![]() |
#451 |
BAN stały
|
Dot.: Czarna lista targowisko- plotki
witam wszystkich,
to o mnie mowa powyzej, dopiero teraz zauwazylam i czuje sie wywolania do wyjasnienia. szkoda dziewczyny, ze nie dalyscie znac, ze chcecie sprawe tutaj poruszac. ale oczywiscie, rozumiem, macie do tego prawo. nie odpisywalam przez weekend, gdyz mialam awarie internetu. podalam wam numery nadania w wiadomosci wyslanej dzisiaj, dowiedzcie sie prosze na waszej poczcie o co chodzi. probowalam robic zdjecie dowodow nadania, ale mam slaby aprat i prawie nic nie widac;/ to rzeczywiscie zagadkowe, zeby dwie nadane przeze mnie przeyslki niemal w tym samym czasie nie dotarly. na poczcie pani odprawila mnie z kwitkiem, twierdzac, ze przesylki powinny byc w waszych placowkach. moze gdzie tam sie zawieruszyly? btw. musze powiedziec, ze mam złe doswiadczenia z poczta, wiec nie dziwi mnie to bardzo.. moja przesylka nadana do buzichocho 3 miesiace temu chyba zagienla. ja wyslalam ja przed wyjazdem, do wizazanki nie trafila. niestety, jak mowie, wyjechalam z miasta i nie mialam mozliwosci zglosic tego na poczcie. paczka z zawartoscia o wartosci ok 120 zł zagubila sie .. w przestworzach poczty ;/ edit: a mam jeszcze pytanie, czy mogę sie nadal wymieniac na targowisku? czy te sprawy jakos w tym momencie na to wplywaja? Edytowane przez lilmary Czas edycji: 2010-01-18 o 12:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#452 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem, że w sprawie wcześniejszej przesyłki złożyłaś stosowną reklamację na zaginioną przesyłkę ? Poczta po rozpatrzeniu wypłaca odszkodowanie.
![]() |
#453 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#454 | |
BAN stały
|
Cytat:
w sprawie tamtej przesylki niestety nie zlozylam reklamacji. paczke wyslalam przed wyjazdem na studia, mieszkam teraz ponad 500 km dalej i przyjezdzam do domu raz na kilka miesiecy. niestety, nie oplacalo mi sie wracac tylko w tym celu.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#455 |
moderatorka też wizażanka
Przekupka: 55 pkt / 100% pozyt.
|
Proponuję, by dziewczyny, które czekają na paczkę poszły zapytać się o przesyłkę o takim i takim numerze nadania (które dostały od lilmary).
Lilmary, mogę prosić na PW, nawet skany "kiepskiej jakości"? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#457 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Czyli jakoś zrekompensowałaś inaczej wizażance tę wymianę czy sobie ją odpuściłaś, bo się nie opłacało ![]()
![]() |
#458 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]()
![]() |
#459 | |
BAN stały
|
hmm, nie nie dziewczyny, mi wizazanka nic nie wyslala. mialam wtedy sporo mniej przekupek i umowilysmy sie, ze ja wysle jako pierwsza.
no i wyslalam... ;/ ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Cytat:
pisalam wtedy do wizazanki, bo ona miala wiecej przekupek, a ja pierwszy raz spotkalam sie z taka sytuacja i nie wiedzialam co robic, ale ona tez nie wiedziala chyba o takiej mozliwosci (mam na mysli ta dowolnosc placowek), bo nic nie mowila. a nie orientujecie się czy jest jakis limit czasowy? tzn przez jaki okres od nadania mozna zlozyc reklamacje? Edytowane przez lilmary Czas edycji: 2010-01-18 o 13:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#460 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#461 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba, że szanowna PP ma swoje wytyczne - ale raczej liczyłabym na zaostrzenie ogólnych warunków
![]() ![]() |
![]() |
#462 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przepraszam,nie chce być niegrzeczna,ale Lilmary troche kręcisz ![]() ![]() Teraz pytanie do starszych stażem Wizażanek czy powinnam wystawić pozytyw czy raczej neutral,plus za zgodny towar,ale minus za przesyłkę i kontakt.Jaka jest Wasza ocena tej wymianki? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#463 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#464 |
Zakorzenienie
|
dzięki Layluś
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#466 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Cytat:
Do Lilmary - ja tez poproszę o skany nawet kiepskiej jakości ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#467 |
Zakorzenienie
|
zrobiłam jak radzicie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#469 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() To skąd możesz wiedzieć, że towar był zgodny z opisem? ![]() Poza tym, trochę dziwne wydaje mi się to, że Wizażanka niby po zaginięciu jej paczki o wartości ok. 120 zł nawet nie raczyła iść na pocztę z reklamacją ![]() Gdyby to moja paczka zaginęła i to jeszcze z taką wartością chyba bym wywróciła do góry nogami placówkę poczty... natomiast Lilmary zdaje się zachowywać stoicki spokój ... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#470 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przecież napisałam,że wysłała tydzień po umówionym terminie i wczoraj otrzymałam.Ach....Życzeni a,a mialo być tak pięknie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#471 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#472 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem,ja swoja od lilmary otrzymałam z tyg opóźnieniem,wystawiłam neutrala
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#473 |
Zadomowienie
|
Witajcie, dziś otrzymałam przesyłke od Lilmary. Na stemplu pocztowym data nadania to 15 styczeń, a nie tak jak sie umawiałyśmy 4 styczeń i tak jak ona sama twierdziła, ze wysłała do mnie 05 stycznia... także widac dopiero po upomnieniach wysłała ją do mnie. Pewnie dlatego nie wysłała tez skanu nadania...Tylko nie wiem po co tak kręcić, wystarczyło tylko powiedzieć ze z jakichś tam przyczyn wysle sie przesyłkę poźniej, zaoszczedziło by to nam wszystkim nerwow. Również wystawiam neutrala...
Edytowane przez magnum_357 Czas edycji: 2010-01-19 o 20:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#474 |
spin doctor
|
W grudniu dogadałam wymianę z heroin. Napisała, że wyśle nasępnego dnia tzn 30 grudnia. Do dziś paczki nie dostałam. Ona miała wysłać jako pierwsza, więc nic nie straciłam. Pisałam pw-zero kontaktu. Wkurza mnie to bo podałam jej swoje dane, a nie są to rzeczy które wypisuje się na prawo i lewo. Perfumy, które miałam jej wysłać wróciły do mojego wątku(do którego zapraszam
![]()
#475 |
BAN stały
|
dogadałam się na wymiankę z Wizażanka ze sporą ilością przekupek, podałam adres na pw, spakowałam perfumy i czekałam ok 2 tygodnie, żeby dowiedzieć sie że sorki,ale były święta i perfumy dała komuś w prezencie,poczułam się totalnie olana
![]() jestem w stanie zrozumieć awarię kompa,ale mozna sie poświęcić i napisać tylko,ze jednak nic z tego bo coś tam a nie trzymać mnie tyle czasu w przekonaniu,że zaraz będe miała to co chcę, też nie lubię rzucac adresem na prawo i lewo dojrzewam do tego by wymieniać się tylko ze znanymi mi z Perfum Dziewczynami,albo z tymi, z którymi juz się kiedyś wymieniałam albo robiłam wspólne zakupy(chociaz niewiele ich bylo) |
![]() ![]() |
![]() |
#476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#477 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#478 | |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
po wymianie adresów nie uznaje stwierdzeń, że ktoś się wycofuje- wystawiam w tedy neutrala w tym konteście byłoby nawet zabawne, gdybym nie współczuła angel310 tak niemiłej sytuacji
![]() ![]() |
![]() |
#479 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#480 |
Zadomowienie
|
Wiatm
![]() Jako, że mam 0 przekupek paczkę wysłałam pierwsza. Olusia1988 otrzymała ją 16 listopada co potwierdziła mi na PW. Moja paczka doszła do mnie dopiero 1 grudnia. W paczce był przedmiot wymiany – puder + kolczyki i eyeliner w ramach przeprosin za tak późne przysłanie paczki. Po otwarciu przesyłki okazało się, że puder był niezabezpieczony, otworzył się i cała zawartość znalazła się w kopercie. To co się dało to uratowałam jednak jakieś 40% z tego co było poszło do kosza. Po dokładnym oglądnięciu pudru okazało się, że jest przeterminowany.. Termin ważności: maj 2009. Poinformowałam o tym Olusie1988, przeprosiła mnie i stwierdziła, że zamiast tego pudru wyśle mi kredkę do oczu, na co ja przystałam. 1 grudnia Olusia1988 miała przesłać mi zdjęcia w/w kredki, nie zrobiła tego. W połowie grudnia po raz pierwszy upomniałam się o kredkę. Nie otrzymałam odp. Po koniec grudnia zrobiłam to o raz drugi.Olusia1988 stwierdziła, że nie miała dostępu do Internetu oraz że wyśle mi tą kredkę. Było to 29 grudnia. Następnie kontakt z Olesia 1988 urwał się całkowicie. 17 grudnia pisałam do niej i zapytałam co z wymianką. Odpowiedzi nie dostałam. Ostrzegłam ją również, że jeśli nie dostanę paczki lub jakiejś informacji w ciągu tygodnia, sprawę zgłaszam moderatorom, co właśnie czynię. I bardzo proszę o pomoc w rozwiązaniu sprawy.
złe wolą bawić się z nami, pod sukienkami nie noszą majtek zdobią swe ciało tatuażami. Grzeczne dziewczyny słuchają radia kochają słodką muzykę, złe wolą słuchać starych winyli rock&roll zmarnował im życie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:36.