscie nie razem